2010. október 31., vasárnap

ÍTÉLET

Közösség tagjai ellen elkövetett erőszak bűntette miatt ítéltek el Miskolcon magyar embereket.

Cigányokat, hogy pontosak legyünk.
A történet nem azért érdekes, mert elítéltek embereket, - ezrek ülnek börtönben ma Magyarországon -hanem az elítéltek által elkövetett bűncselekmény minősítése miatt.
Kuriózum ez az ítélet, egyben rámutat a magyar igazságszolgáltatás minden kritikán aluli állapotára, a balkáni közállapotokra és igencsak messze helyezi azt a napot, amikor majd elmondhatjuk magunkról, hogy európaiak vagyunk.
Nézzük, mi is történt tulajdonképpen?
Tavaly márciusban, a cigánygyilkosságokat követően - március 15 körül - a miskolci cigányok - csakúgy, mint az országban több helyen, önkéntes önvédelmi csoportot alakítottak a miskolci Muszkás városrészben.
Nem azért, mert élvezték az éjszakai tábortüzet - nem baglyok, cigányok - hanem azért, mert féltek, hogy a nemzeti ünnepen szélsőséges csoportok meg fogják támadni őket.
A családjukat akarták védeni.
Nem az ujjukból szopták a fenyegetés hírét, rendőrségi forrásokból és a megyei cigányvajdától is érkeztek olyan információk, melyek szerint bőrfejűek és gárdisták meg akarják támadni őket, - ez ellen készültek védekezni.
Miután arra számítottak, hogy a támadóik fel lesznek fegyverkezve, ők is előszedték a kapanyelet meg ami a kezük ügyébe került, - hülye ember az, akit verni készülnek és nem védekezik.
Feltehetőleg féltek – és aki azt mondja, hogy nem volt okuk rá az vagy nagyon ostoba vagy cinikus hazudozó, - addigra már nem egy halottja és sérültje – köztük gyermek is - volt a cigányok elleni támadásoknak.
Éjfél után egy lassan haladó kocsira lettek figyelmesek, a benne ülő három személyről azt hitték, hogy valamilyen szélsőséges csoport tagjai, ezért a kocsit körbevették és beverték az ablakait, gondolom ordítoztak is ahogy illik, hiszen ez azokban a körökben a leghétköznapibb beszélgetés során sem szokatlan.
Az óbégatás közben valamelyik nagyeszű, amelyik nem jutott a kocsi közelébe biztatgatta nálánál szerencsésebb társait, miszerint „Büdös magyarok, üssétek őket!”
A főbűn pedig az volt, hogy az egyik agyamentnél volt egy bot, amelyikre a „Halált a magyarokra” feliratot vésték.
Ezen, mint az ítéletet megalapozó tényen nagyon kellett röhögnöm, - ennyi erővel Huszka Jenőt, a neves zeneszerzőt (Bob herceg, Lili bárónő, stb…) az első világháborúban falhoz is állíthatták volna, hiszen a kardjára a Leben und leben lassen! – élni és élni hagyni feliratot gravíroztatta az I. Világháború kellős közepén, - igaz, akkor a bíráknál még előírás volt az ép szellemi állapot.
Elspekulálgattam, - ha én a baseballütőmre azt a feliratot írom, hogy „Emberszeretet”, akkor ennél a bírónál ez enyhítő körülmény lehetne-e, ha fejbevágom vele az anyósát?
Marhaság, - a bírónak azt illene mérlegelnie, hogy az említett tárgy alkalmas-e emberi élet kioltására vagy nem, használták e rongálásra vagy nem (merthogy a kocsiban ülőket nem verték meg, a sérüléseket a betört ablak üvege okozta.
Aztán itt van ez a magyarozás is.
No, ez egy bonyolultabb kérdés, merthogy a magyar az államalkotó nemzet, tehát kisebbségnek nem tekinthető.
Magyarnak lenni nem államvallás, habár nem kizárt, hogy nemsokára az lesz, tehát vallási üldöztetésnek nem voltak kitéve a sértettek.
És ez talán meg fog hökkenteni itt sokakat: olyan, hogy magyar nemzetiség nem létezik.
Szerintem magyar egyébként sem létezik, mi itt a hadak útján olyanok vagyunk, mint a Turmix nevű kutya, - mindahányunkban mindenféle náció génjei dolgoznak csendesen.
Nem vagyunk egy angol agár, viszont okosak és ügyesek vagyunk.
Ami azt illeti, már Szent László királyunk se mondhatta volna, hogy tökéletes a pedigréje, és akkor még nem is beszéltünk a német, vallon, olasz zsoldosok, tatárok, törökök, muszkák által megpocsékolt, vagy csak adakozó kedvű hajadonok szerelmének gyümölcseiről, akik mind itt hemzsegünk az országban, büszkén magyarnak vallva magukat.
A cigányok magyarotzásáról meg csak annyit, hogy olyan ez, mintha egy tacskó felvésné a tépőfogára, hogy halál a kutyákra...
Szerintem a bíró nagyon nem ért valamit.
Őt a Magyar Köztársaság bízta meg az igazlátással, és aki magyar állampolgár elé kerül, azt neki magyarként kell kezelni, nincs arra feljogosítva, hogy a társadalmat felossza magyarokra meg cigányokra, mégha a hatelemis cigányember úgy is különbözteti meg saját kisebbségét, hogy ők cigányok, akik meg nem cigányok, azok magyarok.
Régebben nem így szelektált, hanem voltak cigányok meg gádzsók, vagy cigányok meg parasztok és ezzel így el is volt a Kanalas Józsi - a magyart, mint megkülönböztető fogalmat a hülye jobboldali adta a szájába, oszt most megsértődünk, mert átvette a terminológiát?
Abban az országban, amelyikben a falakon félméteres betűkkel van kiírva, hogy cigánymentes övezet, meg halál a cigányokra?
Még mielőtt akármelyik jobber nekilátna ezt kétségbe vonni elmondanám, hogy ezt én láttam a saját két kökénykék (barna, de így nem hangzik olyan jól…) szememmel az Illatos úton.
Mit kellett volna a felizgult cigánynak óbégatni?
Halál a Magyar Nemzeti Gárda tagjára? Vagy tépd le a fejét a köcsög egészséges fejbőrűnek?
Kihangsúlyoznám, hogy nem helyeslem a fizikai erőszakot, és kétségkívül meg kell büntetni azt, aki önbíráskodásba kezd, de ebben az eljárásban magyar a sértett és magyar az elkövető is, - magyar cigány.
Mint ahogy van magyar sváb és van magyar tót, - csak magyar-magyar nincs, merthogy az fából vaskarika.
Tudhatta mindenki, hogy ez a felfokozott hangulat hova fog vezetni, nem ez az első eset, - amikor a zámolyi romákat meglátogatták a kigyúrt kempósok (ez egy harcművészeti ág) leszámolni haragosukkal, akkor az ijedt asszonyok agyon is vertek egyet közülük.
Természetesen akkor is attól zengett a sajtó, hogy mecsoda kegyetlenség, mecsoda embertelenség – arról nem esett szó, hogy akik odamentek emberkedni, azok maguknak keresték a bajt, pedig akkor még nem is lövöldözték halomra a cigányokat, csak rájuk gyújtották a házat, Zámolyon is, Gyöngyösön is.
Mit tettünk ellene?
Érdekes, itt sem lehet semmit hallani a kocsi utasairól, kik voltak, mit kerestek éjjel fél egy felé egy cigánytelepen, és ha át kellett hajtani, akkor miért nem haladtak rendes tempóban, - már egy harminccal haladó kocsi elé sem áll oda épeszű ember.
Kilencen kaptak négy éven túli büntetést, a kocsiban százezer forintnyi kár keletkezett, a bentülők sérülései az üvegszilánkoktól keletkeztek.
Az ítélet elsőfokú.
Remélhetőleg a másodfok korrigál majd, de ez semmit nem von le abból, hogy Magyarországon az első, közösség tagjai ellen elkövetett erőszakkal indokolt ítéletet cigányok ellen hozták, - mintha nem tizenöt éve menne a masszív és agresszív cigányüldözés, az erőszak, a cigányok kollektív megalázása.
Ha én cigány lennék, holnap vennék a bűnjelként lefoglalt helyett egy másik botot, és elkezdeném farigcsálni, - mondjuk, rovásírással írnám rá a véleményem, mint a mai nyilasok árpádsávos karszalagjukra Szálasi H betűjét…
Rettenetes ország lettünk…

:O)))

7 megjegyzés:

==T== írta...

Nem tudom sírjak-e, vagy nevessek.

A magyar, mint nemzetiség igenis létező fogalom, bár téged nem sorolnálak bele.

A bírónak sok mindenre joga van. Pl. a „Halált a magyarokra” feliratú bot alapján okkal feltételezheti a szemmel láthatóan cigó elkövetőkről, hogy ők bizony magyart akartak ölni. Ahogy Olaszliszkán öltek is.

A cigánynak mit kelelttvolan óbégatni? Leginkább semmit, főleg nem csoportosan rátámadni egy arra tévedt autóra.

Mit kerestek a kocsi utasai éjjel a cigánytelep felé? Közútról van szó, azt kerestek, amit akartak.

A magyar Magyarországon általában véve nem kisebbség, de Szögi Lajos pl. az adott helyzetben az volt, ahogy a Hétesen a cógók által legyilkolt Sólymosi néni is.

A támadók olcsón megúszták, pedig többen közülük büntetett előéletűek voltak, némelyikük most is szabadságvesztését tölti más ügyből kifolyólag.

Sötét vagy te nagyon. Gondolom sötét kék...

PuPu írta...

A magyar Magyarországon nem nemzetiség, hanem államalkotó nemzet.
Besorolgatásra meg a rokonságod ajánlanám, - őket közelebbről ismered, mint engem.
A bíró at ésúgy éretékel, ahogy akar, de mit tett volna, ha példáuul a botra azt írja a koma, hoyg gárdista barátaimnak szeretettel?
Az autó nem arratévedt, és te is óbégatnál, ha azt a hírt kapnád, hogy cigányok át akarják dizájnolni a lakásod meg a feleséged frizuráját.
és ha arra tévedne három cigány, te se igen hinnél abban, hogy feléd vezet az autópálya.
Ez a többség-kisebbség dumád meg hülyeség, ne jogászkoggyál, mert kiröhögteted magad.
Hat halott cigány áll a mérleg másik oldalán, és öt sebesült, - gyerekek is.
Mit vársz, - ha az állam nem védte meg őket, meg akarták védeni magukat.
Ha az én családom életét érezném veszélyben, én sem hagynám szó nélkül a dolgot.
és ez független attól, hogy más ügyekben elmarasztalták e bármelyiküket...
És hogy te mit gondolsz rólam, az olyan mindegy, mint a szélső háznak...
:O))))

==T== írta...

A magyar nem nemzetiség, hanem egy nemzet, aminek nem tagja mindeni, csak az ország állampolgára.

Rokonaim echte magyarok, volt családfakutatás mindkét ágon durván 150 évig visszamenően.

Nem azt írta, szóval ráfaragott. Megérdemelte. Keveset kaptak.

Arra tévedt, és a primitív állatjai azonnal támadtak. Nem rajtuk múlott, hogy nem halt meg senki.

A hat halott cigánnyal szemben minden évben több mint száz cigányok által megölt magyar áll.

Érdekes, hogy ezek mindig csak védik magukat, amikor meglincselnek valakit. Megboldogult Szögi Lajossal kapcsolatban is kitaláltak mindenféle szép mesét, erre se vennék mérget, amit ezzel kapcsolatban halandzsáztak. Ismered a mondást: "majd amikor ló legel a sírján"

Nem független, mert ha már máskor is ujjat mertek húzni az őket eltartó ország törvényeivel, akkor a második/többedik esetben már indokolt a súlyosabb ítélet.

PuPu írta...

==T==
Ezeken az echte magyarokon csak röhögni lehet, _ aírd szépen egymás alá a felmenőid családneveit, - és a százüötven év az semmi.
Az én őseim 1706-ig tudtam visszafejteni, de van ott azért minden, betelepített svábtól bizonytalan származású nagypapáig, - gondolom te persze biztos vagy, hogy őseid Árpád után takarították a lócitromot...
Ezen azt "arra tévedt"-en is nagyon kell röhögni.
Jó az neked, ha saját magadból is hülyét csinálsz, csak hogy cigányozhass egy jót?
Szegény Szögi Lajos ügye is azért úgy kezdődött, hogy elsodort egy gyereket és egy kicsit továbbgurult...
Ettől persze az egész ügy borzasztó, az elkövetők szemét állatok, de nem azért, mert cigányok.
:O))))

amici írta...

viszont azért állatok, mert cigányok.
evan.

PuPu írta...

==T==
Ezeken az echte magyarokon csak röhögni lehet, _ aírd szépen egymás alá a felmenőid családneveit, - és a százüötven év az semmi.
Az én őseim 1706-ig tudtam visszafejteni, de van ott azért minden, betelepített svábtól bizonytalan származású nagypapáig, - gondolom te persze biztos vagy, hogy őseid Árpád után takarították a lócitromot...
Ezen azt "arra tévedt"-en is nagyon kell röhögni.
Jó az neked, ha saját magadból is hülyét csinálsz, csak hogy cigányozhass egy jót?
Szegény Szögi Lajos ügye is azért úgy kezdődött, hogy elsodort egy gyereket és egy kicsit továbbgurult...
Ettől persze az egész ügy borzasztó, az elkövetők szemét állatok, de nem azért, mert cigányok.
:O))))

Névtelen írta...

"Szegény Szögi Lajos ügye is azért úgy kezdődött, hogy elsodort egy gyereket és egy kicsit továbbgurult..."

Nem sötétkék vagy, csak úgy önmagában sötét...