2021. május 10., hétfő

KOMMENT 0510 NŐT AKAROK!

Dobrev Klára: Nincs Gyurcsány-kérdés, Orbán-kérdés van


No, természetesen miniszterelnöknek.
Talán hozna némi változást a politikában, legalábbis a fenti interjúból erre lehet következtetni.
Odas jutottunk ugyanis, hogy ma már Kövér László is azon siránkozik, hogy elvesztettük azt egymásba vesztett bizalmat, ami azért vicces, mert ez már a lopakodó demencia jele lehet - hát ki bízna meg abban, aki mindent ellopott már, még azt is, ami le volt betonozva.
Sőt, utóbbi esetben ellopta a betonkeverőt is...
És persze kit érdekel Kövér László mély lelke meg a háttérhatalomról előadott beteges fejtegetései?
Jobb lenne, ha végre neki is kiutalnák a jól kiérdemelt gumiszobát, a haverjai szomszédságában, aztán morzézhatnának egymásnak a radiátoron, gumikalapáccsal.
Nő kell miniszterelnöknek ennek a társadalomnak, mint falat kenyér.
Olyan, aki alkalmas a társadalom egyesítésére, aki képes a megfelelő - nem megalkuvó - kompromisszumok kidolgozására, aki nem álmait üldözi, nem akar lenni sem katona, sem vadakat terelő juhász, akinek nem örök gyermekkori vágya a kisvonat.
Olyan nő, aki nem lop, akit bárhol elfogadnak egyenrangú partnernek a világon, olyan, aki úgy néz ki, mint egy miniszterelnök, nem úgy, mint a himnuszban a balsors, olyan, aki nem nézi gyereknek a társadalmat, és legfőképpen olyan, aki nem lop.
Sem magának, sem a haveroknak, sem a gyerekeinek.
Olyan, akinek van munkatapasztalata, és nem csak a pofázáshoz és a pávatánchoz ért.
Akinek minden ember érték, akinek az ember nem annyit ér, amennyije van, hanem annyit, amennyit letesz a családja és a társadalom asztalára.  
Erősen remélem, hogy a nők végre megértik, ha ők nem szavaznak arra alkalmas nőre, akkor nincs okuk panaszkodni, ha átesnek a vak komondoron, ha tárgynak tekintik őket, ha rájuk hagyják a család minden terhét.
Tessék elolvasni az interjút, ennek a nőnek van elképzelése egy normális magyar társadalomról.
Az a típus, aki tud tanulni esetleges hibáiból, tán még a férje hibáiból is.
Én bátran ajánlom őt nektek, gondoljátok át.


Nagyon okos emberek szerint ez az évszázad Kínáé, a következő Indiáé.
A helyzet persze bonyolult, mindenesetre érdekes lesz, amikor a kerítés tövében megjelennek az indiai migránsok, úgy néhány milliónyian.
De hát ez jelenleg csak egy újabb bizonytalansági tényező az Unió életében...


:O)))





1 megjegyzés:

Bubu64 írta...

Nem tagadom én is elgondolkoztam, hogy az előválasztáson kit támogassak. A szívem Dobrev Klára felé húz, pont azon tulajdonságai miatt, amiket leírtál, akkor megszólalt a jobb vállamon a kis ördög, nincs esélye, ez egy férfi központú társadalom, a legesélyesebbet kell támogatni. A bal vállamon feleselt rá a másik kis ördög, de esélye sem lesz, ha nem támogatod. És igaza van, úgyhogy a baloldali nyert.
Csak még annak nem néztem utána, hogy működik majd ez az előválasztás, talán úgy, mint az önkormányzatinál volt?