2021. május 21., péntek

KOMMENT 0521 SAJÁT PEDOFILOK, SAJÁT RÚDTÁNCOSOK A CSATORNÁN, SAJÁT TOLVAJOK, SAJÁT SZOCIOPATÁK

A fene se érti ezt.
Mintha a világ összes mentális kihívással küzdő embere a Fideszben kamatoztatná képességeit, a népnek pedig a szeme se rebben.
Igaz, anno a szakállas nő és a kétfejű borjú látványáért is fizetett, aki meg akarta nézni őket, de ennyit azért nem.
Hát, most várjunk türelmesen, míg a labdazsonglőr és a női princípiumok felkent őrének szakálla kiserken...A probléma többezer éves, megoldása szinte lehetetlen, de egy biztos: Izraelnek joga van az önvédelemhez.
Más kérdés, hogy még egy egyszerű kocsmai késelés esetén is állandó téma a jogos védelmi helyzet fennállása, sokszor annak túllépése is vitat tárgyát képezheti - ebben az esetben sincs ez másként.
Csak az áldozatok, főleg a gyermekkorú áldozatok sorsa tragikus, még akkor is, ha nem egy palesztin kiirtana minden zsidót a világon.
Amúgy meg nem árt tudni, hogy az angol birodalmi politika alakítottra ki ezt a helyzetet, mint ahogy a világ más tájain - a Balkánon, a Kaukázusban és Afrikában, India és Pakisztán esetében és még sokfelé a világban az angolok szórtak szorgalmasan sót a meglévő és az általuk okozott sebekbe, egyaránt.
Valószínűleg ezért tudjuk úgy, hogy ők a világ egyik legdemokratikusabb nemzete.
Érdekes állatfaj az ember...

:O)))


1 megjegyzés:

1970 írta...

Kedves PuPu!

Ezek a kukkolók a jövő dajcstompikái. Bár a "mi" tompikánk lehet, hogy a másik kapura is játszott, miután felszívta a szokásos adagját:). Lehet, hogy ő is elment volna egy jó kis "ereszmászásra"?!:)))