2012. augusztus 26., vasárnap

CSORDASEREGSZEMLE


Viszonylag békésen lezajlott Orbán titkos seregének szemléje a Hősök terén.
Közben felavatták valamelyik Gárda újoncait Dunaföldváron, hülyére vették a rendőrséget Csókakőn, miközben a Rendőrség meg cirkulált a három helyszín között, mint kacsában a szalonna, mikor a fenekébe dugta a csőrét, hogy át ne szaladjon rajta az értékes, ámde csúszós eledel.
Világ röheje, amit ezekkel a jelmezbálos idiótákkal és párthátterükkel művel dicső kormányunk, mely két hét alatt tudott taccsra tenni egy Alkotmányt felváltva azt egy Alaptörvénnyel, és ebben már benne volt a társadalmi vita és a kodifikálás is - a nyuszinak is hosszabb ideig tartott megtojni a húsvéti tojást, mint Orbánnak az Alaptörvényt.
A rendőrség meg egyértelmű szabályozás híján menetrendszerűen kénytelen majmot csinálni magából,  merthogy érzékelve a rendezvények társadalmi nyugalmat megzavaró és mások jogos érdekeit sértő jellegét nem járul hozzá a neonáci rendezvényhez, mire a mi nyilaskáink sértett pofával elballagnak a bíróságra, mely hatályon kívül helyezi a rendőrség tilalmát, és a Yard szív, mint a torkosborz.
Merthogy nincs jogszabály, mely azt mondaná, hogy te nyilas, te nem rendezhetsz gyűlést Magyarországon, mivel náci vagy és a Békeszerződésben azt a kötelezettséget vállaltuk, hogy nem fogjuk engedélyezni a működéseteket egy demokratikus Magyarországon.
És ha mégis tüntetnél, vagy hoznád az adrenalinbuzi drukkereket meg egyéb, vegyes csőcseléked, akkor szétverünk benneteket szilánkká, utána pedig még be is csukunk, hogy rátok rohad a műanyaglakat is, mert az elődeitek elárulták már egyszer ennek az országnak a népét, vér és könnytengert hagyva maguk után, és ez mégegyszer nem történhet meg.
De nehéz is annak megfelelő jogszabályt alkotni, aki ezt az egész bagázst létrehozta és támogatta, aki bíztatta őket a Televízió székházának ostrománál, 2006 októberében, aki csak az utolsó pillanatban riadt vissz attól, hogy maga is erőszakkal nyúljon a hatalom után – aki fél saját teremtményeitől.
Nem egy amatőr kutyatenyésztőt haraptak már halálra kutyái, nem alaptalan a félelem ez esetben sem, hiszen egy szélsőségesnek soha semmiféle szélsőség nem elég.
Engem nem érdekelne az sem, ha a szokásos jobboldali idiótaság keretében egyidejűleg betiltanák a szélsőbalos szabadcsapatokat is, mert nekem nem hiányzik ebben az országban semmiféle paramilitáris alakulat, semmiféle bakancs-csattogás, zászlólengetés, kardcsörtetés, nekem egy békés, nyugodt ország hiányzik.
Olyan, amelyikben az erőszak és a rendfenntartás állami monopólium, amelyikben a hatóság etnikailag színvak, melyben nincs cigánybűnözés, csak jogkövető magatartás vagy bűnözés és a bűnözőknek elkerülhetetlen felelősségrevonás.
Elnézegetem a Gárdát, ezt a sok rosszarcú nyomorultat, meg kigyúrt hangadóikat, akik olyan ostobák, hogy még az alvilág sem tart igényt rájuk.
Hiszen ha legalább a szervezett bűnözésnek kellenének, akkor nem kellene idióta reklámfeliratokkal a hasukon nacionalista hirdetőoszlopként masírozniuk, plasztikai jellegű csőrműtétre szoruló libák szobrai előtt katonásdit játszva nyomni le Szamócát a Csinn-Bumm Cirkuszból.
Beteg ország beteglelkű szerencsétlenjei, akik bűnbakot keresve kergetnek egy álomvilágot, mely soha nem volt és soha nem is lesz.
Mondaná az ember, hát, nosza, kergessék buta ábrándjaikat, csakhogy ezek az ábrándok úgy kezdődnek, hogy valakiket ki kell irtani az ő boldogságuk érdekében.
Elsőként most a cigányokat, aztán a zsidókat, a kommunistákat, meg akinek van sapkája.
Vagy akinek nincs.
Lényeg az, hogy az igazság ott van, ahol ők laknak és ők mondják meg a tutifrankót, ha esik, ha fúj.
És nem veszélytelenek, mert készülnek is szent feladatukra, szervezik katonai felkészülésüket, közben az erejüket próbálgatják, a korlátjaikat tesztelik, természetesen a hatalom asszisztenciája mellett.
Nem vagyok különösebb híve a titkosszolgálatoknak, de ilyenkor azért elbizonytalanodok: Kádár korában az ilyen eszementek nem küldhették volna a rendőröket Csókakőre – ez egyébként minősíti is a mai titkosszolgálati munkát.
A TEK vezetőjének a majd hetven éve halott Ostenburg-Moravek Gyulához intézett levele már csak a hab a tortán.
Engem halálra ingerel ez a szerencsétlen helyzet, hogy a rendőrség kénytelen hülye ürügyeket keresni a neonácik elleni fellépéshez, szánalmasnak tartom ezt, viszont azt gyanítom, hogy nagyonis összevág bizonyos érdekekkel, melyek a valóságos gondok elfedéséhez kötődnek.
Az egyéni képviselői indítvány mégsem erről, hanem a választások korlátozásáról fog szólni.
Tulajdonképpen azt sem értem, miért nem nyújtanak be az ellenzéki képviselők is egyéni képviselői indítványokat, mondjuk akár ebben a témakörben is – legalább lenne valami jele annak, hogy nem mindenkinek tetszik az út, melyen ma Magyarország bandukol közép-Ázsia felé.
A kép, melyet a mai bejegyzéshez mellékelek nem ehhez a témához kapcsolódik, hanem ahhoz a hírhez, hogy Orbán vissza akarja vásárolni az E.ON gáz üzletágát a németektől.
Bizonyára Simicska kezében jobb helyen lesz…
Erről beszélt Kőszegen, - a Tranzit-Fesztiválon - a képet is itt készítette az MTI, egyre szebb a Mi Vezérünk... - ahol elmondta azt is, hogy tovább szeretné csökkenteni a személyi jövedelemadót és a társasági nyereségadót is, ami dicséretes törekvés lenne, nagy kár, hogy nem a társadalom általános adóterhelését akarja csökkenteni.
Merthogy Julcsa néninek oly mindegy, hogy csökken a személyi jövedelemadója, ha nincs jövedelme, ellenben a kéményseprési díj meg az infláció emelkedik, mit a füst a kéményekből, fel, fel, a festett egek felé, hova már maga a Vezér is kancsalul néz, pedig azt hittük ez nem ragályos…

:O)))

10 megjegyzés:

éva írta...

Az ellenzék magatartásából sok minden érthetetlen - de a normális egyéni képviselői indítványok hiánya a leginkább! Főleg a DK-tól. Ha már frakciójuk nincs, és emiatt a megszólalási lehetőségük korlátozott - legalább ezen a területen villoghatnának! Persze lesöpörnék - de akkor is nyoma lenne, hogy csinálnak "valamit" Az LMP-től legalább tellett egy Simicska-fényképpel indokolt javaslat, az Mszp-ről meg még ilyenre sem emléxem! Illetve egy volt a Nyenyi ellen, de azt még Gyurcsány nyújtotta be.
Annak meg azt hiszem örülhetünk, hogy ha a gárdisták tisztességes törvényi szabályozás hiányában vonulhattak, legalább a rendőrökkel és ellentüntetőkkel,sőt bámészkodó turistákkal együtt sem érték el az előre bejelentett 2000 főt. Félre ne értsd: nem az ellentüntetők alacsony számán örömködök!
Egyébként meg elég béna jelszó ez a "nácik haza" az ami go home fordítása, de az indokolt a kalandozó amerikai katonák esetében, de ezek teljesen jogosan válaszolják, hogy "itthon vagyunk" Na látod, ez a baj az ellenzékkel: képtelenek normális magyarosch jelszavakat kitalálni. Pl: "náci férgek"

Névtelen írta...

Pupu!

Csodálom a naivitásod.
Komolyan gondolod, hogy a rendőrség "tévedésből" ment máshova?!?
Szerintem meg ki lett nekik adva, hogyan és merre, nehogy megzavarják Kedves Vezetőnk újabb szervezetének gyülekezését...
És 2012-ben komolyan gondolod, hogy az MSZP nem Orbán pártja?
Csak annyit mondok MDF.
A mai Magyarországon a lakosság kb. 70%-a ezt felfogta, vagy legalább is érzi...
Hány éves vagy hercegem, és még hiszel a mesékben ?

Névtelen írta...

Varanus-ról szúrnák be pár kommentet, hogy nem csak bennem fogalmazódott meg a "kétely":

"arra nem gondoltál, hogy esetleg tervszerűen mentek Csókakőre és nem Dunabasznádra? Így elkerülték a letartóztatásokat és a nagyobb botrányt"...

"a TEK közreműködik a Gárdával"...

"nem volt dunaföldváron egy körzeti megbízott, aki felismerte volna a gárdaegyenruhát járőrözés közben? és lökött volna egy telefont, hogyaszondja főnök, itt van a gárda 150 fővel masíroznak fel-alá, mit csináljak?"

"mennyi idő kellett, hogy rájöjjenek csókakőn, hogy (smit)palira vették őket?"

Gondolt át újra Pupu...

vadvirág írta...

Sajnos, egyet kell értenem a hozzászólókkal. Igaza van évának a DK ügyben, és minden szava igaz névtelennek.

pretty írta...

"Elsőként most a cigányokat,aztán a zsidókat,a kommunistákat meg akinek van sapkája.Vagy akinak nincs"
Sajnos sokan ezt nem tudják fölfogni,még olyan sem aki emlékszik arra,amikor a csendőrök végigmentek a falun mindenki bemenekült az utcáról,mert ok nélkül belekötöttek emberekbe és könnyen eljárt a kezük.Sajnos nekem az a tapasztalatom,kevés a normális gondolkodású ember,ez csak erősödött bennem,a Magyarok Világszövetsége által megszövegezett baromsággal.

Cereus írta...

PUPU!
Egyre több embernek hiányzik egy kiszámítható, élhető, békés, nyugodt ország, ahol láss csodát,ha tisztességes vagy, még érvényesülnöd is lehet.Akik útrakeltek, vagy éppen csomagolnak, azok már feladták ezt a "vágyálmukat".
Az ég zeng, a D.K. hallgat. Lehet, hogy a 80-as évek "nagy ellenállója" átvette az irányítást?

Névtelen írta...

Ki az a hájtömeg a kép jobboldalán?

bagdadi kalifa írta...

csak köpcös, kérem tisztelettel, csak köpcös. még nem volt alkalma újra gombolni a mellényét és az arcát se vette kisebbre - mint ahogy azt világnemzetileg kijelentette

Névtelen írta...

anucsaAki nekünk mondja,hogy ebben az évben meg kell húznunk ! A nadrágszíjat !!Az az undorító vigyor mögött azt sejteti,hogy "nektek" :)

Névtelen írta...

Tisztelt Szerző!
Ostenburg-Morawek Gyula r.ezredes nevét nem "v" betűvel írta, hanem "W" betűvel. Sajnos, a magyar sajtóban az Ön által is használt "v" betűs változatát ismételgetik...
Egyébként gratulálok a cikkhez -
Szemenyei-Kiss Tamás