2011. április 22., péntek

ITT VANNAK A NÁCIK!

Világgá mentek a gyöngyöspatai cigányok.
Bizonyára sokan mondják Gyöngyöspatán és környékén, de az ország sok más településén is, hogy hála istennek, csak mennének már tőlünk is világgá, merthogy a cigány az koszos, tolvaj népség, akik délelőtt gyümölcsöt lopnak, délután libát meg tyúkot a baromfiudvarból, este meg öreg néniket (még véletlenül sem öreg bácsikat) vernek agyon merő szórakozásból.
Míg ellenben - valljuk be bátran -  a derék magyar ember mindent lop, válogatás nélkül ha nincs leszögezve vagy lebetonozva.
És ha rájön a hülyeség, úgy vágja tarkón szerencsétlen apját-anyját, mint paraszt a nyulat, de azon nem szörnyülködünk hosszasan, mert azt nem cigány követte el.
Szegény kiskunlacházi lány meggyilkolása is csak addig volt téma a közvéleményben, míg lehetett felháborodottan cigányozni, mióta kiderült, hogy az elkövető nem cigány, azóta mindenki megnyugodott, még talán a féleszű polgármester is.
De azért itt a cigány a rákfene.
Ebből kifolyólag aztán meg kell népnevelni őket, miként Rákosi tette ezt az ingadozó középparasztokkal, ha szükséges némi erőszak alkalmazásától vagy pszichikai terrortól sem riadva vissza.
Ezért aztán felnőtt emberek pénzt nem kímélve különféle bohóc-jelmezekbe öltözve riogatják a cigányokat, lehetőleg nyomasztó számbeli fölényt produkálva, miközben fennhangon hirdetik, hogy a cigány csak falkában bátor, míg bezzeg ők csapaterőben bátrak.
Olyan szörnyű ez az egész, a sok szerencsétlen kisember, amint éppen megtalálja ellenségét a még nála is nyomorultabban, akiket a nyomor lopni kényszerít, merthogy ha nem lop, akkor nem jut a gyerekének meleg étel az asztalra, télen megfagy öreg anyja-apja a fűtetlen szobában, ahol a szoba sarkán befúj a szél.
Nem különlegesség ez a dolog, előfordult ilyen máshol is, legfeljebb a cigány helyett a niggert terrorizálták, vagy a szunnitát, a kurdot, a zsidót, esetleg az óvodában a vörös, dundi, szemüveges kisgyereket, vagy a kis bicebócát – valakit, aki kilógott a sorból valamilyen a többségétől eltérő külső jegye, tulajdonsága vagy származása alapján alapján.
Sváb nagyanyám nem tanította meg a lányait németül, merthogy az ő gyerekeit ne csúfolja senki, mint ahogy őt csúfolták hajdan.
Amerikában a Gárdát Ku Klux Klánnak hívták, tagjai „engedetlen” négereket korbácsoltak, keresztet égettek és a rettegésbe hajszolták a színesbőrű embereket.
Ma Amerikának színes bőrű elnöke van, számtalan fontos állami tisztségben ülnek színes bőrű politikusok.
Mert Amerika tud tanulni, mi pedig elveszítettük – vagy tán sosem volt? – a tanulásra való képességünket.
Nem volt elég tanulság számunkra a Holocaust, ma ugyanazok az ordas indulatok kerülnek felszínre, mint akkor, csak a célpont ma nem a zsidó, hanem a cigány.
Persze mehetne ez duóban is, csak hát, ugye mióta feltalálták a vadászbombázók légi utántöltését a dolog kockázatossá vált, merthogy a zsidók menet közben kissé sprőddé váltak.
Hát mikor jut már el egyszer tudatunkig, hogy az embereket egyenként, külön-külön, a cselekedeteik alapján kell megítélni?
Egyszer már halálba küldtünk párszázezer magyar állampolgárt, akik rengeteget adtak a magyar művészetnek, sportnak, tudománynak, most megint vannak, akik talán halálba is küldenének ismét párszázezer magyar állampolgárt, akik mellesleg az utolsó tartalékaink lehetnének a fogyatkozó európai munkaerőpiacon.
Sokszor elcsodálkozom, hogy milyen végtelenül ostoba is az én népem.
Azon siránkozik, hogy húsz-huszonöt év múlva nem lesz senki, aki majd kitermelje a  nyugdíjaikat, és akkor ahelyett, hogy azon törnénk magunkat össze-vissza, hogy az orrunk előtt semmittevő párszázezer fiatal emberből piacképes munkaerőt neveljünk, mi elüldözni akarjuk azokat, akiknek ugyanúgy magyar az anyanyelve, mint nekünk és akik itt élnek közöttünk már párszáz éve.
Csodálkozom felettébb Orbán Viktoron is, aki annyira kreatív tud lenni bármikor, mikor mások becsületébe kell gázolni – hogy megakad mindjárt, ha a becstelenség ellen kell harcolni…
Orbán kormánya Magyarországot letolja Európa térképéről, tönkreteszi az ország maradék tekintélyét is – egy rasszista banánköztársaság víziója rémlik fel, ha körbenéz valaki ebben az országban.
Véget kellene vetni ennek a folyamatnak, még mielőtt késő lenne.
Itt vannak a nácik, ki illene már mondani és tenni ellene állami szinten is - nincs már miért finomkodni.

:O))))

29 megjegyzés:

Névtelen írta...

oké, pupu ez már olvasható, díjazom a jóindulatodat, de feleekkora betűk is megteszik...:) nem tudom mi volt a gond a reggeli betűkkel, visszanéztem a másik írásodhoz, most már az is könnyen olvasható.
elkeserítő, hogy igazad van: itt vannak a nácik. ezt már nem lehet szépíteni...

? írta...

Remélem a sok világgá ment cigány a te szomszédságodban telepedik le. Tárt karokkal és forró csókokkal üdvözöld őket.

realista írta...

PUPU! Miért nem a magyar kormányokat hibáztatod a cigányok helyzete miatt? Hisz a kormányok tehetnének a legtöbbet értük, de nemcsak Orbán Viktor, hanem Gyurcsány is és az előzőek is lesz...rták őket IS jó magasról.Nem a magyar emberek a hibásak, hogy itt tartunk - cigányügyben is, hanem az elmúlt 20 év impotens kormányai.Bár megkérdőjelezem, hogy impotens-e, mert a saját zsebüket tömködve, úgy látom egyirányú az impotencia.

MoonRiver írta...

Hát ez az. Minálunk nincsen középút. Miért kell azokat megcsókolni, akikkel nem vagyok sem rokoni, sem baráti kapcsolatban? Sőt! Miért kell halomra lőni őket akkor? A normális emberi viselkedés elsősorban önmagunkkal, aztán a környezetünkkel és a benne élőkkel már elérhetetlen luxus? Lehet provokálni, fenyegetni, feketébe öltözni, öklöt rázni és fegyvereket használni. De akik a történelmet figyelmen kívül hagyják és szándékosan nem tanulnak belőle egy fikarcnyit sem, gonosztevők, és az ország megrontói. Ez akkor is így van, ha ezzel nem számolnak. Nincsen kétféle igazság. Egy van. Akkor is, ha a tömeges őrületben azt már csak egy ember képviseli. Ezen a cigányok ellen masírozók sem tudnak változtatni. Egyébként, honnan lehet tudni, ha elfogynak a cigányok? ??? Onnan, hogy akkor te következel. Vagy én. Vagy bárki.

Unknown írta...

Tiszteletreméltóan fogalmazta meg és nagyon egyértelműen a helyzetet. Félek, hogy ha a civilek nem kapnak az agyukhoz és nem sikerül értelmes cselekvésekkel segíteni a mélyszegénységben élőket, akkor itt megint a gyengébbek ellen levezetett elkeseredések fognak uralkodóvá válni és ez maga a fasizmus. Nem látom, hogy Orbán belátta e már, hogy a szavazatokért félrekacsintgatás miféle bajokat szabadít az országra.

Névtelen írta...

És kihagytál még egy nagy kisebbséget, mégpedig az LMBT embereket, vagy köznyelven a Melegeket, mert Mi leszünk a következők, akiket likvidálni akarnak...És a Melegek közt is van hasznos állampolgár, sok művész, tudós, feltaláló...stb.

Névtelen írta...

Akasztják a hóhért:
ATHENA INSTITUTE
www.athenaintézet.eu

Névtelen írta...

TE NE BÁNTSD A CSIGÁNYIKAT ŐK SEM BÁNTANAK TÉGEDET. MI LENNE HA A TE CSALÁDODDAL IS EZ TÖRTÉNNE. SZÉGYELLJ MAGADAT.
TE EGY ANTIFASISZTA VAGY VAGY NAGYON BUTA

Kaskötő István írta...

"cigánybűnözés" anno 1940, valós emlékek. Olvass:http://kalaka11aprilis.homestead.com/Hat_igen__1_.pdf

Névtelen írta...

Nem szeretem a Jobbik politikáját,mert ha lenne hatalmuk
nem tudom ki következne a cigányok után.Véleményt az mondjon cigányokről aki élt már egy ideig a közelűkben.
Amikor Gyurcsány kollégiumot akart létrehozni,hogy ott
emberi viselkedésre tanítsák őket,akkor nagy volt a
tiltakozás.Aki nem akar megváltozni azt senki nem tudja
megváltoztatni.A Kádár rendszerben fölépített házakat
lelakták szemétdombot csinálnak kert helyett,mert
könnyebb a más termését ellopni.

MoonRiver írta...

Hát az, a helyzet, hogy 25 évig éltem cigányok mellett, és ennyi ideig tanítottam olyan iskolában, ahol 50% felett volt a cigány gyerekek aránya. Nem mondom azt, hogy mindent tudok róluk, de többet az átlagnál. Ismerem a lopásaikat, egyéb devianciáikat. Viszont a megoldásokat mindezek ellenére nem abban látom, hogy sommás ítéleteket mondjak olyan többségről, ahol nagyon sok rendes ember is van. Már mondtam párszor: az általánosítás hiba, bárkikről is alkossuk.

Névtelen írta...

Névtelen írta...

TE NE BÁNTSD A CSIGÁNYIKAT ŐK SEM BÁNTANAK TÉGEDET. MI LENNE HA A TE CSALÁDODDAL IS EZ TÖRTÉNNE. SZÉGYELLJ MAGADAT.
TE EGY ANTIFASISZTA VAGY VAGY NAGYON BUTA
Az írója ismeri a szó jelentését egyáltalán?:D

Névtelen írta...

Hát igen! Többek között ezt kapta az ország a rendszerváltozástól. Gazdasági, társadalmi, morális lepusztulást. Újra tíz és tízezrek lettek írás tudatlanok, nincs szakmájuk. Élnek egyik napról a másikra feneketlen szegénységben. De nem számit. Fő, hogy van új Alaptörvényünk, Alkotmányvédő Hivatalunk, Terrorelhárító Központunk. Ezeknek a Hatalmassá nőtt Hitványoknak nem elég a hárommillió koldús, ezek az egész országot akarják testi-lelki koldussá tenni.
szegfücsokor

Bajda írta...

Csipázom a stíledet, nem utoljára, díjazom amit mondasz

simi írta...

Névtelen írta: "A Kádár rendszerben fölépített házakat lelakták szemétdombot csinálnak kert helyett" Ilyen is volt, felszedték a padlót, mert nem volt tüzelőjük, de nem lehet általánosítani. Nálunk sok cigány család rendes, gondozott házban él és dolgoznak az erdészetnél.

Névtelen írta...

Csak olvasom, olvasom azokat a kommenteket, melyek nemes egyszerűséggel elsiklanak a címben is olvasható lényeg felett: itt vannak a nácik...merthogy úgy látszik, nem fenyegeti őket személy szerint a Véderő vagy a Gárda, hisz tiszta fajú árják, ráadásul született magyarok (nyilván).És ugyan elhatárolódnak a Jobbiktól, de lecsapnak a (szerintük) kínálkozó alkalomra és gyorsan cigányoznak egy kicsit.1986 óta "romázok", hosszú éveket dolgoztam velük, számtalan barátom van köztük, nem érhet vád, hogy úgyhogy nem érhet vád, hogy nem ismerem őket.Azt kívánom minden, a cigányokat sommásan elítélő MAGYARnak, hogy érje meg, hogy a gyermeke cigány párt választ! Talán akkor muszáj lesz megbarátkoznia a romákkal, hacsak nem akarja elveszteni a gyerekét.És belekóstolhat abba, milyen érzés megbélyegzettnek lenni olyasmiért, amiről nem tehet.És hívjuk ezt fordított integrációnak, mindenki épülésére.Taven baxtale!
Pirányi voltam:)))

Névtelen írta...

"érje meg, hogy a gyermeke cigány párt választ!"Hát kívánom neked, hogy válassz te, vagy a te gyermeked!Hogy egészen közelről érezd őket!Különben nekem nincs semmi bajom velük,minden fajta ember között van mindenféle jó és rossz. Én a rosszakat nem kedvelem, legyen az bármilyen: cigány, zsidó, magyar.

Névtelen írta...

Gratulálok neked. Gondolom cigányt az étteremben látsz amikor kultúráltan játssza a pacsirtát.A cigány egy dolgot tisztel csak! Az erőt, és ha többen vannak velük szemben! Tök mindegy hogy pepita kabátban vagy lila nadrágban vannak. Kívánom neked, hogy egy csapat cigánnyal találkozz este 10 után és személyesen átéled majd milyen érzés ez. Ne felejts el rendőrt hívni, legfeljebb nem látod majd magadat ...amikor körbe rajzolnak!

Névtelen írta...

Ja, hogy a cigányok után kik következnek? Nos a sorrenden vitatkozhatunk, de a listát a következőként látom: zsidók, komcsik. ateisták, kövérek, alacsonyak, barnaszeműek,barna-és feketehajúak, dohányosok, kutyások. A végén már csak a tisztafajú árják maradnak.

Névtelen írta...

Nagyon teccik a sorrend.A dobogósok után a kutyásokat, majd a dohányosokat javaslom.

Névtelen írta...

A csillebérci táborból vasárnap 4 órakor érkezett vissza a roma asszonyok és gyerekek első csoportja, akik még pénteken hagyták el a települést. Az egyik asszony ekkor ütött meg egy idős helybeli nőt.

Névtelen írta...

Tévedés ne essék, undorodom azoktól, akik felsőbbrendűnek tartják magukat bárkik felett. A "listámban", amit írtam, magam is képviselve vagyok nem is egy ponton.Csak azt kívántam érzékeltetni, hogy millió dolgot lehet találni, ami alapján embereket bántani lehet. Miért nem keresünk olyan dolgokat, ami jó, ami előbbre viszi az országot?! A kérdésem álnaív volt, tudom, hogy bűnbakokat találni, és azokon mindent leverni sokkal könnyebb. És a végén csak egy marad...? Vagy hova vezet ez az egész?

Névtelen írta...

én cigány telep mellett nőttem fel-a régebbiek ismerték a "tripolisz-t,de egy rendes romával sem találkoztam,még most sem a mai napig-nem zörög a haraszt...ugyanigy azsidokrol is ez a véleményem,ők máshogy rosszak-

Névtelen írta...

Épp most kulturálódnak a cigányok az ablak alatt, verekszenek, ordibálnak, a legkisebbeket tanítják üvöltve káromkodni, szép ez a kultúra én mondom. Egész nap csak lebzselnek és nem csinálnak semmit, mégis kocsijuk és plazmatévéjük van, honnan? Az biztos, hogy nem dolgoznak semmit. Akkor most sajnáljam őket?(örülök hogy eddig még nem raboltak ki ...)

Névtelen írta...

Na mia

Névtelen írta...

önjelölt katonás bohócok4
gyerekek, ha ennyire k....kemények vagytok akartok lenni,akkor nem ilyen bohóctagozatba léptek be,hanem a francia idegenlégióban 5 évet lehúztok...

Ottilia Marton írta...

http://www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=188907 a kettő együtt olvasandó! http://nepszava.hu/cikk/1051783-ciki-vagy-cuki

Lendvai Ildikó SZERINTEM elkapta az egyetlen szálat, amelyre a kommunikáció felépíthető lehet a jobbik ellenében. Orbánt a jobbik maga előtt kergette a gondolkodásmód "magyar emberek" nemzeti trafik stb. kialakításában. A nemzet érdeke és az érte való harc....
Már természetes, megszoktuk. Most ezzel kéne szembe vemmi, úgy hogy ne húzzuk magunkra az idegenszívűek rágalmat--és meghallják a hangot, amely tudja, hogy az amit naponta hallunk bizony nemzetiszocialista szlogen és fajelméletes megközelítés, mert nem a többi nemzettel együtt, hanem felettük.

Ottilia Marton írta...

itt most cigányokról van szó, de a rasszizmus, amit a jobbik erősen képvisel szélesebb fogalom: Bele tartozik a homofóbia a xenofóbia a fogyatékkal élők kirekesztése a vallási kirekesztettek, a cigányok az anticiganizmus a faji megkülönböztetések és még ki tudja mi minden.
A jobbik jóvoltából minddel találkozunk . Ez gondolkodásmód kérdése. Az emberek 80%-a legalább végig sem gondolja ezt!Pedig a biciklistákat a kékszeműek követik---míg végül nem marad senki

Névtelen írta...

2022. Nácik sehol. Lol 🤣