2010. július 16., péntek

MEGY A GŐZÖS...

Elfelejtették, hogy a hála nem politikai kategória.

Ezért aztán most méltatlankodnak a vasúti szakszervezet vezetői, mert a Fidesz nekiment a szakszervezeti vezetők milliós béreinek, melyeket a MÁV fizet áldásos és gyümölcsöző tevékenységükért.
A VDSZSZ alelnöke krokodilkönnyeket hullajt és felhánytorgatja, hogy még csak nem is konzultáltak velük, holott a hajdani ellenzék legnagyobb pártja  - mnt nyilatkozta - korábban, amikor még nem volt kormányzópárt, számtalanszor tudta őket megkeresni, és most arra nem hajlandó, hogy szóba álljon velük egy ilyen konfliktus okán.
Az felmérgelt érdekvédő szerint az elmúlt években szakszervezetük "meglehetősen sokat tett azért, hogy ez a változás ebben a társadalomban létrejöhessen."
Hát ez tulajdonképpen igaz is, - ki vonná kétségbe?
Akinek eszébe jutnak Gaskó álságos szemforgbatásokkal kísért, teljesen idióta dolgokra hivatkozó sztrájkbejelentései az csak igazat adhat ebben az ügyben, - a vasúti szakszervezetek igen hatékony, ámde szégyenletes és szánalmas szerepet játszottak a diktátorocska hatalomrajuttatásában.
Megtiporták a szakszervezeti mozgalom összes deklarált eszméjét, szégyent hoztak a mai mozgalomra, hülyének nézték saját tagságukat.
Szokták a vasutasokat azzal csúfolni, hogy sínbohócok, - no, aki közülük beállt Gaskóék mögé, az most bátran belenézhet a tükőrbe, hirtelen láthatóvá lett a szépenfejlett piros orr,  felismerheti, hogy a hős forradalmár helyett mi volt a szerepe.
És akkor még nem beszéltünk arról a gazdasági és külpolitikai kárról, amit a folyamatos sztrájkok a magyar gazdaságnak okoztak, - milliárdokra rúg az összeg, melyet azért kellett megfizetnünk, hogy a kettéfűrészelt gigász a nyakunkba ülhessen végre, hiszen ő csak egyhez ér - mint nyilatkozá - a miniszterelnökséghez!
Ennek alapján akár bümtetőeljárást is lehetne indítani a VDSZSZ ellen különösen nagy kárt okozó csalás és közérdekű üzem forgalmának megzacvarása miatt, hiszen egyértelműen kiderült, hogy a szakszervezet jogosítványait nem rendeltetésszerűen gyakorolta, visszaélt a törvény által számára biztosított lehetőségekkel azéert, hogy meg nem engedett politikai befolyást gyakoroljon a választókra.
Persze ehhez kellene egy tökös szocialista párt, amelyik kezdeményezné ezt, mert ha az ügyészség ki is meszelné a dolgot, de meg lehetne világosan mutatni magyarembernek, hogy milyen eszközökkel manipulálta és vette őt is hülyére a gátlástalan jobboldal és vezére, Orbán.
Merthogy ugye, ők keresték meg esetenként ezeket a szánalmas árulókat, akik valamiféle baksis reményében eladták tagságukat.
Ha én vasutas lennék, holnap a kollegáimmal együtt rövid úton hajítanám ki süppedő szőnyegű irodáikból ezeket a mocskos lelkű, nagyhasú, magukat munkásvezérnek láttató bűnözőket.
Az akció egyébként a Borkai-effektus jeleit hordozza magán, - nem Gaskóék ellen irányult, őket csak véletlenül találták el a Fidesz vaksi mesterlövészei, - kíváncsi vagyok arra az alkotmánymódodításra majd, amelyik kizárja a Fidesz hatalomrajutását segítő szakszervezeti vezetőket a bérfelülvizsgálatból...
Sopánkodunk sokszor, hogy milyen szörnyű a hazai szakszervezetek helyzete, - de hát nézzünk szembe a tényekkel, - az ilyen és hasonló szakszervezetek olyan feleslegesek a magyar társadalomnak, mint a sólet tetjén nevető libamellen a melltartó.
Kellenek erős szakszervezetek, de nem Gaskó féle vezetőkkel, hanem a dolgozók - a magyarember munkavállalói érdekeiért küzdő tiszetsséges emberekkel.
Az MSZOSZ elnöke szerint a támadás az Orbán kormánnyal szemben fellépő szakszervezetek ellen szól, - első lépésként az ellehetetlenítésük felé.
Ugyanakkor a legnagyobb szakszervezeti tömörülés első embere elmondta, - fele annyit keres, mint Gaskó és sokan ingyen dolgoznak a szakszervezeti mozgalomban.
Elgondolodhatnátok ezeken a dolgokon, kedves vasútasok!

:O)))

2 megjegyzés:

Cigany Roxana írta...

szia,pupu.
libamellen a melltartó:)))))
ez kurva jó!!!!
szerintem is bűnözők és semmi szükség rájuk!!!

Névtelen írta...

:-))