2021. május 19., szerda

KOMMENT 0519 PEDOFILOK, SZEMKILÖVETŐK MEG AKIK NEM BESZÉLNEK ANGOLUL

Brutális szigorítás jön: hadat üzent a Fidesz a pedofiloknak

Mindenesetre a saját pedofiljukat, aki majd' húszezer pedofil képet és videót tárolt laptopján, azt kimentették a külföldi rendőrség kezeiből, majd egy év felfüggesztett szabadságvesztéssel és ötszáznegyvenezer forintos pénzbüntetéssel megúszta a dolgot, jóllehet Magyarország hivatalos képviselője, nagykövete volt.
A felvételek egy része gyermekek megerőszakolását mutatta.
Igaz, aki a brüsszeli csatornán egyszemélyes Pride-ot mutatott be - korántsem szivárványszínű, inkább barnára színezett alsógatyában - még ennyit sem kapott, hiszen ő Sztálin elv  Orbán régi harcostársa, kipróbált elvtársa...
Ilyen ez az élet errefelé Hunniában...

Úgy néz ki hogy a koronavírus a Vuhani Virológiai Intézetből szabadulhatott el

18 neves virológus, két újságíró és a Propeller portál szerint a kínaiak elővigyázatlansága okozta a járvány kitörését, e feltevés megalapozottságát jelzi a címben olvasható "úgy néz ki" kitétel is.
A Zika vírust az oroszok okozták, az ebolát maga Fidel Castro, a madárinfluenza vírusáért meg Lenin felelős, mint tudjuk.
Az ebben a szomorú, hogy az ilyesmi elveszi a kutatók és a média hitelességét.
A WHO 17 virológusból álló tényfeltáró bizottságot küldött Kínába, a hatóságok mindenben együttműködtek velük, jelentésükben négy oldalon foglalkoztak ezzel a feltevéssel és végül elvetették azt.

Ez itt kis ráadás...

Váratlan fordulat! Kiderült, ő lőtte arcon az ismerősét a Corvin sétányon

A Rendőrség megrökönyödésének adott hangot, hiszen az elkövető utáni nyomozás egész időszaka alatt a nyomok bizonyos Gy. Ferenchez vezettek, az Ügyészség is ezt a vonalat támogatta, erre tessék: előkerült egy másik gyanúsított!
Néha a szakszerűség is elesik a baloldallal való csata mezején, ezt az eredmény, ha nem küldik időben harcba a csatakancákat!



Akár 25 ezer diploma is bennragadhat az egyetemeken, ha nem jön újabb könnyítés

Huszonötezer kis Karácsony, hát mi lesz így ebből?
Még a végén kiderülhet, hogy a Janicsárképző (NKE) sem intakt ezektől a beépített ügynököktől!
Do you speak English? Nem? Akkor te vagy a mieink, elvtárs!
Mellesleg kérdezném és felettébb félve: Nem kellene ezt az egészet újragondolni?
Én már nótázgattam fehér asztalnál olyanokkal. akiknek szemernyi hallása sem volt, hát ők megoldották hangerőből, de a nyelvtudás nem egészen ilyen.
Igaz, vannak kísérletek erre is, mikor a honfi külföldön zsömlét akar venni, majd teljes hangerővel ordítja a megszeppent eladólány arcába: Zsömlét, ZSÖMLÉT! Nem érted, te majom?


:O)))





1 megjegyzés:

Bubu64 írta...

Kedves Pupu!
De ugye azt sem hiszed el hogy a denevérek és a tobzoska a bűnös?
Előttem a képe a nagy magyar üvöltőnek, az is amit sokszor hallottam, "minek jön ide, ha nem tud magyarul". Azt hiszem a színvonal azóta sem emelkedett. Vihogtam.