2011. június 23., csütörtök

HUNGULAG

Azon már ne is akadjunk ki, hogy Hegyeshalomnál az út felett átívelő vastraverzre az lesz kiírva, hogy ARBEIT MACHT FREI, - jobber barátainknak üzenem, ez nem azt jelenti, hogy Frei Tamás apukáját Arbeitnek hívták volna…
Azon se akadjunk ki, hogy becsületben és tisztességben, hivatásuk gyakorlásában megfáradt rendőröket és katonákat akar egyeske kápónak alkalmazni - ha ő ennek az ötletnek a penetráns gusztustalanságát nem érzi, akkor talán ne is erőlködjünk azon, hogy megértessük vele.
Hadd haljon meg hülyén.
Azon se nagyon morfondírozzunk, hogy a munkanélküliek csapatának jelentős része nő, könyvelők, bolti eladók, gyesről visszatért, majd két hónapon belül kirúgott asszonyok, akiknek kezében azért – lássuk be - furcsán mutatna a csákány, habár a fogyókúrájukra nemigen lenne gond a továbbiakban.
Végtére is a munkavédelmi szabályok hatályon kívül helyezése nem egy tétel, majd Lázárjanó beterjeszti, a mamelukcsorda megszavazza, oszt lesz új jogszabály, mely szerint egy nő maximum két cementeszsákot vehet a vállára egyszerre, de havonta egy napon - különleges kedvezményként - egy zsákkal is beérné az ötletdús beteg, aki ezt az egészet kitalálta.
Egyébként is, talán valaki leellenőrizhetné – szerintem a parlamenti padsorokban a szavazógép gombjai a kormánypárti oldalon nem csatlakoznak semmihez, egyetlen gomb működik csak és az a gomb az összes kormánypárti szavazat felett diszponál – akik kitalálják, hogy melyik padon található ez a gomb, azok között kisorsolom a rendkívül népszerű „Egy az ország” című könyvet, - később ez majd kapható lesz közmunkásbőrbe kötve is.
Sajnos, még nincs teljesen kidolgozva a közmunkás pályamodell, de hamarosan – együtt a rendőri és büntetésvégrehajtási dolgozók pályamodelljével.
Szóval ezektől a témáktól most tekintsünk el, csakúgy, mint a gáláns 20000 forint alatti fizetések méltatásától, élnének meg az ennyiből annak a szemétládának a gyerekei, aki ezt megálmodta.
A cél érthető, dupla pénzt lehet az Uniótól felnyalni ezzel a szisztémával, de én azért nagyon reménykedek abban, hogy a magyarországi GULAG létrehozását nem az Unió fogja finanszírozni.
Mindössze annyi érdekelne, de az nagyon, hogy készült e erről a projectről megvalósíthatósági tanulmány,.
Vannak-e számítások arra, hogy mibe kerül a százezres tömeg utaztatása, elhelyezése, élelmezése, egészségügyi ellátása, milyen munkavédelmi szabályok vonatkoznak majd rájuk.
Hogyan képzelik azt, hogy a munkanélküli anya és apa elmegy kubikolni és a tizenéves gyerekeik majd otthonmaradnak, mosás, főzés, felügyelet nélkül?
Kétségtelenül családbarát intézkedés lesz ez, akárki meglássa.
Orbán legutóbb azt mondta Kötcsén, hogy a kormány sorsa Pintér kezében van.
Nem mondom, eddig abból a kézből a kiváló minőségű enyvnek hála még semmi ki nem esett, de szerintem Orbán téved, - a kormány sorsa ezzel az intézkedéssel nem Pintér, hanem Isten kezében van, és ezen most kivételesen nem a mi szeretett Vezérünket értem.
Az is nagyon érdekelne, hogy ugyan, miből képzeli akárki is azt, hogy a fiamtól-lányomtól lenyúlt magánmyugdíjpénztári megtakarításokból labdarugó stadionokat kell építeni akkor, amikor egyébként reggeltől estig be nem áll a különböző szintű kormányzati senkik szája a sírástól, Orbán meg már láthatólag maga is elhiszi, hogy micsoda katasztrofális gazdasági helyzetet örökölt.
Stadionokat, hogy a kiemelkedően jól teljesítő magyar labdarúgás mind az összes tizenötezer szurkolója új stadionok üléseit tördelve zsidózza és cigányozza az ellenfelet meg a  botlábú magyar fiúkat, szegényeket.
Már hogy azokat, akik ránk maradtak, mint szamárra a fül, merthogy külföldre nem kellettek még Türkméniába sem, és ugyan a focihoz annyit sem értenek, mint Dávid Ibolya, de máshoz még annyit sem.  
Ez lenne a legfontosabb ma ebben az országban?
Erre kell kiszórni az ezermilliárdokat?
Ez az a magasztos cél, ami miatt kényszermunkássá kell tenni magyar emberek százezreit?
Nem hinném.
Tulajdonképpen örülnöm kellene, hiszen a középkori módszerekkel építendő víztározó remek lehetőséget adna a libáknak egy kis pihenésre vándorlásuk idején, de valahogy mégsem tudok lelkesedni a nagyívű tervekért, a munkatáborok ötletéért.
De legjobban az bánt, hogy nincs ebben az országban egyetlen jobboldali, konzervatív közéleti személyiség sem, aki felemelné a szavát a legszebb sztálini és hitleri hagyományokat követő terv ellen, nincs egyetlen ember sem a jobboldalon, aki azt mondaná, hogy ez azért talán már mégiscsak sok.
Valaki mellesleg felvilágosíthatná már a Vezért, hogy a kényszermunkás munkavégzésének helye nem munkahely, még mielőtt két féltéglával kezdené verni a mellét, hogy hány munkahelyet teremtett…
A tortán az a hír a porcukor, hogy a kormány a következő választás előtt költözni akar, fel a királyi várba.
Harrach ezt azzal indokolta, hogy így majd látszani fog a törvényhozó és a végrehajtói hatalom elkülönülése.
Hát, hogy ez eddig hogy nem jutott eszünkbe – ehhez valóban magasan szárnyaló elme kell.
Nem kellene népszavazást kezdeni a politikusok előzetes elmeszakértői vizsgálatáról?
Szerintem roppant indokolt lenne…

:O)))

17 megjegyzés:

anonymand írta...

Tisztelt PuPu!

Olyan kérdést teszel fel, ami értelmetlen.
Népszavazást? Mit nem vettél be, hogy ilyen ökörséget írsz?
Konzultáció az lehet. Mert ott a zemberek közvetlenül meg tudják majd válaszolni a kérdéseket.
"Vannak, akik úgy gondolják, hogy Mikola István az egyetlen, aki alkalmas lehet a politikusok elmeszakértői vizsgálatára. Önnek mi a véleménye?
1. Igen
2. Biztos
3. Ez egyértelmű
(a válaszadás nem kötelező, a végeredményt Lószerszámkészítő már tudja)

Rogán már benyújtotta egyéni képviselői indítványát, hogy az ellenzéki képviselőket visszamenőleges hatállyal alkalmatlannak minősítsék a parlamenti képviseletre.
A jogkövetkezményekről később sarkalatos törvényt kell hozzon 2/3-nyi Viktor.

Tisztelettel:
anonymand

éva írta...

Pupu, ezt az alkalmanként 2 cementes zsákot gondold még meg. Rómában a rabszolga terhelhetőségét kb. 35 kilóban maximálták állami érdekből: sokba volt az új rabszolgák beszerzése mindenféle háborúk útján. Még a hobby betont sem csomagolják 25 kilósnál kisebb zsákba. Cement meg minimum 40 kilós.
Aztán ne számolj állami utazási költségekkel is (még mit nem? ingyen állami marhavagonok? aztán a 4 órás munkáért még zabálni is akarnának? álmodik a nyomor!) Az eddig megismert tervek szerint a gáláns díjazásból ezt a delikvencs maga fogja fizetni a tömegközlekedésben.
Napi 3 órás utazás a magyar tömegközlekedésben is jópár kilométer, ismerve a tarifákat, a kényszermunkás 1 napra nem kap annyit, amennyi az utazás: ha meg nem jelenik meg a kijelölt gulágban, akkor mindenféle díjazását megvonják. Ott dögöljön rakásra gyerekestül, ahol van! Azt a lusta állatját nekije! Ez majd feltétlenül 10 millió fölé lendíti a népesség létszámát.
Cseh Tamással szólva: a mi kis sekszpír villiemünk a görbe hátához/eszéhez görbíti az időt.

Névtelen írta...

"Azon se akadjunk ki, hogy becsületben és tisztességben, hivatásuk gyakorlásában megfáradt rendőröket és katonákat akar...."

Rettenetesen megfáradtak 25 év alkoholizálás és f...szlógatás után. S most havi töbszázezer forintért hajtanak "szegény megfáradt 47-48 éves emberek".

SS írta...

Nem kellene népszavazást kezdeni a politikusok előzetes elmeszakértői vizsgálatáról? - De igen,s a bloggerek elmeállapotának vizsgálatáról is.

Névtelen írta...

Megint mennyi barom fasiszta tévedt ide, azaz dehogy is tévedtek, ide lettek irányítva az agyatlan fideszes állatok!!!!

PuPu ezek a cipődet sem pucolhatnák ki, olyan keveset érnek melletted!!!

B. Tamás írta...

"Rettenetesen megfáradtak 25 év alkoholizálás és f...szlógatás után. S most havi töbszázezer forintért hajtanak "szegény megfáradt 47-48 éves emberek"."

Csak éppen azt is vedd figyelembe, hogy amikor a rendőrök elmennek szolgálatba akkor nem lehetnek biztosak benne, hogy annak lejártát meg is fogják érni, és hazamehetnek a családjukhoz.

Névtelen írta...

SS-nek: Sz@rjon a szádba Puch és Szanyi, ennyit érdemelsz te barom, és ezt még én sem sajnálom tőled agyatlan......

Névtelen írta...

Régen nevettem már ekkorát, ilyen hangosan. Nagyon jók a hozzászólások.

érteni? írta...

Puch és Szanyi legalább ér valamit, nemúgy mint Gyurcsányotok. Valóban alapíthatna veletek egy új pártot, ne rontaná a levegőt az MSZP-ben.

Névtelen írta...

"Csak éppen azt is vedd figyelembe, hogy amikor a rendőrök elmennek szolgálatba akkor nem lehetnek biztosak benne, hogy annak lejártát meg is fogják érni, és hazamehetnek a családjukhoz."
Senkinek sincs garancia, hogy hazamehet a családjához,nem olyan világban élünk.Nem kellene kivételezni senkivel.

éva írta...

Csak azért, mert legszervezettebbek a rendőrök, nem kellene szem elől téveszteni, hogy VALAMENNYI korkedvezményes nyugdíjat meg akarják szüntetni. Pl. a mentősökét is. Egy átlagmagyar 68 kilós (legalábbis ezzel számolnak pl a lifteknél) ehhez járul még a hordágy jópár kilója. Az átlag magyar meg inkább 80-90 kilós, én meg nem lennék nyugodt, ha pl a 4. emeletről (lift nélkül) 2 db 60 éves mentős cipelne le (fejenként esne rájuk vagy 50 kiló - lásd a rabszolgák terhelhetőségéről írtakat)
No meg a martinkohászok, a röntgenasszisztensek,
stb. De egyvalami világosan látszik: Orbán a magyarok legaljasabb jellemvonására: a sárga irigység faktorra, a "dögöljön meg a másik tehene is" nemzeti alapvetésre játszik - és sajnos bejön neki. Néha igazán szégyellem, hogy én is ezekkel tartozom egy népbe.
A sok rohadt irigy kommentelő miért nem megy tűzoltónak? Abból három is meg tud halni egy Műegyetemi tűzben!

B. Tamás írta...

"Senkinek sincs garancia, hogy hazamehet a családjához,nem olyan világban élünk.Nem kellene kivételezni senkivel."

Hát szerintem egy titkárnő vagy egy szakács nem igazán veszélyes foglalkozás.

B. Tamás írta...

Ja, mégvalami:
A rendőrök és a tűzoltók azért veszélyeztetik a saját életüket, hogy a tiedet megvédjék.
Szerintem igenis megérdemlik hogy kivételezzenek velük!!!

repce írta...

"A sok rohadt irigy kommentelő"

Ha a te nyugdíjadból fizetnék őket, megnéznélek hogyan fogadnád. Te már anélkül is olyan irigy vagy Viktorra, ha lehetne egy kanálban megfojtanád. Ennyit az irigységről. Könnyű más f@szával verni a csalánt. De ez mindőtökre vonatkozik.

Névtelen írta...

Drága névtelen.

A rendőrök, tűzoltók és katonák azért veszélyeztetik az életüket, hogy a hozzád hasonló hálátlanokét megvédje.
Garancia hogy hazamehet a családhoz tényleg senkinek -még egy takarítónőnek- sincs, de egy rendőrnél a rizikófaktor egy kicsit nagyobb nem?
Igenis kivételezni kell velük!

Harun al Rasid írta...

hát, ha abbahagynátok a személyeskedést, rájönnétek, hogy biza, úgy van, ahogy "éva" írta. 100-nál is több szakma művelői jogosultak a kedvezményes nyugdíjra, de orbán - nem véletlenül, hiszen árokásásban bajnok - csak a rendvédelmieket dobja oda, propaganda céllal, koncnak, hadd csámcsogjon rajta a sok si-faktoros.
a korkedvezményt irigylitek, mi, de a munkájukat nem?

Névtelen írta...

Harun al Rasidnak:
Üdv, Effendi!
Boldogságunk Letéteményese pl az én nyugdíjkorkedvezményemet már gyakorlatilag benyelte: eddig járt, most idén egyedi elbírálás alá esik, de jövőre már nem lesz benne a jogosult szakmák körében. (Hogy a hortobágyi génbankot eressze rá a kedves mamára!) Pedig pont ellentétes oldalon állok a rendvédelmi dolgozókhoz képest.
Allah növessze feltűnően hosszúra szakállad!
szomjas teve