2021. május 2., vasárnap

SOK BOLDOGSÁG, ÖRÖM ÉS SZERETET




EZ LEGYEN RÉSZE MINDEN ANYÁNAK, ÉDESANYÁNAK, MOSTOHAANYÁNAK, NEVELŐANYÁNAK, PÓTANYÁNAK, NAGYMAMÁNAK, DÉDMAMÁNAK, ÜKNAGYMAMÁNAK!

Ti vagytok azok, akik első lélegzetvételünktől az utolsó lélegzetvételetekig mellettünk álltok, ti vagytok azok, akik ezért nem kértek semmit, akik egész életetekben adtok, minden nap egy kicsit - saját magatok életéből. 
Ti vagytok, akik akkor is megbocsájtotok, ha meg sem érdemeljük, akik a kezünket fogjátok, ha elbizonytalanodunk.
Ti vagytok azok, akik mellénk álltok akkor is, ha hibázunk, ha tévedünk, ha eltévedünk az életben, ha sorsunk rosszra fordul, ha bánatunk van - és ha eltűrjük, önzetlenül együtt örültök velünk.
Emlékezzünk itt azokra is közületek, akik már nem lehetnek mellettünk, és akiknek szerepét senki át nem tudja venni, mert az anyaság nem tanulható, mi pedig anyaságotok tékozló és sokszor hálátlan  haszonélvezői vagyunk.
Legyen sok örömötök leszármazottaitokban, adja az ég, hogy büszkék lehessetek rájuk, és amikor ott állnak előttetek a virággal, vagy a távolból beszéltek velük, boldog elégedettséggel állapíthassátok meg, hogy a sok áldozat nem volt hiábavaló, hiszen szerencséjükben és szerencsétlenségükben is hálásak nektek azért, amit az életetekből adtatok nekik.

Kedves Ünnepeltek, köszönünk mindent, legyetek elégedettek és boldogok!

:O)))

1 megjegyzés:

1970 írta...

Kedves PuPu!

Köszönet ezért a szép posztért. Az édesanyákban van valami ösztönös önzetlenség és szeretet, ami igen jót tenne a világunknak, ha máshol is teret hódítana, nem csak a családi fészkek környékén.