2012. augusztus 18., szombat

AZ ERŐD FOGLYA


A Szeretett Vezető lakhelye eleve úgy lett kiválasztva, hogy azt emberfia meg ne lássa.
A telek, melyen a végleges lakhatási engedély nélküli putri áll, nyelestelek, tehát közútról csak egy magántulajdonban levő szolgalmi úton közelíthető meg, mely feltehetőleg alá van aknázva, az utca bejáratánál hullórostély, kartács, farkasverem, miegymás…
No, meg a pretoriánus gárda, a TEK.
Ha a libák át akarnak repülni felette, azonnal felemelnek Kecskemétről két Gripent, melynek pilótái kötelesek a madarakat egyenként megtojózni, nehogy egy libának álcázott dron – egy robotrepülő - közelíthesse meg az ezer veszély között élő Nemzetvezetőt, hogy libaszarnak álcázott bombát dobjon szent fejére...
Az elszeparáltság a plebstől így teljességgel biztosítható, de mostanában ez is kevés.
Így a TEK elrendelte a ház környezetének lezárását is – két hónapra lezárták a Cinege utcát, teljes hosszában.
Fél a mi reménységünk, pretoriánusai pedig iparkodnak megnyugtatni.
Amúgy sem sok kapcsolata van már a valósággal, és most úgy tűnik, elkezdődött az a fázis, melyben gondos kezek csak olyanokat engednek a közelébe, akik azt mondják, amit hallani szeretne, - így aztán már maga is elhiszi, hogy ő a harmadik honalapító, I. Viktor, ki újjáépíti az országot, melyet mellesleg ő rombol le előtte lázas buzgalommal.
Az állandó félelem a kényurak büntetése, van, aki teljességgel beketyózik a nyomás alatt, és mivel környezetében számosan vannak, akiknek érdeke fenntartani ezt az állapotot, az állapotrosszabbodás kockázat nélkül prognosztizálható.
Csak abban reménykedhetünk, hogy a tavaly nyári Bulgáriázás után idén jobban bejön az osztrák kerékpártúra ötlete, hiszen így kisebb a kockázat, nem kell kitalálni holmi bolgár five star-five diamond szállodát a médiának – Ausztria oszt jónapot.
Az infúzió néhány óra alatt lecsepeg, a Fertő tó mellől pedig az össze magánklinika valóban csak egy ugrás.
Amikor pedig szerető népe fel akarja majd keresni lakhelyén a Királ… - a Miniszterelnök Urat, szembe fog találkozni a nemzet öklével, ami – ha a szerető nép rendetlenkedne vagy óbégatna  – úgy orrbavágja, hogy csak úgy reccsen meg freccsen…
Ha a nyolcvanas évek végének Orbán Viktora szembetalálkozna a Vezérrel, szembeköpné.
Aztán utána megnézhetné, amit a TEK embereitől kapott.

:O)))

1 megjegyzés:

vadvirág írta...

Komoly lehel a helyzet. Sem kitüntetés-átadáson, sem 20-án a Kossuth téren nincs jelen. Persze nem is hiányzik.A Blikk-nek leesett pár forint az adófizetők pénzéből az Ausztriai kerékpártúráért, a net-ről letöltött szállodai fotóért, valamint a 3 évvel ezelőtti téli felszerelésben látható fényképért.
Az már csak hab a tortán, hogy napi 50 km-t bicikliztek, Orbán még csak-csak, de Anikó asszony és a három gyerek mindenféle előedzés nélkül napi 50 km-t.Nagyon hülyének vagyunk nézve.
Valószínűleg nem merik mutogatni a közönségnek, mert azonnal látszik rajta mentális állapota.