2012. július 3., kedd

ŐSEINKNEK VÉRES KARDJA


Fogason ugyan függhet, de a huszárok derekán nemigen, ha a közelben jár a Házelnök.
Merhogy Őfőméltósága élete és testi épsége felettébb becses hálás népünknek, ő pedig annyira bízik a nép szeretetében, hogy erre - visszamenőleg ötven évre – példa sincs.
Fegyverletételre szólították fel Kövér László testőrei a Kiskun Huszár- és Honvéd Hagyományőrző Egyesület tagjait a házelnök pénteki, kecskeméti látogatásán.
Az országgyűlés elnöke a kuláknak bélyegzett magyar gazdáknak állított emlékmű avatásán vett részt a megyeszékhelyen, itt történt az eset.
Ott álltak a huszárok talpig autentikus ancúgban és Mária Terézia korabeli fegyverek hadihasználatra alkalmatlan másolataival a kulákemlékmű mellett, mikor az éber állambiztonságiak elhajtották onnan őket, mint libát a paraszt a vetésből.
Nem maguktól merült fel a derék hagyományőrzőkben ez az ötlet, hogy ott díszelegjenek, a kecskeméti önkormányzat hívta meg őket, emelendő az ünnepség fényét.
Mert az kétségtelen, hogy éppen az ilyen ünnepségeken mutatnak a legjobban, habár a kulákemlékmű avatásán autentikusabb lett volna négy ávós az emlékmű négy sarkán, dobtáras géppisztollyal, de azok éppen nem értek éppen rá, mert el voltak foglalva a díszhuszárok dísz-szablyáinak vizsgálatával.
De kell is az éberség, végtére is bármikor megeshet, hogy álkulákok és álleszármazottaik lepik el az emlékmű környékét megtévesztve az állambiztonságiakat, akik a hatvanfős tömegből várják korunk Gavrilo Principét, erre egyszercsak, váratlanul, az egyik huszár kirántja kardját, végrehajtja az ősi magyar kardlengetést (Eb ura fakó! Ugocsa non coronat! Coito, ergo sum! stb…) majd egy erőteljes tempóvágással lenyisszantja az értékes fejet.
Az égre spriccel a fejből a víz, mint szamurájfilmekben a vér - rettenetes belegondolni is.
A huszár pedig megtörli hagyományőrző gyolcsinge aljában a gyilkot, és büszke tekintettel várja a reárontó Nagy XIII. József zászlóst, aki fülesét kitépve éber füléből ront reá, és megpróbálja földre teperni, de a mi kecskeméti kun vitézünk csak áll, mint vőfély a lakodalomban, az állambiztonságiak már fürtökben lógnak rajta, mire megtörten a földre roskad, de még sokáig hallik az emberhalom alól a „Vesszen a Kacorkirály!” kiáltás.
Hát ilyen szörnyűségek eshetnének meg, ha a mi állambiztonsági tisztjeink nem lennének lassan ugyanolyan betegek, mint gazdáik, akik azt gondolják, hogy ami ebben az országban körülveszi őket, az maga az összeesküvés, szent életükre való álnok támadás.
Ez ellen fel lehet ugyan venni a harcot, mint a példa is mutatja, de azért lenne még néhány ötletem a Nemzet Megmentői védelme érdekében.
Itt van mindjárt a mérgezés lehetősége, ami természetesen elengedhetetlenül szükségessé teszi a Vezéri Főétekkóstoló és az Alvezéri Alétekkóstoló beosztások rendszeresítését a TEK valamint a Házőrség soraiban.
Bizalmi állások ezek, mert azt a rengeteg kalbászt meg szalonnát bezabálni gyomorégés és állandó enyhe diaré nélkül megúszni nem lehet, így aztán oda kell figyelni a megfelelő káderek kiválasztására.
Fontos az is, hogy a kiválasztás a Főméltóságok által személyesen történjék, mert mi van akkor, ha például Ketteske meg akarja mérgeztetni Egyeskét, vagy esetleg fordítva?
Ide olyan emberek kellenek, akik életüket is képesek adni a védett személyért!
És akkor itt vannak még a zsidó orvosok is, akikre – mint Sztálin elvtárs esete óta tudjuk – roppant oda kell figyelni, mert ugyan ő a maga szinte tökélyre vitt gyanakvásában már leleplezte összeesküvésüket, de a kezelését végző egyetlen lófelcser elkerülte figyelmét, ezért életével fizetett, - igaz, ehhez Berija elvtárs is kellett, aki a párnát a fejére szorította, amíg csak rugdalt…
A történelem arra való, hogy tanuljunk belőle, így aztán a megbízhatatlan Szilvási doktort az elsők között távolították el a választások hajnalán érzékeny posztjáról, és ez így is volt helyes, de azt azért nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy az ellenség keze mindenhova beteheti a lábát, ébernek – nem, nem hébernek, ébernek - kell lenni elvtársak!
Mert elég egy pillanatnyi megingás és máris építhetjük a mauzóleumot, ami ugyan azt jelentené, hogy a Nemzet Nagyjai még utolsó jócselekedetükként fellendítenék a honi építőipart, de mégis, mi lenne velünk – nélkülük?
Mert ugyan egy Rogán – Lázár felállás sem lenne rossz - jut eszembe, nehogy ezeket elfelejtsék figyeltetni, (memento mori, ahogy a művelt francia mondaná meg te is fiam, Brutális?) mert az ellenség a sorainkban van, ugye - de mégis, nem ugyanaz a színvonal!
Hát így van ez mostanság errefelé, paranoiás szociopaták kezében a gyorsnaszád kormánykereke, talán jobb is, ha becsukjuk a szemünket és csak magunkban fohászkodunk.
A huszárok meg vizsgálják felül tarthatatlan álláspontjukat, mit köll nekik flancolni acél-fegyverekkel, gumipuska, gumikard is meg kell, feleljen nekik, ha szeretett vezetőinknek megfelel a gumidominó…
Miért nincs már egy baloldali képviselő, aki kezdeményezné a magas beosztást betöltő személyek rendszeres elmeorvosi felülvizsgálatát nemzetközi orvosi bizottság előtt a megfelelő szankciókkal?
Igen indokoltnak tünik pedig…

:O)))

7 megjegyzés:

éva írta...

Pupu, nagyobb következetességet: álkulákok és álleszármazottaik ..ÁLbiztonságiakat
Másrészt dehogy is a "fővesztéstől" féltek, lévén a kardok ÁLélesek (magyarán életlenek) Viszont hegyesek! Olyannal meg szúrhatnak az ÁLságosok.
Kövér talán attól fél, hogy az így keletkezett lukon keresztül nyújtja át Egyeske neki a selyemzsinórt az RMDSZ felbizgerálása miatt.
Egyet meg kell hagyni - életemben nem röhögtem annyit, mint az elmúlt 2 évben! "Minden napra egy mese" vagy cirkusz?! Pedig a helyzet siralmas és ráadásul fokozódik.

éva írta...

Egyébként viszonzásul a jól sikerült posztért: "Láttál-e már topmodell libát?"
http://www.youtube.com/watch?v=Pyc4XZgQEfU&feature=related

pumukli írta...

Hí!
A karma, az karma. John Kennedyt is kinyírták. Pedig ott is volt aztán biztonsági dögivel. Csak azt akarom írni, hogy Bajszi biztonságiai jobbak. Még a legyet is elhajtják, hogy le ne tudja sz..ni a Házelnök valamelyik részét.
Biztonságban van. De minket ki véd meg ellenük? Na meg a most alakult triumvirátus ellen?

Garp írta...

OFF

Pupu, imádom a libás hasonlataidat :)

Anna írta...

Egy törvénnyel minden gond megoldható lenne. Besz@riéknak legyen kötelező viselet a néppel való ritka találkozásokkor a páncél, a sodronying. A ruhapénzt erre költsék, ne Armani rucira!

Névtelen írta...

Szt László királyunk lopásról szóló történetének van egy kiterjesztése, amit , valamiért, ritkábban idéznek: -Ha azt a bizonyos tyúkot-amikor átment az úton – nemes /az ország és a nép példaképe/ ember lopta el, úgy kellett felakasztani, hogy a lovaskatona, felemelt lándzsával átlovagolhasson a talpa alatt. És addig maradt ott, amíg le nem rothadt a kötélről. Tudtak valamit a példamutatás szükségességéről…

Névtelen írta...

Te meg honnan vetted a gyorsnaszadot?
Az egy rozoga tutaj, amelyre papirmassebol egy gyorsnaszadot ragasztottak ra, melynek a kormanykereke egy rozsdas biciki kerek, melyet Piszkos Viktor forgat bepalinkazva, egy samlin allva, hogy jol lathato legyen.
Az igazi gyorsnaszadok mar reg elhuztak mellettuk es Fulig Bajusz pasztazza a vizet egy biciklilancra fuggesztett nagyiton keresztul abban a hiu remenyben, hogy hatha meglatja meg valamelyik gyorsnaszadnak a hatuljat.