2011. január 20., csütörtök

ERŐ

Erős Magyarország!

Erős Európa!
Erősködünk reggeltől estig, közben megpróbáljuk dumával pótolni a hiányzó tényeket, dumával elfedni a valóságos bajokat, dumával etetni a választóinkat, hogy lassítsuk az eróziót.
Közben lopunk erősen, magunknak is, meg a gazdáinknak is, és miközben milliárdokat veszünk ki a választók zsebéből, egy remekül kommunikálható – egyébként soha, senki által nem látott - Nokiás-dobozról hablatyolva visszafelé mutogatunk, és ha sebggberúgnak éppen, akkor azt a haza megmentéseként kommunikáljuk – egy hősi segg Európa ellen!
Erőfitogtatás itthon, erősködés külföldön, erőlködés, hogy nagyobbnak látsszunk, mint amekkorák vagyunk, és erőszak minden területen.
Majd mi megmutatjuk – egyszer kell nyerni, de nagyon és akkor majd erősek leszünk, nem lesz ember, ki erősebb lenne nálunk!
És akkor majd erőből alkotmányozunk, erőből átalakítjuk a választási rendszert és erőből választójogot adunk a határontúliaknak.
Ezt persze erősen kommunikáljuk, duma, duma meg duma - sokat dumálunk a hazafiságról, meg külföldön élő magyar véreinkről, és mire rájön a honi magyar, hogy aki Bergengóciában fizet adót, az a mi adóforintjainkat veszi igénybe podagrája gyógykezeltetéséhez, addigra a majma erősen meg lesz már vezetve és darabideig nem lesz visszaút.
Erősen hangsúlyozzuk, hogy mi szeretjük a nyugdíjasokat, de azért persze erősen rányúlunk a pénzeszacsira, melyben a nyugdíjakra összespórolt lóvé van, mint tettük ezt már ugyanebben a műfajban már első regnálásunk idején is.
Erősen fogadkozunk, hogy ettől aztán stabil lesz a nyugdíjrendszer, de közben erősen titkoljuk, hogy ezt úgy kívánjuk elérni, hogy a mai és holnapi nyugdíjasok nyugdíját csökkentjük, meg erősen elgondolkodunk a gyógyszerek ártámogatásának kérdésén is - nem kell mindenkinek ezer évig élni, ugye.
Majd ártámogatás helyett dumálunk, dumálunk, és annyiszor ismételgetjük a hazugságainkat, míg a választónak erős meggyőződése nem lesz, hogy mi mindig igazat mondunk, és ettől aztán ránk szavaz – legalábbis erősen reméljük…
Mi mindent erőből oldunk meg, már anno feleséget is egy vidám verekedés keretében szereztünk egy holdas éjszakán a koleszban.
Számunkra egyetlen dolog van a világon, mi tisztelnivaló – ez pedig az erő maga, de az nagyon!
Ezt persze ellenfeleink erősen kifogásolják, és holmi demokráciáról papolnak (dicsértessék…), de a helyzet a mi teóriánkat igazolja erősen.
Mienk a vár (meg a sültliba...) - övék a lekvár, de majd jó nagy adót vetünk ki a lekvárfőzésre is.
De közben persze megállás nélkül dumálunk, dumálunk, dumálunk, - addig se figyeli a kezünket senki, pedig az ő zsebükben kotorászunk erősen.
Mellesleg mikor dumálunk, akkor összevissza dumálunk, mást dumálunk Mari néninek, mást a vállalkozóknak, mást itthon, mást külföldön, mindenkinek azt hazudjuk éppen, amit erősen hallani szeretne.
Ez a titok, hadd andalodjon el szavaink hallatán, aztán mi meg csinálunk, amit akarunk, hiszen mi jobbak vagyunk, mint maga a nagy Yoda, - az Erő velünk van!
Hát, ha már velünk van, akkor kötelességünk is élni vele, csak azt sajnáljuk, hogy anno beleléptünk ebbe az Unióba vagy mibe, mert ha ez nem lenne, akkor ellenfeleink már régen erős rácsok mögött várnák, hogy lerohadjon cellájuk ajtajáról a műanyaglakat.
De most már mindegy, ha már így esett, majd magunkévá tesszük Európát is, hiszen Magyarország amúgy is méltatlanul kicsi a mi kvalitásainkhoz képest, - egy erős Európa jobban menne a barna cipővel viselt sötétkék öltönyünkhöz, merthogy az úri divatot és viselkedést is erősen ajánlatos lesz mindenkinek tőlünk átvenni, miként a bankadót is, ugyebár.
Erőlködünk hát, a Család felvirágoztatása érdekében, erősen.
Készen állunk a harcra, daß ist mein Kampf, ahogy Erzsike mondja a Balázs show - ban!
Ha ennek esetleg rossz vége lenne, majd sokszor elmondjuk, hogy amit éreznek, az nemám… - az erős rózsaillat, és a nép imádni fogja.

Erősen…


:O))))

A bejegyzés a kapcsolat.hu portálon is olvasható!

36 megjegyzés:

szellemi segédmunkás írta...

még az is elképzelhető, hogy lefekszik neki Európa...az ilyen NAGYBAJVANAHOMLOKLEBENYEMMÖGÖTT nevű dumagépek bármire képesek...
engem egyre inkább egy Philip K. Dick regény súlyosan hibbant, hamis világot teremtő főszereplőjére emlékeztet, aki "összejátszik saját végzetével..." annyira gyenge, és annyira gyűlöli a saját gyengeségét, hogy kinevelt magában egy fasisztába oltott nérót, és uralkodik, míg uralkodhat, míg leuralhat döbbent tömegeket...szerintem ami eddig történt, semmi ahhoz képest, ami következik!! egy ön és közveszélyes diktátort csak egy forradalom állíthat le és kötelezhet kényszerkezelésre...Pupu, te szereted Philip K. Dick műveit? koleszos szarvasbőgésről ugyan nem írt, se a nyuggerek kifosztásáról,de sokat tudott az erőszakról és az öngyűlöletről meg a pofozkodó apákról...

egy fideszes írta...

Ha ilyen elégedetlen vagy, akkor ajánlom neked kedvenc idolod, gyurcsánykád mondatát: ha valakinek nem tetszik ebben az országban, az elmehet. (Hát persze hogy neki kellett menni, mert ilyet egy miniszterelnök nem mondhatott volna!) Javaslom az útirányt: is Tel Aviv.

box írta...

Tudomásul kell venni, hogy az ilyen matuzsálemkorúak ideje lejárt. Nektek múltatok és emlékek, nekünk pedig jövőnk van és lesz is, - bármit is hordtok itt össze a FIDESZRŐL. Majd meglátjátok, hogy VIKTOR fogja kihúzni az országot ebből a nagy szarból!!! S csak nyugodtan mondjátok ránk, hogy nagypofájú fiatalok vagyunk. Van egy közmondás: jobb száz irigy, mint egy szánó! Nektek csak a szátok jár, de a nyugdíjra valótokat mi keressük meg, nélkülünk éhen halnátok.

ÉDES PÁRTONKÍVÜLI írta...

A HÜLYE FIDESZESNEK AKI AZT ÍRTA IRÁNY TEL AVIV:
SEMJÉNETEK MOST MEGY JERUZSÁLEMBE TE TULOK:))))) A FIDESZ MÁR KÜLFÖLDÖN VAN:))) AZ EP TÖKE TELE IS VAN VELETEK:))

MÉG ÉDESEBB PÁRTONKÍVÜLI:)) írta...

boxnak egy balhorognyi infó: ORBÁN VIKTOR MAJDNEM 5O ÉVES TE KIS OVIS...PISI-KAKA BILIBE, NE AZ ORSZÁG ASZTALÁRA!!!!

nyírségi írta...

"Ha ilyen elégedetlen vagy, akkor ajánlom neked kedvenc idolod, gyurcsánykád mondatát: ha valakinek nem tetszik ebben az országban, az elmehet. (Hát persze hogy neki kellett menni, mert ilyet egy miniszterelnök nem mondhatott volna!) Javaslom az útirányt: is Tel Aviv."
Ha nem írod névnek, hogy fideszes, akkor is rá lehetett volna jönni abból, hogy értelmi képességed csak addig terjed, hogy vissza mondd amit beléd sulykoltak.Ha vennéd a fáradságot és eredetit idéznél, nem szövegkörnyezetből kiragadva a mondatot, másként vélekedhetnél.De ez neked már túl nehéz.
Én is javaslok útirányt: 1.fidesz honlapok
2.pokol

VIDÁM MATUZSÁLEM, AKI PPU FAN AMÚGY+ A LEGÉDESEBB PÁRTONKÍVÜLI:))) írta...

BOX-AZ AKI A VILÁGRA HOZOTT KINEK KERESTE MEG A NYUGDÍJÁT? ILYEN A BOX, ILYEN AZ ÉLET...

MÉG MINDIG ÉN:)) írta...

" NÉLKÜLÜNK ÉHEN HALNÁTOK."
EZ A FIAD SZÖVEGE LESZ!EGÉSZSÉGEDRE!:))))

nyírségi írta...

box !!
Nekünk VAN múltunk és SZÉP EMLÉKEINK is.
NEKED nem biztos, hogy lesz ennyi, mert TE még nem éltél meg ennyi évet és ki tudja hogy fogsz-e egyáltalán.A sors útjai kifürkészhetetlenek.A nyugdíjunkért meg MI megdolgoztunk, Te meg még semmit nem tettél le az asztalra, csak a szád jár, fröcsögsz.Neked is tudnám ajánlani az előző útvonalat, na meg esetleg jobb iskolát, mint a fideszét.(szándékosan kis betűvel)

vénuszlakó írta...

Szá'di:

" Hízelgők hadát nézd, ha jő a rangos úr,
Kegyéért ma bókolva versengenek.
De holnap, ha balsorsa elsöpri majd,
Tapossák, s ki bámulta, sorsán nevet."

Névtelen írta...

Attól, hogy valaki Orbán imádó, még nem kell feltétlenül bunkónak is lennie! Vagy igen, kedves Box?

nyírségi írta...

Figyelmébe ajánlom minden idetévedő fideszesnek az alábbi videót, hátha eljut a tudatukig.Ha nem, akkor fölösleges erőlködni, az agymosás sikeres volt.
http://www.youtube.com/watch?v=8kol5bqy3zg&feature=related

ahetszazat írta...

"Mi mindent erőből oldunk meg, már anno feleséget is egy vidám verekedés keretében szereztünk"

Szar lehet neked Pupu, hogy máshogy nem volt esélyed... :D

Névtelen írta...

"Szar lehet neked Pupu, hogy máshogy nem volt esélyed... :D "

a Vezéredről szól a történet:

Aztán megjelent Orbán, s egyre többet sürgölõdött Anikó körül, mígnem elõállt az a
hosszú ideig nyilván tarthatatlan helyzet, hogy a lány hol evvel, hol avval a fiúval lófrált.
Konkoly Thege meglehetõsen indulatosan fogadta, hogy Orbán Anikó körül sertepertél, a fiúk többször közel álltak az összeverekedéshez. Mígnem egy nap elterjedt a kollégiumban a hír: ma eldõl, ki lesz a “befutó”. Félig- meddig kiürítették a sarokszobát,oda érkezett meg Konkoly Thege estefelé, bement egyedül. Nemsokára megjött Orbán is
- egyenest a sarokszobába. Az egész kollégium elcsöndesedett, mindenki arra várt, mi fog történni. Hamar pufogás, dübörgés hallatszott, majd csönd lett. Aztán újra hangos zajok szûrõdtek ki, durranás, dömöckölés, dörrenések, csattanások. Majd nyílt a sarokszoba ajtaja, és kiröpült egy szék. Megint dörgések, dübögések, újabb ajtónyílás, és egy asztal zuttyant a folyosóra. Hajnalig tartott a robaj. Reggel pedig végigfutott a hír a kollégiumon: Viktor lett a gyõztes. Senki nem tudta pontosan, mi zajlott a sarokszobában,de sokáig úgy emlegette a koleszos folklór: lezajlott a szarvasbõgés, az agancsok egymásnak feszültek, a hímek az ösztönök õsi parancsa szerint megharcoltak a
dominanciáért. Az viszont tény: Anikó, másnap reggeltõl Viktorral volt együtt, amint egy
ideje már õ is akarta.
"

S.

box írta...

Olyanok vagytok, mint a hangyaboly. Végre van itt élet!

Marxtérivirágárúslány írta...

nyírségi, miért nem úgy írtad be a címet, hogy rögtön rálehessen kattintani? mivel matuzsálem vagyok:))) mindig rosszul ütök be valamit, így nem tudom miről maradtam le....esetleg viktor harcba száll az mszp elnöki posztjáért, vagy hatos ikrei vannak stikiben a szalaipornómancitól, vagy elhagyta a száját a szó, hogy BOCSÁNAT MAGYARORSZÁG TUDATZAVAROMBAN ÖSSZEKEVERTEM MAGAM A JÓ ISTENNEL?:))))))

matlasszé pongyola az 5o-es évekből írta...

box, mit akarsz mondani a hangyabollyal? a fidesz betiltja a könyveket is és Kaffka Margittal kezdi, hogy ki ne derüljön, hogy az apácák csiklója is belázasodik néha?:))) ÁLSZENT VILÁG!!!!!

OFF-RIMA írta...

VIKTOR TÖRTÉNETE SZÉP IS LEHETETT VOLNA AKÁR...
A KIS FALUSI SUTTYÓBÓL JOGÁSZ LETT, MAJD AZ ORSZÁG ELSŐ EMBERE 2X IS ÉS MOST EURÓPÁT SZÉDÍTI...A GOND AZ, HOGY A ROSSZ OLDALON ÁLL, MEGÖNGYILKOLTA MAGÁBAN A LOBOGÓLELKŰ FORRADALMÁRT, MERT ABBÓL MÁR NEM TUDOTT HASZNOT HÚZNI. NAGYON ELSZALADT SZEGÉNNYEL A LÓ. DE GONDOLJATOK BELE, NINCS FÖLÖTTE SENKI, SZABADON BASZHATJA MEG A DEMOKRÁCIÁT ÉS TÖBB MILLIÓ SEGGFEJ TARTJA EHHEZ A GYERTYÁT... EZ MÁR ÖNMAGÁBAN IS OKOZHAT TUDATHASADÁST: NEM ILLIK, SŐT BŰN MEGERŐSZAKOLNI EGY OLYAN IDŐS HÖLGYET, MINT A DEMOKRÁCIA...MOST MEG MÁR EURÓPÁT, A MÁSIK ÖREGLÁNYT MOLESZTÁLJA... KIS FAROKKAL TÉNYLEG NAGY GONDJA VAN A NYUGGEREKKEL:)))) EZÉRT HASZNÁLJA ENNYIT A SZÁJÁT? :))) ÉN MÉG NEM IS HALLOTTAM EMBERT ENNYIT POFÁZNI ARRÓL, AMI NEM IGAZ!

box írta...

Nyírségi!"A nyugdíjunkért meg MI megdolgoztunk"
Hát ha megdolgoztatok, akkor miért nem attól várjátok, akiknek odaadtátok a nyugdíjjárulékotokat? A ti szoci elvtársaitok ba...ták el. Nem nekünk adtátok. Mi adjuk az ilyen vén tulkoknak, mint ti. Ti élitek fel a mi nyugdíj járulékunkat.De adhatnánk akármennyit, nektek semmi nem lenne elég. (pupu is a pénz miatt sírdogál itt.)Mintha örökké szeretnétek élni. De szerencsére az már nem rajtatok múlik, nem vehettek meg mindent.

négercsók írta...

box jelenléte kiütött pupu! pápá

PuPu írta...

Négercsóknak üzenem:
Nem kellene egy hátulgombolóssal törődnöd!
Az ilyen nagypofájú titánokból lesznek a megkeseredett öregek - már ha megérik.
És akkor is nettó hülyeségekkel fogják szórakoztatni a környezetüket, legfeljebb talábn a gyógyszereik segítenek rajtuk, - már, ha lesz pénzük kiváltani...
:O))))))))))))))

B. Tamás írta...

box!!!
"Tudomásul kell venni, hogy az ilyen matuzsálemkorúak ideje lejárt. Nektek múltatok és emlékek, nekünk pedig jövőnk van és lesz is"

Ha majd nyugdíjas korodban neked is ezt mondják majd a hozzád hasonló TAKNYOK, akkor azt fogod mondani hogy: "Nem haragszom hogy ezt gondoljátok, én is így voltam vele fiatalkoromban." UGYE?

Mégvalami: a kedves nagyszüleidnek is ezt mondod hogy "lejárt az idejük"?! Amikor a szüleid nyugdíjba mennek nekik is azt mondod hogy "fogjátok be mert a te időtök lejárt"?!
Tiszteletben tarthatnád hogy az ilyen "matuzsálemkorúak" építették fel neked az országot amiben élsz!!!

"Majd meglátjátok, hogy VIKTOR fogja kihúzni az országot ebből a nagy szarból!!!"
Ha "Isten Kegyelméből Magyarország, és a Magyar Nemzet Dicsőséges Vezetője" (orbán viktor) annyira kegyes az ország népéhez akkor szerinted miért zavarta el a kormányról a nép, és miért nem engedte visszatérni 2006-ban??????

B. Tamás írta...

box!!!
"Ti élitek fel a mi nyugdíj járulékunkat."
Egyelőre még nem így van, de ha nem csak a fidesz fórumairól tájékozdnál hanem HÍREKET IS OLVASNÁL? HALLGATNÁL akor tudnád hogy "Isten Kegyelméblő Magyarország, és a Magyar Nemzet Dicsőséges Vezetője" Éppen Azt akarja bevezetni, hogy csak annyi pénzt fizessenek ki nyugdíjra, amennyit mi fiatalok befizetünk és a demográfiai helyzetet figyelembe véve mire mi leszünk nyugdíjasok, nem lesz elég aktív korú aki járulékot fizessünk be, és alig kapunk majd valami alamizsnát. De természetesen te nem fogsz sírni hogy ez nem elég.
Azt akkor majd elgondolkodsz hogy milyen jövőt biztosított neked viktor.
Akkor lehet belátod majd hogy nekünk volt igazunk, de addigra már b*szhatod...

egy fideszes írta...

B.tamásnak!
„az ilyen "matuzsálemkorúak" építették fel neked az országot amiben élsz!!!”
„Gyönyörűszép” országot hagytak ránk! Mindenki elégedett, boldog, jól érzi magát benne - nem szégyellsz kérkedni ezzel?
Majd nézd meg a Fidesz 2 ciklusa után. (Mert, hogy a szocik színre sem léphetnek már, az biztos. Jó ha egy kis teadélutánra össze tudják szedni magukat.) Akkor majd lesznek eredmények. Mert ugyebár idő kell ahhoz, amit a szocik szétbarkácsoltak.

nyírségi írta...

B.Tamásnak ismeretlenül is köszönöm, hogy az agyatlan box sértéseire reagált.
Fidesz-iskolában ezt tanítják, máshová meg nem nagyon járt, amint az a bejegyzéseiből kiderül.

B. Tamás írta...

egy fideszes!
"Majd nézd meg a Fidesz 2 ciklusa után. (Mert, hogy a szocik színre sem léphetnek már, az biztos. Jó ha egy kis teadélutánra össze tudják szedni magukat.) Akkor majd lesznek eredmények." NA AKKOR NEKED IS FELTESZEM A KÉRDÉST MINDENKÉPP VÁLASZOLJ! :
Ha "Isten Kegyelméből Magyarország, és a Magyar Nemzet Dicsőséges Vezetője" (orbán viktor) annyira kegyes az ország népéhez akkor szerinted miért zavarta el a kormányról a nép, és miért nem engedte visszatérni 2006-ban??????

box írta...

Pupu! Lehet, hogy hátulgombolós vagyok, de nekünk még áll a világ. Lehet, hogy rajtunk a gyógyszerek segítenek, - már ha szükséges lesz.
De rajtad és elvtársaidon már a gyógyszer sem segít - eljárt az időtök, minden szempontból! Sajnálhatod.

B. Tamás írta...

box!!!
"Lehet, hogy rajtunk a gyógyszerek segítenek..."
feltéve hogy a Vezér(-ed) nem csökkenti a gyógyszerártámogatást, és meg tudod fizetni.

B. Tamás írta...

egy fideszes!!!
„az ilyen "matuzsálemkorúak" építették fel neked az országot amiben élsz!!!”
„Gyönyörűszép” országot hagytak ránk! Mindenki elégedett, boldog, jól érzi magát benne - nem szégyellsz kérkedni ezzel?
Majdnem mindenki jól érezte magát, amíg Viktor Nagyúr meg nem osztotta az országot.

egy fideszes írta...

B.Tamás!
Rossz a memóriád. Javaslom: ginko biloba. De előtte vedd be a cavintont, hogy el ne feletsd bevenni a ginko bilobát, - tudod ezek serkentik az agyműködést. Miért mondod, hogy majdnem mindenki jól érezte magát? Nagyon távol van attól a majdnem mindenkitől! Az a 2/3 az mi a fene? Gyurcsány mit csinált? Már ő megosztotta még a saját pártját is. Most aztán kiskanállal szedegethetitek össze magatokat. Erre kellene koncentrálnotok,vagyis magatokra, ne a fideszre, az nem hoz eredményt. Építgessétek magatokat, mint a fecskefészket! Mert kb. olyan aprólékos munka kell a felállásotokhoz.

T.Kálmán írta...

egy fideszes!
A páfrányfenyő neve Ginkgo biloba.Így, ahogy írtam. Rágcsálj a leveleiből jó sokat, rád fér! Hátha egyszer még hatni is fog nálad. Azért furcsa ezt az aggodalmat tőled hallani, neked ilyenkor örömtáncot kellene lejteni és nem jó tanácsokat osztogatni, de még ezt sem tudod felfogni. Mennyit fizetnek neked ezért a kemény munkáért? Menj csak a Facebookra és lájkoljál keményen inkább,mert megrovást kapsz a hiányzásért, mi meg majd elvegetálunk itt a bal oldalon.

Anya írta...

box

a jelenlegi nyugdíjrendszernek pont az a lényege, hogy havonta a beszedett járulékokból fizetik az aktuális nyugdíjakat. Nem annak a későbbi nyugdíját alapozza meg a beszedett összeg, aki a járulékot fizeti. Ezt a jelenlegi nyugdíjas generáció megörökölte, nem ő találta ki magának. Ők megtermelték az előttük járó generációk nyugdíjának fedezetét. Mondhatni ez egy társadalmi szerződés a generációk között, és nem csak nálunk működik így. Ezen tudott volna változtatni az öngondoskodásnak az a formája, ami lehetővé tette hogy legalább az egyéni befizetéseket egyéni megtakarításokban lehessen elhelyezni. Csak a munkáltatói befizetések szolgáltak a folyó kifizetések finanszírozására. Ennek kötelezővé tételével lehetőség nyílt volna arra, hogy nagyjából akkor, amikor a most 50 évesek generációja nyugdíjba megy, az államra kisebb terhet rójon a nyugdíj. Mivel szeretett vezetőtök most ebbe belepancsolt, épp most intézte el neked és a hozzád hasonlóknak, hogy aktív éveid során befizetett járulékaidnak ne legyen semmi köze a majdani nyugdíjadhoz, és te is az utánad jövő generációkra legyél utalva idős korodban.
Egyébként a téged megelőző korosztályokkal kapcsolatban a visszafogottság már csak azért is indokolt lenne, mert szüleidről és nagyszüleidről beszélsz.

Unknown írta...

Hát ezt jól félrevitte a bértollnok, sikerült egy nemzedéki vitába fullasztani a témát. Azért mi idősebbek legyünk már az ifjúság felé némi belátással: nekünk jutott néhány konszolidált évtized Kádár alatt, létbiztonsággal,
kiszámíthatónak látszó jövővel, nekik meg mi fog jutni? Orbán és az ő erő/szako/s korszaka. Pedig erre tényleg nem illik, hogy jobb egyszer látni, mint százszor hallani róla.
Amit igazából nem értek: egy dolog, hogy Orbán csak az erő kultuszában tud gondolkodni. De a híveinek nem tűnik fel, hogy semmit sem tud kezdeni a gazdasággal, az országkockázat folyamatosan csúszik lefelé, a devizaárfolyamok meg felfelé? Hogy semmit sem teljesített a devizahiteleseknek tett ígéretekből (a pár hónapos kilakoltatási moratórium nemsokára lejár, eszközkezelő pedig sehol?)

Nem kamillavirág írta...

Kálmán úr kérdése jó! Mennyi a lóvé, és főleg milyen lóvé az amit a Fidesz osztogat a spionoknak, csak nem megdolgozott érte a Vezéretek a földeken?

..,, írta...

Hamarosan annyi hajléktalan lesz, hogy el sem férnek majd a Kossuth téren, és előkerül majd a gumilövedék... Orbán Viktor majd kiáll az ablakba hadonászni, és elpanaszolja, hogy őt is szívatják a bankok. A nép zokog, de nem könnyebbül meg és búcsúzóul......mivel nincs bazalt a bányából kéznél... virágszirmokat dobálnak utána vidáman....................- ez egy devizahiteles álma.

B. Tamás írta...

egy fideszes!!!
"Az a 2/3 az mi a fene?"
Az a 2/3 az a választáson részt vevők kb 53 %-a, azonban a magyar választási rendszer (adott képviselőre és listára szavazás)
68,13%-ra pumpálja a mandátumok arányát, de attól függetlenül még nem szavazott rá csak 53%.