2013. április 13., szombat

WUNDERWAFFE


A Führer magához rendelte kedvenc hadiipari főmérnökét, Gabor von Breitest, majd rövid udvariassági beszélgetés után rátért a lényegre.
Kedves Gábor, nehéz időszakot él át az Ungarisches Reich 1.0.
Csapataink hősiesen küzdenek az Európa Hadszíntéren, de az ellenség túlereje nyomasztó.
Bár emberveszteségeink, - az ötszázezer ellenséges területre távozott dezertőr és a honi éhenhaltak -pótlására már megtettük a szükséges intézkedéseket, de ez nem tűnik elegendőnek, még mindig fennáll annak a lehetősége, hogy ellenségeink judeoplutokrata internacionalista összefogása felülkerekedik a szittya fergetegen.
Ezért hát hű, de kissé háttérbeszorult hívem, a te kezedbe teszem le a Birodalom sorsát, beléd helyezve mindazt a bizalmat, melyet itt szorongatok a zsebemben, felszólítalak téged, és rajtad keresztül az egész magyar mérnöktársadalmat:
Mérnökök!
Alkossatok remekműveket!
A Haza - mely köztudottan én vagyok – arra kötelez benneteket, hogy hozzátok létre a Magyar Csodafegyvert, az örökmozgót, mely hasonlítson küllemét tekintve a turulra, input oldalán levegőt beszippantva az output oldalon nemzetiszínű energiatojásokat tojva tegye feleslegessé az összes hagyományos energiaforrást, forradalmasítva ezzel az emberiség életét.
Ha ezt megoldod, nem kell többé elmagányosodottan sündörögni körülöttem, én - leküzdve a potrohom okozta nehézségeket - nyilvánosan a keblemre ölellek, másodosztályú és kissé lenézett oligarchából első osztályúvá léptetlek elő!
Nem kell tovább szégyenkezned azzal a nevetséges Pestisrác díjaddal!
Tied lesz a Kossuth díj, a Széchenyi díj, a Wass Albert díj és a Díjnyertes Tenyészbika cím is, továbbá megkapod a flekktífuszt a kardokkal és a tölgyfalombbal.
Állami ünnepségeken te ülhetsz jobbomon, lábaidat az OTP többségi részvénypakettjén nyugtathatod, és az üdítőt Demján szolgálja majd fel neked nyaralódban, a Művészetek Palotájának nevezett megahodályban.
Ha viszont kudarcot vallasz, akkor emlékeztetnélek Tupoljev mérnök sorára, akinek munkakedvét a Gulag és Berija tuningolták.
Ha mond ez neked valamit, akkor Pintér sem piskóta, az általa irányított szervezet pedig frissen vizsgázott verőemberekkel rendelkezik, csaxólok…
Egyszóval: csodafegyver!
Ez kell nekem és ennek a sokat szenvedett kis népnek, melynek sokat szenvedett Vezére még mindig nem a Világ Ura, jóllehet mi mindent megtettem már érte!
Hogy tudd, a csodafegyver meglétének bejelentését a mi Goebbe, nem jó, szóval a mi hű Kubatovunk instrukciói alapján azonnal meg kell kezdeni, mert a közismerten megbízhatatlan magyarok optimizmusa fogytán, emellett egy szűk réteg kivételével az optimisták is elkezdtek éhezni, ez pedig rossz hatással van a harci szellemre!
Ein Reich, ein Wunderwaffe, ein Führer!
Sieg!
Elmehecc!
Így aztán most megszeppent napközisként ülhetünk bolsevik fészkünkben és várhatjuk a csodafegyvert, ami megintcsak egy remek húzás a kétségkívül ügyes jobboldali propaganda-szakemberektől, hiszen tudjuk, a hívek még Kolima aranybányáinak mélyén töltött rabságuk tízedik évében is abban reménykedtek, hogy tengeralattjárójának fedélzetéről Hitler beveti a csodafegyvert és akkor vége ennek a komcsi vircsaftnak.
De azért ez talán az első eset, mikor azt kell mondanom: ha Széles kissé zavaros és nagyon homályos bejelentése valóban világraszóló jelentőségű, akkor nem bánom, maradjon ez a jelenlegi majom az államigazgatás gombjait nyomogatni.
Egy kőgazdag ország elvisel akár egy idiótát is a kormányfői székben, kit érdekel, ha mindennap tábornoki jelmezben, kivont karddal, jelszavakat óbégatva csörtet a Budai Várban, ott egye a fene, – elviselem, aztán a többit majd a természet megoldja előbb-utóbb…
Ebben az egészben csak az a rettenetes, hogy ez a szerencsétlen ország valami abszurd színdarab színpada lett, melyen egy őrült rendező a színpadon oldozgatja mindenféle kényszerzubbonyok szíjait, miközben szellemi kihívásokkal küzdő statisztái éppen népszavazást akarnak tartani arról, hogy lépjünk ki, ki a Földről, hiszen itt gúzsbakötve kell táncolnunk.
Irány hát a Világegyetem, persze a cigányok és a zsidók nélkül.
Szép vagy, gyönyörű vagy Magyarország…

:O)))

12 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szerinted tudja mi az input és output?
:D
Kati

Névtelen írta...

nem tudja59

Névtelen írta...

Gratulálok! Remek írás. Nagyon várom már, hogy Pupu reagáljon az új büntető eljárási módszerre, miszerint agyba-főbe verünk egy gyanúsítottat, majd mikor az elhalálozik, feljelentjük erőszak miatt.
(morzsi)

Lusti írta...

Szóval a Túró Rudi ideje leáldozott... eddig az volt a csodafegyverünk...

bubu64 írta...

Jaj Pupu!
Szétröhögtem magam. "Gabor von Breites", "a Gulag és Berija tuningolta". Most nagyon beindultál, a tavasz teszi. Szenzációs volt. Gratulálok.

D.elemér Eger írta...

Nagyon tetszik jókat nevettem .szép vasárnapot Pu Pu

Névtelen írta...

Ez tényleg jópofa ,de ez csak utópiszikus elképzelés!! Remélem Bajnai és Gyurcsány nem hagyja ezt és őket választják meg ,talán elviseli egymást a két jó hírű elmebeteg ebben az országban!Országban??? Csonka kis észak koreaként fog a kommunizmus vak posványa felé menetelni és élelmiszer segélyek áradata fogja tartani az életet szegény magyarokban más örömük úgy sem lehet majd :D Vicces kis hasonlat volt ez a führer sztori! Pupu te honnan veszel ilyen baromságokat??? Ez magyar föld és nem a fejlett germán birodalom!!! Kicsit gondolkozz már ... neked is agyadra ment a gáz?? A magyarok ennyit érnek amúgy lásd Pupu...tiszta vicc ..ha majd nem orbán lesz a führer és majd más akkor szerinted itt lesz svájc??? Akkor is egy szolga ország maradunk és te valószínű abban a kormányzatban valami degenerált Mengeleként fogsz tanácsadóskodni! Fújj... ugyanolyan szar lesz minden és te azt fogod hinni ,hogy te vagy a jó fej :D Ha szép nem vagy legalább hülye ne legyél !

Névtelen írta...

Hurrá!
Megérkezett Lusti is :-)))

A hozzászólása megkönnyítette a reagálásomat, mert nekem egyébként nem tetszett ez a blog.
Mivel a hatalom a prófétákat mindig elnémítja - várhatóan - Túró Rudi helyett, Rudolf Túró lesz az új csodafegyver...lehet, hogy majd akkor egy kis változatosság is üdítő lesz (ha lesz :-)), mert kívül fehér lesz, belül meg fekete.
Egyelőre kinek Túró Rudi, kinek Túró Rudiné - váljék egészségére :-)))

özv. Kussné

Névtelen írta...

Szellemes iras. A humorod utanozhatatlan.

Névtelen írta...

Ha a te cuccodat lopna el valaki, akkor kejelegve nezned, ha valaki ezert jol nyakonvagja. Pedig egy pofon es sok pofon kozott elvileg nincs nagy kulonbseg. Ha mar az elsot jogosnak veljuk, akkor az osszes tobbiert is bunosok vagyunk. Tehat az vesse rajuk az elso kovet, aki mar az elso pofon miatt is megtette volna.

PuPu írta...

Lopós névtelennek.
Nem valószínű, hogy kéjelegnék, megrögzött joogkövető vagyok, emellett magánember.
De ha valaki az államot képviseli, annak ne legyenek érzelmei, csak egy törvénykönyve meg egy szabályzata, oszt azokat hasonlítgassa össze az aktuális szituációval, és úgy járjon el, ahogy előírásos.
Államigazgatást és rendészeti eljárásokat nem lehet érzelmekre építeni - szvsz...

:O)))

Névtelen írta...

Ebben az írásban sikerült az összes eddigi tevelygeset es balgasagat felülmúlnia! Kar, h a Lipotmezo bezárt, ezzel remek belépőt váltott a zártosztalyra!