2012. február 9., csütörtök

PUCCS

Nem lehet egy leányálom a paranoiások élete.
Üldözik őket, összeesküdnek ellenük, támadás folyik személyiségük ellen és állandóan készenlétben kell állniuk, hogy időben felismerjék és elhárítsák a bajt.
Ha éberek, diadalt arathatnak az ellenük támadók felett, ha lanyhul figyelmük és megtorlatlanul hagyják a személyüket ért támadásokat, akkor elvesztek.
Bölcs Vezérünk minap aratott győzelmet a támadók felett, adjunk itt is hálát az Úrnak, hogy kivívta a diadalt, pedighát nem mindennapi ellenfél felett diadalmaskodott.
Maga a Háromlábú Szörny volt, amely előretolta nemzetbiztonsági lábát, majd maga után húzta a másik kettőt, a nemzetközi médiát és a diplomáciai kapcsolatoknak nevezett lábat.
Aztán persze jött ő, a Fekete Lovag, aki – ha nem is győzte le ezt az unortodox sárkányt, de - döntetlenre hozta a meccset.
Nagy csapás az egy országnak, ha miniszterelnöke pszichésen sérült, persze azért büszkék is lehetünk rá, hogy a mi hazánkban olyan az emberi jogok állapota, hogy egy manifeszt szociopatát is sikerült oly mértékben rehabilitálnunk, hogy a legmagasabb állami hivatalok egyikét is betöltheti.
Ha egyszer majd a történészek úgy százötven év múlva kutatják az ezredforduló korát, érthetetlennek fogják találni, hogy hogyan tudott egy mégcsak nem is különösebben kiemelkedő intellektusú ember egy országot az uralma alá hajtani, hiszen látnivalónak kellett lenni, hogy ez az ember beteg.
Egy saját maga alkotta álomvilágban él, és aki nem hajlandó ehhez illeszkedni, abból egykettőre megsemmisítendő ellenség lesz, esetleg vakondok, aki még szerencsésnek is érezheti magát, hogy ha csak az ásóval átdobja a szomszéd telkére és nem veri agyon.
Habár ebben azért nem lehet túlzottan bízni, hiszen Vezérünk kifejtette már, hogy megtanulta: ha az ellenfelet meg lehet ölni, akkor azt meg is kell tenni.
Mint mondta, a puccsot ellene többek között az  előző kormányokhoz kötődő külügyesek szervezték, ők használhatták fel nemzetközi kapcsolataikat arra, hogy gyengítsék személyét.
Ami azt illeti, nem lennék szívesen karrierdiplomata ma Magyarországon.
De a puccs résztvevői közé tartozott a CNN hírtelevízió is, melynek Magyarországról szóló tudósításai szándékosan akarták azt a látszatot kelteni, hogy a Fideszen belül egyre erősödik az elégedetlenség magasztos személyével szemben, emiatt befolyása meggyengült.
Példaként az Országos Bírói Hivatalt vezetőjének megválasztását hozta fel, ezt többen a Fideszen belül is nehezen vállalhatónak tartották.
Mint mondta, ez volt az oka annak, hogy Handó Tünde megválasztása után "vakondokat", vagyis nemmel szavazó képviselőket keresett a frakcióban. "El kell dönteni, hogy ki melyik párt tagja, melyik oldalon áll" - mondta a HVG forrásai szerint.
Mert ha megtalálta volna őket, akkor jönnek a megtorlások?
Demokratikus párt demokrata vezetője, ugye.
Ő a magyar minisztálin.
Éppúgy, mint a Nagy Példaképnek, neki is akadnak gátlástalan kiszolgálói, akik képesek feláldozni személyiségüket is a hatalom és a pénz oltárán.
Most nem az olyan ócska talpnyalókra gondolok, mint amilyen a szóvivői népség, hanem Martonyira vagy Navracsicsra, akiknek ez a helyzet igazán kikerülhető lenne, de nem, ott pojácáskodnak a Nagy Nemzeti Mikiegér körül és saját erkölcsi reputációjukat – ha még van nekik egyáltalán – kölcsönzik neki, akinek már ebből az árucikkből nincs készlete raktáron.
Hogy fognak ezek az emberek elszámolni maguknak és gyerekeiknek?
Érdemes lenne felkeresniük Rákosi mg élő hívei közül egyet-kettőt és elbeszélgetni velük, milyen volt az élet, mikor meg kell tagadni a múltjukat, és ennek ellenére mindenki úgy néz rájuk, mint egy varangyra.
Mert abban nem lehet egy percig sem kétség, hogy ezt a figurát el fogja sodorni a történelem, mint annyi elődjét már idáig.

Moldova írta valahol, hogy pofázni könnyű, azt fekve is lehet.
Lehet hát, de nem túl hatékony, mégis nagyon úgy tűnik, hogy ennek dacára ezt a megoldást választja a Bölcs Vezető.
Hát igen, de az Unió döntéshozói nem ostobák, tudják, ha pénzt adnak a kezébe, akkor majd a markába röhög és folytatja tovább kis diktatúrájának bebetonozását, mintha mi sem történt volna.
Hálistennek ez egy olyan étterem, ahol előre kell fizetni a libasült árát.
Úgyhogy akármit is magyaráz, az biztos, hogy neki kell lépni, törvényeket megváltoztatni, visszavonni, a változtatásokat elfogadtatni olyanokkal, akik már akkor fényesek voltak, mikor őt smirglizni kezdték.
Hogy mit mond Navracsics Brüsszelben, az lényegtelen, hiszen az Unió megkapta Vezérünkhöz - méghozzá tőle magától - a használati utasítást, nem azt figyelik, hogy mit mond, hanem azt, hogy mit tesz.
Kinyírja ő magát puccs nélkül is, mert a történelem Brüsszel felé tart, nem Horthy Magyarországa felé.
Keserves lesz neki, mikor szembe kell néznie az igazsággal.
:O)))

6 megjegyzés:

Igás György írta...

Kedves PuPu! A puccs kísérlet nem Orbán ellen volt. Az igazi puccskísérlet 2006.október 23-án volt és az utána való napokban, amikor Orbán Viktor és társulata megakarta dönteni a Magyar Köztársaságot. Akkor nem sikerül. A Köztársaság még 5 évet kibírt. A pucssisták 2011.december 31-én megdöntötték a 3.Magyar Köztársaságot. Az ellenforradalom vezetője: Orbán Viktor volt.

Névtelen írta...

én voltam a puccs vezetője. a Jugoszláv erdőkben képeztek ki, külön tantárgy volt az egyensúlyozás, hogy a bankárnyáltól csúszós NewYork-Tel-Aviv tengelyen meg tudjak kapaszkodni. Egy sanda román és két pállott szájú szlovák fényképét kellett betéve tudnom, hogy egyszerre hasonlítsak mind a hármójukra. Reggelire hat héten keresztül Gyurcsány gatyamadzagját ettem tejeskávéba aprítva, így lettem igazán elszánt. Titokban rokkantakat látogattam, hogy az igazi nemzetrabló nyerészkedésből is tanulhassak valamit. A CNN-ben az időjárás-jelentés osztály diverziós csoportjában dolgoztam. Először csak állandó jeges esőt jelentettünk Magyarország fölött,utána aztán bekeményítettünk. A Titó múzeumból lopott láncoskutya-vitrinből származó láncot átadtuk az LMP-nek, hogy azzal láncolják le magukat. A mi emberünk volt a táskával verekedő KNDP-s is, jól fizetett provokátor. Mesélhetnék még, de újabb akcióra készülök. Most a BBC World Service Hard Talk műsorvezetőjét is bevonjuk a nagyon titkos akcióba. Az újabb puccs idejét és tartalmát rejtjelezett rap-szövegben adjuk hírül csapatainknak, akik a zsinagóga sertésvágodája mögött rejtőzködnek és EU-s zászlőkkal álcázzák magukat. Negyven liberális rabló is velünk tart, a Fekete Szakáll Szellemét pedig egyenesen az IMF-ből küldték, hogy álcázza a csapatot. Hiába az éberség! Én megindítottam az "ezeregyéjszaka meséi" hadműveletet! Reszkessetek!

Névtelen írta...

Kedves Igás György!
A puccskísérlet nem 2006. október 23-án kezdődött, hanem szeptember 17-én, a tévé megtámadásával, majd folytatódott az ébresztőórás gyűléssel, és így tovább. A kiteljesedése valóban október 23-a volt.

Névtelen írta...

György! Milyen 2006.-os puccs kísérletről írsz?A Vezér, aki Sohasem Hazudott, saját szájúlag jelentette ki, hogy azok a heteken keresztül garázdálkodó, gyújtogató, fosztogató bekötött arcú emberek, akik a Kossuth térből is nyilvános Wc-t csináltak, nemzetünk színe-virága BÉKÉS TÜNTETŐK voltak!És azt is több talpnyalójával együtt kórusban állították, hogy azoknak semmilyen párt kötődésük nem volt!2011.-ig kellett várni, és tűrni a liberál-bolsi rabigát,míg végre felvirradhatott a nap, hogy hősies, és gernices kiállásukért a jól megérdemelt szentté avatásukban részesülhettek.

Babi néni írta...

Azért ne írd le Navracsicsot meg a brüsszeli beszédét. Például nyíltan ki is mondta, amit pedzegetsz: számos fogyatékos ember van a kormányban vagy a képviselők között. :o) Csak nem nevesítette, hogy kik.

éva írta...

Viszont a puccs szöveg annyira kontraproduktív volt, hogy nem győzik azóta tagadni. Mivel mindenkinek azonnal a Tanú - és azon belül is Bástya elvtárs ugrott be - már azoknak, akik nem orvosi diagnózissal foglalkoztak ehelyett vagy emellett. Ez viszont teljesen logikus: Navra csicska elismerte, hogy többségi (olvasd: BOLSEVIK) demokráciát építettek - olyan meg utoljára Rákosi korszakában volt nálunk, aminek a legemlékezetesebb feldolgozása Bacsó filmje.