2020. február 1., szombat

A HALÁLNAK FERDE SZEME VAN

Koronavírus
A kép a zsúrpubiról lopva...
Kérdés a jereváni rádióhoz: Lehet-e wc-n trippert kapni?
Lehet, de nem túl kényelmes...
Újabb őrület keríti hatalmába hazánk legfényesebb elméit: a halálnak ferde szeme van.
Ebből kifolyólag minden gyanús, ami kínai, bölcs népünk gyanakodva figyeli a Banggood forgalmát, filmeket néz a kínai utcákon heverő hullákról és megrohanja a patikákat kínai gyártású sebészeti szájmaszk beszerzése céljából, majd lepattannak az ajtóról, mint fidesz aktivista az értelemről -  szájmaszk nincs.
Merthogy ugyan van, de az nem kerülhet ki a kereskedelmi forgalomba, merthogy bölcs előrelátással zárolva van:
Majd akkor kell kiosztani, mint szeretett kormányunk előrelátásának bizonyítékát, ha már itt a vírus, mint ahogy a vizes lepedőket is, melyek atomcsapás esetén alkalmazandók, miután meghatározva a robbanás epicentrumának irányát lábbal annak elhelyezkedtél.
Namármost a maszkok kiosztása során a négyrétegű, aktív szén szűrővel ellátott maszkokat a kormányzó párt korifeusai kapják, a nemzeti középosztály tagjai számára a háromrétegű lesz megfizethető, az aljanép számára a Nemzeti Szájmaszk Művek Zrt (tulajdonos Mészáros és Mészáros) gyárt majd államilag dotált egyrétegűt, a cigányok meg tekerjék be a fejüket vécépapírral, azoknak még az is túlzás, legalább egy-két nappal tovább tart majd, hogy nemzeti többséggé váljanak.



Nehéz napok elé nézünk, itt van mindjárt a kínai büfék ügye.
Hogy a bennük szorgoskodó népek veszélyesek-e a nemzet jövőjére, azt még nem döntötte el szeretett Nemzetvezetőnk, még várja az ajánlatokat, melyek segítenek ezt a kérdést eldönteni.
Merthogy a veszély kétségtelenül fennáll, hiszen a pultokon az illatos csirke maga az elmúlás, a madárinfluenza pedig egyenesági rokona a korona-vírusnak és unokatetvére a sertéspestisnek.
Szodoma és Gonorrhea ez a világ, plusz Bayer és Semjén Zsoltok, már csak a sáskajárás hiányzik, de ennek pótlására Toroczkai hazafi már ígéretet tett.
Mindenesetre a kínai illatos csirkéknél már csak a liberális csirkék veszélyesebbek, állítólag ezek nem is illatosak, konkrétan büdösek, hogy a fene esne ezekbe az ostoba ferdeszemű migráncsokba.
Le kell azonnal állítani kínai viszonylatban minden légijáratot,  a kínai szakácsokat koncentrációs táborokba kell zárni, és hadat kell üzenni a Kínai Népköztársaságnak.
Itthon is körül kell néznünk, és akinek szeme eltér a Fidesz-szabványtól (Schmidt Mária, Matolcsy) azoknak azonnali hatállyal el kell rendelni a felkészülést a gyalogmenetre, harminc kilós pakkal, Peking felé.
Remélhetőleg sikerül megőrizni az ország intaktságát a kínai vírustól, majd húzunk még egy kerítést a déli határon, az elfekvő készletben szögesdrót, tyúkháló még akad.



Aki túlélné a vírus támadását, az még majd megtekintheti szeretett Vezérünket egyik kezében karddal, másikban bibliával, de persze csak egy égbolton átsuhanó pillanatra, hiszen ideje az országra alig van, kellett nekünk világpolitikai jelentőségű Vezérre szert tennünk...
Nincs okunk az aggodalomra. Miurunk operatív törzset állított fel a védekezésre, tagjai garantálják, hogy minden egyes vírus el lesz lopva, úgyhogy mindenkinek kívánok nyugodt álmokat és határtalan bizalmat.
Vezérünket - kinek legyen egy ló tompora a szájmaszkja - orvosai remélhetőleg megvédik a vírusok alattomos támadásától.
A koronavírus képe itt a posztban - fentebb - megtekinthető.
A remény hal meg utoljára.
Az utolsó kapcsolja le a villanyt, de előtte konzultáljon orvosával, gyógyszerészével.


:O)))

4 megjegyzés:

1970 írta...

Kedves PuPu!

A helyzet most már rendkívül "aggasztó":))

https://hvg.hu/itthon/20200201_orban_rogan_lazar_gyurcsany_vagyonnyilatkozat

talalom írta...

A "tetszik" főleg egy kiszólásnak szól: Toroczkayék sáskajárása beígérve... Talán kihagytál egy ziccert: vezérünk figyelmelenségből csak a szó első részét olvasván egy koronavírust dédelget. Bár elég kézenfekvő: a Te szólásaid jobbak.

Levanszarva Mégaszaris írta...

Egy aprócska kiegészítés:
A halálfának van szára, a fidióta brancs (élén az Istencsászárral) fölkereshetné végre!

pleinair írta...


Szegény kínai éttermesek, büfések az utóbbi napoban nagy veszteség érte a vállalkozásaikat. Ha meghívnák orbánt egy jó kínai kajára, demonstrálhatná, hogy a mi kínaink nem olyan kínai, akitől félni kellene. Dehát a cigányokra is megalázó csapást mért azzal, hogy a meghívásukat nem fogadta el. Szegény cigányok, kellett ez nekik?! Sose tanulják meg, hogy a seggnyalás eredménye sose lesz az, amit várnak.
A blog csúcspontját (számomra többek közt) a fidesz szabvány szerinti szemek (Matolcsi, Schmidt Mária) jelentették.