2011. július 25., hétfő

A MAGYAR KAPCSOLAT

A norvég tömeggyilkosnak rokonszenvesek vagyunk.
Jólesik ezt hallani, hiszen mostanában oly kevésszer hallunk ilyesmit, a mi Vezérünket szerte a világban ott fikázzák, ahol a nevét kiejtik, a kormány nemzetközi kapcsolatai zömükben fabatkát sem érnek, és akkor végre, kapunk egy jó szót onnan, ahonnan nem is vártuk!
Mert azt, hogy a mi lányaink dögösek, azt eddig is tudtuk, de ahhoz azért nem vagyunk hozzászokva, hogy az idegen nálunk Hunyadi Jánost, mint Európa megmentőjét emlegesse, horribile dictu az idegen általában abban sem biztos, hogy Magyarország Európában van és agykapacitásának jelentős részét leköti a Budapest-Bukarest dilemma.
És hát Hunyadi Jánost sem ismeri rajtunk kívül jószerivel senki, ha viszont szóba kerül szülőhelye, Transylvania, akkor ezer külföldiből kilencszáznyolcvannak Drakula gróf jut eszébe, és igen nagy szerencsénk van, ha a maradék húsz nem arra tippel, hogy ő védte meg Nándorfehérvár várát a töröktől.
Erre most itt van ez a jólfésült tömeggyilkos, akihez képest Képíró, de különösen Budaházy amatőr kisiparosnak mondható, és ez az ember ismer minket.
Sőt – dicsér.
És – mint kiderült, vannak őneki magyar barátai is, többször is járt Budapesten és igen jól tájékozott a politikai életünkben is, - csettintésre bemondja, hogy melyek a nacionalista politikai alakulatok (nem cizellálgatja, hogy soviniszták vagy nacionalisták, nemigen van érzéke az árnyalatokhoz…) – a MIÉP, a 64 Vármegye és a Jobbik.
Magyar elvbarátaival nem csak Magyarországon találkozott, hanem külföldön is összejöttek már, hiszen valahol csak meg kellett kötni azt a nyavalyás szövetséget a muzulmán terjeszkedés és a komcsik ellen, - csak az összefogás hozhat eredményt.
Az már kétségtelen, hogy van lengyel kapcsolat, és immáron az is biztos, hogy a mi szélsőségeseink is barátságban vannak az elszánt harcossal, aki csak egy töredékét tudta megvalósítani kitűzött céljának, habár az igaz, hogy a halottak általa tervezetthez képest alacsony száma ellenére sikerült a világ figyelmét magára irányítania .
Hogy elmeorvosi eset é, azt még nem lehet tudni, de talán számunkra nem is ez az érdekes.
Hanem a magyar kapcsolat.
Hogy nálunk is vannak emberek, akikhez ennek a szörnyetegnek a mentalitása közel áll, akiktől egyáltalán nem idegen az erőszak, a gyilkolás, rémületes eszméik rákényszerítése a társadalomra.
Csak példaként írnám, hogy találkoztam olyan hozzászólással, melyet nehezen lehet elhatárolódásnak tekinteni, mivelhogy a derék hozzászóló meghívta ezt a gyilkost Gyöngyöspatára, feltéve, hogy hozza az eszközeit is.
Azt is lehetne mondani, hogy ez egyéni ostobaság, de ne áltassuk magunkat.
Van egy nem is túl vékony réteg, amelynek tagjai imádják az erőszakot és a világ összes dolgát erőszakkal akarják intézni.
Akik nem szeretik sem a saját kisebbségeinket, sem az idegeneket és egy maguk teremtette álomvilágban élnek, ahol az égen Csaba királyfi vágtat, a földön fehér lovat áldoz a táltos, és ahol ők mondják meg a frankót, akiknek vére tiszta magyar – leszámítva a benne fellelhető törököt, tatárt, vallont, svábot, tótot, románt és a Nagy Szovjetunió népeiből származó néhány cseppet.
A tömegmészáros bírósági meghallgatásán egyenruhában kívánt megjelenni, hogy milyenben, arra nem derült fény, mindenesetre bizonyára nem csikósjelmezben, mint a mi flaszterbetyárjaink, inkább valamiféle Norvég Gárda egyenruhában, a mellény alatt norvégmintás pulóver, a mellény hátán egy tátott szájjal támadó tőkehal, a sapkán minimum libatoll – a külsőségesek is nagyon fontosak.
Bár azt hiszem, a libák, ha ezt meglátnák, inkább kitérőt tennének Grönland felé, nem gondolom, hogy nagy hívei lennének a fegyveres erőszaknak.
Arra viszont roppant kíváncsi lennék, hogy a magyar hatóságok tudnak-e a gyilkos magyar kapcsolatairól és figyelemmel kísérik e tevékenységüket, mert nagyon nem mindegy, hogy a Miki gazdaboltos kinek kezd el szállítani műtrágyát, - jó azt tudni, hogy bor lesz belőle vagy bomba, merthogy azt azért feltételezni is nagy ostobaság, hogy a drága matériát majd széjjelszórják a földön…
A rendszerváltás után roppant büszke volt az akkori forradalmárok lelkes tömege, hogy szétcincálhatta a hajdani III/3 névre hallgató belső elhárítást, mely elsősorban az állam elleni tevékenység felderítésére jött létre.
Ők voltak a préda, mert nemigen tudták elnézni nekki a hajdani Demokratikus Ellenzék menetközben SZDSZ-essé vált tagjai azt, hogy időnként vegzálták őket.
Pedig egyetlen állam sem nélkülözheti a titkosszolgálatokat, hiszen különben honnan is tudná, hogy kik azok, akik a társadalomra törnek?
Titkosszolgálatokat felépíteni pedig nem ötperces munka, hanem hosszadalmas és nehéz feladat, melyet – ha meg akarjuk védeni a társadalmat – nem lehet megúszni.
Sajnálatos, de egy állam viszonylag biztonságos működéséhez ugyanúgy hozzátartoznak a besúgók, a hírszerzők és az elhárítók, mint a tisztiorvos vagy a hatósági állatorvos.
Erre sajnos még ma sem jöttek rá a politikusok, de majd most, majd a Viktor rendbeteszi ezt a területet is.
Az csak a baj, hogy nem mindegy, hogy milyen eszmék érdekében fogják dolgoztatni őket, mert ha a demokratikus államrendet védik, akkor minden rendben lesz, de ha megint a diktatúra eszközei lesznek, akkor annyi nekünk.
Érzékeny dolgok ezek, nagy baj lehet abból is, ha nem kísérjük éber figyelemmel, hogy mi folyik a társadalom mélyrétegeiben, meg akkor is, ha ez az érdeklődés rátelepszik a társadalomra és rendeltetésellenes céllal használják fel a megszerzett információkat.
Szóval le kellene vonni a tanulságokat nekünk is – a terrorizmus nem mindig támad burnuszban és kefijában, a potenciális terrorista itt élhet közöttünk is, sokszor kedves, jóképű férfi, vagy csinos nő, - nincsenek ráírva az arcára a gondolatai.
Kár.

:O)))

16 megjegyzés:

Szamuely Tibor írta...

Ne ringassuk magunkat a tudatlanságban!
Nagyon jól tudjuk, legfőképp Rákosi óta, egyesek csak Rákosi óta, hogy miről van szó, miről beszélünk.
Természetesen nem arról van szó, hogy ez az ember, ez a norvég barom volt, vagy elmebeteg, vagy valami szörnyű szörnyeteg, amely egyedi eset a világban és néha néha előfordul. Közel sem erről van szó kérem, hanem kérem szépen a fasiszta, kirekesztő ideológiáról, a nyilaskeresztességről és a nácizmusról. Amely ideológiák a kommunisták, a zsidók, a cigányok és az iszlamisták elpusztításáról szól! Ezen ideológia jegyében gyilkolt a norvég testvér is!
Ezen ideológiáknak esett áldozatul és esik áldozatul mindenki aki tanulatlan!

Az lehet, hogy a kommunisták is követtek el bűnöket és kitelepítettek embereket és meggyilkolták politikai ellenfeleiket is, vagy koncepciós perbe fogták, meg az is lehet, hogy ellenforradalmakat vertek le keményen :) és megtorolták, de sohasem rasszista, faji alapon tették és ez nagy különbség! A kommunista ideológia mindenféle színű embert egyenlőnek tekint és nem üldöztet, míg a nyilaskeresztesek a kommunisták, zsidók, cigányok, iszlamisták kiirtására, megsemmisítésére, likvidálására törekszenek, ezen alapul az eszmerendszerük, az a primitív eszmerendszer!
Ennek esett most áldozatul sok kommunista ifjú, de mint hallom tévedésből volt köztük nemzeti konzervatív is!
Szamuely Tibor!

hejas írta...

tudjuk, a szamuely tibcsi egy nagy gazember volt.

éva írta...

Pupu, ez most nem saját hozzászólás, de annyira megtetszett a Népszaván, hogy idecsórtam!

abramovics] [2011.júl.26. 10:26]
Nos, akkor itt, és most a

FIDESZES HUNFASISZTA RETORIKA SZERINT
kifejtem véleményemet.

Van ez az elmebeteg norvég állat, ki rengeteg ártatlan ember életét oltotta ki.
Ennek a baromnak vannak ebből a kis kurvaországból kapcsolatai, példaképei.
Azok a szervezetek, kik a „kapcsolatot” jelentik, a mai napig léteznek, virulnak, sőt egyre erősebbek, már polgármesterük is van – Gyöngyöspata!
Van nekünk egy megfellebbezhetetlen csodalény miniszterelnökünk, ki nem átallotta állítani, ha ő kerül hatalomra majd kioszt néhány sallert, meg kokit, s hazazavarja ezeket a mocskokat.

DE!

Valahogy nem ez sikeredett.
Mintha a hatalomvágya, erkölcstelensége, gazembersége erősebb lenne, s eme szervezetek háborítatlanul folytathatják amivel romlásba döntik az országot, s szándékaik szerint a világot.
Tény, ami tény, a magyarországi

FIDESZES HUNFASISZTA VILÁG TELJES MELLSZÉLESSÉGGEL, A NORVÉG TÖMEGGYILKOS MÖGÖTT ÁLL.

A fideszes hunfasiszta világ megteremtésében, annak működtetésében, fenntartásában pedig
EGYETLEN EGY ZEMBER ÉRDEKELT CSUPÁN.

Ki ő?

Tán csak nem egy faluvégi putriból elszármazott, „böngésző”, gyűjtögető – értsd lopó – család legkisebb kerálfija, a hős háborús mindig győző – Orbán, ugyi? – mindig mindent tudó, értő, megoldó valaki?

A norvégnak felelnie kell emberiség elleni bűntettek miatt.
A magyar vonal tisztázott – fideszes hunfasiszta.
A magyar fideszes hunfasiszták háborúban állnak, mint tudjuk.
A vezérük

BŰNÖS

a norvég bűneiben, hiszen a fideszes hufasiszták szabadon engedésével ő adta e zavaros elméjű – tán rokonlelkek? – terroristának a szellemi muníciót állati tettei elkövetéséhez.

Ebből logikusan következik, hogy

OTT, A HELYE A VÉRPADON A NORVÉG TÖMEGGGYILKOS MELLETT, MINT HÁBORÚS BŰNÖS, KI EMBERISÉG ELLENES BŰNCSELEKMÉNYT KÖVETETT EL.

Ez a véleményem.

éva írta...

és egy másik libarajongótól:
http://malackaraj.blog.hu/2011/07/26/egy_elmaradt_libasult_emlekere

Péter írta...

"Az lehet, hogy a kommunisták is követtek el bűnöket és kitelepítettek embereket és meggyilkolták politikai ellenfeleiket is, vagy koncepciós perbe fogták, meg az is lehet, hogy ellenforradalmakat vertek le keményen :) és megtorolták,"
Aki gyilkol, az gyilkos! Tegye azt bármilyen alapon alapon is. Ez alól semmilyen ideológia nem kivétel!Hangsúlyozom semmilyen! Még a kommunista ideológia sem.

éva írta...

Péter, mindig a küldetéstudatos megszállottakkal volt a baj. Akik félretolhatónak tartottak minden isteni és emberi törvényt a "szent cél" érdekében.
De nagy különbség ám, hogy a gulágba némi kényszermunkára küldték az embereket - belekalkulálva egy jó kis kálót - vagy ha eleve kiirtási célzattal hurcolnak koncentrációs táborba embereket.
Egyébként szerintem is a mocskos eszközök bemocskolnak bármiféle "tiszta" célt. Úgy különösebben nem érdekel, hogy "Szeretett Vezírünk" milyen agybaj érdekében bontja le a
demokráciát. Ez egy mocskos eszköz - és mindenki mocskos, akinek ehhez köze van. Ezzel együtt én nem megyek el odáig, ameddig az utóbbi időkben sokan - nem kívánom a halálukat. Bár mostanában gyakran énekelgetem az áriát:
AZ lesz majd a boldog óra
Mikor áll az akasztófa!
és a gége megszorul (megszorul)
és a gége megszorul (megszorul) Ez mindig felvidít! De humanista emberként ez csak némi
feszültségoldás nálam.
Örökös száműzetés - egy jó kis vagyonelkobzással megspékelve - az lesz majd a "méltó" büntetésük!
Mert büntetlenül nem lehet hagyni, hogy nálunk építik az unió első fasiszta államát!

Névtelen írta...

eljenek az antifasisztak es az evak.

Névtelen írta...

Éva, defektes társaság vagytok ti itt mindannyian, veled és pupuval az élen. Befeküdhetnétek ti is valami jó kis osztrák klinikára agygenerálozásra. Kérjetek tanácsot Viktortól.

éva írta...

Ha a te szemedben generálozásra szorulunk - egészen megnyugodtam! Nagy baj lenne, ha egy elmebeteg barnanáci netán szimpatikusnak minősítené a szövegeimet (és/vagy Pupuét)
És akkor korábbi ígéretemhez híven egy kis ismeretterjesztés:
A (szélső)jobboldaliság nem világnézet, hanem elmeállapot kérdése!

ahetszazat írta...

"Bár mostanában gyakran énekelgetem az áriát:"

Ezt énekelgeted? Te szerencsétlen elmebeteg! És felvidít? Most kellene elmenned orvoshoz, amíg nem késő...!

éva írta...

ahetszazat! A "Bahcsiszeráji szökőkút" az egy vígopera, ez pedig belőle egy jó kis ária. Engem például egészen felvidít (hiszen ez is a célja)
Ahogy nem melengetek öngyilkossági szándékot sem a "Majd alszom én, ha véget ér e kín, majd ha e testet bíbor bársonyokba rejtik" dúdolásakor sem. Segítek: EZ is egy opera, bár nem oly víg.
A műveletlenség némi fáradtsággal orvosolható baj! De addig sem illik vele dicsekedni!

Névtelen írta...

eljen a nagyon nagyon nagyon nagyon muvelt evike evike.

éva írta...

Névtelen, ha 2 opera említését te hatványozottan a műveltség jelének tartod, akkor tényleg nagy az űr!
Akkor mit szólnál az egyetemi felvételim egyik emlékezetes kérdéséhez?
Sorolj fel 12 eposzt! Segítek: azért volt trükkös, mert a tankönyvekből jó ha 5-6 összezzedhető!

Névtelen írta...

Az egyetem elvégzése, nem a műveltséget tükrözi. Kádár idején libáért vették, illetve kapcsolatokért kapták a diplomát. Ennyit egyes diplomásokról.

éva írta...

Egyrészt leteszteltem, hogy simán lenyeltétek egy balett címét a Szöktetés a szerájból vígopera helyett. Másrészt én csak a gimiben 400 fős (10 osztály fullra, 40 főre feltöltve) tanultam, és minden egyetemi helyre vagy 10 fő startolt. Semmit sem kaptunk libáért!
Egyébként igazat írtam: TÉNYLEG jókedvre deríti az embert:
http://operaslagerek.network.hu/video/mozart_wolfgang_amadeus_szoktetes_a_szerajbol___entfuhrung_aus_serail/szekely_mihaly__o_az_lesz_a_kejes_ora

PuPu írta...

http://index.hu/kulfold/2011/08/01/kulonbsegek_a_szelsojobboldali_partok_kozott/