2011. február 11., péntek

DZSENIFER VOKSA

A kis Dzsenifer három éves.

Aranyos, bogárszemű kislány, a kis borsodi zsákfalú bölcsődéjének teljes jogú polgára, boldogan totyog és szaladgál, élvezi a csúszdát, és ha édesanyja megérkezik érte, akkor nevetve szalad kitárt karaiba.
Dzsenifer nem is tudja, de Abszurdisztánban nemsokára az érdeklődés homlokterébe fog kerülni, és ha idáig a bölcsi sztárja volt, akkor most karrierje meredek felívelésének lehetünk tanúi, a kis Dzseni választópolgárrá avanzsál.
Bölcs kormányzópártunknak ugyanis valamivel be kell tömnie kereszténydemokrata partnereinek száját. Mert az most igazán megorrolt a Nagy Testvérre, ugyanis hiába olvasta a Fidesz-alkotmány tervezetét, sehol nem találta benne a szívének oly kedves elképzeléseket, nevezetesen az abortusztilalom bevezetéséhez szükséges, ravaszul megfogalmazott mondatokat.
Pedig azoknak ott kellene lenniük, hiszen különben hogy jöhetne el boldog hazánkba a második Ratkó-korszak, annak minden áldásával együtt?
És még ki tudja, hogy mit hiányolnak a minap ismét megbarkácsolt tervezetből Semjén talpasai, esetleg a velük sunyin, a KDNP által képzett paraván mögül bábozó klérus - lehet, hogy ha tudnánk, boldogan kiegyeznénk az abortusztilalommal.
Legfeljebb sokan leszünk, de nem kell nyilvános autodafén végezni Gyurcsánnyal és Magyar Bálint is megúszhatja a máglyát, legfeljebb húzhatja az evezőt a Mi Családunk nevű gályán, mikor Viktornak vízisízni támad kedve…
Azt mondta Semjén, hogy ha az új Alkotmányból kimaradnak a magzatvédelmi törvény szigorítására vonatkozó kereszténydemokrata elképzelések, akkor a KDNP képviselői nem szavazzák meg az Alkotmányt, márpedig nélkülük oda a kétharmad!
Ez már magában elképesztő, hiszen ezidáig úgy tudtuk, hogy a Fidesznek van kétharmada, erre most meg kiderül, hogy nem kétharmada, hanem gyakorlatilag koalíciós partnere van, még ha technikailag másképpen vezetik is elő a dolgot.
Adná az ég, hogy úgy kedveskedjenek ők is a Fidesznek, mint ahogy a szocialistáknak kedveskedett hajdani koalíciós partnerük.
A kutyának is, mikor morog, akkor odadobnak egy cupákot, hadd rágódjon rajta, addig sem fog harapni.
A KDNP is megkapta a mócsingot, ismét előtérbe került egy 2007-es, akkor bohóctréfának gondolt elképzelés, melyről mindenki azt gondolta, hogy csak azért születhetett meg, mert az előterjesztő képviselő fejét súlyos trauma érte a 2006-os szabadságharc során.
Választási szakértők úgy vélték, bizonyára ez okozhatta az agy rendellenes működését, de mindenki remélte, hogy ő is, pártja is kiheveri a traumát.
Erre most tessék, kiderül, hogy nem!
Orbánnak, a bölcs rabbinak mindig van ötlete, és most, hogy szavazótáborán belül is gyengélkednek a libák, ismét van gyógyírja a bajra - kapjanak plusz szavazati jogot a 18 éven aluli gyermekek szülei, méghozzá annyit, mint ahány kiskorú gyermekük van.
Kétmillió körüli kiskorú van Magyarországon, hozzájuk csatlakozhatnak még a határon túli magyarok, úgyhogy remek választások lesznek, maga lesz a kikristályosodott demokrácia!
És a fejlődés beláthatatlan, mert ha majd a szocialisták kerülnek kormányra, akkor esetleg plusz szavazati jogot kaphatnak a nyugdíjasok, méghozzá annyit, ahány gyermeket felneveltek, és innen már csak egy lépés, hogy az általuk etetett macskák után is járjon a plusz voks.
Tényleg forradalmi időket élünk, ez a hülyeség forradalma.
Persze itt is igaz a megállapítás, mely szerint a forradalom felfalja gyermekeit, - ez esetben sem lesz ez másként.
Jobboldalon merő rettegés az élet attól, hogy a „nemes magyar fajt” kiszorítja a hihetetlen tempóban szaporodó cigányság, mely jelenség ellen éppen minap emelte fel szavát egy őskeresztény, ámde másik pártban vallásos képviselőnk.
És akkor ott áll majd Kolompár Józsi a maga 10 voksával, oszt lehet érte versenyezni, - és nem olyan biztos, hogy mindig ki lehet majd szúrni a szemét néhány lejárt szavatosságú konzervvel vagy lejárt szavatosságú dumával.
Na, akkor lesznek majd bajban jobberék, merthogy addigra oda a kétharmad, oszt lehet szagolgatni a virágot, melyet szakítottak.
És a magyar cigány Martin Luther King álrtal vezetett párt ott fog ülni a Parlameti patkóban és ezek olyan cigányok lesznek, akik fel is merik vállani a cigányságukat.
Én meg nagyon fogok röhögni, hóttomban is.
Dzsenike addigra persze már Dzseni mama lesz öt gyerekkel, hat szavazattal, Viktor pedig szobor a templomkertben, amíg le nem döntik, oszt el nem szállítják a szoborparkba a többi despota mellé…
Hej, de gyönyörű is vagy Magyarország…


:O)))

14 megjegyzés:

KESERŰ MÉZ írta...

TE IS CSAK ERŐSÍTED EZZEL AZ IGEN BETEG EMBEREKBEN A "CIGÁNYVESZEDELMET" PUPU!!!ORBÁN VIKTOR 5-6 GYEREKÉT IS FELHOZHATTAD VOLNA PÉLDÁNAK A BAROMARCÚAK ÖTLETE KAPCSÁN! A KDNP ANNYIRA KERESZTÉNY, MINT MÓZSI A KOLOMPÁR MARCSA LÁBAKÖZÖTT MUNKA KÖZBEN...
AZ ÖTLET AMÚGY EZERREL KDNP-S, MÉG LÁTATLANBAN IS.EKKORA TULKOK NINCSENEK EGY PÁRTBAN SEM, PEDIG A TÖBBI SEM PANASZKODHAT...DZSENIFER SZERINTEM SOHA NEM LESZ 6 GYEREKES MAMA, MERT NEM LESZ RÁ IDEJE, UGYANIS ÉHEN PUSZTUL EBBEN A KURVÁRA KERESZTÉNY LELKÜLETŰ ORSZÁGBAN, AHOL MÉG AZOK IS BELERÚGNAK A CIGÁNYOKBA, AKIK ÁLLÍTÓLAG DEMOKRATÁK, SŐT MAGUK A CIGÁNY VEZETŐK IS...

EGYÉBKÉNT PEDIG ÉRTELEK...

KOPÍROZÁSRA CSAK AZ ARRA ÉRDEMESEK, TERMÉKENYEK ÉS ERŐSEK KÉPESEK A TERMÉSZETBEN IS...A GYENGÉK SZAPORODÁSA LEÁLL...ERRŐL A CIGÁNYOK NEM TEHETNEK ÉS GYURCSÁNY SEM...

A KDNP VEZÉRÉNEK NE A POFÁJA JÁRJON, HANEM EGYÉB TESTRÉSZE, ATTÓL A GONDOLATAI IS KITISZTULNÁNAK ÉS NEM AKARNÁ TÖRVÉNYBE IKTATNI A BAROMSÁGAIT...
A FIDESZ PEDIG +IS ÉRDEMLI A KDNP-T, MINT BŰNÖZÉSBŐL ÉLŐK A SITTET!!!!!!!

Lívia írta...

Úgy látszik nem bíznak eléggé a határon túliak szavazatában (vagy annyit vesztenek belföldön, hogy az nem képez igazán ellensúlyt?), ezért van ez az eszement elképzelés. A magzat miért nem szavazhat? Hiszen az egyházi elképzelés szerint az élet a fogantatással kezdődik -- ezért tekinti emberölésnek az abortuszt.
Egyébként érdekes, mert a Jobbik elképzelése is közelít a KDNP elképzeléséhez, miszerint csak nagyon szigorú feltételek között engedné az abortuszt. No és akkor mit kezdene a "túlszaporodó" populációkkal, netán a hitleri útra lépve csak az árja magyar fajt engedné szaporodni? Mi lenne akkor az ilyen családokkal, mint: Áder, Deutsch, Szájer,Schmidt, stb.
Nagyon nem szeretném, ha etnikai alapon különböztetnénk meg embereket, inkább tegyük meg értékítélet alapján.

Névtelen írta...

Ja meg ugye a Melegek Párkapcsolata is cseszegette, álkeresztény, homofób semjén és Vona barátunk csőröcskéjét.Ezt is be akarják tiltani és a melegeket az utcáról is ki akarja tiltani ez az elmebeteg, Tarlóssal karöltve és Vonáék alázatos segítségével....Mi lesz Itt? Menedékjogot kell majd kérnem külföldön, mert meleg vagyok??
K.

szellemi segédmunkás írta...

Boldog névnapot Lívia! :)

PuPu írta...

Kedves KESERŰ MÉZ!
Nagyon remélem, hogy másoknál nem az általad szememre hányt dolog lesz a konkluzió, én mindössze a jobboldal teljesen logikátlan, saját hirdetett elveikkel is szembemasírozó baromságait akartam volt illusztrálni.
Az én véleményem a témában egyébként az, hogy lakik az országban tízmillió magyar állampolgár, közülük úgy hétmillió a választásra jogosult és ez tökéletesen rendben van így.
Nem hinném, hogy attól előbbre menne az ország szekere, ha azoknak plusz jogosítványokat adnánk, akik szorgalmas gyerekcsinálással töltötték üres óráikat, a tetejébe nem mindegyik visz haza két miller körül és talán három sem rendelkezik akkora vagyonnal, mint hangyaszorgalmú miniszterelnökünk és kedves családja.
Aztán meg nem is értem, hogy sok gyereket csinálni miért érdem?
Mindenkinek felelősen kell gondolkodni és pont annyi gyereket kell csinálni, ahányat el tud tartani Viktor nélkül is.
Merthogy ugye az ő hatalma sem örök, és ezt a velejéig igazságtalan adórendszert - bárki is lesz az utódja - úgy fogja eltakarítani, hogy nyoma sem marad.ű
Én pedig bízom Dzseniferben, reméélhetőleg ő már öntudatos, a cigányságát büszkén vállaló emberként - nőként nő majd fel, aki képes lesz megharcolni az igazáért.
Persze ehhez segítség is kell, de aki ezt a harcot felvállalja és ki tudja zárni az osztozkodásból a cigányoknál is fellelhető megélhetési politikusokat, annak lesz plusz nyolcszzezer szavazata.
Itt csak a pofázás folyik, holott képzésre és munkahelyekre lenne szükség.
Ez a bejegyzés egyébként nem a cigányságról szól, hanem a hülyeség határtalanságáról.
:O))))

KESERŰ MÉZ írta...

STIMMEL DZSENIFERIG PUPU...

A REMÉNYEID VÁLJANAK VALÓRA,ÉN SEM REMÉNYKEDEM MÁSBAN, CSAKHOGY MÁR MA IS SOK AZ ÖNTUDATOS, SZÁRMAZÁSÁRA BÜSZKE, VÁLLALÓ, ESETLEG CSAK ELVISELŐ CIGÁNY ÉS NÉZD MEG MIRE MENNEK VELE...
HA ÍGY FOLYTATÓDIK, TALÁN CSAK A DUNÁIG...
EZ NEMCSAK A CIGÁNYOKON MÚLIK, EGYÉBKÉNT MEG AZT LÁTJÁK, HOGY A MAGYAROK SEM TUDNAK KIÁLLNI A JOGAIKÉRT...

NEM HISZEM EL, HOGY NEM ÉRTED, HOGY ÉRTELEK ÉS HA BAJOM VAN AZ ÍRÁSODDAL,AKKOR MI A BAJOM...
MA NAGYON VESZÉLYES A CIGÁNYOKRA NÉZVE A VELÜK VALÓ PÉLDÁLÓZGATÁS, ÉN CSAK EZT AKARTAM MONDANI NEKED!!!!

hát én írta...

Rendkívül idióta ötlet, biztosan nem fogják megszavazni.
Ha egy párnak páratlan számú gyermeke van, akkor hogyan osztják el a szavazatot? Főleg ha az asszony mszpés, a férj meg fideszes...

Pupu, csak úgy süt a szövegedből a hazaszeretet... Miért is lenne annyira röhejes, ha minden második magyar cigány lenne? Szerencsére ezek a dolgok a politikától függetlenül fognak alakulni.

Keserű Méznek: a cigányos példa nem rossz, elvégre nekik van általánosságban több gyerekük, mint elvégzett osztályuk.

PuPu írta...

HA MAJD MINDEN MÁSODIK MAGYAR CIGÁNY SZÁRMAZÁSÚ LESZ, AZ SE LESZ NAGY BAJ, A BAJ AZ LESZ, HA MINDEN MÁSODIK MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR NYOMOPRBAN FOG ÉLNI, ISKOLÁZATLANUL ÉS MUNKA NÉLKÜL.
eZ A VESZÉLY PERSZE NEM FENYEGET, MERT JELENLEG MINDEN TIZEDIK ÁLLAMPOLGÁRR CIGÁNY SZÁRMAZÁSÚ RÉSZBEN VAGY TELJESEN, ÉS KÖZÜLÜK SEM MINDENKI ÉL NYOMORBAN, ÉS NEM MINDEGYIKÜK ISKOLÁZATLAN VAGY MŰVELETLEN.
aZ Ő SZÁMUKAT KELLENE NÖVELNI, EZZEL ÉRNÉNK VAKLAMIT, A NYOMOR ÚJRATERMELÉSÉVEL CSAK A PROBLÉMÁINKAT TERMELJÜK ÚJRA.
ÉS NAGYON TÉVEDSZ, MIKOR EBBEN A POLITIKÁNAK NEM TULAJDONÍTASZ SZEREPET, HA MEGNÉZED, MILYEN VOLT A HAZAI CIGÁNYSÁG HELYZETE A kÁDÁR-RENDSZERBEN MEG MILYEN MA, AKKOR EL FOGSZ KÉPEDNI...
A KESERŰ MÉZNEK ÍRT KIS MEGJEGYZÉSED MEG EGYSZERŰEN NEM IGAZ, - A BESZÉLGETÉS ÍGY NEM VEZET SEHOVÁ...
:o)))

Lívia írta...

Kedves "szellemi segédmunkás": köszönöm jókívánságod.

Lívia írta...

Bővítsük tovább a szavazati jogot:
http://kismuveszet.blog.hu/2011/02/12/voksot_minden_spermium_utan?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_campaign=index

Névtelen írta...

jav. kér: karaiba = karjaiba

szellemi segédmunkás írta...

szívesen Lívia jövőre is!!!:))))))))))

- írta...

VAN EGY JÓ MONDÁS, KB. ÍGY SZÓL: AZ ANYJÁNAK MONDOM, HOGY A LÁNYA IS ÉRTSEN BELŐLE...
(DE LEHET, HOGY FORDÍTVA VAN, MINDEGY IS.)
oké, pupu.

PuPu írta...

A lányomnak mondom, hogy a menyem is értse..
Nézd meg az anyját, vedd el a lányát!
:O)))))))))))