2010. június 7., hétfő

CSONTKOLLEKCIÓ...

Elég rendesen pórul jártunk, de azért ne legyünk elégedetlenek.

Ha a Fidesz minden a társadalomra vagy a gazdaságra vonatkozó hazug nyilatkozata után úgy esett volna a forint árfolyama, mint most, akkor az euró árfolyama ma 1000 forint fölött lenne.
Igen hirtelen szaladt bele két óriási maflásba a Spirituális Vezető, az egyiket amelyik az egoját tépázhatta meg Barroso osztotta ki neki mosolyogva, a másikat a pénzpiac.
Ez utóbbi volt a nagyobb, ennek a saját csavaros eszébe vetett hitet kellett volna, hogy megingassa, de attól tartok, hogy erre nem került sor.
Már megint nem tanul, ott folytatja az előadást, ahol a pofon megakasztotta, hű hívei pedig tovább éneklik a fülének oly kedves dallamokat.
Az egész nemzetközi közösség idiótának nézi a magyar kormányt, hihetelenül lealázó kommentárok jelennek meg világszerte - legyen elég csak a Financial Times írásának címét idézni: Kontárok Budapesten.
Bár a saját hülyesége korrigálásához elengedhetetlenül szükséges nyilvános orális szexet Orbán képviselője útján hajtotta végre és  Varga Mihály előadása kifogástalan volt a maga nemében, mégsincs vége az elmebajnak, - Kósa Lajos és a Fidsz egyes képviselői mind a mai napig ontják a felelőtlen idiótaságokat a tükőrről, melyet állítólag Lajkó vitéz tartott a baloldalnak. 
Kósa kijelentéseivel visszafogottan ugyan, de közösséget vállal Orbán és az ő magyar hangja is, mintha mi sem történt volna.
Emellett folyik tovább a nép hülyítése a Bajnai-kormány állítólagos örökül hagyott csontvázait lengetve, és folyik az egyszeri nagyarányú adó és járulékcsökkentés helyett az uszkve 500 milliárdos megszorító csomag előkészítése.
Itt van az ideje úgy látszik, hogy megtanulja a Fidesz, hogy a kormányzati felelősség nem csak a pofázásból áll.
Apropó, állítólag folyik az adóreform előkészítése - most éppen ott tartunk, hogy a minimálbért is adóztatni kívánják, viszont évi ötmilliós jövedelem fölött már egészen kedvező számokat mutat a tervezet.
Kitől vegyenek el - nem igaz?
Akinek nincs, attól kell elvenni, mert annak érdekérvényesítő képesége sincs, meg esélye sincs kinyitni a száját, és az a párt sincs, amelyiknek az ő érdekét is képviselni kellene, vagy ha van is, éppen el van foglalva fontosabb dolgokkal...
Állítólag holnap leszáll a fellegekből a Nemzet Spiritusza és tudatja elhatározását a néptömegekkel, úgyhogy mindenki vegye elő a nadrágszíját meg a bicskáját és fúrjon egy újabb lyukat rajta, honleányaink meg nézzenek ki maguknak valami nem túl brutális fogyókúrát, úgyis felszedtek egy kicsit a télen (persze nekem így is tetszenek...), kössük össze a kellemetlent a hasznossal...
Orbán kapkod meg csapkod, már számtalan új beosztást kreált, szóvivő mint a tenger, csak éppen szó nincs, amit vinni lehetne.
Várom izgatottan, hogy kinevezze a Kormányfő Fővadászmesterét meg a Miniszterelnöki Étekfogómestert, - főlovásznak jó lesz a Kövérlaci, legalább az jól mutat majd a bajszával, mikor odacsördít a komcsiknak a karikással...
Sajnálom azért, hogy  ezek a száraz és unalmas gazdasági témák háttérbe szorítják Tömjén Zsoltot, rajta békeidőben igen jókat lehet derülni, úgy tünik, ő lesz a buffó ebben a társulatban.
Azon töröm a fejem, hogy be kellene perelnem Kósa Lalit meg a Viktort, mert nyilatkozatukkal kárt okoztak nekem, márpedig a PTK szerint aki másnak kárt okoz, köteles a kárt megtéríteni.
Egy baj van csak, - ha megtenném meglehet, másnapra nem lenne PTK...
Aztán mai hír még az is, hogy Sólyomhoz eljuthatott a hír, hogy nem őt jelöli a Fidesz az elnökválasztáson.

Ki is derült rögtön, hogy az árvíz elleni védekezés szervezettsége kritikán aluli, a helyzet zavarosabb, mint a víz és ez az állapot tűrhetetlen.
Mit meg nem érünk, ha türelmesen várunk.
Lehet, hogy Orbán is úgy fogja legyőzni a Bódvát, mint Caligula a tengert?
Mindegy, - lényeg, hogy Sárazsadányt védi a gát és a felcsuti utcákon nem lesz sáros a Vezér aranylába, ha gangos léptekkel végigmegy rajtuk...

:O))))


4 megjegyzés:

Névtelen írta...

PuPu,
soha nem hittem volna, hogy képesek főpapi segédlettel a teljes stallumban, nemzetközi színtéren előadni ezt a pénzügyi Bikicsunájt.
Egyszerűen hihetelennek tűnt, de mégis igaz.
Gyanítható volt, hogy miután kiírtotta maga mellől a viszonylag értelmes embereket, hogy nincs megfelelő szakember háttere. S azt mondom, hogy azok jártak jól, akik nincsenek a szeme előtt. De, hogy senki nem állította le ezt az ámokfutást, hát az elgondolkotató. Pedig ott vannak a potentátok, akik most kussoltak, mint a szar a fűben. Ezek komolyan azt hitték, hogy zsarolási potenciáljuk van: mi a francból következtettek erre?
S nagyon érdekelne, hogy kik állították össze ezt a forgatókönyvet? Csak nem azok, akik most kussolnak?
Mert, hogy seghülye a gazdasághoz az közismert.
Egyszerűen hihetetlen.
2011-ben ez a Forradalombanfogant lesz az EU soros kormányfője? Ezzel az entrée-val?
A világ röheje lettünk.
( Van olyan érzésem, hogy ezt mentálisan nem fogja bírni...:(((( Már most gond lehet rövidesen. Sajnálom a családját, feltűnő, hogy Anikó asszony a korábbi aktivitását elhagyta, sehol nem láttam szerepelni a beiktatás óta, mondjuk nem ez a fő programom.)
Valami nem stimmel itt.
Törzsolvasód

PuPu írta...

Én rosszabbat gyanítok, - pénz lehet itt a háttérben, valakiknek rohadt jól jött ez a kis árfolyamingadozás, de van az úgy, hogy a rohadt söprű nem akar visszatáncolni a sarokba...
A Mélcságosasszony meg el lehet foglalva a jószágkormányzással...
:O))))

Névtelen írta...

PuPu,
olvasgatva a net különböző sarkait, azt mondom, hogy valszeg kettős haszon volt. Kifizetve a permanens kampány, feltöltve a kassza, a többit nem is írom, mert jön a feketeótó.
(Állítólag német gazdasági lapok is ezt mondják. Bennfentes kereskedés? Nem is merek belegondolni..)
Sok minden nem fog kiderülni, de sok minden igen: ezzel a kontárkodással annyira magukra vonták évekre a nemzetközi sajtó figyelmét, azt kissé nehezebb lesz elkussoltatni. Sőt, egyáltalán nem lehet. A hazait fel lehet(ett) vásárolni, de ezeket nem, így marad az, hogy reménykedjünk az ő szerepükben. Minden újságírót mégsem lehet lelőni vagy megvenni, nem?
Erre biztos azt mondod, hogy Mari néni a köztévét nézi: igaz, de ez kevés lesz immár, mert más csatornák is vannak. Azokban az években, amikorra a fijugok nosztalgiája és tapasztalata vetül, ez nem volt így. Papíralapú sajtót soha nem olvastak a falvakban nagy tételben, ott a pletyka a hírforrás, mint tudjuk. Az meg ilyen is, olyan is. Városi emberek nagy százaléka internetezik, mert ez quasi státuszszimbólum. Mint a nájloning vagy az orkánkabát volt, anno:DDDDD
Más a világ, na.
Törzsolvasód

Cigany Roxana írta...

"státuszszimbólum":(
-nekem biztosan nem!

szia pupu.szerintem a soros keveri a szart,nem?

tudod kinyeri a plüssmajmot?a balogh!megmondta,hogy úgy sem választják meg...