2010. július 5., hétfő

A HÜLYESÉG LOKOMOTÍVJAI...

Navracsics ma útjára indította az egyik reaktívált vasúti szárnyvonal szerelvényét.

Nagy eredménye ez az új rendszernek, melyet tudtunkon kívül  közösen alapítottunk teljes nemzeti együttműködéssel, az örömtől kipirult orcával, a fülkékben harcolva meg első leveretlen sőt leverhetetlen forradalmunkat.
Jómagam ugyan a szavazófülke forradalmáról kissé lekéstem - fájdalom, nem ismertem fel a történelmi pillanatot és botorul azt hittem, hogy választáson veszek részt, - de furdaló lelkiismeretemtől  indíttatva, pótlandó ezt,  felkerestem egy másik fülkét, melyben magam mögé pillantva végre eljött a megvilágosodás pillanata, - ímhát megszületett az új rendszer, az igazi végre, annyi év hiábavaló várakozása után.
Igaz ugyan, hogy amikor a miniszterelnök-helyettes mint korunk úttörővasutasa jelt adott az indulásra, akkor egyúttal kihajigált hatszázmillió forintot az ablakon, de kit érdekel - ez a döntés szimbólum volt!
Mint Rejtő óta tudjuk, a szimbola meg olyan hangszer, mely három részből van összetekerve, és ez alól ez a sem volt kivétel, - a három részt itt ostobaságnak, despotizmusnak és kártékonyságnak hívják.
A hatszázmillió forint, melyet a teljesen felesleges szárnyvonalak üzemeltetése emészt fel, csak a most újranyitott öt vonal jelenlegi menetrendjére vonatkozik, amelyik ugyancsak legfeljebb szimbólumnak felel meg.
Ezekre a vonatokra hétköznapi közlekedést szervezni nemigen lehet, utasaik továbbra is a jegyvizsgálók és a vonatvezetők köréből kerülnek majd ki, mint megszüntetésük előtt is.
Ha újraindítják a személyszállítást a többi vonalon is, esetleg normál menetrendet társítva a nemes gesztus mellé, az megtöbbszörözheti a mai veszteségeket, de ki bánja?
Eb ura fakó, - megér ennyit nekünk a mi Vezérünk emelkedett lelkének fényesre polírozása, hívei meg majd egyéb testrészeinek fényesrenyalásáról gondoskodhatnak, hiszen minden úgy jó, ahogy ő gondolja, növessze Allah hosszúra az ő szakállát...
Persze közben elájulhatunk azon, hogy a tüzijátékon megtakarítandó uiszkve ötvenmillió forintból majd újjáépítjük az árvíz által elpusztított közintézményeket.
No igen.
Tulajdonképpen két eset lehetséges: hívei olthatatlan szerelmükben  nem észlelik, hogy mekkora baromnak nézi őket a Lánglelkű Vezér, vagy - és ez a szomorúbb opció - tényleg ennyire hülyék.
Mindenesetre a mozdonyoknak lesz azért hasznuk, - elejükre fel lehet tenni a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatát, sőt, - ha a törvényjavaslat átmegy a Parlamenten, akkor Orbán Viktor képét is, - jól fog ott mutatni nagyon!
És roboghatnak a hülyeség lokomotívjai megállíthatatlanul, kerekeik boldogan kattoghatják, kéményeik vígan csühöghetik: vik-tor -vik-tor-vik-tor, - míg csak el nem fogy belőlük a nemzeti együttműködés gőze...

:O))))

5 megjegyzés:

Cigany Roxana írta...

szia,pupu
keserű de ehető vagy,sírva és röhögve. :))
hát a fasz tudja mit kellene tenni vasút ügyben.
ha felesleges,akkor csak azért mert az emberek úgy sem képesek megvenni,kifizetni a vonatjegy árát...
pár évvel ezelőtt 14 ezerbe került oda-vissza szegedről-pestre a jegy.lehet hogy első osztályon utaztam?ha igen,akkor azt nem lehetett észrevenni...igaz nem is ez a mai témád.

héra zoltán verse jutott még eszembe rólad,azaz az írásodról.az a címe hogy "HUNGÁRIA,ÖNNEVÉN MAGYARORSZÁG" történelmi és életrajzi pillanatok.
nem vesztenél 6oo milliót ha elolvasnád:)))

Cigany Roxana írta...

szia pupu,
a fotóról eszembe jutott a 424 című újság.
kb.16 évvel ezelőttről.
jó kis lap volt,sokat foglalkozott a szegényekkel,a hajléktalanokkal...
a danó anna meg a kajó csinálta.kár,hogy +szűnt.
jó lenne ,ha nem is mindent a legelejéről kezdeni,a gyerekkoromat újraélni úgy sem bírnám ki,de 16 évvel ezelőttről szívesen kezdeném újra az életem...
vasutas akkor sem lennék:)))
neked nem szokott eszedbe jutni az újrakezdés valahonnan?

Névtelen írta...

Ez a szavazófülkei forradalom szöveg a fidesz részéről pont akkora baromságnak tűnik, mint az, hogy az mszpsek a demokratikus oldal... forradalom nem volt, és minden parlamenti párt demokratikus, ez van...

By Aurelius

Cigany Roxana írta...

lófaszt mindegyik!!!!

PuPu írta...

De felháborodtál Roxikám!
:O))))))))