2011. július 31., vasárnap

PRÓBÁLKOZÁSOK

Így is kell.
A kiskutya is próbálkozik, mielőtt nagykutya lesz belőle, vagy ameddig az erősebb kutya el nem zavarja.
Ha abból indulunk ki, hogy Szijjártó Orbán szája, akkor azért meg kell állapítanunk, hogy ez a száj legalább akkora marhaságokat tud kiejteni, mint a mi Legdrágább Kincsünk saját szája, márpedig az aztán ontja a baromságokat szakmányban, különösen mióta felfedezte magában az ideológust.
De hát lássuk be: a miniszterelnök magyar hangjának meg kell dolgoznia a sztárgázsiért (+megmég ami leesik a kedves papának meg neki, ugye…), ha egyszer az az ukáz, hogy Gyurcsányt be kell darálni, hogy aztán némi vitamin hozzáadásával zacskózható legyen, mint Happy Dog, akkor az parancs.
Márpedig a parancsot nem lehet megpocsékolni, mert szaporodik, ellenben végre kell hajtani, tűzön-vízen át.
Így aztán szinte természetes, hogy a parlamenti albizottság, melyet Szijjártó vezet, gondosan megvizsgálta az államadósság felszaporodásának kérdését és ma meghozta a verdiktet.
A gondosság abban testesedett meg, hogy gondosan megfeledkeztek azokról a tényezőkről, melyek a Fideszhez köthetők, gondosan elkerülték a világgazdasági válságból következő hatásokat, gondosan titokban tartották, hogy a lenyúlt magán-nyugdíjpénztári vagyon teljes összegének is az államadósság csökkentését kellett volna szolgálnia, ha már egyszer eredeti rendeltetését nem töltheti be.
Azt is gondosan elkerülték, hogy a majdnem kizárólag Fidesz-irányítású önkormányzatok által felhalmozott adósságállományról ejtsenek szót, meg azt is gondosan kikerülték, hogy a kormányváltás óta bekövetkezett adósságnövekedést számszerűsítsék, márpedig az igen szépen mutatna , ha az államadósság Szijjártó-Kósa duó által összehozott növekedését és a MOL megvásárlásából adódó költekezést is hozzáadnánk, - így lenne talán kerek a kép.
Persze ostobaság lenne azt képzelni, hogy ez az albizottság egy tudományos igényű elemzést fog letenni a nemzet asztalára, hiszen egyrészt a cél nem ez, hanem magyarember harci szellemének ébrentartása, másrészt meg, ha a kormány pénzügyi zsenijeire gondolunk, akkor azért kételyek ébrednek bennünk az ilyen jelentés készítésére való képességek tekintetében is.
A cél itt Gyurcsány, de ha már így esett, akkor mellé kellett tolni a többi volt miniszterelnököt is, hiszen azok sem voltak különbek a Deákné vásznánál, hiszen egytől-egyig rohatt komcsi mind.
Ki kell ezeket irtani hetedíziglen, megaztán ha egyszerre ültetjük őket a vádlottak padjára, akkor – ha kis szerencsénk is van – majd elkezdik egymásra kenni a szart, nekünk meg már csak a fintorgás nehéz munkája és a komáromi várbörtön felújítása meg a láncok beszerzése marad, - majd valamelyik közeli közbeszerzés nélkül elintézi – mínusz tizenöt százalék zsebbe apucinak, ugye…
Erre csak akkor van esély, ha Medgyessy zavarba kerül ennél az útelegázosodásnál, oszt nekiáll igazlátni, erre van esély, de nem biztos azért…
Olyan reménytelenül kispályás és tornacipőszagú ez az egész, olyan nevetségesen kicsinyes és abszurd, hogy csak sajnálkozni lehet, hogy Magyarországnak ilyen tehetségtelen, ostoba vezetők és ilyen gennyesen ócska szolgák jutottak.
A trükk, hogy kriminalizálni kell a politikai ellenfelet – nem mai ötlet.
Ez a sztálinizmus sajátja volt, de az idő azért már átlépett a Gazda módszerei felett, a mai Európában előjönni azzal, hogy volt miniszterelnököket gazdasági döntéseikért büntetőjogilag felelősségre kell vonni, több mint abszurd.
Mintha időgépbe ültek volna ezek az emberek, akik azt képzelik, hogy visszamenőleges jogalkotással tudnak majd bűncselekménnyé nyilvánítani politikai döntéseket, megpocsékolva minden jogelvet, melyeket anno a jogi egyetemen ma az Alkotmánybíróságban üldögélő oktatóik megpróbáltak a fejükbe verni – láthatólag sikertelenül.
Ha azt képzelik, hogy egy ilyen attrakciót megúszhatnak, akkor rettenetesen nagyot tévednek, az igazságszolgáltatás utol fogja érni őket, ha nem ma, akkor holnap.
Jobban jártak volna, ha azt mondják, hogy Gyurcsány libát lopott.
Ez egy egyszerű bűncselekmény, - Orbán és Szijjártó látta, amint a Böszme feltöri Anikó asszony baromfióljának lakatját, Kósa Lali meg  Rogán látta, amint a hóna alá csapja a libut, melyet személyesen Anikó asszony mentett meg a vérnősző Bajnai elől, és elrohan vele, és ha ügyesek, akkor Pukk pénztárnok beszámol a bíróság előtt arról a remek libapörköltről, amit Kötcsén evett, ami azért is emlékezetes számára, mert ott tört bele a foga egy patkószögbe, amelyen az O.V. jelzés volt olvasható.
Innen már csak a patkolókovács hiányzik a logikai sorból, aki majd egy vendéglőrevalóért elmondja a libák patkolásának történetét, kitérve az általa gyártott speciális patkószögek használatára.
Ez egy tiszta ügy, nade ez az adósságosdi, ez úgy baromság, ahogy van, hiszen a dolog ott kezdődik, hogy az államadósság európai viszonylatban átlagosnak mondható, a költségvetés pedig – amíg nem dúlta szét a Kisgömböc – addig példásan rendben volt.
Persze jó lenne őszre valamivel előrukkolni, merthogy akkor jönnek a Mi Boldogságunk további agyatlanságai, nem szólva arról, hogy addigra már lehet, hadban állunk az Egyesült Államokkal is és még mindig sehol sincs a bűnbak.
Ez a rohatt Sukoró is – lehet, hogy a fagyi visszanyal, oszt akkor rajtunk röhög a világ, a Böszme meg majd nagyra táthatja a pofáját – időben el kellene takarítani az útból.
Itt tart ma a magyar demokrácia agóniája, szebb halált érdemelt volna…

:O)))

7 megjegyzés:

Kun Béla írta...

Már megint a Sztálinizmus, meg Rákosizmus!!
Észre kellene már venni, mi jó régen tudjuk, hogy a Rákosizmus és a Kádárizmus mitől mentette meg ezt az országot. Mondjuk ki! A fidesztől és a jobbiktól. A kommunisták pontosan ezeket az elmeket üldözték és nem engedték még a hatalom közelébe sem jutni. Az ilyen emberek nagyrésze csak gyári munkás lehetett. A feszültség levezetése végett a Pozsgaykat, Szűrösöket, stb. beengedték a pártba, de csak úgy, hogy nagy befolyásuk ne legyen.
Pontosan ezeket az embereket nem engedték érvényesülni, akik ma is zokszó nélkül hadat üzennének egyes országoknak ha tehetnék és újra háborúba sodornák magyarországot. Ellenpéldaként a Weimari köztársaság pl nem tudta megvédeni Németországot Hitlertől.
Az mszmp-ben pl Grószék megmondták, ha itt demokrácia lesz és felszámolják a népi demokráciát, a magyar népköztársaságot, akkor itt újra a 3.5 millió koldus országa jön és megint a nyilasok kerülnek hatalomra. Igazuk volt! Tele vagyunk rengeteg irdatlanul gazdaggal és milliók nyomorával, eltekintve attól, hogy az éhező kezében mobil telefon van, persze csak azért, hogy elérhető legyen. Na meg van bankkártyája is neki már, hogy legyen mire utalni a segélyt. Az adósságállomány ugyan annyi!!!
Ezért mondom, hogy csínján kellene bánni Rákosi és Kádár fikázásával! Amúgy is a fidesznek és a jobbiknak nem sok köze van a kommunista vezetőkhöz, sokkal inkább Szálasi, Gömbös és Horthy féle nemzetszocialista vonalhoz!
Kun Béla.

Névtelen írta...

Szijjártó 1 papagáj azt szajkózza amit rátukmálnak.

terlasz írta...

Én ott leszek, ha le kell bontani Gy. cellájának falát és viszek magammal még 100 embert. A visszafalazást sem hagyom ki, de akkor már a kis tetű lesz mögötte.

zombi írta...

Szóval az úgy van kutyáéknál, hogy a kis kutya a nagy kutyától tanul ugatni, morogni. Utánozza a nagy kutyát. Most éppen azt tanulja, hogyan kell a postást megugatni. Persze ettől még a postás nem ijed meg, meg a kis kutya sem lesz nagykutya. Mert, ha kiderülne, hogy az akar lenni, hát.......hamar a nyakába harapnának. Aztán vinnyoghatna. Meg persze a postásnak is lehetnek esetleg olyan eszközei, amivel az egész kutyafalkát elijesztheti.Talán még a kutyalélektant is ismeri. Példa már volt rá, hogy a nagy kutya is szűkölve takarodott el.

Névtelen írta...

terlasz: magalájk:))

Névtelen írta...

miert vagytok felhaborodva, l2 eveg a kedvenceitek uralkodtak,ok mindent jol csinaltak?

zombi írta...

Tudod Névtelen, nem csináltak mindent jól. De ilyen ramatyúl nem. Az ország eladósodásán kívűl ugyan kit szorongattak meg? A munkásokat, a vállalkozókat? A devizahiteleseket? Inkább az IMF-el tárgyaltak és vettek fel kedvező kamatozású hiteleket, hogy az emberek élete ne a rettegés legyen a munkahelyekért, vagy a lakásukat vigyék a fejük fölűl. De most nem kell az IMF hitel, ami volt 500 milliárd eltéve a törlesztésre a MNB-be Orbánék azt is eltapsolták a MOL-ra, ami meg jó veszteséges. Meg azért a szocik nem nyulták le a magánnyugdíjpénztárakból a tagok megtakarításait. Diplomatikusan megpróbáltak politizálni. Majd most nézd meg, mit fog csinálni a Nagy Vezetőnk, ha megint jön egy már előre jelzett válság? Ígyis jóval magasabb kamatokkal adtak el állampapírokat, mint az IMF kamatai. Az is össznépi kiegyenlítés lesz. De nem számít, csak ne ellenőrizzék, hogy mire költjük.