2013. január 7., hétfő

VADÁSZAT LABORCZRA


Ha egyszer kiadták a parancsot a kilövésre, akkor azt végre is kell hajtani!
Merthogy micsoda dolog az, hogy valaki, aki annyi mindent tud a Fidesz vezérének és bűntársainak viselt dolgairól, csak úgy szabadon sétafikálhasson, mint egy kétlábon járó bomba, mely állandó veszélyt jelenthet a Vezérre?
Igaz, a számítógépében található mappák – az Ovi és a Bajusz elnevezésű is – üresek voltak, de ki tudja, mindig így volt-e ez, ki tudja, nem voltak-e adatok ott azokról, akik most a hajtókat instruálják?
Mert adatok keletkezhettek róluk ezer oknál fogva, rettegnek is ettől az érintettek, meg is tesznek mindent, hogy Laborczot nyakig nyomják a sárba, hogy eufemisztikusan fogalmazzunk.
A Nemzetbiztonsági Hivatal volt főigazgatója soha nem vezette a Fidesz népszerűségi listáját, rengeteg van a rovásán.
A kormányváltás előtt titkosszolgálatokat felügyelő jelenlegi házelnök magánportájának tekintett titkosszolgálatok néhány vezetője egy ideig a kormányváltás után sem tudta tisztázni magában, hogy kinek is kell jelentenie, ezt egy idő után Laborcz tisztázta, ezzel legalábbis megnehezítette a területre vonatkozó információkhoz való hozzáférést.
Ez megbocsáthatatlan véteknek számított, csakúgy, mint az UD Zrt. ügye.
A magán-titkosszolgálat iparkodott pótolni a kieső munkaerőt – jelzem, munkatársainak egy része is a kiesettek közül került ki – és konkrét megrendeléseket végrehajtva próbálta felderíteni például Laborcz mozgását, nevezetesen, hogy utazott-e Moszkvába hivatali ideje alatt?
Járt-e Cécile a Török utcában?
Merthogy gyanús volt rohadtul, hiszen képzettségének egy részét anno ott szerezte, és nyilvánvaló, hogy az oroszok beszervezték, hiszen ki mást is szerveztek volna be, mint azt, aki náluk tanulta a titkosszolgálati tudományokat, és akinek ebből kifolyólag a neve, fényképe, nacionáléja és kedvenc étele is ott szerepelt a CIA számítógépének megfelelő mappájában.
Ezt a remek és igen életszagú elméletet nem csak a gyárilag paranoiás Fidesz vezetők, hanem egyes szintúgy nem teljesen normális SZDSZ-es képviselők is támogatták, ami egyébként jellemző a korabeli koalíciós állapotokra.
Jelzem az orosz titkosszolgálattól éppenséggel lehetett mit tanulni, mivel a cári időkre visszamenőleg híresen magas hatásfokkal dolgozott, sikert sikerre halmozott – nem akarok most neveket sorolni.
Mindenesetre a Vezér hatalomrakerülése másnapján kiadta Laborczra a kilövési parancsot, de hát, sajnos, vele is úgy jártak, mint az általuk indított ügyek kilencvenkilenc százalékával - a bíróságok minden igyekezetük dacára sem tudtak összehozni semmit, viszont a hatalom sztálinista jellegét szépen illusztrálták, nézzük akár az MDF vezetőinek ügyét, akár a titkosszolgálati vezetők ellen emelt vádakat.
Ha csak a fele lenne igaz annak, amit Debreczeni 2006-őszéről írt – de hát sajnos az egész igaz – akkor van is mitől tartania Orbánnak és Kövérnek, mert a puccskísérletet titkosszolgálati módszerekkel lehetett  csak előkészíteni, márpedig aki még ma is azt képzeli, hogy 2006 októbere a nép spontán felháborodása volt, az jobb, ha felkeresi orvosát, gyógyszerészét.
Viszont ezek a módszerek óhatatlanul fel kellett, hogy keltsék a titkosszolgálatok figyelmét, adatok keletkezhettek, nevek kerülhettek a látókörükbe, és hogy ezek az adatok a nagy kirakójáték melyik elemét egészíthetnék ki, azt ma már esetleg csak Laborcz és egy-két vezetőtársa tudhatja.
Hát ezért próbálják őt folyamatosan kriminalizálni, ellopni szavahihetőségét, állandó nyomás alatt tartani, megfélemlíteni.
Merthogy a vadászat nem állt le, csak a vadászok megálltak szusszanni egyet, fegyvert cseréltek és a hajsza folytatódik.
Ha ezek a vadászok hasonló buzgalommal lövöldöznének libára, már a kihaló élőlények listáján szerepelnének a nyári ludak, de még talán a kanadai lúd püspökfalatját is érte volna már sörét…
Az új nekibuzduláson már majdnem megfújták a hallalit, már csak a vadat kellene elejteni, ebben buzgólkodik nagy serényen a titkosszolgálati munkát leginkább csak a krimikből ismerő Kocsis Máté, és hogy a hagyományok se menjenek veszendőbe, beszállt mellé az LMP is.
A mostani gyanú még meg sincs fogalmazva tisztességesen, a nagy habverés akörül folyik, hogy hivatali ideje alatt Laborcz két alkalommal találkozott a bűnözői múlttal rendelkező Portik Tamással, ezekről a találkozókról emlékeztető is készült annak idején, de most nagy titokzatosan ismét meghallgatták és kínlódnak, mert nem lettek okosabbak.
Persze ezeknek nem Laborczot kellene hallgatniuk, hanem Viktort ahhoz, hogy tudják, mit is kell gondolniuk.
Olyan idióta és tróger – jópénzért - mindig akad, aki kiszolgálja a maffiát…
Most ezen majd megint elrugóznak egy darabig, hátha a választások előtt kevéssel bel lehet kicsit csukni Laborczot vagy Szilvásyt valami ütős váddal, aztán majd egyszer kiderül arról is, hogy kamu, de addigra már a foglalkozás elérte a célját, a szocik be lettek kenve sárral.
Mindenesetre, ha egyszer majd vádat emelnek Orbán és Kövér ellen, a vádpontok között szerepelnie kell a magyar állam biztonságának tudatos gyengítése, az állambiztonság szétverése és politikai célok szolgálatába állítása.
De szép is lenne…

:O))) 

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

ezenközben szépen szaporodik az állam biztonságának megóvására szervezett mindenféle fegyveres erőszakszervezet. erősödik a kötelező adatszolgáltatásokat bekérő ilyen-olyan hivatal. lassan nem lehet telefonon ügyeket intézni, mert "nem telefontéma" rikkantással leállítják az embert - ha félelemből, ha tapasztalatból, egyremegy...

éva írta...

Pupu. ha netán mégis nála van a dossziék belseje, nagyon kontraproduktív lenne pont a választások előtt provokálni: hát hiányzik nekik minden külföldi lapban a saját nacionáléjukat viszontlátni?
De persze lehet, hogy Pintér már hamarabb lenyúlta....

Névtelen írta...

Orbánék még egy értelmet adtak életünknek,kivárni mig a sok gyalázatosság amit tettek a fejükre omlik.Olyanok is kiderülnek amit most még elképzelni sem tudunk.A bűnlajstromuk meg lenyomja a Révai lexikont.O.