2018. október 2., kedd

A NYÚL EL SZEM TE LE NE DETT

Hogy miért gondolta úgy, hogy megjelenésének is tükröznie kell, hogy ő maga Magyarország, azt pontosan nem lehet tudni, de az vitathatalan, hogy az illusztráció tökéletesre sikeredett.
Lezser miniszterelnökünk ingben-gatyában forgolódott Európában, ami nem lett volna baj, ha úgy néz ki, mint Richard Gere fénykorában, de - legnagyobb bánatunkra - a divatos szett rosszabbul állt rajta, mint tehénen a gatya, és ezzel a tehén öltözködési kultúrája lett agyba-főbe dícsérve - mondhatnánk, a tehén gatyában egy gigerli hozzá képest.
Hogy mennyire nevetséges volt, mi sem tanúsítja jobban, hogy az ominózus gatyás képével szerettem volna illusztrálni ezt a posztot, de láss csodát, a netről eltűnt a kép, melyet pedig párnájuk alatt őrizhetnének a nők, feltéve, hogy megbolondulnak.
Eleganciája éppen olyan, mint a mai Magyarország.

A mi Trottyosunk híján van a jó ízlésnek, és ha ez csak az öltözködésében jelenne meg, de nem - ahogy megy az idő előrefele, egyre gusztustalanabb figurája a magyar és nemzetközi közéletnek, egy agresszív kismalac.


Itthon már végleg elszemtelenedett, miként a nyúl, vagy miként Hruscsov szerint Berija.
Némi optimizmusra ad okott nevezettek sorsának alakulása, de ma még csak ott tartunk, hogy álmélkodunk: ez már olyan pofátlan, hogy az már szinte szép.
Faggatták a Parlamentben a repülőútjairól, melyeket az általa turbómilliárdossá tett haverja által biztosított magángépen tett meg, hogy megtekinthesse a botlábú fiúk szerencsétlenkedéseit Piréziában.
Ezidáig is éltek vissza már néhányan a világban hatalmukkal és magánutazásaikat közpénzen finanszírozott repülőgépen bonyolították, de ha lebuktak, akkor többnyire lemondtak, de minimálisan is sunnyogtak.
Ehelyetta mi szeretett Trotlink a parlamenti kérdésekre felháborító impertinenciával azt válaszolta, hogy "Harminc éve így mentem. Jövő héten is így megyek, azután is így fogok menni."Tiszta kisvasút mentalitás, ha nem tetszik nekünk, akikor legközelebb Being 747 - el fog repülni Kisvárdára. és innentől már csak egy nyúlugrás az űrrakéta.
Jobb kocsmákban egy ilyen válaszért lazán pofánverik, munkahelyeken, ha így válaszol a munkáltatójának, azonnal kirúgják.
Jelzem a szokásos mellébeszélés itt is jelen volt - nem a kérdésre válaszolt, ami a korrupciót jelentő baráti reptetésről szólt, hanem úgy kezelte a dolgot, mintha a kérdező jobbikos képviselő azt kifogásolta volna, hogy focimeccsekre jár.
Hát nem, a szotyolát tőlünk ott köpködheti, ahol akarja, de oda a magánkasszája terhére kell eljutnia, olyan neki pedig nincs, hiszen köztudottan szegény, mint a templomi segédegér...



Orbán imád repülni, már első miniszterelnöksége idején is a Honvédség AN-26-osával jött haza adriai nyaralásáról, aztán magángéppel elrepült Bostonba, hogy átvehesse jutányos áron beszerzett díszdoktori címét, mostanában már repülőgépeket vásárol, melyeket a Honvédség üzemeltet.
Ezt fokozni még úgy lehet, ha a repülőgépeken Turul mezben dekázgat, mint hajdan a miniszterelnöki irodában tette.
Ha már ennyire szeret repülni, ideje lenne reptetni, ehhez meg is kellene adni neki a lehetőséget, össznépileg fenéken kellene billenteni.

Háturul...
Sajnos ez még odébb van, de kétségkívül sorra fog kerülni, és nem biztos, hogy azok, akik majd elhajtják, kihagyják ötleteik közül a Ceaușescu-modellt, mint manapság demokrata körökben ez divatos.
Ha itt egyszer eldől a népben a borjú, akkor csúf világ jön a hatalom mai birtokosaira, és senki meg nem védheti majd őket.
De ez még odébb van, hiszen ma még csak az arcunkba köpött, megpocsékolta az asszonyainkat, lányainkat, ez pedig még belül van a magyar nép komfortzónáján.


Majd talán, ha beletöröli utána a farkát a frissen mosott függönybe...



Türelem...


:O)))

20 megjegyzés:

Promenad írta...

Harminc évvel ezelőtt is luxusgéppel repült meccset nézni faluszéli kies lakából?
A kis hazudós.......

Tüske Zsófia írta...

orbán tényleg imád repülni... ez a magángépen való röpködés már valóban régóta szokása, a nemzet Hörcsöge annak köszönheti példátlan hazai karrierjét, hogy jó tíz éve a magángépén reptette a csuti koronaherceget amerika-szerte, aki hálából telefingotta a gépet, de később kompenzálta az utat, adómentes kaszinók és játékgépek üzemeltetésével meg államtitkári poszttal.
Ez az egész megnyilvánulása egyébként arra a visszaemlékezésre emlékeztet, amikor általánosban valami stikli miatt megtiltották neki, hogy repetázzon az uzsonnára adott lekvároskenyérből. de a csuti már akkor sem volt nagyon szabálykövető és mégis vett másodszor is a kenyérből. Amikor ezt a napközis szóvá tette, a kenyeret a falhoz vágta, akkor nesze, zabáld meg magad felkiáltással. A mamája, aki az iskolában dolgozott, akkor kiosztott némi sallerokat és kokikat, de mára itt úgy érzi, erre senkinek nincs felhatalmazása.

MoonRiver írta...

Tisztelet Arkagyijnak, de kérem a nyúl védelmében is szólnék, mert a tapsi legalább felel a kérdésekre, ha kell. Az állatokat Orbán ügyében hagynám is, ennél ők jóval többet érdemelnek, hogy mást ne mondjak, sosem hazudnak, legfeljebb csak a szarka lop, de ő is csak attól, akinek van. Orbán sajnos egy ember (majdnem férget írtam, de pont nem lehetett, az is állat), s az emberi minőség igen alja fajtája, ami önmagában még nem lenne baj, mert van ilyen is, olyan is. Nem Orbánnal van a baj, hanem a hellyel és helyzettel, ahol éppen van. 1998-ban sem szavaztam rá, de azt a 4 évet tuti nem felejtettem el, viszont igen csodálkoztam, hogy ez nagyon sok embernek mennyire sikerült. Akkor , a 2. kormánya idején azt mondtam, hogy ez a (gaz)ember, amíg él, a hatalmat másodjára már nem fogja kiereszteni a markából, kerül, amibe kerül. Mi pedig nézhetjük, hogy mibe kerül...az életünkbe. Most aztán gyűjthetem az állatos filmcímeket: A lovakat lelövik ugye? Nem félünk a farkastól..., A sakál napja, Szállnak a darvak...de öreg vagyok: Macskajaj!!

pleinair írta...


Moon River,

én még az ártatlan gaztól is bocsánatot kérnék, ha erre a pofátlan, gonosz hájpacnira aggatnám. Túl szegényes a szókincsünk a trottyos mibenlétének pontos meghatározásához.
Miféle lény ez az undormány, mire teremtődött, stb? - nehéz ezt az összetett, zűrös izét egyetlen fogalommá összegyúrni.

pleinair írta...


A trottyosnak hájba ágyazott mütyürkéje lehet, nem nagyon van mit a függönybe töröljön.
Pedig milyen kisfiús vagánysággal énekelte egykor, hogy "sok kislányt meghágott",,stb
de hát az már igencsak régen volt. Azóta Soros és a cica elvitte fonnyadó férfiasságát.
Én meg be kell valljam, nem győzök gyönyörködni a látványában. Annyira undorító, hogy az már maga a legkéjesebb gyönyör.
Muszáj megszoborni, hogy mindhárom dimenziója betöltse a teret, ezáltal érzékletessé, tapinthatóvá téve Őt az örökkévalóság számára.
Csak azt nem tudom, pucér akt legyen, vagy trottyos gatyában legyen megörökítve a mi "drága" kincsünk.



1970 írta...

Kedves pleinair!

Én kevésbé "gyönyörködöm" a látványában, inkább nézem a feleségemet (ha valami kéjesre vágyom:), amikor pedig valami tényleg szoborszerű szépség látványára, akkor örömmel ránézek a kislányomra.
A humor mellett viszont azt se felejtsük el, hogy erre az egészre egy ország megy rá. Nézd meg közben azt is, milyen állapotban van a magyar társadalom! Rögtön elmegy az ember kedve a mosolygástól.
A "kisfiús vagánysága" pedig szerintem soha nem volt. Ez az alak soha nem volt "vagány", ez egy sunyi, alattomos és valójában mindig mindentől rettegő figura volt és az ma is. Súlyosan beteg lélek...

Palotai Éva írta...

Úgy rémlik, ezen az utazáson részt vett r Rachel lánya is. Pedig előző napon szült... Mi lehetett annyira fontos, hogy otthon hagy 1 napos babát?

pleinair írta...

Kedves 1970,

az ember azért kezdi a napot Pupuval, hogy az Ő szemüvegén át lássa ezt az ocsmány világot, benne ezzel a nevetséges, "rettegő figurával."
Oda jutottunk, hogy már nem is kell a gazemberséget, pofátlanságot, beteg személyiségjegyeket kiélező látásmód, mert csak a csökött érzékszervekkel megvertek nem látják, hogy orbán kívül-belül maga a testet öltött torzszülemény. Ezt kell felmutatni elvakult híveinek, hogy látva lássák imádatuk gonoszságában is tragikomikus tárgyát.
Róla szólnak karikatúrák és szatírák ezrei, amik nem az elnéző megbocsájtás, hanem a gyilkos humor jegyében születtek.


Kibic37 írta...


Ez alighanem mindennél többet mond:
https://444.hu/2018/09/24/a-ner-gyozeteseivel-a-fedelzetukon-gyakran-keresztezi-egymas-utjat-egy-17-milliard-forintos-maganrepulo-es-egy-hetmilliard-forintos-tengeri-jacht

1970 írta...

Kedves pleinair!

Azon túl, hogy teljes mértékben egyetértünk, azzal egészíteném ki, amit írtál, hogy ez
az ember kezdettől fogva ilyen volt. Magukat áltatják azok az (egykori liberális és konzervatív) politikusok/emberek, akik csodálták valaha ezt a torz alakot, amikor azt kérdezik: "Hogy válhatott ez ilyenné?"
Nem, ez a figura 89-ben, meg előtte is egy sunyi, akarnok, erőszakos kis "nemi szerv" volt. Ezért sem hiszek egy pillanatig sem azoknak, akik valaha őt, vagy a sleppjét támogatták, azzal együttműködtek, vagy akár csak egy másodpercig is a szekerét tolták.

góbé írta...


"...Ha itt egyszer eldől a népben a borjú, akkor csúf világ jön a hatalom mai birtokosaira, és senki meg nem védheti majd őket. De ez még odébb van..."

Nos ezirányban van nem kevés aggályom. 2017.-ben úgy gondoltuk másfél, kétmillió szavazója lehet a kotonszökevénynek. Kiderült, az biz 2,8 milla ! Ha levonjuk a levélszavazókat, meg a kettózött-állampolgárokat akkor is megvannak vagy 2,5 millióan.
Úgy belegodolva a Ledvay utcai savazós bácsikákba, a getzi "kacsóit" csókolgató nénikékbe, a Nyakót sarokba szoritó kigyúrt kopaszokba, a megvett, kitartott tizezrekre, nem kevés aggály merül föl bennem.

Mit tud felmutatni a "másik" oldal a hajcibálós hisztiken túlmenően...

Akad-e egy új Ságvári, aki anno a Tompa utcán a barátaival megmutatta a szélsőjobbnak, hogy hol is a helyük... Hogy láncos lakat és egyéb hasonló testápoló eszkoz volt az indoklás ?
Ahogy egy klasszikus mondá: Ilyen helyre ilyen kell, különb helyre különb kell...
Van nekünk Ságvárink ?!? És főleg, lennének-e barátai ???

Szóval ez a " ha eldől a borjú " nálam egy nagyon durva, nagyon kegyetlen, nagyon kétesélyes polgárháborút vetit elő.
És jön a kétely: Vajon érdemesek voltunk e akkor, 1989-ben, ingyen, erőfeszités, küzdelem nélkül ajándékba kapni a lehetőséget egy jobb világra. Ordit hogy NEEEM !!!
Úgyhogy dőljön mihamarább az a " borjú ", lássuk egyáltalán képesek vagyunk-e, megérdemeljük-e...

pleinair írta...


Kedves 1970,

Igen, régóta messziről bűzlik róla, hogy egy teljesen amorális véglény. Aki ezt nem érzékeli, az magáról állít ki bizonyítványt.
Aki pedig abban reménykedik, hogy kényszerítő ráhatással rá lehet bírni némi tisztességre, az a szennyel akar kompromisszumot kötni. Ennek az írmagját is el kell takarítani, hogy soha, semmilyen formában ne éledhessen fől.
Gondolom, nem kell bizonygatnom, hogy soha nem szavaztam rá.

kekec írta...

Pupu, ugyan már! Hány százalék lehet, aki filmsztárhoz hasonlit, napláne fénykorában? És mennyi az, aki maga is így néz ki? Ez a kinézet pontosan azt sugallja nekik, hogy "közületek való vagyok" ráadásul "nem tellik többre" és ezért kell elfogadni ajándék repüléseket. Már persze annak a felének, aki egyáltalán hallott az egészről!
Egyébként hátborzongató érzés elvegyülni a "nép egyszerű gyermekei között" Már a beszélgetés 3-ik percében előjön a "hál'Isten, mi mentesek vagyunk az "illegális" migráncsoktól, mert elég megnézni a tv-t , ahogy ezek bávatagon merednek a semmibe és munkát kerülnek és eltartatják magukat! Meg letámadják az ártatlan nőket.
Az magyarkoknak fő életérzése a "dögöljön meg a másik tehene is" És az még a honfitársi együttérzés. Orbán zseniálisan érez rá a sajnálatos TÖBBSÉG igényeire. Kár, hogy az ellenzékben senki sincs, aki akár hasonlóra képes lenne.
Szanyi kapitány persze alkalmas lett volna, ha nem issza el az eszét már korábban. Ő legalább kocsmaszinten is képes volt kommunikálni. Ennek a népnek meg láthatóan az kell.

Névtelen írta...

(Y)

1970 írta...

Kedves góbé!

Íme egy írás, ami valahol hasonló kérdéseket boncolgat:

https://hvg.hu/gazdasag/20180929_Munka_hadanak_a_lepese_dobog

Ami számomra furcsa (és valahol gyomorforgató is), hogy egy magát is liberálisnak nevező újságíró írja le ezeket. Mintha - mások mellett! - nem ezek és szellemi holdudvaruk semmisítette volna meg üvöltözve a hazai munkásmozgalom és baloldal szinte összes intézményét, hagyományát, ünnepeit, stb. Most meg - képmutató módon - előáll ezzel a dumával. Egyszerűen undorító:(

És még egy dolog:
Te valóban hiszel még abban a mesében, hogy itt '89-ben az egész arról szólt, hogy "lehetőséget kaptunk egy jobb világra"??? Egyszerűen nem hiszem el, hogy értelmes, okos, igazi baloldali (nem ballib!) emberek ezt még mindig komolyan veszik. Nem látható közel 3 évtized távlatából még mindig, hogy ez az egész miről szólt? Nem volt világos Pozsgay et. és sleppje viselkedéséből? Nem volt egyértelmű az MDF kormány, meg a liberálisok üvöltözéseiből (hogy a kisgömböcöt, mint egykori liberálist, meg az egész szélsőjobboldalt ne is említsem)?
Szerintem Horn a miniszterelnöki tevékenysége során már rájött erre, és ezt Gyurcsánynak a 2000-es évek közepén hangoztatta is (erről szólt akkor néhány hírmorzsa, ha emlékszel). A volt miniszterelnök (persze "jó szokásához" híven) egyszerűen lerázta magáról ezeket a figyelmeztetéseket. Pedig nem kellett volna...

Cereus írta...


kekecnek ! a finnyásnak

Kérlek képzeld el azt az állapotot, hogy ennek a délceg, hazug, tolvaj kommunistázó törpének a feje tényleg beszorult volna abba a drága jó édesanyjába, akkor most mi lenne velünk. Hej de nagyon unatkoznánk. Véresre vakarnánk magunkat a harcnélküliségben. Mert mi igazi harcos nemzet vagyunk. Történelmünkben mindig akadtak kardcsörtetők akik nem fértek be a gatyájukba. Sikereiket pedig a történelmünk jegyzi.

1970 írta...

"Történelmünkben mindig akadtak kardcsörtetők akik nem fértek be a gatyájukba. Sikereiket pedig a történelmünk jegyzi."

Kedves Cereus!

Meg az egykori honfitársaink hulláinak tömegei, amiket maguk után hagytak ezek az ostoba kardcsörtetők (z. B. lovastengerész).

DarthVader írta...

Valamelyik portálon kérdőív: mivel menjen Orbán a Chelsea-meccsre:
1, fapadossal 40 000-ért
2, normál járattal 160 000-ért
3, magángéppel 1 500 000-ért

Válaszom:

természetesen magángéppel, ha:

1, saját maga fizeti a másfél milliót
2, csak oda
3, ő maga vezeti.

CsipkeRózsa írta...

Tisztelt DarthVader,

ha Orbán csak oda utazik, akkor megéri, hogy mi fizessük, akár a másfél milliót is.

Cereus írta...


Ha már az utazásról esik szó, akkor a feltett képről nekem az is lejön, hogy a Puskásra hasonlítani akaró (mármint pocakban) felcsúti kivénhedt Maradónánk magával vitte szeretett legkisebb lányát Rózát , a labdarúgás élményének látványával egybekötött kulturált szotyola köpködési bemutatóra is.