2011. január 19., szerda

NÉVTELEN ROHADÉK

Legalábbis Bayer Zsolt szerint ez lennék én.


Persze nem egyedül, több tízezer társammal egyetemben, akik blogokat írunk, a tetejében ezt általában ingyen tesszük, ellentétben a neves rohadékokkal, akik elég jól eltengődnek ugyanabból, amit mi ingyen teszünk – az írásból.

Az ECHO TV-n hangzottak el a bölcs szavak a jobboldal igazlátójának szájából, ahol egy studióbeszélgetés keretében a Magyar Hírlap munkatársaival hányta-vetette meg a világ, s ezen belül az internet sorát Orbán haverja.
Meghallgathattuk, hogy az internet egy valóságos Bábel tornya, ez neki szilárd meggyőződése.
E véleményének ugyan kissé csökkenti az értékét, hogy amúgy semmi értelme nincsen, de hát ennek a ténynek mi Zsoltink munkásságának diadalmasan hömpölygő áradatában semmiféle ritkaságértéke nincs - Zsoltunk már megint hülyeségeket beszél, oszt jónapot.
Mint tudjuk, Bábel tornyát Noé utódai kezdték építeni abból az igen akceptálható célból, hogy felérjen az égig.
Az Úr viszont mérhetetlen elbizakodottságukért megbüntette őket, összezavarta a nyelvüket, mire is a toronyépítés meghiúsult és a felszámoló végkielégítés nélkül szertezavarta népét a Földön.
Namármost az internet – ellentétben Zsoltunk műveletlenségével – nem ér fel az égig, horribile dictu nem is törekszik erre, viszont ha valami, hát akkor ez aztán igazán elősegíti azt, hogy a különböző nyelvű emberek, népek megértsék egymást, meg lehetővé teszi, hogy az emberek egyre kevesebb hibával tudják olvasni a mai Bábel tornyának kiviteli terveit.
Azon is elfilozofálgatott a mi demokrata lelkületű tollforgatónk, hogy ki döntötte el azt, hogy az internet egy szent tehén, amihez nem lehet hozzányúlni, hogy oda mindenféle pszichopata állat azt írogathasson, amit akar.
Namármost nem minden pszichopata állat részesíti előnyben az internetet, van olyan is, amelyik például televíziós műsorvezetésben találja meg önmegvalósítása számára a megfelelő terepet.
Aztán a résztvevők kollektív lamentálásba kezdtek a szabályozás hiányosságai miatt, mert a mai szabályozás szerint csak az a blog esik a médiatörvény hatálya alá, amelyik kereskedelmi jellegű tevékenységet is folytat.
Boros Bánk Levente politológus (van e, ki e nevet nem ismeri…) azon elmélkedett, hogy miért is tulajdonítanak ilyen nagy jelentőséget az álnevek mögött bujkáló bloggereknek, miért van az, hogy egy névtelen blogger véleményére akár egy percet is odafigyelnek?
Aztán mindjárt meg is adták rá a választ, - nevezetesen, hogy például Amerikában a teljes közvélemény negyven százaléka a blogokból, harminc százaléka a hírportálokból szerzi információit, és csak harminc százalék a média egyéb, hagyományos (tv, rádió, napilapok) szereplőinek részesedése az információs piacból.
Hát ez a helyzet, kedves Zsolt.
És ha tudni szeretnéd, hogy mi vezetett ehhez a helyzethez, akkor elárulom: a bizalmatlanság.
A bizalmatlanság az olyan újságírókkal szemben, akik a 168 óránál indultak, ma meg az ECHO TV üdvöskéi, merthogy az ilyenek nem hitelesek, hanem hazudósak.
Vagy akkor, vagy most.
Vagy akkor is és most is.
Ezért van, hogy sokan jobban hisznek a magunkfajtának, mint a magadfajtának – hogy általad is értett , frazeológiával éljek, - merthogy nekünk nem áll érdekünkben hazudozni és bár megesik, ugyan, hogy olykor tévedünk, de azt nem azért tesszük, hogy legyen mire szlovák rendszámot tennünk.
Mi nem pénzért írunk, hanem hobbiból.
Ortegát idézte Bayer végül:
Amikor a tömegember megjelenik majd a politika színpadán, akkor lesz vége majd a keresztény Európának, és mindannak, amit mi szentnek és értéknek tartunk - no, ott vannak ezek a blogokban meg ezekben a fórumokban – mondá és elégedetten hátradőlt, miközben beszélgetőpartnere még zsidózgatott kicsinyt.
Hogy az idézet pontos e, azt nem tudom, de hogy marhaság, az biztos,
Hát, lássuk be, szar a helyzet - én, a tömegember, a névtelen rohadék betettem büdös lábam a politika színpadára, melyet az Úr csak a felkenteknek, Bayernak és társainak tartott fenn, megbízva őket egyúttal az internetnek nevezett szent tehén levágásával.
Erre itten van ez a piefke, meg a greenbrain, meg a brendelmatyas is, - hogy kistigrisről, a pacisról vagy iivcs38-ról és a többi sokezerről már szó se essék.
Hát nem felháborító?
És a tetejébe mindegyikünk csak röhög ezen az egész bolsevik hánykódáson, és valljuk be, hülyének nézi az izgága slapajt, aki szívesen lenne róka a libaólban, csakhát a világ nemigen akarja támogatni az ambícióit.
Azért ezt a szomorú helyzetet ő is meg mi is túl fogjuk élni…


:O))))

41 megjegyzés:

névtelen, névtelen, névtelen írta...

"ingyen tesszük, ellentétben a neves rohadékokkal, akik elég jól eltengődnek ugyanabból, amit mi ingyen teszünk"
Mindenkinek meg van a lehetősége a nevesítésre, csak gerinc kell hozzá.

PuPu írta...

Tévedsz, ehhez döntés kell.
ha majd fizetnek a publikálásért, akkor majd odaírom a nevem, ameddig nem, addig legyen jó a PuPu, - szerintem.
Ha IRL névvel írnék, sem írnék máshogy...
:O))))

Névtelen írta...

Az hogy ma Magyarországon kritikán aluli a politikai közbeszéd az nagyban köszönhető Bayer úrnak és az egykori sajtóklubos kollégáinak (Lovas István, Bencsik András). Ez a kommunikációs stílus egészen elképesztő és szerintem megengedhetetlen, Bayernek érdemes lenne időnként önvizsgálatot tartania.

Anya írta...

Kicsit "dejavu" érzésem van. a forgatókönyv azonos.
1.lépés - kicsit hergeljük a népet valami ellen, amire rá szeretnénk tenni a mancsunkat.
2. tesszük ezt annyiszor, és addig, amíg a sok sülthal elhiszi, hogy minden baj forrása az a bizonyos valami.
3. ünnepelni fogják, mikor elvesszük (tőlük).
Ugyanez játszódott le a bankokkal, a multikkal, a köz és kereskedelmi médiával, az alkotmánybírósággal, a magánnyugdíjakkal.
Azért a Nemzeti Bank megakadt a torkukon, és az internet megszabályozása sem lesz ennyire egyszerű. Ahhoz nem lesz elég egy szimpla törvénymódosítás, ahhoz azért több kell.
Csak azt tudnám, a sok szellemi mákonnyal élőnek mikor nyílik ki végre a szeme? Mikor látja meg, érti meg, hogy a sorozatos bűnbakok megtalálása, megbüntetése, átszervezése után sem javul sem az ország, sem az ő személyes helyzete.
Csak nem fogtak ennyiszer mellé?
Olvastam ma a helyi Thémában, hogy Pálffy István szerint az ellenzék mindent megtesz azért, hogy a nemzetközi porondokon lejárassa az országot. Az a rossz hírem van, hogy nem kell ehhez az ellenzék. a 2/3 és holdudvara egyedül is képes erre. Érdekes, hogy Orbán Viktor mennyire büszke a szocialista kormányok által elért eredményekre és nemzetközi megbecsülésre, ugyanakkor saját kormánya "eredményeit" az ellenzéknek tulajdonítja. Ki érti ezt?
Pupu, csak kitartást tudok kívánni neked és a hozzád hasonlóknak. Nagy szükség van rátok.

dr.Ferenczy Tiborné (cipruska) írta...

Háromszor is névtelen!
Ezt írtad: " Mindenkinek meg van a lehetősége a nevesítésre, csak gerinc kell hozzá."
Hol az a gerinc? Pedig te nem blogot írsz, csak szimpla hozzászólást......de azt mindig névtelenül.
Én csak olvasgatok és nem szoktam hozzászólni, most viszont kérdezem, hogy milyen alapon kéred számon hogy PuPu álnéven ír, ha te névtelenül reagálsz a blogban leírtakra?

szellemi segédmunkás írta...

Miért fontos ez a betegagyú bayer akiről csak ilyeneket írnak:
-széles seggéből esett ki...
- ez pénzért még az anyját is...
- fideszes pártkatona...
-impotens író...
-szegény hülye bayer zsolt...
-1992-ben bayer zsolt még szégyennek nevezte az antiszemitizmust, ma ő ír antiszemita cikkeket...
- bayer zsoltot feljelentette a zöld baloldal ügyvezető elnöke Kalmár Szilárd...
- bayer zsolt írt valamit Esztergom városának, a díjazása 3oo ezer forint volt...
a foszsák zsoca Madách díjat kapott...
-Balogh Artur. A cigány kioktatja bayer zsoltot demokráciából a C-pressen megjelent írása után 1 millió cigány röhögött bayer zsolton...
- bayer zsolt egy megvadult fasiszta és ha orbán haverja, akkor orbán ugyan mi a franc?
ERRŐL A KÖCSÖGRŐL KELL ANNYIT DUMÁLNI, AMIKOR TELE VAN AZ ORSZÁG ÉRTÉKES PORCELÁNNAL IS?

LESZ MÉG BAYER ZSOLT JÓ PÉNZÉRT A SZOCIK SZÓVIVŐJE IS????...

Névtelen írta...

"milyen alapon kéred számon hogy PuPu álnéven ír, ha te névtelenül reagálsz a blogban leírtakra?"

Mert kíváncsi, de a nevét nem adja az egymondatos véleményéhez. Még ahhoz sem.

(A Profil kijelölésekor nekem nem sikerült a Névtelen helyett semmit beírni.)

úttörő írta...

Van igazság abban, amit Bayer Zsolt ír. Amit itt össze-vissza hánysz, az már beteges. Egészségedre!

komló írta...

Épp ideje lenne, ha az internetet is ellenőrzés alá vonná a média.
Amit te is itt csinálsz az abszurd. Ékesszólónak épp nem vagy nevezhető. Gyűlölet árad írásaidon keresztül belőled. Normális emberek nem díjaznak, csak az idióta elvtársaid. Nem is értem, hogy felnőtt ember hogy tudja így, naponta tépni a száját.

négercsók írta...

úttörő és komló mi a lócsecsért jártok ide, ha nem tetszik itt?!! tejért? szopjatok máshol, én itt szopok mert nekem itt jó!:))))

bayer által mocskolódásra kényszerített névtelen közkatona aki gyászolja Magyarországot az ilyen kapcák miatt írta...

megnéztem a fos echo tévében ezt a buzi aljas, alkoholista elmebeteg fideszes szócsőt a bugris tetves patkány bayer zsoltot, és mindezt azért okádtam ide, hogy ANNYIT MÉG SE HAZUDJON MÁR EZ A BAROMARCÚ, NO, LEGYEN MEG AZ AKARATA,AZT ÁLLÍTJA EZT ÍRJÁK RÓLA... MERT OKÁDÉK... ÉS AZ "OKÁDÉK" KIVÉTELESEN NEM AZ Ő SZAVAJÁRÁSA, VISZONT IGAZ. EZ A TULOK EGY PÉNZ ÉS HATALOMÉHES OKÁDÉK!!!! ILYEN A FIDESZ ARCA: BAYER ARC: RAJTA VAN MINDEN GONOSZSÁGUK, SUNYISÁGUK...bayernak minden szövege közveszélyes, a diliházba vele!!!! TÖK SZÉGYEN EZ A MANUS! DE AKKORA SZÉGYEN, HOGY AZ EMBEREK VISSZASÍRJÁK GYURCSÁNYT...

bayer pofája nem szakad le? írta...

25 millió közpénzből!!!
bayernak ez természetes!!!
http://mandiner.hu/cikk/2o11o12o-esztergomi-kozpenzbol-fizettek-bayer-ugyvedeit

dr.Ferenczy Tiborné (cipruska) írta...

" Normális emberek nem díjaznak, csak az idióta elvtársaid. "
Komló! Ezt akartam mondani neked és elvtársadnak, úttörőnek én is.Milyen rendesek vagytok, hogy így helyembe jöttök és nem kell felkutatnom az összes jobbos oldalt értetek.Ha nem Szalai küldött benneteket, akkor nem értem miért szenvedtek itt önként?Talán ez nektek az élvezet? Persze csakis gerincesen, név nélkül, sunyi módon vagytok képesek megjegyzést írni, ez is jellemző.

Névtelen írta...

"Épp ideje lenne, ha az internetet is ellenőrzés alá vonná a média.
Amit te is itt csinálsz az abszurd. Ékesszólónak épp nem vagy nevezhető. Gyűlölet árad írásaidon keresztül belőled. Normális emberek nem díjaznak, csak az idióta elvtársaid. Nem is értem, hogy felnőtt ember hogy tudja így, naponta tépni a száját."


Miért kéne ellenőrizni az internetet? Magadtól nem tudod eldönteni, mit olvass és mit ne? Ez egy saját blog, annak ellenére hogy abszurdnak tartod, mégis naponta látogatod. Cenzúra nélkül nem tudsz megszabadulni tőle? Pld. ugy, hogy nem látogatod.Önállóan, csak ugy magadtól, felnőtt ember létedre... Miért nem olvastok akkor normális embereket, pld. ékesszóló Bayer-t:
""hisztériazsidók és seggnyaló, pitiáner, szar cenzor, faszomért, kibaszott, te szerencsétlen, együgyü, demagóg proletár, bazmeg, geci, lebasszák, kommunista, aljas, tenyérbemászó pofájú, rothadék geciputtony, kurva kibaszott, lábszag és mucsológus, gyáva, sunyi szarok, szarjankó, köcsög gecit, baromállat, pufajkás hazaáruló geci, baszd meg, szarrakás, disznófossal összekent dávid csillag, bazdmeg, okádék, nyáladzás, gennyláda, görény "
..."csókold meg a seggemet, a bélférget kikúrták a tévétől mint macskát szarni, bekúrták a sittre, sábeszdeklit baszott a fejére. A proli apoteózisa. A tőrölmetszett igazi proli a surmó a házmester, aki nagy hangon szid a gangon, liberális idióták, köcsög Csepeli, szarzsák Bolgár, csak ahhoz a darab macskaszarhoz fűzi bensőséges kapcsolat, Hogy te mekkora nagy fasz vagy, Hangos vagy, buta és f@szkalap, pofán basszam azt a vén rohadékot, Lantos viszont egy rakás szar, Menj a picsába ! "

Ebből aztán semmi gyűlölet nem árad :) Mint ahogy belőled sem, mint egy uttörő...
Hasonló a hasonlónak örvend, legyen Bayer a tiétek az összes ékesszólásával, mi meg idióták majdcsak el leszünk itt magunkban...
S.

Egy hozzászóló írta...

Összes délutáni hozzászólónak:
Amit leírtatok, ezek vagytok! Minősít az írás benneteket! /ui: Egyáltalán nem vagytok idegbetegek/
:D :D :D

B. Tamás írta...

Bayer Zsolt a rohadék ha ilyeneket pofázik akkor amikor állítólag szólásszabadság van!

négercsók írta...

egy hozzászólónak: aki itt nem idegbeteg a sok fideszes csalástól, hazugságtól, be nem tartott ígérettől, az vagy hulla már vagy viktor seggét nyalja, aminek végül szintén kórház lesz a vége:)))))

UI.:NAJÓNAK TÖKÉLETESEN IGAZA VAN!!!!

Egy büszke írta...

Anyának
"Érdekes, hogy Orbán Viktor mennyire büszke a szocialista kormányok által elért eredményekre"
Hát tényleg vannak eredmények! Mi a fene? Az hogy szétlopták a 8 év alatt az egész országot, különösen a fővárost, és az embereket? Meg az nagy eredmény, hogy már a fél mszp a börtönben van? Erre lehet büszkének lenni?

Névtelen írta...

http://vastagbor.blog.hu/2011/01/20/meggyes_es_bayer_kozpenzbol_maganvadas_ugyvedi_koltseg

mongolkőrózsa írta...

nem is tudtam te " Egy büszke", hogy a szocik adták a vissza nem térítendő 4o milliós támogatást orbánviktorod feleségének, anikónak:)))

"már a fél mszp börtönben van?" tudod, miért ül az a 3 darab hülye +tévedt szoci? hogy előre melegítse a helyet 3oo nem szocinak:)))

amúgy nyasgem!:)

Névtelen írta...

"...hogy előre melegítse a helyet 3oo nem szocinak"
Ne legyél már ilyen naiv. Nem fog beülni oda egy nem szoci sem. Bebetonozzák a főügyészt, aki majd kimondja hogy nem követett el senki sem bűncselekményt.

ahetszazat írta...

komló írta...
Nem meglepő, Pupu mindig is ilyen stílusba írt: kirekesztő, uszító, kioktató... A haladó baloldali eszmék az agyára mentek :D

dr.Ferenczy Tiborné (cipruska) írta...

ahetszazat, egy büszke, egy hozzászóló !!

" Gondolkodni nehéz, ezért a legtöbben ítélnek."

Azért próbáljátok meg!

Az idézet Márai Sándortól való, nem ártana, ha az itt eltöltött időtöket hasonlók olvasására fordítanátok inkább.Remélem értitek.

a hétszázát! nem stílusba, stílusban!

úttörő írta...

Négercsóknak!
"szopjatok máshol, én itt szopok mert nekem itt jó!:))))"
Én nem bánom, ha pupunak jól esik. Azt se bánom, ha mindkét púpja behorpad.

Névtelen írta...

Négercsóknak üzenem, hogy máskor ilyen hülyeségeket,- hogy ő itt szopik, - ne írjon. Vizuális típus vagyok. S hülyére röhögtem magam, ahogy elképzeltem pupuval.

négercsók írta...

hülye gyerek úttörő! ha én szopom el is várom, hogy minden púpja behorpadjon!!!:))))))

Szabadnapos hullamosó írta...

a lócsecs elkerülte egyesek figyelmét...az nem pupu nemi szerve...
vagy valaki már megint többet tud nálam:))

ahetszazat írta...

najo2010 írta...

Nem várok el tőled gondolkodást, viszont áruld el miért írsz többesszámban, ha én egyszer egyedül vagyok...
Te egyszerre többen vagy?
De hamár többenvagy, pláne helyesírásból, azért okosítalak egy kicsit:
"fordítanátok inkább.Remélem" A pont után legközelebb hagyj egy szóközt, te nagyonhelyeseníró... :D

dr.Ferenczy Tiborné (cipruska) írta...

ahetszazat !
Sajnos nem vagy egyedül. Nem tehetek róla, hogy szelektív a látásod, én ott rajtad kívül még két másikat is megszólítottam!
Azért a ba-,be,--ban-, ben eltalálása fontosabb, mint egy szóköz az új mondat előtt. De örülök, ha csak ennyi hibám van.
Még csak annyit, hogy én nem névtelenül írom le a véleményem, ez azért minőségi különbség köztünk.

ANYÁD A SÍRBÓL írta...

A HÉTSZÁZÁT TE TULOK! HÁT NEM TUDOD, HOGY A PÁLLOTT SZÁJÚ SCHMITT FIDESZES FŐVADBAROM HELYESÍRÁSÁT KÖTELEZŐ UTÁNOZNI??:)))))
NAJO EGYÉBKÉNT HELYESEN ÍR, TE MEG SZARUL GONDOLKODSZ!!!! KEZDEM MEGUTÁLNI PUPU NAAAGY DEMOKRÁCIÁJÁT, HOGY ILYEN FOSOKAT IS BEENGED IDE, MINT TE VAGY!!!!!

ahetszazat írta...

najo2010 írta...

Csak az én nevemet írtad le (többször is) előző hozzászólásodban, most meg jössz ezzel, hogy másokat is megszólítottál... gratulálok a logikai hátraszaltódhoz...
"Azért a ba-,be,--ban-, ben eltalálása fontosabb"
Nagy ász vagy, tudod-e? :D
A véleményedet meg sose kértem, névvel, és név nélkül se, ezért ezen minősítgetésekbe nem mennék bele, keress más játszópajtást magadnak...

ANYÁD A SÍRBÓL írta...

böffentettél, hánytál, remélem megkönnyebbültél, eredj hát utadra, te balga lélek... :D

Toboz írta...

ANYÁD A SÍRBÓL:
A jelződ téged minősít. S ez alapján én is csak azt tudom mondani, hogy ilyeneket mint te kár ide beengedni.

böffentettem hánytam sőt fingtam és jól esett ezt még anyád a sírban is hallotta ! Éljen a jó bélműködés és a haza:)))) írta...

toboz és ahétszázát! de érzékenyek lettetek:))))
írjatok kérvényt pupunak, hogy ne engedjen be ide "ilyeneket", mint én vagyok:))))))

dr.Ferenczy Tiborné (cipruska) írta...

ahetszazat!
Idézem a megszólítást :
"ahetszazat, egy büszke, egy hozzászóló !!" Erre a három névre vonatkozott az én hozzászólásom, amellyel kapcsolatban kifogásoltad a többesszámot.Ha mindhárom te vagy, az természetesen más helyzet, ezt én nem tudhatom. Az ahetszazat név azért szerepel másodszor is, mert az a mondat csak ennek a névnek szól. A többi mindháromnak. Remélem így már sikerült felfognod. Na igen, én tanultam logikát is.
Természetesen tudom, hogy nagy ász vagyok, mindenképpen nagyobb, mint te.Ha te kedvedre minősitgethetsz itt ostoba módon, akkor én is téged. "Nem várok el tőled gondolkodást" ,vagy " okosítalak egy kicsit" --ezeket te írtad nekem. Az írásaidat elemezve úgy vélem inkább én okosíthatnálak téged, ha lenne egyáltalán kedvem hozzá. De nincs.Meghatározott IQ alatt nincs értelme. A véleményed én sem kértem, te ennek ellenére mondtad.Végül megnyugtatlak, te nem lehetnél az én játszótársam, én megválogattam azokat is annak idején.Ebben a kettészakított országban pedig még inkább válogatok.

ORBÁN VIKTOR A HAZA VEZÉRE ÉS MEGMENTŐJE AKI SZINTÉN MEGMENTŐRE VÁR:))))) írta...

Tisztelt Najo polgártársnő! Ön kedves a szívemnek, épp ilyen okos emberek kellenének a pártomba, mert körbe vagyok véve seggnyaló elmebetegekkel, akiknek, ha azt mondom ugassanak, pitizzenek, ugatnak és pitiznek, nincs önállógondolatuk...Ezért aztán nem csoda, ha én is elborult elmével leledzem a győzelmem óta. Tisztelettel kezeit csókolja az ön vezére is, amennyiben az én megmentésemre siet.NE HAGYJON LEKVÁRBAN, MERT SZENVEDEK...ÉS AHOGY PUPU ÍRTA A LEKVÁRT IS +FOGOM ADÓZTATNI, ELVÉGRE NEKEM IS JÁR EGY KIS SZÓRAKOZÁS:))))

Toboz írta...

böffentettem hánytam sőt fingtam és jól esett ezt még anyád a sírban is hallotta ! Éljen a jó bélműködés és a haza:)))) írta...

Egészségedre! Reménykedem, ezek után rendbe is jöttél. Csalódást kell okoznom. Anyám még él. De felolvastam neki, - ha már nem hallhatta. Ő is igen örült az állapotodnak – onnan gondolom, hogy jót nevetett és azt mondta, csak neki ne küldjél belőle.

az üzemeltető írta...

Politikai blog helyett már megint vicclap. Viselkedjetek! Vegyétek véresen komolyan a helyzetet! Nem tudjátok? Képtelenek vagytok rá? Nem vagytok ti már ovisok!Nem elég, hogy a fiúk ilyen rakoncátlanok, de már najo 2010 is beszáll. (Csak azt nem tudom, hogy az a 2010 a megért évei száma lenne?vagy mi?)

Szalai Annamária írta...

Ha nem fejezitek be ezt a gusztustalankodást, akkor kivetek egy pár millás bírságot! Természetesen PuPunak.

AKI UTÁNAM HSZ-T ÍR AZ HÜJJJEEE F..TÚRÓ...:)) írta...

TOBOZ, ÜZEMELTETŐ, SZALAIRISZAANNUSMARCSA ha nem folytatjátok ezt a gusztustalankodást nem kaptok lóvét a fidesztől?!!!!!:)))))
NAJO NEKED IGAZAD VAN...MONDD NEM TALÁLKOZTUNK MI MÁR CSILLEBÉRCEN:)))))

ahetszazat írta...

najo2010 írta...

Most őszintén, tényleg nem tudsz leszállni rólam? Keressél másik játszópajtásat mondtam már, nehéz felfognod?

Bayer Zsolt írta...

Éljen Bayer Zsolti.