2021. május 11., kedd

KOMMENT 0511 NYUGTÁVAL DICSÉRD A NAPOT

 Budapest környékén emelkedik a koronavírus örökítőanyaga a szennyvízben

A diákok kilencven százaléka visszatért a tantermekbe, a pedagógusok sem maradtak otthon.
A diadaljelentés is rendben van, ötszáz alatt van az új fertőzöttek száma, a védettséget igazoló plasztik-kártya olyan, mint a tampon, tudsz vele úszni, utazni, vizisízni, lehet, még dekázni és hegedülni is, ki kellene próbálni.
Mindenesetre mindegy, hogy kínai vagy Pfizer a vakcina, ez azért orosz rulett a javából, egyszerűen hihetetlen, hogy egy járvány hétfőn még létezik, kedden meg már lehet nyelves puszit adni a nagy magyar labdarugónak, Loic Negonak a teltházas stadionban.
Az agglomerációs településekről tudni kell, hogy össze vannak nőve a fővárossal - és egymással is.
A főváros XXI. kerülete összenőtt Halásztelekkel, Szigetszentmiklóssal, Tököllel, az emberek Budapesten dolgoznak, és az agglomerációban laknak, ide-oda járkálnak, szóval élnek.
Egyelőre.
Itt viszik a gyerekeket bölcsibe, óvodába, iskolába, babauszodába, egyszóval ha valakit megnyugtat, hogy a budapesti szennyvízben stagnál a koronavírus-koncentráció, akkor az becsapja saját magát.
Ha állami tisztviselő, akkor a társadalmat is.
Hogy mi lesz ennek a kapkodásnak a vége, az még titok, csak reménykedhetünk, hogy megússzuk a dolgot, nekünk a remény az egyetlen lehetőségünk.
A kormány persze eljátszadozhat a statisztikákkal is...




Az már régen nyílt titok, hogy szeretett vezérünk nélkülözi a valódi érzelmeket, de most végre megnyugodhatunk, természetes jelenségről van szó.
Gerinces állatoknak vannak érzelmeik.
Nincs gerinc, nincs érzelem...

:O)))


1 megjegyzés:

Bubu64 írta...

És nem is állat, mert különbek az állatok. Egy külsőleg, belsőleg amorf lény.
Vasárnap voltunk túrázni a Pilisben. Felmentünk a Visegrádi fellegvárba. Igazolvány nélkül nem lehetett bemenni, lent a parkolóban lévő nyílt teraszokon, egymás hegyén- hátán ücsörögtek az emberek maszk nélkül. Jót vihogtam a kormányzati logikán, és úgy döntöttem, annyira nem érdekel a fellegvárból a kilátás, felfelé útközben a Kálvária tetejéról ugyanolyan szép volt.