2021. január 26., kedd

SHAME, SHAME - SZÉGYEN, SZÉGYEN



Ott egye őket rakásra a fene, ahol vannak!

Mégis elképesztő, hogy nem elég nekik, hogy kilopják a szemünket, még ezzel a vakcina-üggyel is szórakoznak!
Viszont engedélyezték a banlanivimab nevű, eddig még sehol nem alkalmazott készítményt.
Pedig a nép egyébként is elég ideges már, és ez még nem is a vége, hiszen az anyagi gondok majd most fognak csak jelentkezni igazán.
Erre meg akarják venni a fiatalokat - adókedvezménnyel.
Hogy majd nem kell nekik személyi jövedelemadót fizetni, ha egyszer lesz jövedelmük.
És ha nem lesz? 
Mert mondjuk a cégek nem vesznek fel alkalmazottakat, mert nincs megrendelésük, hiszen nem építhet mindenki stadionokat meg hoteleket?
Közben már a fiatalokat is fenyegeti a vírus, ami ellen majd a tízparancsolatot mormolhatják.Ne lopj! - Dehiszen nem ők lopnak, hanem azok, akik nem gondoskodtak az életünk védelméről - vagy tehetségtelenségük okán, vagy nemtörődömségből, vagy hideg számításból - hulljon a férgese!
Menjenek mind a francba, ha lehet kézenfogva és sietve!


És nézzenek szembe a ténnyel, január vége van és itt áll a magyar lakosság védelem nélkül, csak a hablatyolást hallani, meg a felelősség tologatását, meg Péterfalvi Attla adatvédelmi biztos aggodalmait, hogy a lakosság adatai a Bajnai-Gyurcsány hálózat kezébe kerülnek.
Szegény Bajnai sem úszhatta meg, ezek akit csak lehet bekennének szarral, miközben maguk messziről bűzlenek.
Azzal is illene szembenézniük, hogy a tevékenységük és mulasztásaik eredménye halottakban mérhető, és ezek a halottak nem baleset áldozatai, hanem tudatosan dobják őket sírgödörbe, csak előtte még azt is szeretnék, hogy Orbán nevével az ajkukon boldoguljanak meg.
És ezek a halottak valakinek apja-anyja, gyermeke vagy más hozzátartozója, akit soha, senki nem fog már tudni visszaadni nekik, ők meg el vannak foglalva a gazdagodással meg a hatalmuk bebetonozásával.
Krisztus is, ha látná mai magyarországi egyházát, köpne egyet.
Mi lett ebből az országból?


Gyilkosok és rablók ezek, mind, beleértve a kétszázmillióért bevásároló igazságügyi minisztert, a demens Káslert, a Nemzet Nyunyókáját, a háttérben fosztogató Rogánt, a láthatatlan belügyminisztert, a funkcióhalmozó bankárt, de főként szociopata főnöküket.
Közben előhúzták a kalapból az "Orbánnál is Orbánabb" Lázárt, aki simulékony modorú, de önjellemzése nagyon találó.
A cél ugyanaz, de okosabb a tahónál és nem szarik a damasztabroszra, még ha meg is tehetné.
Előkészület lenne a hatalom átstruktúrálására?
Elnöki rendszer készül?
Az lenne a minimum, hogy az ellenzék beígérje nekik a rájuk rohadó műanyaglakatot, még azzal is jobban járnak, mint amikor majd a gyermekek rájönnek, hogy anyáik zsetonok voltak abban a rulettben, melynek nyereménye az ország volt.


Shame, shame,  - szégyen, szégyen - skandálta septa Unella a Trónok harcában, egészen addig, míg a Hegy meg nem tanította neki, hogy mi is az a szégyen.
Itt a nép lesz a Hegy, Orbán meg Septa Unella. 
Volt már ilyen a világtörténelemben, Kadhafinak hívták...

:O)))

3 megjegyzés:

Bubu64 írta...

Igen, elnöki rendszer készül, csak még néhány törvényt át kell farigcsálni, míg van 133 legbátrabb magyar és rosszul alvó semmilyen zsóti. A Magyar közlönybe be kell tenni, hogy ezentúl nem a Sándor- Palota, hanem a Karmelita kolostor az elnök tanyája, nehogy már a főninek költözni kelljen, hiszen 2000 óta arra várt, hogy betelepedhessen. Az meg, hogy hegy a magyar nép? Pupu, ezt Te sem gondolod komolyan.

Belák Andrea írta...

Krisztus látja. És köp.

kekec írta...

Naná, hogy elnöki rendszer épül. Vagy azt hitte valaki, hogy Orbán kiteszi magát egy
kétesélyes országos választásnak, amíg még van 2/3-a?
De ezt azért még átgondolja. Mert előbb kellene a bajuszosszoarét felhatalmazni mindenféle jogkörrel. És Lázár túl potens, hogy irányítsa, mint Putyin Medvegyevet.
Épp ezért kizártnak tartom, hogy előbb lenne elnök a mostani gyenge felhatalmazással és bízna abban, hogy később ezt majd kiterjesztik.
Bár kezdhetünk gyanakodni, ha Áder a 22-es időhatára előtt "egészségügyi okból" távozna, amíg még van 133 "bátor"