2016. november 11., péntek

VONA, A SIVATAG RÓZSÁJA

Azt állította Terry Black, legénykori nevén Rácz Károly transzvesztita előadóművész, hogy Vona Gábor olyan homokos, mint a Szahara, a libatojásból rántotta lesz a kezében, olyan meleg,  és felszólította, hogy büszke melegséggel vállalja fel önmagát, mert ha ezt nem teszi, hát nyilvánosságra hozza bizonyítékait.
Szerintem ezzel kellett volna kezdenie, ha már - teljesen illetéktelenül és feleslegesen - elkezdte, de hát nem vagyunk egyformák.
Ez az egész ügy nem lenne ennyire pikáns, ha nem annak a pártnak az elnökéről lenne szó, melynek tagsága rendszeresen és durván meg szokta zavarni a Budapest Pride rendezvényeit, fizikai erőszakot alkalmaz és gyűlöletet kelt a homoszexuálisok ellen, ellenzi a melegházasságot, szóval éppenséggel elképzelhető is lenne, hogy nem terpeszkedik Terry Black szíve közepében, és mégis, valahogy nagyon viszolyogtató ez az egész.

Leginkább az zavar, hogy éppen most tört rá Terryre az igazságszeretet, amikor Vona betartott Viktornak, aki - ebből a pofáraesésből kifolyólag - még egy darabig borogathatja a képét.
Nem nagyon kedvelem én az ilyesmit, mert ez már nem politikai harc, hanem kocsmai verekedés.


Ha Vona életében volt is esetleg olyan periódus, mikor kipróbálta a hasonló neműekkel folytatott szexuális életet, hát az az ő dolga, legbensőbb magánügye, ezzel együtt ha igaz, akkor akár segíthet is neki abban, hogy a pártját legalább e tekintetben a normális politikai viselkedés felé tolja, ami persze reménytelen vállalkozás.
Ha nem igaz, akkor viszont az eddigieknél még szélsőségesebb megnyilatkozásra késztetheti, ami nem jó hír a társadalomnak.
Abban igaza van Viktornak, hogy a magát demokratának valló társaság tévúton jár, mikor azt hiszi, hogy a társadalom azon részét, amely mindennapi gyűlölet-szükségletét a szerelmet a többségi társadalomtól eltérő módon fogyasztók rovására éli meg, meg lehet győzni arról, hogy a szerelem mindenkinek magánügye, és senki nem tehet arról, hogy a sors számára kedvezőtlen testbe passzírozta, melyben boldog hagyományos módon nem lehet.
A gyűlölködő emberek ugyanúgy kisebbséget képviselnek a társadalomban, mint szexuális téren kisebbségben levő társaik, legfeljebb számukra a tudomány mai állása szerint nem lehet magyarázatot találni, genetikára hivatkozni, a természet kísérletező kedvét tenni felelőssé állapotukért, mely arra készteti őket, hogy gyűlöljék társaikat valami számukra teljességgel indifferens tulajdonságuk miatt.
Tulajdonképpen ha az ember szabadon választhatna, mint ahogy ezt természetesen nem teheti, hát inkább lennék homoszexuális, mint olyan sültbolond, aki ezer és ezer pozitív történelmi példa ellenére éppen a homoszexuálisok ellen fenekedne, mintha azzal megoldana bármit is.
Kisebbséginek lenni sehol nem méznyalogatás, szexuális tekintetben sem, és ezt éppen Terry Blacknek illene tudnia.


Tulajdonképpen a homofóbokat átprogramozni reménytelen vállalkozás, hiszen a fogalom nem értékrendet takar, hanem vagy latens homoszexuálisok félelmeinek megjelenési formája, vagy a műveletlenség és neveletlenség eltüntethetetlen jele, az ostobaság fesztiválja tánc és kamionok nélkül.
Amit el kellene érni a társadalomnak mindössze az, hogy hagyják ezeket az embereket üdvözülni a saját ízlésük szerint, és védjük meg őket azoktól, akik gyűlölik őket.
Meg fogják ezt hálálni, hiszen helyzetüknél fogva érzékenyebbek, mint az átlagember, ezért is van közöttük rengeteg kimagasló művész, gondolkodó ember, tudós és költő, író.
Ellenben a politikai harcban kijátszani ezt a kártyát minősíti azt, aki ezt teszi, és a minősítés nem hízelgő.
Ha a Fidesz ezen a téren előzményt keres, hát azt a nácik között találja meg, ahol - óh, übermensch - az SA vezetői között nem egy homoszexuális volt, akikkel Hitlernek semmi baja sem volt, ameddig úgy nem érezte, hogy veszélyeztetik hatalmát.

Akkor - de csak akkor - megszervezte a Hosszú Kések Éjszakáját, melynek során legyilkoltatta az SA teljes vezérkarát, élükön Ernst Röhm-mel.
Arra azért vigyázott, hogy a szervezet fennmaradjon, mert arra szüksége volt.

Inkább legyen szövetséges, mint ellenfél, és ez a helyzet a mai Jobbikkal is.
De Ernst Röhmnek - csakúgy, mint ma Vona Gábornak - pusztulnia kellett és kell, Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer, ugye, ha homoszexuális, ha nem...



Vona felesége levelet írt Lévai Anikónak, Orbán feleségének, és teljesen emberi módon azt kérte tőle, hogy állíttassa le a férje elleni támadásokat, erre azt a választ sikerült kiizzadni a fideszes propagandának, hogy nem kellene Vonának az asszony szoknyája mögé bújni.
Vona - mint majd minden populista - nehéz eset, rengeteg olyan dolgot mond, melyet tulajdonképpen a baloldalnak kellene elmondania, de valamiért nem teszik.
Pártja esetenként gyűlöletkeltő elveket vall, de hát az emberek vevők erre, évszázados előítéleteket nem könnyű kiirtani, hát még, ha nem is kívánja kiirtani az ember.
Lehet azt mondani, hogy ott egye meg a fene őket rakásra a Fidesszel együtt, ahol vannak, öljék egymást rakásra, csak az a baj, hogy holnap a mieink közül is érhet bárkit méltatlan támadás, ami könnyen újabb választási vereséget idézhet elő.

Ezért hát - szerintem - mindent meg kell tenni a politikai módszerek normalizálásáért, és el kell fogadtatni a társadalommal, hogy nyerni kell ugyan, de nem mindenáron, például azon az áron sem, hogy bármelyik politikus gyerekeit kitesszük egy ilyen méltatlan helyzetnek.


Embernek kell maradnunk, még ha az ösztöneink bosszúért kiáltanak is.
Hosszú távon megéri...



:O)))

30 megjegyzés:

Geza írta...

Humaanus gondolatok egy olyan ember iranyaban, aki rengeteg inhumanus dolgot mondott, es ezekhez kepest az, hogy most kicsit lehomokosozzak az nem oszt nem szoroz az alapokat tekintve. Sokkal rendesebb embereket is kikezdtek maar a szexualis hovatartozasuk miatt. Igen, teljesen SA-s ize van az egesznek, de haat ennek igy is kell lennie. Na de mindegy is. A Terry Black gyerek kapott egy kis penzt, amibol jut egy kis penz a verandaja kifestesere, een meg visszavonulok ees tovabb sirok az amerikai valasztasok miatt. Az elet rendje igy all helyre.

Kapat írta...

Igen, embernek maradni! Mert a bosszú bosszút szül.
Valóban nem szabad nemtelen támadásokkal, igaz, vagy igaztalan ügyben sem, egy családnak, védtelen gyerekekeknek a nyugalmát, lelki békéjét feldúlni, semmilyen cél érdekében!
Láttam a neten elég sok ellentmondásos véleményt. Még mindig az előítéletek országa vagyunk.
Gondolom, hosszú időnek kell eltelnie ahhoz, hogy az embert hasznossága, és nem negatívnak tartott adottságai szerint ítéljék meg. Különösen ne igaztalanul. Sokan elutasítják, elítélik a másságot, mondván nem értik. Nem megérteni, hanem elfogadni kell a természet törvényeit.
Vona Gábor esetében is így van ez!

Az már inkább az ő felelőssége, hogy a gyerekei ne egy embertelen, kirekesztő, gyűlölködő eszme szellemiségében nevelkedjenek.
Ettől talán jobban kellene félteni Őket, mint a megszégyenüléstől.
Ez szülői felelősség, de a szégyentől, a személyüket ért jogtalan bántástól mindannyiunknak óvni kell őket!
Még akkor is, ha egy náci szellemiségű apa gyermekei, családja.
Régi jelenség társadalmunkban, hogy apáik múltbéli, vélt, vagy valós bűneinek elkövetése miatt itélik meg fiaikat.
Ez elfogadhatatlan! Mindenki önmagáért, saját tetteiért felelős.

Az emberek alantas ösztöneinek felszínre hozásával, a gyűlöletkeltés eszközével, erkölcsi nullák urallják közéletünket. Kifosztanak anyagilag és lelkileg is bennünket. Szomorú!
Ha ezt nem látjuk, ha hagyjuk, nem várhatjuk, hogy sorsunk jobbra forduljon!

Kovács Erzsébet írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
mavtelep írta...

Erzsébet Kovács
Na, helyben vagyunk. Neked is mindenről az jut eszedbe, ami a "független" politológusoknak: azaz mindennek a baloldal az oka, akik ráadásul ....(hosszú felsorolás, kinek-kinek ízlése szerint.)
Adva van egy piszkos ügy amit vagy kommentál valaki vagy nem. Én igen, de szokásomhoz híven csak nagyon röviden.
Vona Úr, Elvtárs, Bajtárs, Tezsvír ! Ugye milyen xar érzés, ha a xart hányják az emberre?!
(Bocs PuPu, de Angyalföldön tanultam az egyenes beszédet)
Szervusztok, jó reggelt!

Anikó írta...

Undorító országban és undorító világban élünk.
Nem akarom én Vonát védeni, egyetlen megnyilvánulásával sem értek egyet, de... ez a történet ugyanaz, mint anno az a bizonyos elveszített tv-vita Gyurcsány és Orbán között, a sértett pitiáner ember bosszúja, aki semmit nem tud senkinek megbocsátani, és akkor jött az öszödi beszéd, amivel sikeresen kinyírta Gyurcsányt.
Vona a Parlamentben újabban nagyon nyíltan ekézi Orbánt, van is mivel, na és erre jött ez a bosszú. Nem tudom hogyan, milyen kanyarokkal jutott el Terry Black-ig, de eljutott, intézkedett, Terry szerencsétlen hülyéje meg észre sem veszi, hogy felhasználják, örül, ha szerepelhet, még ha ilyen mocsokban is.
Hát van nekünk egy miniszterelnökünk - bár az enyém nemigen - aki nagyon silány minőségű emberileg, ezt már többször megmutatta, kicsinyes, rosszindulatú, bosszúálló, középszerű, az isten irgalmazzon mindenkinek aki keresztbe tesz neki, vagy elé áll.

anteus írta...

Csurka és utódai azért mondhatják ki gyakran azt, amit a baloldalnak kellene, mert ezekre nem lehet rásütni, hogy a rettenetes szocializmust akarnák vissza.
Hogy a magyarok nagy többsége ezt nem bánná - ilyen felismerésre un. baloldali párt nem jutott, s ha gondol néha ilyesmit, gyorsan benyom 2-3 felest, hogy kinyomja a fejiből.

Azt képzelik, hogy ők személyükben a baloldal, nem pártjuk politikája. Sok langyosvíz Mátyás, azt hívén, ha ő oda, akkor meghal az igazság.

Ezek 26 éve az MSZMP csontvázán lötyögő condra. Elvégzik a jobboldal legfontosabb dolgát: elfojtják a társadalom elemi igényeit, fizetett marionett-figurái a hatalomnak.

Kibic37 írta...

Üzemel a globális kocsma...:(((
Pupu, teljesen a szívemből szóltál, de úgy érzem mintha az időt akarnánk egy kicsit rükvercbe kapcsolni. Az emberiség fejlődése nem egy töretlen, monoton felfelé ívelő görbe, mindig voltak/vannak/lesznek benne lokális visszaesések. Mintha most is valami hasonlót lennénk kénytelenek átélni.

Ami Vonát illeti, valóban paradox egy helyzet. Kicsit megtapasztalhatja milyen az, amikor a fagyi visszanyal. De ez nem teszi a görénységet erénnyé.

Nem tudni, mindez az Orbán nevű közvetlen sugallatára történt-e, vagy ez is csak egy újabb epizódja a TV2 nevű trágyhalom körüli söpredék megfelelni akarásának. Valószínűleg még sok hasonlóra számíthatunk 2018-ig.

Kibic37 írta...

trágyahalom

Promenad írta...

Kinek van még kétsége mindezek után,hogy a Fidesz undorító fegyvertárában a karaktergyilkosságnak van megkülönböztetett helye,amit habozás nélkül bevetnek,na ezt találják a legcélravezetőbbnek/ vagy ha a többi hatástalannak bizonyul
.

Kovács Erzsébet írta...

mavtelepnek:
Köszönöm, hogy megszólítottál.
Igen,nekem mindenről az jut eszembe.No nem az, hogy hátulról teszem be...
De ha jól meggondoljuk, ez is szex, ami itt történik, mert a munkásosztállyal olyan magyarmiskásan lett kib.aszva, hogy ez minden képzeletet felülmúlt.
Igen, az elmúlt huszon akárhány éve lépésról lépésre lett kicurikkolva a szociális vívmányok mezejéről.
1975 ben elfogadott II. Társadalombiztosítási Törvény ennyi idő alatt kopott nullára, ami a járandóságok rovatát illeti, a járulékok és egyéb fizetendők csúcsra vannak járatva.Nézd meg a gyógyszerkasszát.Régen volt olyan,hogy olcsóbbá váltak a régebben kibocsátott gyógyszerek.De ez már kiment a divatból.Egy kis influenza is romba dönti a családokat.
Igen, mindenki hibás.Nem csak az, aki a nyakadon áll, az is aki tűri.A megalkuvás egyetemes szobrához valószínű ,magyar embert választanának modellnek.A béketűrés ott kezdődik, hogy az első lépésnél azt mondod, hogy NEM.
Persze, ez a veszett fejsze nyele, kár is farigcsálni.Csak azért írtam, mert én egész életemben a Társadalombiztosítási kérdésekkel foglalkoztam a munkahelyeimen. és nagy kudarcként élem meg, hogy még a saját fogaimat sem tudom megcsináltatni, mert "SZTK"-ra is a teljes árat kell fizetni a technikáért.Kérdezem én, mi kerül egy pár deka múanyagban 50.000.-Ft-ba?Látva a fogorvos, hogy milyen lepusztult vagyok, lereszelt a metszőfogakból 1-2 mm-t, mert már olyan élesek voltak, hogy egy tösszentésnél elvágták az alsó ajkaimat.Most aztán egy kicsit megváltozott a profilom,és fáj az állkapcsom,mert természetellenes a harapás mélység.De gondolom, nem vagyok egyedül 0 70 feletti korcsoportban, aki nagy matekozással tölti a napjait, hogy egyen is, és közbe ne fagyjon a falhoz a télen.És csak száraz időben menjen ki a boltba, mert minden cipője beázik,a balos,meg a jobbos is.
Hát elvtárskáim, itt nagyon hülyének kell lenni, hogy valakinek ne mindenről az jusson eszébe, hogy a p.csába van ez, mikor a bevételek soha nem látott túlteljesítésben vannak, az emberek meg nyomorognak.
Kedves mavtelep, az én familiám többgenerációs vasútas család, a néhai férjem révén is, nálunk is csak tiszta világos beszéd volt a megszokott közlési mód,röviden , tisztán, világosan.
De nem lassan,aki elkezdett lassan beszélni, ott akkor mindjárt kellett volna a mikrofontól eltolni.
Talán akkor nem tudták volna az addigi sz.r helyzetet még jobban eltolni.Késő bánat.De sohasem késő
a nagymellényt újragombolni, lásd :Deák Ferenc,a haza bölcse.Bár ha így haladunk , az Ő képe is rákerül egy kerek fémpénzre...Az árak mennek a csillagos égig.
A különféle cumik elő vannak készítve, hogy hallgasson a nép.
Azért még meg kellene próbálni például a nyugdíjemelésért néhány szót emelni.
Érdekes hónap lesz a december, 2.-án megkapjuk, meg majd jan.12.-én.
Reméljük, túléljük.

Attila írta...

Üdv!

Ezek a tetőtől talpig taplók elfelejtik vagy nem is tudják, hogy az ókori társadalmakban, birodalmakban elfogadott volt a homoszexualitás. Állítólag még Nagy Sándor is belekóstolgatott. Nincs bajom velük, de nem értek egyet a polgárpukkasztó felvonulásokkal. Azt is elmondhatná valaki miért kéne büszkének lenniük rá! Van, oszt jónapot!

Kovács Erzsébet írta...

Attilának:
Mindenkinek saját nevelése a nemi szerve, azt csinál vele, amit akar, meg amit tud.
Hogy ez közbeszéd tárgya,egy eszköz a figyelem elterelésére.
Míg a nép ezen cumizik,addig kiosztják a hatalmas bevétel túlteljesítésért járó év
végi jutalmakat.
Ez egy nagy film forgatókönyvnek is beillő filmdráma.
Egy nagy hiba van, mi vagyunk azok,akik ingyen statisztálunk hozzá.
És jön a szeretet ünnepe meg a boldog újév.
Már akinek.

sphagin írta...

Kedves Attila !

Az ókorban elfogadott volt a homoszexualitás, de a fiatal fiúkkal, lányokkal való hancúrozás is.
Érdekes, hogy mind a kettő egy tőről fakad.
Nem nagyon lehet kétséges, hogy mind a kettő genetikai okokra vezethető vissza, mert ugye miért lehet az egyik elitélendő, míg a másik bűn ?
Senki sem tehet arról, hogy kit és mit szeret.
Számtalan deformálódása van az életnek, amelyet a genetika határoz meg és ebből igen kevés az elfogadott.
Nehéz megmagyarázni, hogy ki miért és mire "gerjed be" és mikor esik bűnbe./ állítólag van olyan is, aki a saját kocsijába "szerelmes"!/

Az a megjegyzésed ragadott meg, hogy : "elfogadott"
Amit elfogadunk, az nem bűn, amit meg nem, az igen !

Ha egy társadalomban a homoszexualitás tényleg elfogadott, akkor az nem "polgárpukkasztó", hanem örömünnep és a szabadság jelképe.

Ha úgy véled, hogy számodra ez nem örömünnep, akkor neked se mindegy és igen is van bajod vele, csak nem vallod be és keresel indokot erre.

Sose fogunk tudni egyöntetűen ezekben a dolgokban "megegyezni", sose lesz mindenki számára "elfogadott" minden téma.

Egyesek számára érthetetlen, hogy mikor melyik "elfajulás" a "nem bűn"!
Egyeseket már az is irritál, ha normává akarják tenni azt, amit nem látunk normálisnak.

Talán együtt kellene ezt megvitatnunk és elfogadnunk, már, ha ezt megengedik egy diktatúrában és nem döntenek ebben is helyettünk.

Számomra az az irritáló, hogy helyettem akarják egyesek eldönteni, hogy mi tetszik nekem és úgy látom, hogy az "örömünneplők" is azt jelképezik, hogy nehogy már más mondja meg azt, hogy kit szerethessenek.

No igen, de mi van akkor a "többivel" ?

Azok is vannak, oszt jónapot !

Cereus írta...

Kedves PuPu !

Mint írod, és olvashatjuk a hírekben is, Vona Gábor felesége levelét megírta egy elszabadult
elméjű ember feleségének. Szépen kéri arra, ha Ö még tud hat rá, Viktor állítsa le a férje ellenni nemtelen támadásokat.
Lévai Anikó helyett, Orbán rövid pórázra kötött kutyái, a kiszolgáló, büdös, talpnyaló szolga banda válaszolt. "Nem kéne az asszony szoknyája mögé bújni."
Szarháziak, úgy gondoljátok hogy még ezt is nektek kell megválaszolnotok ?!!

Tisztelettel megkérem Lévai Anikó asszonyt, hogy a nyilvános levélre, még ha tartalma nem is országos jelentőségű (bár még az is lehet) nyilvánosan válaszoljon.

csakafidesz? írta...

Anikó!(8:51)
A véleményeddel teljes mértékig egyetértek. A sárdobálás elsősorban a politika sajátos homokozójának szerves része, mivel ezzel a "búlvárszinten előadott rágalomá" a nagyközönség számára egy könnyen érthető információ. Minden fejben első hallásra megragad és a hír megjelenésével egyidőben máris elkezdődhet a "suttogó" majd egyre hangosabb személyiségrombolás. Sajnos, ez nem csak magyar jelenség, ez a világban mindenhol így van. Ez így is marad, amig ember él a földön. Az emberek között elöbbre jutni csak mások agyagbadöngölésével lehet.
Ez némi asszociációval ahhoz hasollítható amikor azt hallod:- "annyival lehetsz gazdagabb amennyit másoktól elveszel..." és itt nem feltétlenül csak a pénzre kell gondolni. Van az ember életébe számtalan olyan érték, aminek elvesztése a megsemmisüléssel egyenlő.
Ez lehet akár sokkalta roszabb is, mint a "fizikai megsemmisítés"!

A Fideszen nem kell csodálkozni. Ők mindent a hatalomért tesznek és teljesen közömbös számukra, hogy kibe gázolnak bele. Vona mosz kellemetlen lett számukra és e félreallítására mindent meg fognak tenni. Ez lehet az államosítás következő lépése.
Ez csupán egy megfelelő vezető beépítésének és hathatós támogatásának kérdése.

CsipkeRózsa írta...



Erzsébet Kovács,

elírtad a nevet, nem Oroszlán Szonját, hanem Havas Szonját zárták ki.

Promenad írta...

CsipkeRózsikának !
Szerintem szándékosan írta el a nevet. Arra alarhatott utalni.hogy a szóbanforgó hölgy oroszlánszívüként vivja a maga csatáit.
De találó lenne a Jeanne d'Arc is.

Kovács Erzsébet írta...

Köszönöm,igazatok van elírtam.
Lehet, hogy ordíthatnékom van, azért.

Kibic37 írta...

@anteus 8:52
Igen figyelemreméltó megállapítást tettél a baloldal gátlásait illetően. A rendszerváltás kezdetétől tetten érhető ez a gúzsbakötött politizálás, ami óriási hendikep minden olyan párt számára, amely összefüggésbe hozható az MSZMP-vel (MSZP, DK).
Sajnos erre még ráerősítenek az egyébként jószándékú, de ténylegesen mégis csak a baloldalt ekéző hozzászólások is.
Egyetértünk, ezeket a gátlásokat valóban nem 2-3 felessel kellene oldani.

mavtelep írta...

Erzsébet Kovács
Pontosan értem azt amit mondasz, mivel én is az "átkosban" szocializálódtam. A szüleimnek (inkább anyámnak ) évtizedekbe került, hogy a nyomorból a tisztes szegénységig emelkedjünk föl.
Azóta nagyot fordult a világ, - nincs meg a KGST garantált piaca és nincs munkásság sem, de be kell látnom, hogy ez nem csak a mi baloldalunk hibája. Különös figyelemmel arra, hogy a fejlett EU-hoz tartozunk ugyan, de mi vagyunk a szegény rokon.
A baloldaltól szolidaritást várunk el, konkrét esetben most a nyugdíjasok miatti fellépést.
De el tetszettünk szúrni azzal a nagyon jól sikerült önkritikával (2006-tól napjainkig), aminek következménye a jelen tetszhalott állapot.Már nemigen van, aki szóljon értünk...

Racionális (Föld-lakó/ember/magyar) írta...

"A demagógia a retorika azon fajtája, amely az érzelmekre és az előítéletekre próbál hatni. ...
- Összehasonlíthatatlan mennyiségek párhuzamba állítása
- Hamis szaktekintély
- Vagy velünk, vagy ellenünk (hamis dilemma)
- Oda nem illő tények felhozatala, hogy álláspontunkat kedvezőbb színben tüntessük fel
-Érzelmi „támadások”
- Goebbelsi propaganda – hazugságok (akár óriási képtelenségek) folyamatos, állandó ismételgetése és terjesztése; mivel a tapasztalat szerint magának az ismételgetésnek is – az igazságtartalomtól függetlenül – nagy meggyőzőereje lehet.
- Érvelési hibák – " (wiki)

Ez a retorikai módszer, csak régen az agórára kiállva művelték, ma a digitális kor eszközeivel, de egyébként jól bevált a hordó szónokoknak. T.B. előző ilyen "leleplezései" között mindig évek telnek el, de időnként kell egy nagyobb összeg neki biztosan. Erről ennyit érdemes.

A Jobbik ugyanezt alkalmazza, ugyanazokkal az eszközökkel él. Volt egy érdekes esetük, amikor a zsidózás közben az egyik ilyen származása előkerült, aki azóta megtért, és lassan cionizmussal lehetne vádolni.

A szar és szarabb nem lényeges különbségek, mindkettő büdös és gusztustalan, bár emberi. Megértem én, hogy nem esik valakinek jól, amikor ilyet raknak elé, de ő is ezt teszi naponta. Ja, hogy nem igaz? Na és?

Gondolkodó és értelmes szavazók nélkül, ez a rendszer ide vezet.

hello írta...

Egyik szereplő sem az esetem ebben a történetben, de ezzel együtt is felfordul a gyomrom az ilyen helyzetek előidézésétől.
Vajon mennyit kóstált a TV2-nek, hogy Terry Black ezt ott elővezesse?
Vajon hogy számolták ki, hogy azok lesznek-e többen, akik ettől elfordulnak Vonától, vagy azok, akik még jobban megundorodnak a Vajnatévétől?

Kibic37 írta...

Racionális!
"...régen az agórára kiállva művelték, ma a digitális kor eszközeivel..."
Pontosan! Itt van az eb elhantolva. És hogy ennek mekkora szerepe lehet, azt mi sem bizonyítja jobban, mint a Brexit, vagy Trump győzelme.
http://444.hu/2016/11/10/a-facebook-meg-akarta-allitani-trumpot-de-aztan-kifizetodobb-volt-segiteni-neki

Névtelen írta...

teve!

szerintem a jerikói rózsára gondoltál.
az pedig a következő:
egy tányérra tégy egy darab száraz tehészart.
öntsél rá vizet.
szépen kizöldül, na az a jerikói rózsa!

abramovics voltam, s vagyok

NewTiborc írta...

T. Hölgyek & Urak!
A Cusi Janinak új főnöke van? Ő is gyorsan igyekezett felszólítani a Vonát. No de kérem, saját magát mikor szólítja fel, hogy keresse meg a gerincét.

Névtelen írta...

Ha precedens jog lenne Mo-on, akkor itt van az, miért irreleváns a dolog:

http://www.origo.hu/itthon/20160613-ungar-klara-kocsis-mate-fovarosi-itelotabla-per.html

anteus írta...

Lebuktál ErzsébetKovács.
Ilyet nő le nem ír:
"No nem az, hogy hátulról teszem be..."
Amúgy persze, mindegy.

Kovács Erzsébet írta...

anteus:
Nő vagyok.73.éve.
Mi ebben a lebukás?
Annyi mindent hall az ember.
Lehet, hogy stilisztikailag nem helyes, de az ember a sok
semmitmondó szöveg között azért ír olyat, hogy felkapd a
fejedet, és elgondolkozzál a dolgokon.
Mert itt már senkit nem ráz fel az sem, hogy hány embert
fognak elbocsátani,hogy megszűnik az OEP, meg ehhez hasonlók.
Már itt is csak a herevasalós szövegen meg egy kis szexes témára
akadsz, arra, hogy sok ember éhezik és fázik, azon a szemed se rebben.
Nem tudom ki vagy, akárki.Mindegy,olyan,akiből 12 van 1 tucatban.Zicher.

civilhuszár írta...

Én a középiskolában találkoztam tananyagban először az azonos neműekhez vonzódás történelmével. Koros irodalom-történelem tanárnőnk a görög Szapphó barátnőihez írt
szerelmes verseinek páratlanságáról úgy tudott mesélni, mintha önmaga is az LMBT személyek egyike lett volna. Nem beszélve arról, hogy a női szerepeket is férfiak játszották a drámákban.
Az elmúlt évtizedekben a meleg felvonulások Budapesten meg aztán rendesen felkavarták az állóvizet. A szélső jobb pedig igencsak Vona csapatában van beágyazódva. Ezeket kellett a rendőrségnek kordában tartani. Most arra leszek kíváncsi, hogy a pártban hogyan tudják a Vona nyilatkozat után egymást kordában tartani.

Kovács Erzsébet írta...

Civilhuszárnak:
Nem kell félni, lehet itt kefélni.
Amíg a nép azzal törődik, hogy ki kivel kefél, addig az uralkodó meg a plebsz tömi a zsebeit.
Ez a leg olcsóbb maszlag.
Erről a pompeji föltárások képei jutnak eszembe, amikor már jótt a láva, mivel másra nem volt idő,
aki tehhete kelélte aki a közelében volt.
Szerintem azért itt még nem hull a láva, még lehetne tenni valamit azért, hogy ne szúnjön meg a munkanélküli segély, és a gyerekek meg az öregek ne éhezzenek és ne fagyjanak oda a falhoz, és az aszfalthoz a beázó lyukastalpú cipőben az utcán alvók.
Aki emberm nem süllyedhet az állatkerti majmok szintjére, ami egész nap a farkával játszik.Nemdebár.
A 10 M emberből minimum 9 M nem bárpubi, aki a napszaknak megfelelően váltja a nemiségét,véglényként.