2011. április 12., kedd

SZEBB JÖVŐT...

Először hetente módosították a hatályos Alkotmányt.
Aztán nekiveselkedtek az összes állami kulcspozíció megszállásának.
Utána rendeztek egy-két sürgős anyagi kérdést, felvirágoztatták a válság sújtotta dolomitbányászatot, bedöntötték a forintot, hadat üzentek Európának, legázolták az Alkotmánybíróságot, elzavarták a francba az egész bírói vezetést, most készül a régi Alkotmány helyett az új Viktormány, a hatékonysághoz nem férhet kétség.
Egyetlen dolgot nem tudtak eddig megoldani, nevezetesen azt, hogy haza, vagy a francba zavarják a fekete gúnyában rendszeres cigányriogatással foglalkozó nácikat.
Ez a feladat meghaladja az erejüket, hiába keresnek rá megoldást, egy istennek se lelnek – úgy látszik az „A” terv mégsem kivitelezhető - Orbán nem tud lekeverni három méretes maflást és imígyen nem tudja hazazavarni sem őket.
A „B” terv meg úgy látszik az, hogy addig, ameddig a szegény cigányokat hajkurásszák, nem jut idejük Orbánt hajkurászni.
Így hát most már megint közrendet biztosítanak, ezúttal a Hajdú-Bihar megyei Hajdúhadházon.
Pedig ezúttal nemhogy nem hívták őket, hanem kimondottan ellenezték a megjelenésüket a településen, ezt a helyi polgármester kifejezésre is juttatta.
Mégsem lehet ellenük mit tenni, a fekete egyenruhák – úgy látszik – megbénítják az államhatalmat és az egyébként Lucky Luciano típusú belügyminiszter is csendes beletörődéssel szemléli a kialakult szituációt.
 Ahelyett, hogy a rendelkezésére álló erőkkel felszámolná ezt a nyilas bandát, rendőrei kísérgetik őket, mint kisúttörő az öreg nénit a zebrán, oda – vissza.
Pedig nem kell nagy jóstehetség ahhoz, hogy megjövendöljük – balhé lesz ebből előbb-utóbb, méghozzá nagy balhé.
Amúgy sincsen valami túl rózsás helyzetben az a réteg, akiket ezek a féleszűek riogatni tudnak, egy lépéssel vannak belül éppencsak az éhséglázadások határán és azt már a kezdő cirkuszi fókaidomár is tudja, hogy még az állatot sem szabad sarokba szorítani, mert akkor támadni fog, - ezért építik a manézs ketreceit kör alakúra…
A magyar társadalom most éppen nem kör alakú, emellett a legszegényebbeket állandóan ingerlik, hegyes és éles tárgyakkal szurkálják, nem adnak nekik enni és állati sorban tartják őket, és ez egészen addig fog menni, míg valamelyik nemzetvédő hősnek el nem vágja a torkát egy elkeseredett cigány.
Akkor aztán majd jöhet a jajgatás, kísérgethetik a bajt magának kereső tetemét körbe-körbe az országban – íme, megvan a magyar Horst Wessel!
Vagy kétszázan bohóckodnak éppen Hajdúhadházon, ebből nyolcvanan a faluban vitézkednek, a maradék meg a környező erdőkben lesi a közbiztonságot állítólag – le lesz a nyúl is tartóztatva!
Kétszáz ember nem kevés.
Ezeket etetni-itatni, ruházni kell, ellátni rádióval, sátorral, a gépkocsikba üzemanyag kell, a két hét táboroztatás egy kisebb vagyon – ugyan, ki fedezi ezt?
Merthogy ezek az emberek kiesnek a munkából is, így aztán valamennyi zsold is kell nekik, hiszen nekik is van gyerekük, családjuk, - vagy talán ha befejezik a csendőrködést, akkor ellopják a cigányok elől a ludaskását?
Vagy a szomszéd kolbászát a füstölőről?
Miből élnek ezek az emberek és ki finanszírozza őket?
Nem, lenne hátrányos megtudni, merthogy ami erő a rendelkezésükre áll – ha javarészt potrohos erő is – az jelenleg úgy egy ezrednyi idióta, ennyi katonai fegyelemmel mozgó emberrel pedig igen randa dolgokat lehet művelni.
Kell ennek az országnak ez?
Nem kell.
És olyan egyszerű lenne törvényt módosítani, hogy nincsen más önkéntes rendfenntartó szervezet, csak a Településőrség, rendőrségi irányítás alatt, és a szervezetnek csak a területileg illetékes rendőrkapitány hozzájárulásával lehet tagja bárki is, - továbbá, hogy mindenki csak a lakhelyén teljesíthetne településőri szolgálatot vizsga után, évenkénti hosszabbítással.
Nem lehet, mert nem áll a hatalom érdekében a rend, így egyszerűbb kordában tartani a szegényeket, ha hőbörögnek, majd Orbán rájuk ereszti csótányhadseregét.
Régi recept ez, általában be szokott jönni.
De azért van, amikor rossz vége lesz a dolognak - Szálasi se gondolta volna, hogy milyen magasra jut…

:O))))

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sor kerül majd ezekre is. Előbb azonban a szocdemeket, a libsiket, és a demokratákat kell elhallgattatni. Majd utána. Mert annak idején anno egy másik országban egy másik, szintén "demokratikusan" hatalomra jutott népvezér a minta, és nem ez a kisstilú Szálasi. Másrészt a mai hatalomnak egyenesen érdeke, hogy éhséglázadás törjön ki. Akkor teljesedhet ki igazán a diktatúra, és vethetők börtönbe a demokraták............

Névtelen írta...

Kedves PuPu! Mit kéne csinálni mégis a cigányokkal? Tény, hogy a nyilasok megjelenésével jócskán csökkent a bűnesetek száma! Ez azért eredmény, nem? Persze, nem vagyok híve a feketeruhás sereg masírozásának, de akkor a nem cigányt ki védi meg a lopások, rablások ellen? Ők nem szorulnának védelemre? Róluk valahogy nem esik szó! Mindig csak a rasszistákról és szegény cigányokról hallani, de ezek sok-sok áldozatáról, sértettjéről hallgat a média. A cigány cselekedeteit megélhetési bűnözésnek aposztrofálják, de akitől ellopnak mindenét azt minek lehetne nevezni? Talán megélhetési áldozatnak?
52 évig Budapesten éltem, 3 éve költöztem Somogy megyébe. Minden évben ellopták a gyümölcseimet, betörtek a tyúkólba, ellopták a tyúkokat (de szinte az összes szomszédomnak) és a minap 3 cigány beugrott az udvaromba és elloptak egy értékes barkácsgépet fényes nappal, 15 méterre tőlem! Ja és letaposták a kerítésemet.
Akkor én most ne rasszistázzak? Javasolnám, hogy ne csak egyoldalúan vegye védelmébe a cigányokat, hanem az ellenoldal félelméről és gondjairól is írjon többet. Üdvözlettel: kogito

Névtelen írta...

Tisztelt PuPu!
Látom, nem tetszett az objektív megjegyzésem!
Hol van magánál a szólásszabadság? Kogito

Névtelen írta...

Tisztelt PuPu! Megkövetem az előzőért! Mivel későn jelent meg a hozzászólásom, már azt hittem, törölte.
Egyébként minden tiszteletem az Öné, az összes írását elolvasom. Tetszik a humora és a szókimondósága. Kíváncsi leszek, hogy ezt az idióta Orbánt meddig tudja tollhegyére tűzni. Félek, a médiabunkó elhallgattatja Önt is. Én egy idős ember vagyok, de ilyen állatságokat a Rákosi-rezsimen kívül még nem láttam. Továbbra is várom szellemes írásait. Üdvözlettel: kogito