2011. február 2., szerda

MOSZKVA TÉRI LÁNYOK...

TARLÓS ÁTKERESZTELNÉ A MOSZKVA TERET...


HA EZ AZ EMBER OLYAN MAGAS LENNE, MINT AMILYEN OSTOBA, ÜLVE NYALNÁ A HOLDAT...

:O)))

12 megjegyzés:

--- írta...

SZEGÉNY HOLD....:))))))))))

zombi írta...

Ha így haladunk, kiderűl, hogy uj időszámitás veszi kerdetét és 2010-ből Orbán 1 lesz. Innen számítjuk Magyarország menybementelét. Az igaz árja magyarok megteremtődését.
A történelem meg csak haladjon az átkozott oligarchák, meg tőkések számítása szerint. Mink csak egyszerűen kiradírozzuk a multat és Tájddal tisztára mossuk a mandzsettákat.

OFF-RIMA írta...

oRBÁN PEKING VAGY MUBARAK TERET SZERETNE SZERINTEM. tARLÓS + TELJESÍTENI AKAR...
MI BAJUK VAN MOSZKVÁVAL? CSAK NEM KIRÖHÖGTÉK OTT IS A vIKTORT?:))))) AMÚGY KI.....
PUPU SUNYIBAN FELEMELTÉK AZ ÁRAM ÁRÁT, TE EZT TUDOD?

MAFFIA ÉS PARLAGFŰ ÍRTÓ KISIPAROS írta...

túl sok már itt a keresztapa:((((
elegem van!!! MINDENKI MONNYON LE!!!!! ÉLJEN A MOSZKA ÉLJEN EGYIPTOM NÉPE!!!! ÁMEN! JA, MERT KICSIT EVANGÉLISTA ÉS ZSIDÓ MEG CIGÁNY IS VAGYOK:))))))) NA, UGYE, HOGY MÉGIS JÓL VANNAK ITT BENNEM EGYÜTT! VIKTOR IS + GYÓgyúlHATNA MÁR:))) TARLÓS AZ NEM FOG...az leégett az őszi tarló égetésnél, azóta nem iszik és nem üt el gyerekeket sem az autójával... NNNA! ÉN SZÓLTAM! UFFFF!

mongolkőrózsa írta...

Ha már annyira változtatni akarnak, javasolnám a "6oo ezer magyar hajléktalan tere" elnevezést...

PuPu írta...

Kedves OFF-RIMA, az áram árának felemeléséről már a "Vízelünk" című bejegyzésemben említést tettem...

:O))))

Névtelen írta...

Hülyék és primkók vagytok. (Mint általában a ballibek. Meglátszik a stílusotokon.)

A Széll Kálmán tér (a 'kilencszázhatvanas években, a korabeli fiatalok nyelvén a Kalef (Kalef = Kálmán becézve)) csak hatvan éve viseli a Moszkva tér nevet. A tér 1951 előtt Széll Kálmán tér volt és Széll Kálmán tér lesz a jövőben is. Azon érvelés, miszerint a Moszkva tér elnevezéshez már hozzászoktak az emberek, nem valid (sőt, kifejezetten gagyi és ostoba), hiszen pl. az Andrássy út is volt már Sztálin út, de évtizedekig Népköztársaság útja is, ennek ellenére mégis visszakapta az Andrássy út nevet.

Aki nem tudja, hogy ki volt Széll Kálmán, annak itt egy kis stúdium, hogy okosodjon:

Széll Kálmán

Dukai és szentgyörgyvölgyi dr. Széll Kálmán (Gasztony, 1843. június 8. – Rátót, 1915. augusztus 16.) politikus, miniszterelnök, pénzügyminiszter, a Magyar Tudományos Akadémia tagja.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Sz%C3%A9ll_K%C3%A1lm%C3%A1n

Viselje tehát a nevezett budai tér az ő nevét! Aki pedig oda meg vissza van a Rákosiék által kierőszakolt Moszkva tér elenvezéshez, az lépjen be a kommunista pártba és nyalja fényesre Rákosiék emlékét!

Alászolgája!

OFF-RIMA írta...

TE TULOK NÉVTELEN! NEKEM MINDEGY HOGYAN HÍVNAK EGY TERET, HA NEM A NÉVVÁLTOZTATÁSSAL AKARJÁK ELTERELNI A FIGYELMET A SZEGÉNYSÉGRŐL, A KILAKOLTATÁSOKRÓL+ARRÓL A SOK KIBASZOTT LOPÁSRÓL, AMIT A KORMÁNY MŰVEL...
ALÁ! SZOLGA! HÜJJE!
AZ ILYENEK MIATT ROHAD EZ AZ ORSZÁG!!!
EGYÉBKÉNT BALLIB A KÖRÖSZTANYÁD!!!!!!

Névtelen írta...

Ezek a átnevezések semmiképp se szerencsések. Annak idején se volt szerencsés átnevezni Széll Kálmánról, most se túl jó visszanevezni. Az emberek megszokják azt, ahogy megismerik, kötődnek hozzá, dalokat is írnak róla, lásd Moszkva téri lányok, vagy épp a KFT számában sem az Andrássy, hanem a Népköztársaság útról énekelnek.
(Ha én jutok hatalomra, akkor én is minden közterületet át fogok nevezni! :D :D :D)
Viccen kívül jó lenne sztem, ha az OTT ÉLŐK döntenének egy-egy közterület nevéről, és azt megváltoztatni csak akkor lehetne, ha az ott élők többsége ehhez hozzájárul.

Névtelen írta...

Was fürn Sprache spricht ihr ?

Névtelen írta...

ICH HAB KEIN ZUHAUS

Névtelen írta...

DANN KAUF DIR EINE HAHAHAHAHAHAHAHAH