2011. január 7., péntek

KOMISSZÁR

Pindroch Ferenc, a Hír Tv korábbi szerkesztő-műsorvezetője lesz a TV2 kereskedelmi csatorna hírpolitikai tanácsadója.



Örömhír ez minden demokratának, lássuk be, hiszen azt eddig is tudtuk, hogy az RTL-ben ott van az egyébként teljesen pártatlan es alkotmánybírói minőségében ab ovo semleges Stumpf István pénze (spórolós ember, összekuporgatta, ugye…), de most már megnyugodhatunk végre.

Most már az utolsó bástya is felügyelet alá került, merthogy ugye az egy percig sem kétséges, hogy a tanácsadó státusza az leginkább csak körülírása a régi szép komisszári titulusnak, - erről sokat lehet olvasni a történelemkönyvekben.

Tanácsadók dolgoztak hajdan a magyar belbiztonsági szervek mellett a Vezér kopasz ideológiai elődjének idején, ők mondták meg, hogy kit is akarnak kihallgatni, meggyanúsítani, bebörtönözni, horribile dictu kivégezni a teljesen önállóan és függetlenül dolgozó magyar szervek.

Nagy a gyanúm, hogy itt is ez lesz a munkamódszer, a tanácsadó tanácsot ad, a megtanácsolt meg összevágja a bokáit es hangos „igenis!” kiáltással hozzálát a tanácsoltak szélsebes végrehajtásához.

Vicces már maga az elnevezés is, - ugyan már, mi szüksége lenne tanácsokra a csatorna hírpolitikájához ennek a profi csatornának, miben szorul tanácsra akármelyik hírszerkesztője is?
Mintha egy hosszú gyakorlattal rendelkező háziasszonynak akarna valaki tanácsot adni ahhoz, hogy hogyan is kell tepertőt sütni, vagy halászlét főzni, - nevetséges…
Vagy talán nem is annyira?

Kinek a fejében születhetett meg ez a bornírt ötlet es mennyiben hitelesítheti ez Orbán legutóbbi kijelentéseit, mely szerint a médiatörvény felülvizsgálatára lenne hajlandó?

Szerintem egyértelmű, - ez csak alátámasztja, hogy Orbán a teljes médiát kézben akarja tartani.

Nem hiszem, hogy a TV2 önszántából kért volna komisszárt a saját nyakába, - azt gondolom, oka kell legyen, hogy belementek ebbe a dologba, es erről az okról lenne jó tudni valamit – persze nem ringatom magam abban az illúzióban, hogy ezt valaha is meg fogjuk tudni.

De ez ettől még egy nagyon szánalmas ügy marad, - újabb lépés egy jogállamot imitáló diktatúra felé.

Undorító.

És emellett természetesen értelmetlen is, hiszen a híreket nem lehet eltagadni, legfeljebb manipulálni lehet, de azt meg csak azok számára lenne érdemes, akiket érdekelnek a hírek – ők meg úgyis máshonnan szerzik be az ismereteiket, nem a TV2 híradójából…

Orbán nagyon hülyének nézi a választóit, szokás szerint.

Pedig még a saját tábora sem csak retardált hülyékből áll, es egyáltalán nem biztos, hogy tetszeni fog nekik, ha rájönnek, hogy mit is feltételez róluk imádott Vezérük, hogy mekkora majmoknak tartja őket.

Most itt tartunk es tulajdonképpen mosolyogni kellene, mert a gonosz törpe egyre nagyobb marhaságokba manőverezi bele magát, de mégsincs kedvünk mosolyogni, mert a mi bőrünkre megy a játék, legyen bármi is a végkifejlet.

Most itt tartunk, de nincs meg vége a folyamatnak, es nem kell meglepődni, ha meg ennél is otrombább ügyekkel találkozunk – erre számítanunk kell.

Általában minden folyamat kifut a végpontjáig, miért ez lenne kivétel?

Orbán olyan, mint a kisgyerek, aki beszabadult az édességboltba, - tudjuk, hogy el fogja rontani a hasát.
Kár, hogy mégis nekünk támad hányingerünk tőle…

:O))))

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

"Pedig még a saját tábora sem csak retardált hülyékből áll, es egyáltalán nem biztos, hogy tetszeni fog nekik, ha rájönnek, hogy mit is feltételez róluk imádott Vezérük, hogy mekkora majmoknak tartja őket."

Jelentős tévedés, ez a tábor eddig is mindent megevett és ma is folyamtosan csápol a vezérnek az egyre vállalhatatlanabb dolgokért is, nem fog ez változni, az orbánistának megváltás a golyó...

Jégkaparó írta...

„spórolós ember, összekuporgatta, ugye…”
És mennyi ilyen sok kuporgatós, spórolós ember van az mszp-ben is, ugye?
„Orbán nagyon hülyének nézi a választóit, szokás szerint.”
Mert csak ő nézte hülyének a választóit, ugye? Az mszp természetesen nem.
„Kár, hogy mégis nekünk támad hányingerünk tőle…”
Az ország nagy részének – úgy általában a politikusok neve hallatán - már émelyeg a gyomra.

hógolyó írta...

Névtelennek:
"orbánistának megváltás a golyó..."
Ez jellemző rátok,- amúgy egészséges lelkületűek vagytok.

répajogar írta...

mit érzékenykedsz itt álszentmódra hógolyó?
1 kurva golyón csámcsogsz, miközben orbán 3 millió embert tett még szegényebbé, és több mint százan fagytak meg idáig! az ő haláluk semmi? hú, de te egészséges lelkületű vagy mi?!pár golyó kijárna pár politikusnak mindkét oldalról, meg a hülye választóknak is!!! ekkora balfasz ország nincs még 1 !

Névtelen írta...

hódolatom PUPU!

NEM gúnyolódom, komolyan gondolom, hogy minden tiszteletet megérdemelsz, te, ki a magyar rögvalóság Don Quijote-ja vagy - abszolúte jó értelemben véve.

tegnap este, itt a lakóhelyem környékén, kutyasétáltatás közben összefutottam egy 26 éves, jogi egyetemet végzett ifjúval.
beszélgettünk erről, arról.
aztán én majd hanyatt estem.
kifejtette e fidesz szavazó, ki proli ivadék - tekintettel Kőbányai mivoltunkra - hogy az oroszokat biza jó viktorunk kergette haza, miután az ellenzéki kerekasztal tárgyalásai során meghatározta az ország jövőjét azáltal, hogy ő személyesen vezette, koordinálta a tárgyalásokat végig.

történelem hamisítás magas fokon, a jogi egyetemen előadva, meghülyítve a következő generációkat, kikből esetlegesen a jövő döntéshozói lesznek.

ezek után már nincs mit csodálkozni Navracsics bunkóságán,

DE

legfőképp Morvai Krisztina ámokfutásán, melyet az ódon falak mögül indított repülőstarttal.

jellemzésül az egészről álljon itt egy szó:

HÁNYINGER!

hógolyó írta...

répajogarnak:
- Egy kurva golyón csámcsogok? Ha te kapnád azt a golyót, akkor mit szólnál hozzá? Gondolod a golyó megoldás?
- A 3 millió ember között én is ott vagyok.
- Meg azok között is, akiket az előző kormány tett szegényebbé.
- Száz fagyhalál – EGY IS SOK! Az elmúlt évek számait is össze lehetne adni, az is szép szám lenne! Sajnos!!! (Jobb ha te nem álszenteskedsz!)
Egyébként meg a politikus „urak”-ról az a véleményem, hogy olyanok, mint a disznók etetéskor a disznókarámban. Csakhogy hozzájuthassanak a moslékhoz, egymás hegyén-hátán keresztül gázolva, szájukkal egymást tépik véresre. Az már egyáltalán nem számít, hogy másoknak jut- e valami, csak az ő gyomruk avagy „zsebük” tele legyen.

répajogar írta...

hógolyó.Látom, az álszenteskedés nagyon betalált nálad:))
Ha én kapnám azt a golyót, remélem már nem tudnék szólni semmit...de itt még azt is elkúrnák!!