2016. november 17., csütörtök

HÁROMPÁRTI ÁLOMPARTI

Mecsoda meglepetés, megszületett az alkotmánybírók pótlásáról szóló javaslat, méghozzá hárompárti megállapodással!
Nem hiába beszélünk új egységről - nincs kétség, megteremtette nekünk Nagy Vezérünk, kinek lépte alatt döng a Föld, kinek égre vetett pillantása nyomán sült libák potyognak a hárommillió egységesen ostoba tányérjára, kinek összevont tekintetete nyomán csipás kölyökmacskává változik Chuck Norris!
És hárompárti lett a javaslat, nem ám Fidesz-diktátum, hiszen jól tudjuk, hogy a Kereszténydemokraták önálló párt!
Ne tévesszen meg senkit, hogy Semjén időnként teljesen farkasflóriánosan néz Vezérére, ettől ők még másik párt, csak egy Istent imádnak.
konkrétan a pénzt.

És az LMP is önálló párt, és most, hogy kis kerülővel beledelegálták az új társelnököt - merthogy a régi társelnök elkopott a használatban - még önállóbb, hála Nagyurunk előrelátásának a liberális lemmingvonulás alkalmával!
Lehet Más a Politika, ez kétségtelen, csak a célja nem lehet más, mint a másik két pártnak, ez viszont alapvetés, mint ahogy az indulójuk is egységes: aki nem lép egyszerre.


Nem kell ezen álmélkodni, ha az egy Isten lehet három személy, hát akkor miért ne lehetne három párt a Fidesz is, nincs ezen mit nézelődni, lehet továbbsétálni!
Aki azt gondolta, hogy majd Hadházy társelnök megváltoztatja a viszonyokat, az tévedett, mint ahogy az is téved, aki azt hiszi, hogy a társelnök hipp-hopp kinőtt a földből, mint a dudva.
Az ilyen fontos pozíciók betöltését gondos tervezésnek kell megelőzni, melynek során el kell álcázni a kilógó lólábat, még ha ez áldozatokkal is jár, és fel kell esetleg áldozni a cél érdekében valamelyik korrupt vazallust - van elég belőlük, fussa.
Így aztán a friss társelnökből a korrupció elleni harc sárkányölő lovagja lesz, mellékállásban meg legitimálja a maffiát.

Az sem utolsó szempont, hogy a mohó vazallus kinyiffantása nem ötletszerűen, hanem a Vezér tiszta szándéka szerint történik, így aztán Rogánról vagy a Vejkóról, neadjisten a Százlábú Gyémántról szó se eshet, mégis van min csámcsognia a nyájnak.
A Társelnök is jól járt, a tekintélyen se esett csorba, attól pedig egy percig sem tartok, hogy az Extárselnök, Schiffer munka - végképpennem jövedelem nélkül maradna.



Az Alkotmánybíróságnak meg mondhatni mindegy, mint a szélső háznak, hogy kik kerülnek tagjai közé, a testület láncostól-medálostól-talárostól sem ér többet, mint egy kalap sz@r - talán ki is kellene egészíteni a jelmezüket egy kalappal.
Nekünk is mindegy, hiszen az embereket nem érdeklik a politika huncutságai, undorodnak tőle, meg a politikusoktól, hiszen utóbbiak mind lopnak és amelyik nem lop, az hazudik, kivéve persze a hatalom képviseletében eljáró politikusokat, és ha ebben kételkedik valaki, akkor a felcsúti kisvasút pályáját körbevisszük az Egyenlítő mentén, oszt jónapot.
Alkotmánybírónak lenni ma, Magyarországon körülbelül olyan, mint ministránsnak lenni a kupleráj kápolnájában, a Madam csilingel, a ministránsok meg lóbálják a füstölő ridikült és dicsérik az Urat- de szépek is tudnak lenni ezek a szertartások!
Hogy nem sül le a résztvevők képéről a bőr, az csak annak köszönhető, hogy az alkotmánybíró javadalmazásából telik lélek és bőrnyugtató krémre, bőségesen.
A magyar jogtörténet rengeteg tehetséges jogászt és még több kiváló jogi jómunkásembert tud felmutatni, de csak ritkán képes prezentálni egy komplett kuplerájnyi kurvát - talárban.
Az Új Egység erre is képes.


Büszkék lehetünk rá.


:O)))

15 megjegyzés:

Kovács Erzsébet írta...

A talárba nagyon beletaláltál, egy egész tárral.

Névtelen írta...

Három az egyben :-(

Névtelen írta...

Hadházy úr "válasza": http://168ora.hu/hadhazy-kormanytol-fuggetlen-birok-kerulhetnek-az-alkotmanybirosagba/

Kibic37 írta...

"Alkotmánybírónak lenni ma, Magyarországon körülbelül olyan, mint ministránsnak lenni a kupleráj kápolnájában"
Köszönöm PuPu, ezen még most is röhögök...

1970 írta...

Nagyon jó ez az írás, találó minden sora!

manyupos írta...

Én azon nem csodálkoztam, hogy az LMP lefeküdt a kormánynak, azon viszont annál inkább, hogy az egyik új alkotmánybíró, - hm, - korábban jogtörténész volt...

Cereus írta...

PuPu !

Igent nyomtam ! De ezt az idióta barmot, még tréfából is dübörgő vezérnek nevezed ?
Ez felháborít! A szar az legyen szar ! Ha hazudik meg lop is mint a gép azt nevezzük
egyszerűen gengszternek. Mert ha viccesen is dicséred elhiszi. Mert Ő olyan !
Hosszú Katáról röviden. Aki akkor szarik az asztalra vagy rántja le a díszített terítéket,
amikor rólunk szól a történet, még ha igaza is van csak buta jól ficánkoló sellő.
Tudom Gyárfás a hibás ! Biztos !!! Azonnal le is kell mondania ! Ebben egyetértünk ! Mert méregdrága stadionokat épített, fedett "langyos" vizes medencék helyett.

Névtelen írta...

Szerintem az LMP megkapja majd méltó jutalmát 2018-ban...

Attila írta...

Üdv!

Volt egy halvány reménysugár számomra, amikor Schiffer eloldalgott a búsba, hogy ténylegesen ellenzéki párt lesz az LMP. Ezt erősíteni látszott Hadházy társelnöki mivoltja. Most aztán jól pofára estem mert becsicskultak rendesen. Csak remélni merem a 2018-as buktájukat.

Cereus írta...

PuPu !

Információt gyűjtöttem a bejegyzésedhez, hogy hozzá merjek egyáltalán szólni. Bevallom ilyen
szintekre nem vagyok bejelentve, ezért nem is vagyok járatos. Viszont alkalmam volt megnézni Molnár Csaba és Hadházi Ákos vitáját az ATV-ben. Számomra az utóbbi eddig nagyon szimpatikus volt, most kételyeim vannak igazságkeresése ügyében. Molnár Csaba érvelését, mert Ő
szakmabeli, sokkal meggyőzőbbnek tartottam. Amit ebből leszűrtem az nem más mint, hogy az
alkotmánybírók megválasztásával ellenzék számára rossz döntés meghozatalához segédkeztek.
Ez nem baloldali, nem együttműködő hanem egy hamis harmadik utas párt.

kekec írta...

Cereus Hadházi maga nyilatkozta, hogy a döntésüket lehet majd vitatni, HA az ellenzék nyerne 2018-ban, de erre nem sok esélyt lát. Hát ilyen hozzáállással (eleve elhatározva, hogy megosztják az ellenzéki szavazatokat) nem is fog sikerülni.
Oszd meg és uralkodj - de ezek nem a saját uralkodásukat segítik elő! A szavazóik meg akár adhatnák a szavazatukat egyenesen a fidesznek is.
Ősidők óta alapelv, hogy meg kell nézni: qui prodest - KINEK HASZNÁL?
Kinek előnyös, ha esetleges vesztése esetére is bebetonozza a SAJÁT alkotmánybíráit? Akkor már vitathatjuk, ha MOST állít elő kész helyzetet.

civilhuszár írta...

PuPu blogger megint olyan oldalt írt humoros mondatokkal cizellálva, hogy olvasása után akár jól is indulhat a napom. Tudunk mi röhögni a siralmas dolgokon is kérem szépen, ami hungarikumként is megfogalmazható. :-)

No de a témára is reagálva, úgy eszembe jutott, hogy Schiffertől azért csúnya lett volna hogy a szétszaggatott postaládákból gyűjtött,és a fidesztől kapott kopogtató cédulákat úgy hálálta volna meg, hogy amint a meglevő szellemi erőtér birtokában Gyurcsányt feljelentette a sukorói kaszinó kaland-park alapozása miatt, úgy a vezért is felnyomja. A szellemi erőtere persze legyengült Orbán feljelentéséhez, amiért az egész kaszinó iparágat Vajna Bandi bandájának adta. Tehát lelépett, mert sokszor a pofikájába nyomták volna azóta sokszor.
Belépett így Hadházy, aki a hamuka Sanyi által támogatott ATV-ben felsorolhatja a fidesz bűnöket, már csak úgy túlnyomás szelep szerepkörben.
Nehéz megjósolni, hogy másfél év alatt mik történhetnek meg, amik jelentős fordulatot okoznának a fidesz uralomban.
Persze Orbán elvtárs meg mindent megtesz, hogy a törvények tökéletesen és demokratikusan alakuljanak, mint Sztálin elvtárs Szovjetuniójában, és a törvényeknek megfelelően intézze a legfőbb érték, a rászavazó ember jó dolgának alakulását. Ezért a hatalmi ágakba is olyanokat épít be, akik nem rondítanak bele az ő mesterművébe.
Újabban többször jut eszembe az aranyköpése, " a népnek joga van elkergetni a kormányt, ha az a nép ellen kormányoz, ha az a nép érdekeit veszélyezteti. "Igen, joga van" - miközben azon tűnődök, hogy az ebadta nép mire vár még ? :-)

nemóvatos írta...

A szóban forgó paktum tárgyalását Schiffer kezdte a Fidesszel és a végtárgyalásnál is jelen volt (ergo: ő is fejezte be).
"Szegény" Hadházi a méreténél nagyobb kalapot kapva próbálta képviselni a döntést, miközben láthatóan sorra lepődött meg Molnár Csaba mondataitól.
Sajnálni fogja még, hogy ha nem marad a konkrét, tényszerű dolgok képviseleténél a politikai jóslások ködének szurkálása és (társ elnök/tettesként)az LMP koporsójának szögelése helyett.

Chalky írta...

http://index.hu/belfold/2016/11/20/nehez_belekotni_politikailag_az_uj_alkotmanybirakba/

Chalky írta...

http://reflektor.blog.hu/2016/11/21/schiffer_andras_lehet_mas_mint_zsakmanyszerzes