2010. november 26., péntek

PAJZSON...

Hát ezt jól elqrtuk, hogy a klasszikus szavaival éljek.


Évekig azzal hitegetettük magunkat, hogy arra kell várnunk, hogy a Dunán beálljon a jég, aztán nem állt be, - ma már a jég sem a régi.
Aztán jött a globális felmelegedés és arra számítottunk, hogy megúszhatjuk, de legalábbis olyan vékony jég fedi majd a folyót, hogy amikor kedvenc Pétere hátán felvágtat reá, akkor beszakad alatta, és majd sírhatunk, meg bevonhatjuk fekete drapériával örökre a Kövérlacit, az ábrázata alapján úgyis remek gyászhuszár válna belőle.
Esetleg még talán Lázár frakcióvezetőt is, aki egyébként - ha jól megfizetik - beöltözik akármibe is, legfeljebb a csörgősipka takarása okán termetesebb kalap kell neki…
Ők aztán - látva a helyzet ilyetén alakulását - kiteszik majd az ablakba a Szűrösmatyit, és kikiáltják a negyedik Magyar Köztársaságot, majd elrendelik a nemzeti gyászt és utasítják a FŐKEFE vezérigazgatóját a Fidesz romjainak eltakarítására, megalakítva egyúttal a Legjobbik névre hallgató pártot.
Szép volt az álom, de sajnos véget ért, ma fény derült a „B” tervre, mely elveti Orbán királlyá választását a Duna jegén és egy sokkal biztonságosabb megoldást tár a közvélemény elé.
Orbán első menetben nem koronázva lesz, hanem az új Alkotmány aláírása alkalmából (Mi, Isten kegyelméből I. Viktor Mihály, Magyarország, Bergengócia és Pirézia, valamint a kapcsolt részeknek ura…) pajzsra lesz emelve!
És hát hun máshun, mint Ópusztaszeren, ahol állítólag az első magyar országgyűlés lett megejtve, - igaz, akkor ország még nem volt, de ez nem probléma, mert ma meg már majdnem nincs, viszont a vérszerződéshez szükséges vért már kiszívta adakozókedvű népéből az ambiciózus uralkodó.
A pajzs nagy lesz és kerek, bekerülési költsége cirka 300 millió lesz, - Semjén Zsolt és Magyar Anna képviselők ennyire tettek költségvetési átcsoportosítási javaslatot, hogy méltó legyen a helyszín az eseményhez.
A pajzs szállítását közbeszereztetik, az indulhat a tenderen, akinek a neve Vitézyvel vagy Kékessyvel kezdődik, az esemény előkészítését az OTP és a Trigránit szponzorálta nyolc éven át.
Ezért a pajzsra emelt vitéznek a ceremónia végeztével le kell adnia a kellékeket, úgymint a koczoghányt, a bozoghányt meg a szablyát, melyet piréz nemzettársaitól vett, valamint az országot, melyet mindannyiunktól vett el.
A promóciós libatepertő visszaadásától viszont a szponzorok eltekintenek.
És akkor ezzel itten be is vonultunk a történelembe, mint az Ópusztaszeri (orbáni) Alkotmány atyja, a Nép boldogítója, a Nagy Zsebes!
Lehet, hogy a pajzsról még szól is egy-két kedves szót az ő népéhez, - tisztelt hölgyeim és uraim, honfitársaim, egyebek!
Itten állok felettetek magasan, jó, ha ezt az eszetekbe vésitek, - én tudom, mi kell nektek, ti meg tudjátok meg, ha jót akartok, hogy nektek meg én kellek!
És készítsétek a betétkönyveiteket, mert szólítani foglak benneteket nemsokára, - nemám akkor kezditek keresgélni, nincs nekem időm várni, szólítanak az államügyek!
A pajzsot a tomboló tömeg közepén négy derék vitéz – Matolcsy vezér, Kósa vezér, Szijjártó vezér és a legendás Pintér vezér tartja széles vállán, Semjén táltos a dobot veri átszellemülten, a harcosok meg lelkesen lóbálják a jogállamot, melyet újabban lovuk két hátsó lába között hordanak.
És aztán az átélhető nemzettudat eme megszentelt helyszínén fecerunt magnum áldomás, még a kutyák is feketekávét isznak, - mindenki kap majd egy rovásírással jegyzett Orbáni Alkotmányt, rövid lesz és velős.
Ez a 2011 évi terv - 2012-ben koronázunk, addigra össze lehet hordani a Koronázódombot a 19 vármegye romjaiból, és akkor a Mi Urunk felvágtathat arra kedvenc Pétere hátán, és szablyájával a négy égtáj felé suhintva fennhangon fogadalmat tesz, hogy úgy meg fogja védeni az országot, mint a nyugdíjakat védte, míg még voltak.
És mi boldogok leszünk és átszellemülten csodáljuk őt, míg csak Nővérke be nem hívja vacsorázni.
Aztán emelkedett lélekkel hazamegyünk és boldogan nézegetjük az Alkotmányt, meg az új adósság-besorolást a CCC+ kategóriában…

:O)))

A bejegyzés itt is olvasható: http://kapcsolat.hu/blog/pajzson

8 megjegyzés:

Annanéni írta...

KEDVES PUPU.
IDŐS ASSZONY VAGYOK.NAGYON SZERETEM AZ IRÁSAIDAT.
LEHET MONDANI " PUPU FÜGGŐ " LETTEM.MIKOR ELOLVASOM IRÁSAIDAT SAJÁT GONDOLATAIMAT HALLOM VISZONT CSAK ÉN NEMTUDNÁM IGY LEIRNI. GRATULÁLOK.
KÉRLEK FOGADJ EL ISMERŐSÖDNEK.
SZIVBŐL JÖVŐ ÜDVÖZLETTE
LÁZÁR ANNA /ANNA933/

Névtelen írta...

Igen, ez tényleg fantasztikus írás, kár, hogy a mondandód nem derült ki... :)

PuPu írta...

Névtelennek üzenem, hogy akár csinálhatna itt magánakl valamilyen nicket is, - pl. észkombájn vagy szőkelány vagy valami ilyesmit.
A poszt miondanivalója meg az, hogy a Vezér és sleppje egyre idiótább, és már fél egy van...
:O)))))

Névtelen írta...

pannonpuma a nickem, de nem mindig van kedvem belépni...
"észkombájn vagy szőkelány" ezeket nem venném el tőled, hátha megunod egyszer puput, ráadásul mindkettő illik rád.... :)

"hogy a Vezér és sleppje egyre idiótább"
Mi ebben az új? Ezt a qrva országot mikor irányította norma politikus?

Névtelen írta...

Névtelennek...

"Ezt a qrva országot mikor irányította norma politikus?"

Egy évvel ezelőtt még ilyenek irányították:
Bajnai , Oszkó páros. Ők úgy tudták rendbe tenni a dolgokat egy világválság közepette, hogy észre sem vetted... és ez benne a szép.

Ezek a fijjuk viszont" libát libára" halmoznak....

Névtelen írta...

"Bajnai , Oszkó páros."

Felmondtad a házi feladatot, ügyes voltál... rendberakták? :))) Mit bazz, mit? Elkerülték államcsődöt, szoclib balfaszság csúcspontját.. azta! :D
Végrehajtották IMF programot, amit kb tollba mondtak nekik, amúgy őnálló gondolat 0 (jó lenne, ha az IMF kölcsönt meg csak te, és értelmi elvtársaid fizetnék vissza...)

"hogy észre sem vetted..." szóra sem érdemes...

PuPu írta...

"szóra sem érdemes..."
Dehogynem.
Ha valamihez ennyire hülye vagy, akkor nem kellene tán itt égetni magad, te sztárközgazdász!
De tőlem égetheted is magad, direkt ezért nm töröltem a baromságaid...
:O))))

Névtelen írta...

"Ha valamihez ennyire hülye vagy, akkor nem kellene tán itt égetni magad, te sztárközgazdász!"

1. Nem neked írtam, ne szólj bele...
2. A témában lehet, hogy hülye vagyok, de úgy tűnik, te méginkább...
3. Hol állítottam, hogy közgazdász vagyok? Kezeltesd magad, látomásaid vannak...!
4. áfa emelés, 13ik havi elvonás, és brutális méretű EU+IMF kölcsön, ennek visszafizetése természetesen áttolva a jelenlegi vezetőkre, csökkent a táppénz, családi pótlék, bérek befagyasztva, konvergencia tollba mondva, stb... egyiket se vettem észre Te nagyonokos... vitatkozz a tényekkel, lássuk ki ég nagyobbat...!