2010. június 30., szerda

MELEG HELYZET...

Jövő szombaton tartják ebben az évben már tradicionális felvonulásukat a melegek.

A Meleg Méltóság Menete ebben az évben nem a szokásos útvonalon fog végigmenni az Erzsébet tértől a Hősök teréig, hanem csak a Hősök tere és az Oktogon között - később az innen elvezető útvonalakon - teszik ki magukat a szélsőjobb atrocitásainak azok a honfitársaink, akiket a természet kiszámíthatatlan játéka a többségtől igencsak eltérő nemi identitással vert vagy áldott meg.
Nem könnyű az ő életük, a társadalom egyátalán nem toleráns a tekintetben, hogy ki kinek a fülcimpáját szopogatja, - különösen jobboldali barátaink vannak felháborodva az egyneműek szerelmén, jóllehet a nemi irányultság és a politikai eszmék között semmiféle korreláció nincs.
Hacsak azt nem tekintjük annak, hogy az az ember, akit meleg mivolta miatt szélsőjobb látensek megkergetnek - esetleg meg is vernek - az attól kezdve nemigen fog szimpatizálni az eszmékkel sem, melyek nevében jól elpüfölték.
A történelem egyébként rengeteg jobboldali elkötelezettségű homoszexuálist ismer, legyen elég csak emlékeztetni azokat, akik Hitler eszméiért vagy a hajdani dicső rohamosztagosokért, az SA tagjaiért lelkesednek Ernst Röhmre, aki virtigli náci volt, mégsem kellett neki a tojásfőzéshez lábos, elég volt a tojást a kezébe venni, olyan meleg volt.
A melegfelvonulás ezidáig minden évben cirkuszokkal járt, - a közösség felvonult, az útvonal két oldalán meg felsorakoztak a neonácik meg azok a látens homoszexuálisok, akik még nem veszítették el a természettel folytatott csatájukat, - kezükben kövekkel, molotovkoktélokkal, ezzel-azzal, és üvöltözve próbálták a rendezvényt megzavarni, utána meg falkavadászatot tartottak a hazafelé tartó résztvevőkre, és ha utolérték a kiszemelt áldozatot, hát az a műsor minden volt, csak nem a "Felvonulók kérték"...
Nekem ugyan a nagy gyűlölködés oka mindíg kissé homályos volt, engem ugyanis soha nem zavart, ha Józsi Gézát szerette, esetleg Ági Esztert, és még az sem hajtott a kútnak, ha egy nő szerelmét azért nem nyertem el, mert ő a hasoló neműeket szerette, - legfeljebb sajnálkoztam egy jót, ha egyéb adottságai amúgy tettekre inspiráltak volna.
Ez szerintem egyébként az egyetlen épeszű emberi hozzáállás, ami eltér ettől, az meg kóros lelkiállapot, - meg nem értem ugyanis, hogy amúgy mitől lenne különb egy büdöstalpú heteroszexuális alkoholista egy homoszexuális művésznél vagy egy rendezett életvitelű géplakatosnál, akinél ezt a rendezett életvitelt egy Gézával közös háztartás képezi.
Persze az én véleményem nem kell figyelembe venni, büdös balliberális söpredék vagyok, aki valószínűleg maga is részt vesz feketemiséken és orgiákon, és bánatát nem is tudja leplezni, hogy eddig még nem tudott szakállat növeszteni, továbbá rohattkomcsibuzipedofil, aki megrontja a derék, népnemzeti Ferkókat, felkínálva nekik kissé már fonnyadt tomporát...
Nade kérem, ezen kívül még felmerül az állam szerepe is ebben az ügyben.
És ezért érdekes az az évi felvonulás.
A melegszervezetek igyekeznek könnyíteni az állam dolgát, az útvonalat rövidebbre szabták az idén, de attól tartok ezzel csak az ellenük készülők penetrációját növelik az adott területen, - ugyanannyi neonáci fogja támadni őket két kilométeres távon, mint tette tavaly öt kilométeren eloszolva.
Az elmúlt éveekben a Rendőrség tette a dolgát, habár így aztán kissé gettó-szerűre sikeredett a rendezvény, mely más, szerencsésebb városokban idegenforgalmi látványosság és az idegenforgalmi kínálat része, egy vidám rendezvény, melyet azok is mosolyogva néznek, akiknek eszük ágában sincs letérni a megszokott párkapcsolati utakról.
Nálunk ebben az évben is mosoly helyett vicsorgás és fogcsikorgatás várható, de a helyzet roppant érdekes.
Lesz e politikai akarat és elszántság fellépni a rendbontók ellen, lesz e erő megvédeni az állampolgárok olyan csoportját, akikre a jobboldali válsztók zöme leprásként tekint, - szóval teszi e az állam a dolgát, vagy odadobja a felvonulókat a csőcseléknek?
Mit fog tenni Pintér rendőrsége, - mellesleg javul e a közbiztonság látványosan, - ez itt a kérdés.
Fogas kérdés, megmutatja majd, hogy mi várható a továbbiakban azokban az esetekben, amelyekben a jelenlegi hatalommal szemben lépnek fel úgy a szélsőségesek, mint nem oly rég a jelenlegi hatalom képviselőinek támogatásával tették ezt a szocialista-liberális koalíció ellen.
Hoz vagy visz szavazatokat ez a felvonulás Orbánnak, - ki tudja.
Mindenesetre a helyzet meleg, - majd meglátjuk, hogy oldja meg a Vezér...
:O)))

7 megjegyzés:

Cigany Roxana írta...

szia,pupu.
jó írás.
rengetegen fognak erről a témáról írni ilyet is,olyat is.
engem hidegen hagy a melegek vonulása,de ha ők vonulhatnak,akkor vonulhassanak szarozás nélkül a gárdisták is,meg a nyugdíjas suszterek,és a cigány üstfoltozók is.nem vagyok meleg,se suszter,se gárdista,se üstfoltozó,jobbik szimpatizáns vagyok,mert egyedül ők akarnak tenni a cigánybűnözés ellen,de arról nem hallottam,hogy a Jobbik kiakarná nyírni a melegeket,csak a meleg szerelem annyira 4 fal közé való,mint minden más szerelem.magánügy.joguk van ezt gondolni,nem?
a meleg szervezetek átgondolhatnák,hogy a felvonulásaik mennyit használnak,vagy mennyit ártanak a melegek ügyének,de nem tudok arról,hogy konferenciát tartottak volna,sőt tavaly pár meleg szervezet vezető mintha össze is veszett volna,így rémlik...
szerintem elegánsabb lenne a vigadót kibérelni és ott rendezni egy fergeteges meleg bulit.a kutyát sem zavarnák vele!
semmi nem ér annyit,hogy megalázzák,megdobálják az embert.szerintem árt a melegeknek az utcai felvonulás.a balhék tudatosítják az emberekben,hogy melegnek lenni valami szörnyű dolog,pedig épp az ellenkezője a cél,elfogadtatni akarják magukat.ehhez pozitív élmények kellenek,olyasmi nagy élmény,mint Gordon Agáta Kecskerúzs című kötete.egyébként ha én megszeretek valakit,kurvára nem számít,hogy homoszexuális,jobb vagy baloldali-e....de egy meleg felvonuláson nincsenek szeretetbombák.szorongás és félelem van...csak azért mert meleg,cigány,magyar valaki, és ezt vállalja,ettől még önmagában nem szerethető.../én egyébként is kevés embert szeretek/
a véleményeket hallgatva,minden évben megállapítom,hogy hatásában kimondottan negatív a meleg felvonulás...
szerintem a rendőrség megvédi a melegeket...
remélem nem fog belehalni senki ebbe a pintéri védelembe...
ugye,valójában nem is érdekel a véleményem?:))
na,ez is egy kusza üzenet lett...hogy még kuszább legyen,megírom azt is,hogy mesterházy a lehető legrosszabb elnökötök lesz.se hús,se hal...a francba!még utálni se lehet,annyira nem számít,annyira unalmas,annyira nincs súlya,hogy ez még a nem szocikat is bosszantja!!!!legyőzni egy ilyen politikai ellenfelet nem öröm és nem dicsőség...szerintem 4 év múlva be sem kerül az mszp a parlamentbe!bárki jobb lenne nála,akire mindenki oda figyel.ha utálatból akkor azért,ha szimpátiából,akkor pláne...de egy se hal,se hús elfeledteti azt is ,hogy egyáltalán létezik a pártotok.meg kellene csinálni az attilátokat,hogy valamivel kitűnjön,mert ennyire szürkének lenni már életveszélyes...

PuPu írta...

Nagyon is érdekel a véleményed, mégha időnként zavarosnak is találom az elveid és a valóság közötti viszonyt, de amit írsz, azt mindíg érdemes elolvasni!
Nagyon érdekes ember lehetsz, gondolom, nem sokan értenek a környezetedben...
Viszont Mesterházy ügyében teljes az egyetértés, - tökéletes a jellemzése...
:O))))

Névtelen írta...

Kedves Cigány Roxána!
A te jobbikos kötődésed legalább olyan elképesztő, mintha egy zsidó akarna a náci párt tagja lenni - de hát neked ez kell...
A Jobbik konkrétan mit akar tenni a "cigány bűnözés" ellen? Mert az időnkénti fenyegető felvonulások ugye nem számítanak bűnmegelőzésnek?

Azt írod, téged nem zavar a melegfelvonulás, csak akkor a gárda is nyugodtan vonulászhasson.
Miképpen lehet a két dolgot egy lapon emlegetni?
A homoszexuálisok senkit nem fenyegetnek, senki ellen nem lépnek fel agresszíven, az évenkénti demonstrációjuk azt hivatott elérni, hogy bátran vállalhassák nemi vonzalmukat, anélkül, hogy emiatt sérelem érné őket.
Ezzel szemben a gárda felvonulása nem más, mint egy eléggé jól körülhatárolható populáció ellenében - vedd észre, elsősorban a cigányok! - határozza meg magát. A szóbeli agresszió természete már csak olyan, hogy előbb-utóbb tettlegességbe fordul.
Addig mélázz el rajta, milyen szellemiséget támogatsz, míg nem leszel te is áldozata.

PuPu, a pártos médiával kapcsolatban valahol lenn én írtam a hozzászólást, csak elfelejtettem leírni:

ejropalepke

Cigany Roxana írta...

jó reggelt,szia pupu.
megnyugodtam,hogy nem unod halálra magad az üzeneteimtől.valójában innen,ebből a helyzetből,ezekkel a tapasztalatokkal nem olyan zavaros ám az elveim és a valóság közötti viszony.viszont tény,hogy kevesen értenek,úgyhogy bennem lehet a hiba,de nem veszem a fáradságot arra,hogy +magyarázzam magamat másoknak.erre a kis időre már minek magyarázkodni.nem érdemes.a lényeg,hogy én értem magam és tudom,hogy egyik párt sem birtokolja a teljes igazságot.valamiben,minden pártnak igaza van,és nagyon sok dologban egyiknek sincs igaza.ezt elismerni,jól látni,és le is írni neked,már önmagában zavarosnak tűnhet...
a bűnözés elharapódzása után,a fidesz most a legnagyobb problémám.ez a kétharmados szarság megviselt,mert én 2o éve szakértői kormányra vágyom,mert ez hozná el a békét,nyugalmat biztonságot mindenki számára,nem az orbáni királyság,ami még a bűnözéssel sem tud mit kezdeni,csak ígérgeti a rendet.pupu be kell látnod,hogy túl sok már a rablás a gyilkosság a nemi erőszak és tenni kellene valakiknek valamit ez ellen.és túl sok már ennyi hülye politikus egymás után.tudod olyanok mint az a bizonyos újság abban a mondásban:az esti lap olyan büszkeséggel ír a napfogyatkozásról,mintha az ő érdeme volna....
2o éve arra büszke a magyar politikus amihez semmi köze,ami nem is rajta múlott...
ez nem jó,ez önbecsapás...
kíváncsi leszek,hogy miről fogsz írni este.

kérsz aszalt szilvát?finom... :)

Cigany Roxana írta...

kedves ejropalepke.

ha a szocik minden cigánybűnözőt és csaló politikust sittre vágtak volna,akkor nem szavaztam volna a Jobbikra!!!

ha a szocik képesek lettek volna értelmes cigányokat a cigányság nyakába ültetni,ha képesek lettek volna okos,gondolkodó cigányokat bejuttatni a parlamentbe,ha nem hazudtak volna olyan sokat,ha nem lettek volna ennyire közömbösek cigányügyben,ha valóban munkát adtak volna minden cigánynak,akkor nem szavaztam volna a Jobbikra!

a frokk vezetőjének horváth csaba a legalkalmatlanabb cigányt nevezte ki...
a leghülyébb cigányból csinált az mszp államtitkárt...
az mszp és a cigány tagozat a kállai kati féle brancs izraelben emléktáblákat avatott,ahelyett,hogy a borsodi cigánytelepekre horda volna a jó híreket,hogy van munka,van mit enni,van jövő...

az mszp előszeretettel tárgyalt és emelt magas pozíciókba tanulatlan,sittet járt cigányokat,akiket könnyű volt megvenni!!!

az mszp a 8 év alatt baszott megváltoztatni a kisebbségi és a választójogi törvényt!!

a rádió c milliókat herdált el,gagyi műsorokat csinál,hozzá nem értő vezetőkkel,miközben értelmes cigány politikusok és művészek vannak onnan kitiltva akik nem szólalhatnak meg de a szocik leszarták magasról ezt is és nem indult vizsgálat!!!,pedig tudtak róla,sőt ezek után a szoci kormány 6o-1oo milliókat adott nekik...

a szocik azon sem változtattak/ellenőrizzenek,követeljék meg az elszámolást a pénzekkel/,hogy a kisebbségi önkormányzatok valóban ne családi bulikra költsék a cigányokra szánt támogatásokat!és inkább azok a cigány önkormányzatok és szervezetek kapjanak akár 1ox több támogatást,akik látható eredményeket érnek el!

a szocik képtelenek voltak a macika elnökének egy olyan cigányt berakni,aki nem kokettál a fidesszel!!!!!

a szocik szar cigányokat és tetves államtitkárokat ütettek be a minisztériumokba dísznek,akik semmit sem csináltak a cigányok érdekében csak felvették a fizetésüket és állami pénzen angol nyelvleckéket vettek!

sorolhatnám még hosszan,hogy miért szavaztam a Jobbikra!!!

senki ne reménykedjen egy újabb auschwitzban! ilyen nem lesz ,a Jobbiknak nincsenek ilyen tervei,de egy szoci szájából jól hangzik,mert félelemkeltésre tökéletesen alkalmas....

a cigánybűnözők sittre juttatása kurvára nem a cigányság kiírtását jelenti!!!!
nincs félnivalóm!!!!
elvárásaim vannak,voltak és lesznek,minden párt felé,akik ott vannak a parlamentben,és állítólag értünk vannak ott,nem önmagukért!
én szeretem a fajtám tisztességes,tehetséges részét!!!sosem tagadtam meg a cigányságomat!nem is fogom!!!!de a cigánybűnözőket takarítsák el,bárhogy,akárhogy,akár a halálbüntetés visszaállításával is!mert,ha nem teszik meg,akkor hamarosan az egész országot maga alá gyűri ez a probléma...

ha szeretek valakit és lerohadt az egyik lába,orvoshoz viszem és leamputáltatom,mert azt akarom,hogy éljen!!!!
aki nem ezt akarja,az a cigányság halálát akarja....
egyébként meg kurvára nem érdekel hogy mit gondolsz rólam.
én csak pupuval akarok levelezni,ha nem megy,akkor inkább nem jövök ide többet!!!
nem kell hülyének nézni!én nagyon jól tudom mit csinálok és miért csinálom!!!
a szocikról ez nem mondható el..........ott is rohadnak a dolgok de akkora balfaszok,hogy nem vágják le a rohadó részeket!!! na,lehet haldokolni....

Cigany Roxana írta...

húúú de meleg van...
darázsfészekbe nyúltál pupu!
láttam a kapcsolaton mennyire felizgattad a fiúkat:)))
gratulálok:)
4 perc van a mai napból.szerintem ma már nem lesz új olvasnivaló...
szia.

Névtelen írta...

"A melegfelvonulás ezidáig minden évben cirkuszokkal járt"

Ez nincs így. 15 éve vonulnak fel, csak az utolsó 3 évben támadják az agyhalott neonácik.