2010. február 9., kedd

VITANAP...

Parlamenti vitanapot kezdeményez a szocialista frakció az ország valós helyzetéről.
Érdemes lenne válaszolni azokra a felvetésekre - mondta Tóbiás frakcióigazgató - amelyek szerint "romba dőlt az ország, minden tönkrement az elmúlt nyolc évben".
Hozzátette: érdemi, a valóságról szóló vitanap megrendezését javasolják a házbizottság ülésén.
Végre leesett egyes szocialistáknál a tantusz, rájöttek, hogy nem kellene szótlanul  tűrni a Fidesz nap-nap után szajkózott baromságait és csodálkozva vették észre, hogy rengeteg olyan eredmény van, amelyik tényszerűen ellentmond a Fidesz állításainak.
Talán valamelyiküknek az is eszébe jut majd előbb-utóbb, hogy nem lehet állandóan védekeező alapállásból vívni egy választási harcot.
Az MDF támogatja a kezdeményezést, a Fidesz meg hallgat.
Egyedül a Kereszténydemokrata Néppárt szóvivője, Halász Zsuzsa nyilatkozott, miszerint "azokkal nincs miről beszélni, akiknek a korábbi miniszterelnök-jelöltje az előző választások után azt mondta, világos volt, amit a kampányban mondanak, nem igaz."
Mondja ezt az, aki még ezzel a mondatával is hazudik, hiszen minden politikus tudta és tudja, hogy minden kampány ezidáig fedezet nélküli ígérgetésekről szólt és szól, és ominózus beszédében éppen ez ellen lépett fel Gyurcsány.
De a tény mégiscsak az, hogy mikor a szocialisták azt hazudták, hogy van pénz a tizenharmadik havi nyugdíjra, akkor Halász szóvivő pártszövetsége rálicitált, - telik a tizennegyedik havira is!
Azon meg már csak röhögni lehet, hogy annak a pártnak a képviselője beszél hazugságról, amelyik maga a hazugság, - a világ első virtuális pártja, amelynek nincs se tagsága, se szervezete, egy bélyegzőből, egy pártelnökből és egy szóvivőből áll, és annak köszönheti létét, hogy néhány vénasszony meg elmeszesedett agyú kispolgár hajlamosabb elmenni szavazni, ha a plébános úr bíztatja...
Szóval, jöjjön csak az a vitanap, jóllehet megvan annak a reális veszélye, hogy a szocik ezt is el tudják majd khm... - mondjuk cseszni, és az eredményeik összefoglalásahelyett egy napon át a Zuschlag ügyről vitáznak majd.
Apropo Zuschlag.
10 év fegyházat kért rá az ügyész, és bár nem vagyok sem híve sem tisztelője ennek a szerencsétlennek, de ezt azért túlzásnak tartom.
70 millió körüli az elkövetési érték és ebből 50 már megtérült, de ha nem térült volna meg, akkor is tudhatja mindenki, hogy ez az eljárás a pártfinanszírozásról szól, és érintett benne mindegyik párt és ifjúsági szervezet - politikai hitvallástól függetlenül.
Néhány nappal ezelőtt kiderült, hogy Zuschlag Szíjjártóval egyeztetett - mutyizott - hogy melyik szervezetek kapjanak támogatást, - édekes módon a média ezt a hírt tönkrehallgatta.
Mint ahogy tönkrehallgatja a parlamenti vitanap hírét is, ahogy tönkrehallgatja a szocialista-szabaddemokrata kormányok valós eredményeit is.
Ha vannak felelősei annak, hogy ide jutott a baloldal, akkor a baloldali újságírók közöttük vannak.
Azt mondják, azért olyan szörnyű Zuschlag bűncselekménye, mert bűnszervezetet hozott létre elkövetésére.
Ugyan kérem, - hozott itt már más is létre bűnszervezetet kollégiumi szobatársaiból és azokkal nem csóringer pályázatokat nyert, hanem magát az országot, - mégis lenyeli mindenki, - sőt, ájultan dícsérik még balról is páratlan tehetségét.
Pedig szervezete maga a szervezett bűnözés, - a gazdaság, a politika és a pénzvilág összefonódása a bűnözéssel.
Persze, ami azt illeti, Al Capone is tehetséges volt a maga módján...
:O)))

Nincsenek megjegyzések: