2011. április 13., szerda

IZOMBÓL...

A rendőrség távozásra szólította fel Hajúhadházon a csótányokat, azok meg emberkednek.
Pintér azt üzente, hogy nem lesz több masírozás, aztán meg mégiscsak lett, erre aztán nem történt semmi, mint ez várható volt.
Az igen rossz emlékeket idéző egyenruhában csendőrösdit játszó bambapofájúak meg közben igazoltatgatnak nagy serényen.
Igaz, ehhez semmiféle joguk nincs, de ez őket nem zavarja – a jog egyébként is csak úri huncutság, babázzanak el vele az ügyvédek, meg különben is…
Ha Orbán Viktor azt gondolja, hogy ők nem olyan tehetségesek a jogszabályok sajátos értelmezésében, mint ő, akkor ez igencsak súlyos tévedés.
Ha ma feloszlatják őket, akkor holnap újjáalakulnak Fehér Hóhér Népzenei Táborrá, az egyenruhára felvarrják a violinkulcsot, oszt jónapot.
Viktor ez ügyben éppen nyakig ül abban, amit ő csinált oda a kerítés mellé – gyere Anikó, nézd meg, ezt itten mind én sz@rtam – most meg fintorog, mert ugyan az akció tetszik neki, de ebből baj lesz, ezt érzi ő is.
Na, nem az állampolgárokat félti – azoknak majd megmagyarázza, hogy tulajdonképpen a Nemzeti Egyetértés csúcsosodik ki ebben az akcióban és itt az ideje integrálni az elkötelezett rendfenntartókat a rendfenntartó testületek közé – de arra már rájöhetett, hogy az ilyen típusú hülye dumát a nyugat nem kajolja.
Jelzem, akkora baromságokat tud mondani, hogy jelentős részüket angolra sem lehet fordítani, vagy ha mégis, az angol akkor is csak csóválja a fejét – mekkora marhák ezek a bennszülöttek.
Szóval most folyik az izmozás, Pintér belügyér megmutatta rettenetes bicepszét, mire is a Szebb Jövő hívei vidáman kiröhögték, oszt csendőrködtek tovább – nem tudják ezek, úgy látszik, hogy ki a Kínai Piac ura…
Eljátszottam a gondolattal, hogy mi is történne, ha – mondjuk - kétszáz baloldali beöltözne munkásőr gúnyára hajzó egyenruhába, oszt elkezdene járőrözni Soltvadkerten, merthogy igen elszemtelenedtek ottan a kulákok, le kell kicsit törni a szarvukat.
Pofátlanul kizsákmányolják a szegény magyart.
Éhbérért dolgoztatják és vendégmunkásokkal szorítják ki a munkaerőpiacról, - már tízen akasztották fel magukat, mert nem jutott nekik hely sem a tablettázósoron, sem a tarhonyaföldön,  pedig ők is elbírják a cukros-zsákot, nem csak a román…
Vajon mennyi idő után veretné szét Orbán apja emlékét?
Érdekes helyzet, - Pintér úgy látszik utasítást kapott, Vona meg - úgy tűnik - tesz rá magasról.
A helyzet jelenleg feloldhatatlannak látszik, mindkét félnek kínos lenne visszalépni, Vona elveszítené a támogatottságát, Viktor meg nem mer erőszakot alkalmazni, nehogy akkor meg ő veszítse el.
És a rendőrség szerepe is eléggé necces ebben a helyzetben, merthogy az mégsem járja, hogy ugyanazokkal állnak szemben, akik miatt egyszer már elmarasztalták őket testületileg, és akkor most lépjenek fel keményen és határozottan?
Lépjen fel az, akinek az anyja lépegető exkavátor, ezekért veresse magát a rendőr?
Ennyiért?
Majd legfeljebb bevetik a terrorlegényeket, oszt legalább megszolgálják a kiemelt illetményt, Talpas XII. Józsi meg meleg szívvel nézi, mikor felturbózott kollegáját oldalba verik egy kocsilőccsel, - még kiabál is neki, hogy a számod leesett!
Aztán persze ha itt szétverik őket, akkor majd megjelennek máshol, és kezdődik a macska-egér harc, legalább lesz haszna a luxusterepjáróknak, átdizájnolják majd őket szépen baseballütőkkel.
Közben a cigányok is, meg a libák is rettegnek, mert ugye, csak a hülye hiheti azt, hogy itt rendet lehet tenni izomból, - itt egyre több lesz a szegényember és ez setét jövőt vetít a libák elé.
Talán ki kellene vándorolniuk a gazdag rokonokhoz Kanadába…
Akkora a szegénység, hogy a Szebb Jövőt már a cigányoktól lop, - most például betörőt.
Mikor a cigány származású, rendőri múlttal rendelkező Kolompár polgárőr (helyi versenyző) a helyi lakosok segítségével elfogott két betörőt, akkor először megjelent a helyszínen a rendőrség, aztán Juli néni az alvégről, a körzeti védőnő és csak utánuk a Szebbjövő.
Viszont náluk volt videofelvevő, úgyhogy a betörőket azonnal a nevükre vették, a nyakukra tették a lábukat és boldogan készítették a felvételt, mint amikor Kittenberger Kálmán elejtette a nagy feketesörényűt.
De nagy kár, hogy az elfogottak nem voltak feketesörényűek, hanem derék, szorgalmas szőke magyar emberek voltak, akik éppen be kívánták tölteni a Szebbjövő miatt hirtelen kialakult piaci rést, de kicsire nem adunk, hazudtak hozzá maguknak még két cigányt is, már csak ideológiai okokból.
Érdekes ez a helyzet, én azért későbbre vártam, hogy Vona harcbaszálljon a jobboldal alfahímjének szerepéért, de úgy vélem, mi csak nyerhetünk a dolgon.
És aki még nyerhet, azt úgy hívják újabban, hogy Magyarország…

:O))))

20 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szebb jövőt, magyarok!

PuPu írta...

Mi is ebben reménykedünk, lesz még egyszer olyan Magyarország, ahol nem találkozhatunk nácikkal.
:O)))

Névtelen írta...

Ezek a masírozók még nem vertek agyon embereket, nem követtek el semmiféle bűnt.Nem úgy,mint a szeretett cigányaid, akik agyonverték az édesapát kisgyermekei szeme láttára.S ez csak egy példa, de lehetne sorolni.Mit érezhettek azok a gyermek?Félelmet,rettegést,kétségbeesést, stb.Még bele gondolni is szörnyű.Majd ha a masírozókról ilyet hallani, akkor jogosan lehet félni, de addig ez demagóg duma.

Névtelen írta...

Egyetértek Névtelennel. Túl van ez a kérdés lihegve, arányosítsunk már egy kicsit. Aki fél a masírozóktól annak van miért, én nem félek és még azt sem bánnám, ha itt állnának a kapum előtt nap, mint nap, legalább tudnám, hogy védett vagyok. Ugyanis a jelenlegi hatóság, akinek kutya kötelessége lenne megvédeni engem nem teszi, sőt..... erről is lehetne írni. Egy másik névtelen

xy írta...

"Éhbérért dolgoztatják és vendégmunkásokkal szorítják ki a munkaerőpiacról, - már tízen akasztották fel magukat," Libás Gordon miatt is felakasztották legalább ennyien magukat, jutalmul miniszterelnököt csináltak belőle.Nem baj?

Névtelen írta...

Mi van a nevedet nem mered a véleményedhez adni????

Névtelen írta...

Hiába vergődnek ezek a szerencsétlen szebb jövőző nácik,ha egyszer igazi összefogás lesz ellenük be lesznek sz@rva.Csak meg kell nézni a róluk készült videókat,csak elhízott,vizenyős szemű pocakos, alkoholistákat lehet látni.

raptor írta...

xy
Miért vádaskodsz? Van bizonyítékod? Oszd meg,mert ezt még senki nem bizonyította!!

Margó írta...

Egy felmérés(Femina)szerint a "Libás Gordon" volt eddig Magyarország leghitelesebb miniszter elnöke!
Egyet érték a felméréssel.
Kíváncsi vagyok(leszek)rá,hogy Vonát,vagy Orbánt mikor hívják meg előadást tartani bármelyik külföldi egyetemre.
Nem masírozással kellene megoldani a cigánykérdést,hanem a kormánynak lenne megoldani a "kötelessége".Nem csak a mainak,hanem vonatkozik ez az előzőekre.Ha a Jobbik vagy a Gárda tenni szeretne cigány ügyben,akkor meneteljen a Parlament előtt ez ügyben!
Évek óta van egy cigány alkalmazottunk,olyan munkabírással,hogy sok fehér ember mellette "össze esne".
És nem egy "kigyúrt"ember.....
Rá lehet bízni bármit,nem kell félni Tőle.
Talán,ha lenne munka lehetőség,a cigány sem a bűnözésből élne.....
Biztos,hogy ezért a hozzászólásért kapok hideget-meleget,de előbb a lehetőségnek kellene meglennie,és utána jöhetne az ÍTÉLET!

Névtelen írta...

Azért érdekes látni, hogy így a XXI. század elején mennyi funkcionális analfabéta létezik: kvázi írni tudnak/képesek, de az írott szöveg megértése már nem megy ... ha esetleg egyikőjük sem végzett még a nyolcból minimum hét osztályt, akkor persze elnézést tőlük - bár akkor meg minek írogatnak ilyen portálokon, tanulják inkább helyette a történelmet ezerrel -, mert kizárólag akkor nem tudhatják, hogy hova szokott vezetni az ilyen mentálisan súlyosan sérült csürhebandák vitézkedése.
Aki a fényképre ránéz, annak világos, hogy a rajta láthatók elmebeli képességei nagyjából egy hatéves óvodáséval vannak egyenlő szinten. Lelke rajta mindenkinek, aki hatéves óvodásokkal óhajtja kezeltetni egy ország bő húszéves társadalmi problémáját.
Az maga is hatéves óvodás szinten áll.
Vica

xy írta...

Raptornak!Sok minden még csak ezután lesz bebizonyítva. Most folynak a perek amiért szétrabolták a fővárost az mszp emberei s több más ügyben is.Majd lesznek bizonyítékok, örülhetsz.S még sok minden kiderülhet, csak ki kell várni szép sorjában,mint ahogy a libák vonulnak.Viktor nemcsak a száját járatja, nagy bánatotokra.

ellenszék írta...

xy írta...
engedd meg, hogy kiröhögjelek...a téma nem a bajnai, hanem a tornából felmentett, iq-hiányos gárdista toporgása az árok szélén.
tokkal-vonóval együtt jogtalanul.
és még van pofájuk azt mondani, hogy majd akkor vonulnak le, ha jónak látják!
nem ártana már végre a helyükre tenni őket.
de pintér ehhez gyáva, pedig tényleg övé a kínai piac!
ezt vitatta el tasnádi, oszt most ki-be jár a börtönből, mint a sublótfiók:-)))

Margó írta...

xy!

Orbán már a "száját járatja"-val épp elég bajt csinált az országnak és több millió embernek,de látom némelyeknek még nem oszlik a narancssárga köd!Nem azzal van a baj,hogy csontvázakat,törvénytelenségeket kerestet,hanem azzal,hogy a jobb oldalt, bármiről is van szó nem "vizsgáltatja" semmiben...
És ettől lesz teljesen hiteltelen,nem mintha olyan nagy elismerése lenne bárhol is, a FIDESZ-t kivéve...
A főváros szét rablásához,de akár országos szinten,a jobboldal is besegített....

B. Tamás írta...

A szerb, a szlovák, a sváb, a horvát és egyéb kisebbségek egyáltalán nem pofáznak a gárdisták ellen, csak a cigányok. Vajon ők miért nem félnek tőlük? Talán azért mert nem adtak okot arra hogy szidják őket?
Én konkrétan utálom a Jobbikot és fiókszervezeteit, de ha a rendőrség képtelen megvédeni minket akkor valakinek meg kell ezt tennie. Ha nekik, hát el kell fogadni őket - jobb híján.
Vajon miért csak adott helyekre mennek masírozni? Vajon miért nem járják végig az országot? Lehet hogy azért mert ott ahol vannak okot adtak rá hogy odamenjenek - ha már rendőrök nincsenek?

B. Tamás írta...

A szerb, a szlovák, a sváb a horvát és egyéb kisebbségek egyáltalán nem pofáznak a gárdisták ellen, csak a cigányok. Vajon ők miért nem félnek tőlük? Talán azért mert nem adtak okot arra hogy bántsák őket?
Én konkrétan utálom a Jobbikot és fiókszervezeteit, de ha a rendőrség képtelen megvédeni minket akkor valakinek meg kell ezt tennie. Ha nekik, hát el kell fogadni - jobb híján.
Vajon miért csak adott helyekre mennek masírozni? Vajon miért nem járják végig az országot? Lehet hogy azért mert ott ahol vannak okot adtak rá hogy odamenjenek - ha már rendőrök nincsenek?

AntiVica írta...

"Azért érdekes látni, hogy így a XXI. század elején mennyi funkcionális analfabéta..."

Akkor miért dicsekszel ezen képességeddel...? :D

éva írta...

Cigányok nem gyújtották (még) gyerekes családokra rá a házat, cigányok nem lőttek le (még) gyereket az apja karjaiban, munkába induló embert a saját udvarán, anyát a saját ágyában....
De ha a fekete csótányok még sokat provokálgatnak, akkor akár azt is megélhetjük.

A jobbosok legalább a saját sztárolt írójuktól Wass Alberttől tanulhatnának: a víz elszalad, a kő ottmarad! Azaz két heti gágogás, libasorban masírozás után a problémák ugyanott maradnak!
Csak addigra sikerül még mélyebbre ásni az árkokat!

Egyébként meg érdekelne: ki fizeti a révészt? Honnan telik 2 heti szabadságra, egyenruhákra, szállásra, kajára, utazásra (zsoldra?)
És az igazi klasszikus kérdés: kinek az érdeke?

Névtelen írta...

Margó! "szét rablásához" Ez egy igekötős ige. Mielőtt írsz, tanulj meg helyesen írni, ha már oly okos vagy.

Margó írta...

Kedves Névtelen!
Valami nem stimmel,mert először én is szétrablásnak írtam,de a helyesírás javító pirossal hozta.Így hát kijavítottam...
Mellesleg azt hittem,hogy ha van véleményem akkor közzé tehetem.
Ha meg van hiba az írásomban,ne ijedj meg,nem készülök köztársasági elnöknek....
Ismeretlenül is üdv.Neked!:)))))))))))))

B. tamás írta...

"éva írta...

Cigányok nem gyújtották (még) gyerekes családokra rá a házat, cigányok nem lőttek le (még) gyereket az apja karjaiban, munkába induló embert a saját udvarán, anyát a saját ágyában...."
Ez így igaz, DE:
A cigányok vertek már agyon embert a gyerekei szeme láttára;
Cigánygyerekek köptek már le öregasszonyokat, mert azok nem akartak nekik a saját nyugdíjukból csokit venni;
Cigánygyerekek szartak már oda mások háza elé a szüleik biztatására;
Vertek már agyon ártatlan embereket saját házaikban, és még sorolhatnám...