2021. április 20., kedd

KOMMENT 0420 MEGNYUGODHATUNK - NÉMETORSZÁG JOGÁLLAM

Hát bizony, ezt az Európai Néppárt elcseszte, mikor éveken keresztül elnézte Orbán próbálkozásait.
Ha az elején megmogyorózgatják, és ha nem hallgat a jó szóra, előbb kihajigálják a szektájával együtt, sokat nyert volna Európa.
Végtére is, most, hogy a Fidesz kilépett, mint a macskát sz@rni, azért tisztult a kép, a potrohos pedig végre olyan társaságba került, melyben szinte csak hozzá hasonló, hatalomvágyó populisták vannak.
Miután ezidáig ahol Orbán megjelent, ott felütötte fejét a széthúzás és a harc a vezető pozícióért, így van remény.
Mindenesetre Novák Katalin szintet lépett, kijöhetett a konyhából, igaz, egyelőre még csak felmosóronggyal a kezében, de már ott van, ahol a fideszes férfiak a nagypolitikát csinálják.
Lehet, a jövő héten már kávét is főzhet...

Hát nem is tudom - akinél bekövetkezik a vérrögképződés, annak számára valószínűleg túl sűrű az összefüggés.
Ezidáig úgy tudtam, az orosz rulettet forgópisztollyal játsszák, erre most kiderül, hogy van olyan verzió, melynél injekciós fecskendővel.
Mindig tanul az ember...

:O)))

11 megjegyzés:

KZs írta...

Kis gond, hogy a többi vakcina is orosz rulett, mint a múltkor említem volt, azért nem lehet kötelezni, mert jobb esetben mind az utolsó kísérleti fázisban van, amikor is önkénteseken tesztelik őket. 2023-ig. Hazánkban eddig több mint 3 millió “önkéntes” jelentkezett...
Ennek a vírusfertőzésnek a túlélési esélye 99.98%, majd 2 év múlva meglátjuk, hogy a vakcináé mennyi, ha javítja az esélyeimet, rohanok beoltatni magam :)

Kovács Erzsébet írta...

KZS-nek:
Ha még élsz....

kekec írta...

Pupu, viszont a betegségnek hatszoros esélye van a vérrögképzésre. MINDEN orvosi beavatkozásnak van "mortalitási mutatója" azaz azt az egyetlen szerencsétlent viszonyítják a szerencsés többséghez. Nota bene: ha megtudnád a fogorvosokét többé be sem tennéd a lábadat egy rendelőbe! És csak halkan súgom, hogy a pfizer után is volt haláleset, és Amerikában valakinek a teljes testfelületén levedlette a bőrt tőle.
Azaz a Lucifer is angyal, csak rossz a sajtója, avagy az unión kívüli oltóanyagra valahogy jobban ráugranak.
KZs: A 2 %-ot nem ezrelékben fejezik ki. Azaz 98 %. Tegyük össze a két kezünket, hogy nem az ebola ütött be hozzánk, ahol fordított az arány!

KZs írta...

Kekec, 2 ezrelék körüli az esélye, hogy ez visz el, a vakcináé meg majd kiderül. de mindezeken túl, a veszély ismeretében különösen annyira vérlázító a vakcinák beadása, hogy szavakat sem találok. Idén lesz 75 éve, hogy az egész emberiség talán életében először közös fogadalmakat tett, köztük, hogy soha többet embereken végzett kísérleteket. Most meg tömeges emberkísérlet folyik :( Mi az, hogy kísérlet, követelik az emberek, hogy kísérletezzenek rajtuk! A gyógyszerkutatás ezen szakaszában a gyógyszergyáraknak komoly pénzébe kerül, hogy találjanak embereket, akik a kockázat ismeretében, megfelelő ellenjavadalmazás ismeretében vállalják, hogy rajtuk kipróbálják ki a kísérleti hatóanyagokat. Most meg tonna szám adják el a kísérleti stádiumban lévő vakcinákat annyiért amennyiért nem szégyenlik!
fogalmunk sincs, hogy mi fog történni a vakcinák következtében 1-2 év múlva, különösen elképzelés sincs, hogy az mRNS vakcinák mit fognak csinálni. Életünk során egy csomó koronavírussal találkoztunk mindannyian és még fogunk is, hogy reagálnak majd a beoltott emberek egy következő fertőzésnél? Ezt sem tudja senki, de majd most szereznek tapasztalatokat :( Influenza ellen is azért nem tudunk oltani, mert gyorsan mutálódik a dög, ezt meg a vakcinákkal még gyorsabb mutációra kényszerítjük!
egyre több orvos húzza a vészharangot, jogászok nyernek pereket államok ellen, de az emberek ezeket nem hallják meg, mint a dodó kacsák a jégkorszakban boldogan ugrálnak bele a feneketlen lyukba :(
Az emberek nem értenek a számok nyelvén, a mai újságok tele vannak, hogy indiában már 180 ezer ember halt meg..
Lehet, csakhogy 1,4 milliárdból, azaz majdnem 150x 9 millióból, azaz ha csak annyian haltak volna meg nálunk arányaiban, akkor ha még el is fogadjuk, hogy a koponyalapi törés mellékbetegségben szenvedő is covid áldozat, akkor sem tartanánk 170 halottnál..
India meg amúgy is a magas színtű széleskörű egészségügyi hálózatáról híres..
De amíg nekem nem kötelező, tőlem..
Csak kicsit bíztam benne, hogy legalább Pupu kérdéseket tesz föl, hogy mi is van itt, hogy is van ez, mire ez a nagy pánik? Tudnak esetleg valamit, amit mi nem? Vagy csak meg kell menteni a gyógyszeripart mert a gyógyszeripar összeomlása maga alá temetné a rendszert?
iszonyatosan aránytalan a védekezéssel okozott kár a várható veszélyhez képest, és nagyon kevesen teszik fel a kérdést: Miért?


PuPu írta...

Kedves KZs, van úgy, hogy az emberiség megbolondul, kitör a tömeghisztéria és ez ellen nincs módszer, merthogy semmi köze a racionalitáshoz.
Ennek oka a bizalmatlanság a hatalomban, a hivatalos szervezetekben, a média hisztériakeltése, a felelőtlen és hazug kormányzati kommunikáció.
Egy ponton túl belép a félelem, győznek az érzelmi közelítések, aztán egyszerűbb elfogadni a többségi álláspontot, mint kilátástalan küzdelembe bonyolódni.
Ma ott tartunk, hogy ha maszk nélkül mennél ki az utcára, jó eséllyel felpofozna valaki.
Mi meg konformisták vagyunk, ugye, egyébként sem kapnánk valós számokat, tisztességes tájékoztatást, és hát a halottakat meg lehet számolni, más betegségeknél meg ezt legfeljebb az egészségügyi statisztikusok teszik.
Az oltás viszont remek üzlet, nincs is kedvem olyanokat kérdezni, hogy ki üzemelteti a kormány által megvásárolt szállítógépeket és mennyiért, mi lesz a gépek sorsa, ha lecseng a járvány, ki hagyta jóvá szakmailag a vakcinabeszerzéseket, ki tárolja ezeket, hol és mennyiért?
Szerintem a bevételből Kim Kardashian muffjára is futná, tiszta skót ez a Lőrinc...
:)

KZs írta...

Nos, Pupu, van egy rossz( jó?) hírem, maszk nélkül járok az utcán. Maszk nélkül járunk. Beszélgetve egymásra mosolygunk, mea culpa nevetünk, próbálunk emberek maradni az embertelenségben. Eszük ágában sincs felpofozni, de lehet, hogy irigyelnek.. Nem gondolom, hogy a más hülyesége ok lehet arra, hogy én is hülye legyek, Tovább megyek, ha valami azért teszel, azért fogadsz el ész nélkül, mert az a “törvény”, akkor egyszer csak azt veszed észre, hogy törvényes embereket marhavagonba tuszkolni, megsemmisítő táborokba szállítani és megsemmisíteni..
Soha nem értettem, hogy hogyan volt lehetséges, hogyan tehették/engedhették az emberek... úgy tűnik, kezdem érteni :( De hogy a saját gyerekeiket is képesek beáldozni?
Még hogy homo sapiens..

góbé írta...


Ugye-ugye (nem)kedves KáZsé meg PuPu. 1918.-ban is csak a gyógyszerlobbi tanálta ki a spanyolnáthát. Ja nem ! Olyan hogy gyógyszerlobbi akkor még nem volt. Meg még a nátha is amerikai volt, nem spanyol. Biztos nem azérrr haltak meg Európában meccsen kivül vagy kétmillióan...Lehet azt is túllihegték...

Olyan bájos azon elmélkedni hogy a világ országainak hatalmasai végre összefogtak, és a mindenek fölött álló gyógyszerlobbi késztetésére egyként szivatják, meg kötik gúzsba, rakják karanténba népeiket. Pikk-pakk, migyáá' kitör végre a világbéke !!!

Tudod KZS, okosságaidat magyarázd meg annak, vagy inkább, mert neki már nem tudod, okosságaiddal vigasztald meg a hozzátartozókat, hogy pár nap alatt, szép tavaszi-nyári időben miért lett a kedvesük tüdőkapacitása 2 %-os vagy ezrelékes...hogy aztán belehaljon.

Teccik nem teccik, JÁRVÁNY VAN !

Tavaj tavasszal nekünk még mázlink volt, a Pó völgyében nagyon nem.

Az hogy bizonyos hozzáértő "asszonyságok" - is - beleadtak-apait anyait hogy megtalálják a virus lehetséges ellenszerét, közöd hozzá, semmi !
Az hogy bizonyos cégek meg bizniszt csinálnak belőle, no ez már csipheti a szemedet. Az pedig hogy bizonyos államok, kormányok visszaélve a helyzettel saját zsebre dolgoznak méltánylandó a méltatlankodásod.

Mondod emberkisérlet... Tényleg az, DE NEM KÖTELEZŐ ! Tudósaink elpücskörészhettek volna a szokásos 4-5 évig de a járvány olyan durván durrant be, hogy felpörgették, vállalva és megosztva a kockázatot a vállalós "alanyokkal", elkerülendő a "Bergamó szindróma":

https://hvg.hu/vilag/20200320_koronavirus_fertozes_covid19_bergamo_olaszorszag_korhaz
2020.03.20.

Szerinted ezt is túllihegték ???




1970 írta...

Kedves PuPu!

Mostanában inkább V. Andrea muffjára költöget:)).

1970 írta...

"maszk nélkül járok az utcán. Maszk nélkül járunk. Beszélgetve egymásra mosolygunk, mea culpa nevetünk, próbálunk emberek maradni az embertelenségben."

Kedves KZs!

Van a családomban egy ember, aki ugyanezeket az elveket vallotta, ugyanígy maszk nélkül rohangált mindenhová, mondván "mit neki egy kis járvány". 77-es(!) szaturációval vitte el a mentő, és nagy szerencséje volt, holott már közelebb van a 80-hoz. Már otthon lábadozik...
(Az egyébként eszedbe sem jut, hogy tünet nélküli hordozó lehetsz, amivel embertársaidat fertőzöd meg? Ne haragudj, de ez a mentalitás inkább a kisgömböc "senkit sem hagyunk az út szélén" álságos és hazug propagandájára emlékeztet engem.)

Kapat írta...

Kedves KZS!
A környezetemben, úgy is mondhatnám korosztályomban, sorra halnak meg a barátaim ebben a "fantom"-betegségben. Jogod van vagánynak lenni, saját döntésed érvényesülhet még ebben a fázisában a járványnak. Valóban nem tudhatjuk, hogy a védekezés a legjobb szándék mellett is mennyire tudja legyőzni a kórt. Amikor kísérleti alanynak nevezed a kétségbeesett embereket, valóban úgy gondolod, hogy mindannyian "hülyék"? Nem, Neked valóban nem kötelező annak lenned, de biztos vagy benne, hogy jogod van ebben a stílusban megítélni az emberek jogos félelmét? Amikor a 34 éves várandós anya árván hagyja a családját, két kisgyerekét egyedül az apával, nem szólal meg benned az "ember az embertelenségben"?! Nem akarlak megítélni, gondolkodj el és tedd meg magad!
A magát életveszélyben érző ember minden lehetőségbe belekapaszkodik, amitől életben maradását reméli. Szerintem ez nagyon is emberi. Nem hülyék, csak élni szeretnének!

Kapat írta...

KZs-nek ajánlva:

https://24.hu/kultura/2021/04/22/bodocs-tibor-koronavirus-elhunyt-kismama/