2018. szeptember 13., csütörtök

A VESZTES KAKAS

Micsoda hülyék, minden autó szembejön az autópályán, de majd jól ráfizetnek!
Ez a buta tyúk is összeírkált mindent "jelentés" címen, aztán majd csodálkozik, ha piréz migránsok  jól megerőszakolják egy kebab-büfé szolgálati wc-jében, ameddig a telefonját tölti!
Aztán majd spekulálhat két hétig, hogy tegyen-e feljelentést vagy ne... - az ember csak rácsodálkozik a kebab-büfékre, ahova esténként pisilni meg telefont tölteni járnak honunk gyanútlan leányai, aztán török gyerek televágja, a magyar gyerek meg le se sajnálja, ugye...
Elvtársak, a helyzet fokozódik!
Éberség, hit, remény, szeretet!

Nagyurunk kapott ma a pofájára Strasbourgban olyanokat, mint gyermekkorában, csak most nem a kedves Papa próbálta illemre tanítani, hanem Európa vezető politikusai.
Hát nem kész szerencsétlenség, hogy mire megtanulta az Apuka által körvonalazott illemet, addigra kiderült, hogy az európai illem nem egészen csereszabatos ezzel, és most éppen ezt próbálják a fejébe verni?
És ez még csak az első lépés lefelé a lépcsőn, aminek végülis nagyon örülhet, hiszen lépcsőn lefelé nem csak elegánsan lépegetni lehet, egy lépcsőről akár le is lehet zuhanni, és azt nem biztos, hogy túléli a politikus, ha nincs szerencséje.
Még csak nem is reklamálhat, hiszen ő tette a magyar társadalmat ilyen végtelenül durvává, agresszívvé, önzővé.


Aki azt gondolja, hogy ezután majd visszahúzódik a harci tökmag, az nagyon téved, - betegsége csak súlyosbodik, a szociopata leletet megspékeli majd üldözési mániával, a CEU kapuit ácskapcsokkal teszik hivogatóvá, a migránsozás a belső migránsok - értsd cigányok - ellen fordul, annyira keresztények leszünk, hogy a Pápa térdenállva könyörög majd a receptért, Obán pedig az őt ért bírálatokat a kisebbségi jogok korlátozásának tekinti.
Az Unió viszont nem kapkodó idegbolond, ha meg is indítja az eljárást, évekbe telhet, míg eredménye lesz - már ha lesz, hiszen annyi minden történhet addig, és az Európai Parlamentbe is kerülhetek be még ezeknél a széljobboknál is ostobább széljobb népek.



Szóval, most a választásig ajánlanám Lendvai Ildikó cikkét mantrázni, és az se lenne nagy baj, ha nem világraszóló reformokat akarnánk megvalósítani, hanem csak úgy, nagyon egyszerűen, helyre kellene állítani a jogállamot.
Persze ez nem egy humánus ötlet, ebbe Vezérünk belebetegedne...
Lehetne tüntetni is, de csak konrét cél érdekében tüntessünk, mert ígéretekkel tele a padlás!
Orbánt elkergetni nem az Unió fogja, nekünk kellene megtennünk, lehetőleg még királlyá koronázása előtt - neki kellene látni végre...



:O)))

13 megjegyzés:

Czékus Lajos írta...

Arra még - tudtommal - senki nem reagált, hogy a sajtótájékoztatóján egy "jóízűt" komcsizott is. Valami olyasmit préselt ki magából, hogy az a Sargentini jelentés vitájában olyan hangot ütöttek meg vele szemben egyes felszólalók, amint a kommunista időkben a kommunista komisszárok. Senki nem kapcsolt a jelenvolt újságírók közül, hogy emlékeztette volna arra, hogy egy volt kommunista ifjúsági szövetségi (KISZ) titkárként furcsa dolog ilyet mondani, noch dazu még ott ült tőle balra Deutsch is, aki úgyszintén KISZ titkár volt az "átkosban". Valaki - nemcsak az újságírók közül, de az EU képviselők közül is - megemlíthette volna Orbánnak, hogy mi a f...t sorosozik itt és mindenhol, mikor ő is élvezte a Soros ösztöndíj előnyeit, anno? De azért kapott rendesen ezek nélkül is. :)

talalom írta...

Nekem meg nagyon elegem van abból, hogy a magyar szabadelvű baloldal és polgárság két lejobb teljesítményét - 1956-ot és '89-et - egy klakéler bugris taknyozza össze állandóan.

Névtelen írta...

"Valaki - nemcsak az újságírók közül, de az EU képviselők közül is - megemlíthette volna Orbánnak, hogy mi a f...t sorosozik itt és mindenhol, mikor ő is élvezte a Soros ösztöndíj előnyeit, anno? "
Ezt a luxemburgi Engel képviselő megtette!
https://zoom.hu/hir/2018/09/13/orban-viktort-ugy-meg-nem-kuldtek-el-a-francba-mint-ez-a-luxemburgi-kepviselo/
(Mano)

1970 írta...

Kedves talalom!

1956, mint a "szabadelvű baloldal legjobb teljesítménye"???
Mondd elmagyaráznád ezt Mező I., Kállai É., Asztalos J., vagy éppen Papp J. leszármazottjainak is???
Na, ezért nem vagyok én ún. "szabadelvű baloldali", mert soha nem gondolnám, hogy a 20. századi történelmünk egyik mélypontja, egy közönséges és véres polgárháború valamiféle "jó teljesítmény lenne".
Címke nélküli baloldaliként ellenben meggyőződésem, hogy az, ami ebben az országban e két dátum KÖZÖTT történt, az volt - igen hosszú idő óta - ennek a nemzetnek a legjobb teljesítménye.

Villon írta...

"Persze ez nem egy humánus ötlet, ebbe Vezérünk belebetegedne..."
Dehogynem... Mar durung bajusz "elvtars" is megmodta, hogy a "fekelyt" ki kell vagni...
Amikor a fagyi visszanyal..

Muzsi Attila írta...

Végig kínlódtam a felszólalásokat, mit mondjak, eléggé infantilis emberekből áll az európai társaság, de O.V. most szerintem nagyon mellé lőtt a szokásos migráns mantrájával. Arra kellett volna válaszoljon, hogy "loptál e vagy se?". Erre elkezdett olyanokat mesélni, amihez semmi köze. Na ez a ciki és kilátszó lóláb.
De nem kell túlságosan izgulni. Az európai unió is mint a kínaiak évszázadokban gondolkodnak, ráérnek, maholnap újra választások lesznek, megváltoznak az emberek, amíg ebből lesz valami, kialakulnak a jó türk kapcsolatok, oszt legfeljebb a kínai éttermek mellett lesz még több kebáb is. Más úgyse lesz. Az lesz amit a nagymama még el tud vetni a kertben...

nemóvatos írta...

Kíváncsi vagyok a parlamenti (mű)ellenzék egy része által vasárnapra szervezett Bem téri tüntetés kifutására annak is tükrében, hogy a Kossuth téren egy befogadó szándékú demonstráció folyik.
Mert sétálgatással nem lehet pofánvágni nagyfiunkat, aki az egész strasbourgi eseményt simán elviszi migránsozó meg "nemvoltérvényeskétharmad"irányba. Ld pénteki rádiós agymenését.

talalom írta...

1970! Az októberi tüntetést a lengyel munkások melletti szolidaritási tüntetésként kezdték, baloldaliak, akik pl.az SZKP XX.kongresszusán történtek nyilvánosságát is követelték. A korábbi hónapokban a főiskolákon, egyetemeken (pl. Szeged), az Irószövetségben, a Petőfi körökben baloldaliak voltak a hangadók. A Wittnerfélék, meg horthysták, nyilasok csak 26-a után jöttek elő lincselni.

Promenad írta...

"Orbán megbolondult"
by Bokros Lajos

andrikó írta...

Igen, valóban tenni kellene. Talán, ha már vannak tüntetések, azokat arra kellene hasznosítani, hogy felkészült felszólalók akiknek a tüntetések természetéből adódóan, a médiumok az elhangzottakat idéznék. Tehát nem a politikai ellenzésre kellene koncentrálni, hanem a jelentés pontjait konkrétumokkal igazolni.
Például a roma megkülönböztetés és antiszemitizmusról szóló megállapításra vonatkozóan a magyar nép egyes tagjai sajnos valóban rasszisták, de ezért a kormányt közvetlenül tényleg nem lehet felelősségre vonni. Ellenben a kormánynak olan konkrét intézkedései vannak, amelyből egyértelműen kimutatható a kormány rasszista hozzáállása. A kormány állítólagos 'felzárkóztató' intézkedéseit dícsérő az EPP egyetlen roma képviselő hazugságait szembesíteni kell a Farkas Flórián csalásait eltusoló intézkadésekkel. A holokauszt áldozatainak és leszármazottainak tiltakozásainak ellenérben "német megszállási emlékmű" felállítása erőszakkal. (nem is beszélve a holokausztot "tudományosan" relativizáló Schmidt Mária megbízását a "Sorsok Háza" kialakításáról)

Unknown írta...

Látható, hogy a Fidesz kommunikációs gépezet már beindult, és az egész Sargentini jelentésből most is csak a migráns üggyel foglalkoznak, és ezt sulykolják az emberekbe, mintha abból ez lenne a legfontosabb.
Az ellenzéknek is le kellene menni a Fidesz kommunikációs színvonalra, és a több oldalas jelentésből ki kellene emelni az a néhányat, olyanokat, amiket a hétköznapi emberek is napról napra megtapasztalnak, és azt a néhányat a lehető legegyszerűbb módon az emberek felé ezerrel és ezerszer, százezerszer elmondani, mindenféle olyan módon, amivel még a legegyszerűbb emberek is megértsék.
Nem szabad hagyni, hogy ebből, az egész Európai Unió által elfogadott és az Orbán-kormányt elítélő nagyon súlyos ügyről, a magyar közvélemény megint csak a Fidesz-maffia verzióját ismerje meg.
Nem szabad hagyni, hogy megint félre vezesse az emberek nagy tömegeit, azokat, akik csak az egy-két mondatos hírekből tájékozódnak.
A mostani ellenzék kutya kötelessége, hogy UGYANÚGY, röviden, tömören, a tömegek számára érthetően eljuttassák a Sangentini jelentés lényegét.

1970 írta...

Kedves talalom!

Akkor légy szíves erről írj, mondjuk így: október 23. a "szabadelvű baloldal nagy teljesítménye"... bár ezen is lehetne vitatkozni.

1970 írta...

"Például a roma megkülönböztetés és antiszemitizmusról szóló megállapításra vonatkozóan a magyar nép egyes tagjai sajnos valóban rasszisták, de ezért a kormányt közvetlenül tényleg nem lehet felelősségre vonni."

Kedves andrikó!

Azért azonban felelős vaskosan, hogy egyes társadalmi rétegek, népcsoportok ellen tudatosan, ugyanakkor rendkívül sunyi módon uszít. Ez az uszítás sajnos valóban termékeny táptalajra talál a társadalom bizonyos csoportjaiban, ami - történelmi tapasztalatok alapján elmondható - minden esetben tragikus következményekhez vezet.