2020. október 30., péntek

ASSZONYNAK SZÜLNI KÖTELESSÉG



A Nemzet Házmestere ismét alapvetett, megmutatta a szekta híveinek, hogy merre van az előre.
Már csak az hiányzott, hogy a Gurut példaképül állítsa a személyi állomány elé, de ezt most mellőzte, csakúgy, mint a javaslatot, mely szerint a Fidesz logója a továbbiakban narancs helyett egy narancssárga nyúl legyen.
Azt találta mondani a nemzet sorsa feletti rettentő aggodalmában, hogy "az egy megfellebbezhetetlen igazság, hogy a világ azoké, akik teleszülik".
Ez persze tartalmazza az igazság elemeit, mégis erősen vitatható.
De a szektában nem szokás a dolgok vitatása, ott az igehirdetés és az alleluja között nincs semmi.
Volt is vad tülekedés azonnal a hitvesi ágyak környékén, némelyek még a misét is kihagyták, de jobb is, - nehéz lett volna a templomot megközelíteni az elhajigált fogamzásgátlók térdig érő halmai miatt, és aki eljutott volna a kapuig, az se biztos, hogy nem bukik el ott, a felelőtlenül és szakszerűtlenül herdált síkosítók eredményeképpen. 
Persze voltak, akik megint a dolgok könnyebbik végét markolták meg, és pőre élvhajhászsásból estek neki az asszonynak, kinek szülnie ismét kötelességnek tűnik, a leányokról egyelőre még nem esett szó. Viszont lengyel véreink példáján felbuzdulva ideje lenne már kicsit az abortuszok kérdését is feszegetni, ez egy valódi, férfihoz méltó feladat, és nekünk se jönne rosszul - ameddig a nők bugyijában turkálnak, addig se lopnak - bár ki tudja?

Régi problémát feszeget a dúsbajszú beteg, évszázadokkal ezelőtt is a nemzethalálon búsongott a magyar, főként, ha berúgott, mint állat, mely állapota ab ovo megakadályozta a nemzet létszámbéli gyarapodását.
Másrészt meg ránézett az asszony, miközben a lavórt tartotta: ennek a görénynek szüljek?
Majd, ha meszet ettem, mondá és elkezdte tanulmányozni a "Gyűjtsünk gombát erdőn, mezőn!" című szakirodalmat, nehogy összetévessze a gyilkos galócát az erdei csiperkével, oszt potyába kússzon-másszon az avarban - másnap ebédre gombapörköltet tervezett...
De azért az igaz, hogy a népszaporulat nem közömbös egy nép fennmaradása szempontjából, erre vannak itt a közelben szép példák, például Erdély, vagy Rigómező, melyet manapság egyszerűen csak Koszovónak hívunk.
Persze egy térség "teleszülése" nem megy egyik napról a másikra, parancsszóra meg végképp nem.
Régi igazság, hogy az életszínvonal növekedésével csökken az utódok száma, ez a világ minden országában így van.
A növekvő jövedelem mellett nő a felelősségtudat is, csökken a gyermekhalálozás.
Lassan megváltoznak a kulturális szokások is és ha a nőnek van mi között választania, akkor lehet, hogy inkább választ egy érdekesebb, színesebb és kellemesebb életet, mint a hatgyerekes, főállású anya szerepét egy szoba-konyhás lakásban, napi anyagi gondokkal küzdve.
Hamar eljut odáig, hogy annyi gyereket akar szülni, amennyit el tudnak tartani, ezzel eleget tesz a Vezér irányelveinek is, aki láthatólag nincs tisztában azzal, hogy a gyerekek felnevelése pénzbe kerül.

Ha nincs jövedelem, nem lesz gyermekáldás se, kivéve a legszegényebb rétegeket, melyek számára mindegy, hogy öt vagy hat gyerek ül az üres tányérok mellett éhesen az asztalnál, melyek számára a fogamzásgátló luxuscikk, melyeknél a nő értékét évszázadokra visszamenőleg termékenysége adta, melyeknél az alkohol és drogok elveszik a józan mérlegelés lehetőségét.
Megváltozott a fiatalok szemlélete is, ma már az iskolázottabbak nem szülnek anyagi megalapozottság nélkül, a lakhatás, a megfelelő életszínvonal előfeltételként jelenik meg a gyermekvállalásnál.
Bár Orbánék azt gondolják, hogy majd a középosztály tele fogja nekik szülni a Kárpát-medencét tökös kis magyar leventékkel, szerintem rosszul gondolják.
A felső középosztály egyrészt létszámát tekintve meglehetősen karcsú, másrészt a vagyoni helyzetét mérlegelve sem fogja szétporlasztani nehezen összelopott vagyonát, kivéve a Vezér közvetlen környezetét.
A kevésbé vagyonosokat sem készteti semmi a gyermekvállalásra, kivéve, ha ígérnek neki ötmilliót fülenként, ha gyermeket vállal.
Az értelmesebbje elkezd számolni, és azonnal rájön, hogy ez - üzletileg - nem éri meg.
És ha értelmes, akkor a hazát is hiába emlegetik neki, sőt - akkor kezd csak igazán gyanakodni.
Szóval, ha eredményt akar elérni, akkor Házelnökünknek személyesen kell bevetnie magát, de nagyon kell iparkodnia, hogy a regnálásuk eredményeként külföldön élők pótlását megoldja, így talán meg tudja fordítani a nemzetet a demográfiai lejtőn, meg tudja akadályozni a nemzethalált - elsőként úgy kétszáz éve...

A hajdani vöröskatona unokája kicsit még szidta 1919-et, de burkoltan megdicsérte a Tanácsköztársaságot is, mert vezetőinek igen tehetségesnek kellett lenniük ahhoz, hogy négy és fél hónap alatt romokba döntsék az országot, ez elődeiknek - szerinte - négy és fél év alatt sem sikerült.
Kövér beteg ember, zavaros elme zavaros gondolatokkal és határtalan agresszivitással.
Nem biztos, hogy egy tisztességes orvos vizsgálat után jogosítványt adnának neki, így aztán sofőrrel jár és két ostoba igehirdetése között az országot vezeti.


Bele a szakadékba, a tettestársaival együtt...


:O)))

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Eléggé kritikus vagyok az írásaival...De ezért most gratulálok.
(Mano)

Attila írta...

Üdv!
Ehhez megint nincs mit hozzátennem. Úgy jó, ahogy van!

Attila

Valaki, aki írta...

Kövér 7 év alatt "verekedte át magát" a jogi egyetemen, pedig a rossz nyelvek azt mondták, hogy "ahhoz csak fenék kell".
Szóval, esze biztosan nincsen neki, az már az indulásnál látszott.

Most olvastam egy Balzac-idézetet:
"A bürokrácia óriási gépezet, melyet törpék kezelnek."
Végignézve a felhozatalon, még a töppedt agyú törpék is hízelgés rájuk nézve. Talán a gonosz, erőszakos, irigy, töppedt agyú törpékkel kiegyeznék.

Azt sem értem, miért ragaszkodnak ehhez az "anyanyúl-programhoz". Szerintem kb. 7-8 millió embert tud eltartani ez az ország, inkább 7-et, mint 8-at, megfelelő életminőségben. Persze ehhez célirányos oktatás, magas szintű szakképzés és gépesítés kellene, s plusz magasabb fizetések.

Valaki,aki írta...


Kövér az uniós jogállamisági kritériumról: komcsi moslékkoalíció, goebbelsi propaganda, szakadékba tartó EU
https://telex.hu/belfold/2020/11/08/kover-laszlo-jogallamisag-eu-kossuth-radio?fbclid=IwAR1vSvVtuZ5B70b9-VIz23Jz7TjTf-7qW5BEbQZPoYRW8k8tKys7qJ69rkg