2012. augusztus 16., csütörtök

JÓL MEGMONDTUK


Mármint az Amnesty International-nek, képzelem, lehet ott most sírás-rívás, felelősök keresése, leváltások, száműzetés Kamcsatkába, miegyéb.
Merthogy – mint a Népszabadság megírta - Magyarország kormánya elkötelezett állampolgárainak védelmét illetően, függetlenül azok etnikai, kulturális és szociális identitásától és nem tolerálja, hogy a kisebbségeket és etnikai csoportokat fenyegessék.
Ezt a Miniszterelnökség Nemzetközi Kommunikációs Irodájának illetékes csicskása volt képes komoly pofával leírni abban az állásfoglalásban, amelyet az iroda csütörtökön juttatott el az MTI-hez.
Azt is megírták, hogy a közösség életének megbolygatására tett kísérletekre válaszul a rendőrség minden rendelkezésére álló eszközt felhasznál a bűncselekmények - köztük a polgárőrök által elkövetettek - megakadályozása érdekében, és nem engedi, hogy kvázi paramilitáris csoportok kikezdjék a jogrendet.
Jópofák.
Mintha egy más bolygón élnének, mintha nem éppen a Devecserben történtek kapcsán emelt volna szót az Amnesty, mintha nem azt állapította volna meg – joggal – hogy „a devecseri incidens is azt mutatja, hogy hasonló, előítéletből elkövetett erőszakos esetek továbbra is előfordulnak, és – ellentmondva a parlamenti eseti bizottság végkövetkeztetéseivel – a magyar hatóságok még mindig nem képesek megfelelően kezelni ezeket a problémákat."
Magyarország kormányát egyébként most éppen nem nagyon érdeklik a paramilitáris csoportok randalírozásai, egy parlament párt törvénybe ütköző, felbujtó tevékenysége sem, merthogy Magyarország kormánya éppen el van foglalva, de nagyon, a Rendőrség szétverésével, elbizonytalanításával, ellehetetlenítésével, ezzel is a fentebb említett kvázi (?) paramilitáris csoportokat erősítve.
Micsoda fából vaskarika ez a megfogalmazás is, hogy a rendőrség minden rendelkezésére álló eszközt felhasznál a bűncselekmények - köztük a polgárőrök által elkövetettek - megakadályozása érdekében?
Mi az a kvázi paramilitáris csoport?
Ezek nem kvázi paramilitáris szervezetek, hanem manifeszt neonáci rohamcsapatok, a múlt század harmincas évei SA-jának, vagy a húszas évek magyar különítményeseinek töretlen vérvonalú leszármazottai.
Aki ezt nem látja és érzékeli, az nem kormányzati tisztviselő, hanem vagy idióta, vagy maga is neonáci – de legalábbis vadul törleszkedik hozzájuk.
Mi kell még ahhoz, hogy a krumplilevest krumplilevesnek hívjuk?
Arról nem is szólva, hogy a neonáci akkor is neonáci marad, ha felírja a hasára, hogy polgárőr, legfeljebb az évtizedek óta tisztességesen dolgozó polgárőröket szennyezi be, mint a házatlancsiga, összenyálazva-taknyolva őket.
Mégis, micsoda dolog az, hogy az ország minden tájáról emberek ezres létszámban szervezetten utaznak cigányverésre, és a rendőrség ahelyett, hogy már a községbe bevezető utakon kiszedné az izomagyú adrenalin-turistákat a járműveikből, előállítaná őket, és aki ellen kell, eljárást indítana, helyette úgy masírozik mellettük, mintha nem ők készülnének lincselni, hanem őket készülne lincselni valaki vagy valakik, és védelmezni kellene szegény elesetteket.
Devecser azért jó példa, mert egyértelműen kitűnik, hogy szó nincs itt semmiféle etnikai konfliktusról, hanem arról van szó, hogy vannak emberek, akik abban érdekeltek, hogy ilyen konfliktusokat kreáljanak és gerjesszenek, hogy aztán lehessen mutogatni, hogy na lám, ilyenek ezek a rohadt cigányok!
Jelen esetben a történet azzal kezdődött, hogy rasszista Hófehérke szabálytalanul parkolt és szabályosan közlekedő cigány szomszédja megkérte, hogy vigye a kocsiját az útból.
Mecsoda pofátlan fellépés, mecsoda impertinencia, de kaptak is a Fa testápolóval, hogy arról kódultak - majd a bíróságon el ne felejtsék benyújtani a kártérítési igényt a baseballütő összevérezése miatt.
Merthogy alattomos módon lefejelték, hogy szándékosan kárt okozzanak benne ezek a normális együttélésre képtelen, rosszindulatú kokerók.
Parkolási vita, sőt, tettlegesség is előfordul ezerszámra ebben a minden kultúráját és nagynehezen elsajátított viselkedési normáit magáról, mint a koszod göncöt lehajigáló országban, ezek résztvevői svábok, kunok, tótok, románok, és még ezerféle náció, akik az egyszerűség kedvéért - ha már itt laknak - magyarnak nevezik magukat.
És hát bizony cigányok is, ami talán nem is akkora csoda egy olyan országban, amelyiknek majd minden tízedik lakosa cigány, de ha a rasszisták soraiban menetelő fél vagy egészen cigányokat is hozzáadjuk a számításhoz, akkor a tíz százalék biztosan kijön.
Merthogy keveredtünk és keveredünk, és ez – még Szent István szerint is - így van jól.
Nagyon lehet röhögni, mikor a büszkén menetelők között feltűnnek olyan arcok, akikről lerí, hogy nem, hogy egy-két vonóhúzás van bennük, de egy teljes népizenekar húzza ott a Monti-csárdást.
Azért a sok kis cigány Szegedi Csanád büszkén veri a talpát a flaszterhez, pedig nemigen olvashatták Rejtőt, aki szerint, ha érintett vagy egy kérdésben és nem akarod, hogy erre rájöjjenek, akkor neked kell olvasnod az érintettek listáját.
A kormány ebben az ügyben is patkánymódra viselkedik, csendben szítja a feszültségeket, jól jön az majd, ha a nép le akarja vezetni dühét - legalább lesz, akin kitöltheti.
De azért a világnak eljárunk ebben a témában is egy pávatáncot, mintha a Vadászati Főfelügyelőség kinyilvánítaná, hogy helyteleníti a mértéktelenül elszaporodott és méginkább elpofátlanodott rókák atrocitásait a libák ellen, de ezzel egyidejűleg a rókákra vadászati tilalmat rendelne el, míg a libákra maga is szervezne egy-két körvadászatot.
Ami itt a cigányokkal kapcsolatban történik, az nemsokára kimerítheti akár az emberiesség elleni bűntett fogalmát is, és ne tévedjünk, nem a büdöstalpú mezei gárdista lesz majd a vádlott, hanem azok, akik engedik elfajulni az egyébként mindenhol fellelhető idióták randalírozását – őket Orbánnak és Pintérnek hívják.
Ezt a kérdést – mármint a szervezett rasszizmust és a neonáci bandák felszámolását - néhány hónap alatt meg lehetne oldani, csak politikai akarat kellene hozzá.
Az meg nincs.
Ha így folytatódik, akkor előbb-utóbb a cigányok is megszervezik a maguk önvédelmét.
És az nagyon nem lesz jó senkinek, mert egy gyenge szervezet könnyen nyúl a terror eszközéhez, lásd az iszlám fundamentalistákat, vagy akár az ETA vagy az IRA harci eszköztárát
Sokba kerülhet ez nekünk.
Sajnos - mint tudjuk - a Vezérnek semmi sem drága, amíg nekünk kell fizetnünk.
De eljöhet még az a nap, mikor neki is, meg a családjának is fizetnie kell, és az a nap nagyon szomorú napja lenne Magyarországnak.
Hát nincs senki a jobboldalon, aki ezt értelmesen el tudná magyarázni neki?

:O)))

6 megjegyzés:

gammasugar írta...

Meg kell adni, ezt még Hitler sem merte megtenni: ő a paramilitáris SA-val számolt le a reguláris Reichswehr kedvéért, a mi Magosságos Vezérünk viszont a rendőrséget veri szét, miközben a náci rohamcsapatok randalíroznak. Máskülönben viszont feltűnő a hasonlóság a rendőrség puccsszerű átszervezése és a Hosszú Kések Éjszakája között:
http://evitae.wordpress.com/2012/08/13/mintha/

éva írta...

Pupu - ez úgy látszik "benne volt a levegőben" én is éppen azon gondolkodtam, hogy Szeretett Vezírünk háborús logikáját követve az ellátatlanul hagyott MAGYAR tízezrekkel rosszabbul bánik, mint az idegen hadifoglyokkal, azok ellátatlanul hagyása, és e miatti halála ugyanis manifeszt háborús bűncselekmény,ami soha nem évül el, akkor a saját állampolgárokkal való ilyetén bánásmód sem minősülhet másként.
Elég hozzá az előző évekhez képest megnövekvő öngyilkosságok, vagy éhezés miatti elhunytak, netán a megfagyottak számának NÖVEKEDÉSÉT a számlájához csapni. Azok tényleges elhunytak, míg (hál'Isten) a masírozgatásoknak MÉG nem volt áldozata.
A rendőrség szétverése meg olyan, mint az olajszőkítési maffia robbantásos leszámolása: felkelti a nép igényét a REND iránt, és majd tapsikolva fogadja a Csendőrség felállítását - amely tárt karokkal várja a masírozókat.
Igaza volt Sólyomnak: szó sincs itt LOPAKODÓ fasizmusról. Büszkén és nyíltan masírozunk bele!

joti írta...

A cikket ezzel az "ajánlással" kaptam:

Egyre többen és egyre komolyabban vetik fel a baszk vagy északír típusú polgárháború lehetőségét, és félő, hogy egyáltalán nem alaptalanul. Ha pedig egy ilyen helyzet a mi félázsiai viszonyaik között alakul ki, az maga lesz a pokol. Akkor innen tényleg menekülni kell.

Ez is, akárcsak maga az írás, elgondolkoztató!
És ez nem vicc, még csak nem is irónia…

e-Vita írta...

"Hát nincs senki a jobboldalon" - mivel hogy Magyarországon jobboldal sincs, csak szélei vannak. A Fidesz nem juthatott volna e totális hatalomhoz a neonácik (aka: újnyilasok, aka: újfasiszták) segítsége nélkül, amit 2002-től, de különösen 2006-tól nyújtottak neki. Ezért a segítségért Orbán/Fidesz naná, hogy most fizet azzal, hogy a nácikat még zavartalanabbul engedi működni, erősödni. Ez ilyen egyszerű.
.
Így tűnt el Magyarországról az európai értelemben vett konzervatív oldal, aka:jobboldal (ha volt valaha egyáltalán), és vált fasisztává, a nácik partnerévé.
.
A baj inkább az, hogy ehhez az egész magyar politikai-társadalmi "elit" össznépileg asszisztált és teszi ezt a mai napig. Ezért nincs Magyarországon (már) baloldal se, ráadásul annak még széle se.
.
Inkább azon lenne érdemes verbálpettingelni, hogy a magukat "demokratikus ellenzéki erőknek" fényezők vajon miért asszisztálnak még mindig továbbra is az állami szintű törvénysértéshez: nemzetközi egyezményt és magyar törvényt vesznek semmibe, mely tiltja Magyarországon fasiszta szervezetek működését (1947-es párizsi békeszerződés). És ezért inkább azon kéne háborogni, hogy van pofájuk magukat mégis demokratikusnak nevezni.
.
Egy fentebbi kommenthez: Sólyom egyike volt azoknak, aki hatékonyan engedte "lopakodni" a fasizmust, holott az ő pozíciójában egymagában is hatékonyan tudott volna tenni ellene. De hát ő is inkább lopakodott vele együtt. Mint ahogy az összes többi megélhetési politikus teszi 22. éve.

Névtelen írta...

Már az előző Fidesz uralom idején gyanús volt nekem, hogy Pintér belügyminiszterré válása után hirtelen megszűntek az akkoriban elharapódzott robbantások. Az Aranykéz utcai volt talán az utolsó, de ott nagyvadra mentek. Mégis fura volt, hogy ilyen hirtelen megszűntek a gengszter leszámolások. Ennyire hatékonnyá vált volna a rendőrség? Hát...
Lehet, hogy ezért lehetett ígérni 2010-ben, a két hét alatti rend rakást? Azt hitte, hogy még mindig az ő kezében vannak a szálak. Ám valószínűleg megváltozott a szereposztás, és már nem fogadtak szót a rosszfiúk a főzsarunak. A rendrakás helyett inkább az egyre nagyobb kupi alakul.
Most az sem hagy nyugodni,hogy "új bizonyítékok" sora kerül elő a 9o-es évek végének bűnözőiről, gyilkosságairól. (A belügyminiszter pedig ugyanaz a személy, Pintér Sándor.) Rejtő kérdésével élve:" Most kavarja ez vagy nem kavarja?" Inkább így helyes a kérdés: ő kavar itt a háttérben? Az akkori spannokkal és csicskákkal kell leszámolni egyszer és mindenkorra? Vagy látványpékséget játszva-hogy a bűnözés elleni elkötelezettségét bizonyítsa az ostoba választópolgároknak - a régi salakanyagot távolítja el, tekintve, hogy az újabbat már nem ő pakolta le, és abban tehetetlen? A rendőrséget meg simán beáldozza magasabb érdekekért...

Mindenesetre üzenem a legkevésbé sem tisztelt kormányzópárti uraknak(?) és hölgyeknek(?):hazánkon brutális erőszakot tettek (Battonyától Nemesmedvesig) és ezért felelni fognak! Nem fogják megúszni, mint nagy példaképeik (pl. Horthy őfőméltósága), és ez már a mi felelősségünk is.

Névtelen írta...

Orbán azért jó cigány a jobbiknak mert antiszemita remélem eljön az ö elszámoltatása is de az keserves lesz , nem biztos mert ők lesznek az elsők akik a repülön ülnek amikor el hadják az országot mikor balhé lesz,.a szarháziék büdöe fasiszta briganti.D elemér Eger.