2016. április 13., szerda

BOSZORKÁNYÜLDÖZÉS - GYÁRFÁS A CÉLKERESZTBEN

hírek.ma
Ha nem az MSZP-ről lenne szó, percig se lenne kétségem, hogy nem a párt álláspontját képviseli két országgyűlési képviselőjének legújabb mutatványa a Komjádi uszoda előtt, biztosítókötél és védőháló nélkül.
Így azért maradt egy csepp reményem arra, hogy talán, esetleg,  csupáncsak az irracionális feltételezés szintjén, hogy maradt még egy csepp esze az MSZP kommunikátorainak, dehát persze én örök optimista vagyok.
Az akció célegenesbe fordult, Kiss László még rángatózó hulláját berugták az út árkába, jó magyar szokás szerint így köszönve meg ötvenöt év eredményes munkáját, és rávetették magukat a valódi célpontra: Gyárfás Tamásra.


Két hölgyet kértek fel a nemes feladatra. Gondolom a cél az volt, hogy rájuk pillantva mindenkinek a nemi erőszak jusson eszébe, s vélhetőleg csak azért nem hozta magával Bangóné a gyermekeit is, nehogy ideológiai zűrzavart okozzanak ahelyett, hogy Gyárfással kapcsolatban a pedofilia gyanúját illusztrálnák.
Mit mondjak, mikor megláttam a - bírói ítélet szerint is - fehérgalléros bűnözői kör tagját, aki a Fiatal Baloldal országos szervezetének irodavezetőjeként Zuschlagnak jelentett, tehát amellett, hogy köze van a bűnözéshez, de - ha ex-főnöke kijelentéseiből indulunk ki -, vélhetőleg még antiszemita is - megállt bennem az ütő.
Mígellenben Bangóné a cigánypolitikai botrányok idején talán jobban tenné, ha nem állna ki a napra, hogy ne kezdjen el csorogni a megélhetési cigányok vaja a kalap alól...

Ugye, milyen könnyű másokat besározni, hölgyeim?

A hölgykommandó tökéletes munkát végzett, nemcsak a vádat fogalmazták meg az általánosságok szintjén, de mindjárt megírták az ítéletet is, mondván, Gyárfás azonnal mondjon le minden hazai és nemzetközi tisztségéről, öltsön szőrcsuhát, alá a derekára kössön szöges ciliciumot, adja vissza összes kitüntetését - beleértve a Kiváló Úttörő jelvényt is.
Majd a részére kiutalásra kerülő szöges ostorral verve saját hátát, járjon körbe-körbe, megállás nélkül a Margitszigeten, minden kanyarban dudáljon, ezzel váltva ki az Időkereket, mely a Városliget mellett úgyis útjában van a Nagy Nemzeti Focilabdának.
Ennek belsejében kiállítás lesz, Puskás és Orbán, a két halhatatlan labdarugó relikviái lesznek kiállítva, például Puskás aranylabdája, meg az első kiszidolozott rézgyürü, melyet Orbán sikeresen adott el a nemzetnek - aranyként.


Az elképzelés egyébként nagyon jó, hiszen ha két fideszes hölgy - mondjuk a Szőke Piranha, vagy az a másik nő a Fideszben, a Gálné Pelcz Ildikó - vagy fordítva? - állna ki, ki a franc hinne nekik?
Viszont hirtelen, de elkésett  felindulásból mindenki a pénztárcájához kapna.
Ellenben, ha a Laci bácsi delegál két hölgyet - Lányok! Kér tőletek valamit a Párt! - akkor az mindjárt hitelesebb az ország értelmesebb része előtt, háthejszen ha még ezek is Gyárfás ellen fordulnak, hát akkor aztán az már igazán nemsemmi, sőt...

És mivelhogy az úttörő ahol tud, segít, írásba foglaltatták valakivel a semmit, ami a maga nemében nem lebecsülendő teljesítmény.
Merthogy azt írták: Gyárfás Tamás az úszószövetség elnökeként tanusított magatartása miatt azonnal vágja fel a hasát!

Hogy ez a magatartás miben is manifesztálódik, annak cizellálásával nem fáradtak, de minek is?
Arra hivatkoztak, hogy az elmúlt időszak botránysorozatai sokat ártottak a sportágnak, feledve azt, hogy kik generálták és generálják éppen most is a botrányt, azt az egyet, mely ötvenöt évvel ezelőtt történt.

Még arra is utalnak. hogy a szülők félnek levinni gyerekeiket az uszodába, és nem tudják, mit tegyenek?
Szerintem billentsék egyik vállukra a fejüket, akkor a töméntelen ész oda fog csorogni, megkönnyíítve a döntést, ha ez sem segít, akkor maradjanak egészen addig ebben a kellemes állapotban, mígcsak Viktor meg nem mutatja nekik a helyes utat.

Ezt a két hölggyel kapcsolatban én is szívesen megtenném, mert ez már tényleg a legalja, csak eszembe ne jussanak választás napján, jól el kellene dugni őket.
A Magyar Libaszövetség kikérte magának, hogy gondolatban majdnem hozzájuk hasonlítottam őket.


Hát bizony, ilyen időkben, amikor a vak tyúk végre rálelt a szemre, és fennáll a veszély, hogy az MSZP népszerűsége - ne adj Isten - emelkedni kezd, sürgősen tenni kell valamit.
A legfontosabb, hogy ez a vész lemúljon a Magyar Jövőről,  és ismét manipulálható, nyálcsorgató idióták gyülekezetének lássák a népek a Szocialista Pártot, annak összes vezetőjével együtt.

Ezen már se sírni, se röhögni nemigen lehet, erre egy enervált tevének már köpni sincs kedve, ezek valóban megérettek a Munkásmozgalmi Múzeumra, melyet éppen most költöztetnek majd - valószínűleg -  Alsónémedire, a kisállattemnető mellé.

Gondolom, Puch Lászlót akár be is lehetne majd balzsamozni...
Esetleg kitömni?

Aki még nem látta, javaslom, nézze meg Friderikusz videóját, amíg még lehet...


:O)))

14 megjegyzés:

hello írta...

Így jár, akinek még vannak illúziói. :-((
Az a Te bajod is, hogy Te is mindenben logikát + mindenkitől tisztességes magatartást várnál!

Más:
Örülök, hogy Fridi megint bizonyított a számomra! Ahogy a TV2-nek nemet mondásával is!

Úzbence írta...

PuPu! Örülök,hogy meghallgattam a videót,hiszen Friderikuszt és Gerő Andrást egészen másképpen hallgatja az ember,mint a bulvárújságírókat és a csaholó hordát.Gerő szerint a szabadság ára,hogy hülyeségeket is írhatunk,ahelyett,hogy gondolkodnánk és hogy az intellektuális leépülés folyamatos.Maga a politika is indulati,érzelmi,bűnbakkereső.Azért az elkeserítő,hogy ez bizony igaz.Kiss Lászlót valóban szinte egy nap alatt lenullázták,az ötven éves szakmai munkája nem nyomott többet a latban mint a fiatalkori bűne.A morális stigma rajta maradt.Persze ő sem nyilatkozott mindig szerencsésen,meg nem is harcos alkat,nem tudta meg-védeni magát,pánikba esett.Ha januárban lemond a Katinka ügy kapcsán és nem hagyja magát rábeszélni a folytatásra,nem itt tartana.Az írásod tele van briliáns sziporkákkal,de nemcsak ezért kedvelem.Számomra ez az ügy ezzel kifújt.

KZs írta...

Eddig is pestis vírus hordozó patkánynak gondoltam ezt a Gerőt, ez a beszélgetés pedig megerősítette ebbéli véleményemet. Az értelmiség felelőssége- úgy is mint szakértelem- SEM bolsevista trükk, az értelmiség "szakmája" a fáklya magasra tartása, a fény terjesztése, nem a sötétségé.. Ennek a Gerőnek az agyát fizikusoknak kellene tanulmányozni, hozzásegíthetne megérteni a fekete lyukak természetét..
Az egyetlen normális gondolat, ami kijött belőle az is Descartes gondolata - alias a szkeptikus kételkedés..
Ezt a beszélgetést nézve eszembe jutott Bradbury:
Az ember nem egy fej, egy törzs, két láb és két kar, az ember egy eszme, egy cselekvési mód, valami, ami mozog és gondolkodik, legyen bármilyen a formája, béka zuzmó vagy tűzgömb..
Nos, Gerőt hallgatva eluralkodott rajtam a szkeptikus kételkedés, és felmerült a kérdés: Milyen ember vagy te? És ember vagy te egyáltalán?

Unknown írta...


fridi most túllőtt a célon....

SAJÁT - mondhatni - BIZARR helyzetébe belegondolva az előremenekülés útját választotta...../ a magánélet büntetőjogi kategóriába tartozó..... és erkölcsi kisiklásait próbálja eliminálni a szakmai eredményekkel../

e kérdésben / kislaci/ hiteltelen és nagyon "egyedi"a véleménye...

a riport kifejezeetten szar volt / soxor már-már kínos volt hallgatni egy észtömeg és egy -végső soron kevésbé intelligens - ember verbális csatáját....... fridi NAGYON ROSSZUL JÖTT KI BELŐLE :((

mavtelep írta...

FRIDI jól jött ki belőle. Végre egy normális/emberi tanult magatartás, amely nem be a hisztérikus megtorlásba !
Másrészt : sajnos ezt tanulni kell, miként a cikkben említett két nőnemű inkvizítornak is!
Szervusztok, jó reggelet !

talalom írta...

1.Itt két poszttal ezelőtt kérdezték, most mondom: 2-es a személyi számom.
2. Itt is, másutt is napok óta ugyanazt hajtogattam szinte, mint Fridi és Gerő. Számomra mindkét ember hiteles, bár nem mindig értek egyet velük. Ami fontos(Gerő mondta): ha képtelenek vagyunk az egész európai civilizáció alapját jelentő bűnbánatra és megbocsátásra, akkor nem vagyunk jobbak az iszlám fundamentalistáknál. (Nem vagyok istenhívő.)
3. KZS-nek. Az értelmiség felelőssége nem az, hogy "fáklyaként hirdesse az igazságot". Szerintem az, hogy megmutassa, miféle igazságok léteznek, hogyan lehet választani, mi húzódik a választásaink mögött. Így nézve a Fridi beszélgetés - nemcsak ez, a többi is - példaértékűen "értelmiségi".
+1. Szabó István itt is, másutt is felhozott példáját az elhallgatásra nem tartom jónak, hiszen a filmrendezőnek sose kellett büntetést szenvednie amiatt, hogy ügynökként jelentett a Kádár rendszerben. De az Oscar-díjjal honorált Mefisztó vajon sikerült volna ilyen megrázóra a személyes élmény nyomasztó hatása nélkül?

Geza írta...

5(*)+
Csak gratulalni tudok PuPu-nak a temaval kapcsolatos kitarto tisztanlatasahoz es toretlen igyekezetehez abban a tekintetben, hogy az elhatalmasodo hipokratizmus ellen minden korulmeny kozott felveszi a harcot. A jelenseg (kivetelesen) nem csak a magyarokra jellemzo, de a vilagon mindenhol ott van, es egyre erosodik. A szexualitassal osszzefuggo ugyek termeszetesen mindig jo urugyet szolgaltatnak arra, hogy valakit kicsinaljanak, hiszen az egyszeruen interpretalt dolgot mindenki megerti, es az alszentseg pedig mindig keeznel van.

mavtelep írta...

Elnézést, - eszembe jutván a tegnapi riport, erős felindulásomban össze-vissza írkáltam !

Kibic37 írta...

Megnéztem a belinkelt videót.
Azokkal értek egyet, (hello, talalom, Geza) akik nem kívánják Gerőt és Fridit rögtön keresztre feszíteni. És kissé meg is döbbentem az ATV mellékelt közleményén.

Ahogy már korábban, egy szlovák újságban megjelent cikk kapcsán is írtam, ez a téma, és főleg az arra adott társadalmi reakció jóval túlmutat Kiss Lászlón. Része annak a világméretű intellektuális leépülésnek, ami a posztmodern társadalom egyik legkártékonyabb mellékterméke. Ahol senki nem kíváncsi az objektív valóságra, a pro és kontra tények részletes megismerésére, hanem teli pofával zabálja a bulvármédia előre csomagolt félkész- és késztermékeit, és azt saját szimpátia és érzelmi alapú preferenciáinak megfelelően szelektálja.

Ebbe simán belefér, hogy valaki egy fél évszázaddal ezelőtt elkövetett bűne stigmáját egész életén át viselje, meg az is, hogy egy másik valakiről, aki szintén elkövetett valami igen erkölcstelen dolgot (még ha a kettő nem is ugyanaz a kategória) az ország összes településének legreprezentatívabb utcáját nevezzék el.

Unknown írta...

Jó napot, Mindenkinek!

Egy másik közösségben már előadtam a "törvényjavaslatom".
Halálának 100. évfordulója előtt senkiről semmit ne nevezzünk el! (Legyen az sárga veszedelem, zöld szörny, vörös hadsereg vagy kék halál.)

Kibic37 írta...

@Tamás Rédey
A kék halál a felsorolásban kakukktojás! :)))
(Több szempontból is

Unknown írta...

Kedves Kekec37!

Mind a négy kakukktojás, hisz' egyik sem személy. (Ezért valasztottam.)
Van-e véleményed a lényegről?

Névtelen írta...

dogbakszi írta

Kedves Pu-Pu!

Ön szerint Gyárfás van célkeresztben?
Sajnos igaza van, csak az a helyzet, hogy Gyárfás saját maga állt oda.
Én nem mondanám, hogy az MSZP-seknek most mentek el otthonról, s hogy milyen jó volt az, hogy hajdan támogatták Gyárfást mindenhol.
Részemről Gyárfás egy az olyan emberek közül, mint Simon, Puch...stb.
Hajdan egy szobafestő ismerősünk mondta el, hogy dolgozott Gyárfásnak a lakásán, és természetesen Gyárfás úgy akarta kifizetni, hogy nem kp.-vel fizet, hanem felajánlott a NapTV reklámidejéből, hogy ott megjelenítheti a reklámját. (Magán célra történt munkavégzés - céges fizetőeszköz)
Na a helyzet azóta sem változott..., csak szintet lépett (ahogy a Fidesz is)
http://444.hu/2016/04/14/vizes-vebet-szervezo-ceg-ujitja-fel-gyarfas-meguresedett-nap-tv-szekhazat
Vagyis most Gyárfás ugyan 1Ft+ÁFA díjért a cége tulajdonában lévő NapTV-s székház épületét bérbeadja az úszószövetségnek, de a mi adóforintjainkból képződő közpénzből, vagyis a vizes VB költségvetéséből újíttatja fel, s alakíttatja át a saját cége tulajdonában lévő épületet, természetesen általa megmondva, hogy mit is csináljanak a munkások ott. (Csak itt már saját cég épületén végzett munka - közpénz fizetőeszköz féle biznisz van)
És akkor csodálkozunk azon, hogy a Fidesz itt elnézi ezt a stiklit, csak azért, hogy tolja Gyárfás a szekerüket, s természetesen ezzel egyidőben zsarolhatóvá is válik Gyárfás.
Na ezért mondom azt, hogy nem biztos, hogy az MSZP-seknek elmentek otthonról.
- A privát véleményem az, hogy az MSZP, ha továbbra is ilyen alakokkal veszi körbe magát, akkor ne csodálkozzon, hogy a megújulás szlogen csak szlogen marad a nép szemében.
Persze azt, aki ezt szóvá tette nekik, és azt szerette volna elérni, hogy ne ócska és simlis pártpénztárnokok irányítsák az MSZP-t, azt laza mozdulattal csinálták ki. És hogy befolyásuk megmaradjon, még arra is vetemedtek, hogy egy választást tevékenységükkel (Mesterházy - Puch vezetésével 2014-es választáson) lenullázzanak egy kialakuló diktatúra közepette, biztosítva a 2/3-adot a Fidesznek.
Ezért én nem biztos, hogy ellene lennék Gyárfás eltávolításának.

rookie írta...

Ha nem késő, még hozzáfűznék valamit.

Miért kellett Kisst kiütni ahhoz, hogy Gyárfást támadják? Az volt a koncepció, hogy Gyárfás majd körömszakadtáig védi Kisst? (Miért tenné? Nem üzlettársak.)És "erkölcsi azonosság" mián majd őt is le lehet nullázni?

Nem hiszem. A MÚSZ feletti hatalom kell, ebben valóban két meghatározó ember van: a Kapitány, aki nevezésekről (a csapatösszeállításról) dönt, ez a sportban alapvető fontosságú kérdés; és az Elnök, aki az elnökségben keresztülviszi azt. A szponzorpénzek pedig a versenyhez kötődnek, amibe a két szóbanforgónak van (volt) döntő szava.

Két elemű tehát az ellenérdekeltek szövetsége: azé, aki a szövetségi pénzosztást akarja magához kaparintani, és azé, aki a szponzorszerződés közvetlen alanya kíván lenni. Ha összeállnak (összeálltak), akkor esélyesek.
Ámde.

Gyárfást kilökni nemzetközileg ütős ok nélkül nem tudják a LEN nélkül, Haressal meg megszívták. Nagyon.

De ide is le kell írnom: durva ostobaság azzal érvelni, hogy Kiss edzői tevékenysége annyira eredményes, hogy ez eliminálja a bűnét. Nem szabad ezzel "érvelni".
Nem. Kiss sokkal nagyobb eredményt ért el: bebizonyította, hogy a törvény hatott rá. Soha nem ismételte meg a bűnét, melyért megbűnhődött. Saját, 55 évi emberi teljesítménye teszi őt teljes értékűvé. Vitathatatlanul.

Semmiféle "rábízott gyereklány"-elem nem volt a történetben. Egy fiatal férfi bűne volt egy fiatal nővel szemben, amiért megbűnhődött. Miként meg kellene bűnhődniük lincselésért, karaktergyilkosságért a hiénasajtónak és a velük lihegőknek.

Lesz még számukra meglepi, ha a Kiss-per beindul.
Az ATV akkor mitől fog elhatárolódni? Akkor sem levezetve tételesen, mi is a baja Friderikusszal. És persze Gerővel.