2011. december 23., péntek

BESZOKTATÁS

Az MSZP, az LMP és a Demokratikus Koalíció képviselői ma hivatalos, baráti látogatáson keresték fel a Rendőrség Gyorskocsi utcai épületét.
Jelen volt néhány jelenlegi és volt pártelnök, volt miniszterelnök néhány miniszterviselt ember - szóval ilyen illusztris társaság ritkán jön össze egy rabomobilban, bár az előkelőbbjét azért a járőrkocsi szállította.
Gondolom, ez elővigyázatossági intézkedés volt, számítva egy majdani viszonzásra adott esetben…
Ameddig tartott a karácsonyi közönségszórakoztatás, egész idő alatt azon törtem a fejem, hogy vajon ki rendelte el a politikusok előállítását, mert azt azért nem hinném el, hogy két pártelnök elvezetéséről Kovács XIII Józsi szakaszvezető saját hatáskörében eljárva hozta meg a döntést.
Orbán keménykedett megint, vagy Pintér találta taktikailag érettnek a helyzetet, hogy a képviselők munkájának akadályozása miatt képviselőket állíttasson elő a Gyorskocsi utcába?
Mondjuk, Orbántól simán kitelne egy ilyen döntés és gondolom, hogy elégedett mosollyal nyugtázná a fejleményeket, különös tekintettel Gyurcsány rács mögé taszigálására – hadd szokja a klímát, meg tapogassa meg bátram a saját tégláját – hátha nem lesz akkora nagy a pofája.
Pintér talán sunyibb ennél, ő nem megy direktben neki senkinek, ő az a típus, aki csak akkor sértődik vagy haragszik meg, ha az érdeke úgy kívánja, és ez az eset jelenleg nem áll fenn.
Tőle tán még Orbán is fél, merthogy neki nem kell felkérnie senkit, hogy találjanak valamelyik szupernehézsúlyú politikustársára valami terhelőt, ő ezeket keresgélés nélkül, ab ovo tudja, sőt szerintem egy ilyen gyűjtemény jelenti az ő személyes politikai életbiztosítását.
Szóval, ez csak egy kispályás, pitiáner szórakozgatás volt, bicepszugráltatás az alcsuti kocsmapultnál.
Lehetett volna ezt az ügyet persze nagyvonalúan is kezelni, de ez a mentalitás olyannyira idegen a Vezértől, hogy normális ember ilyenre komolyan nem is gondol.
Ha alkalom adódik, akkor a politikai versenytársakat azonnali harcban kíméletlenül ki kell nyírni, és csak oszló tetemüket szabad otthagyni, sakálok martalékául.
Az LMP túl sokat nem kockáztatott a mai performance megrendezésével, hiszen amit elkövettek, annak igencsak kicsi a veszélyessége a társadalomra,
Még, ha követőkre találna is az ötlet, és a polgármesteri hivatalok bejáratánál a biciklitárolóhoz láncolnák is magukat az epigonok, akkor sem történne semmi, legfeljebb őket is fejbeverné táskával valamelyik jutalomosztásra érkező önkormányzati képviselő, mint tette ezt ma a demonstrálókkal Isten nemzeti érzületű szolgája…
Természetesen azonnal akadtak, akik terrorcselekményt kiáltottak, merthogy akadályoztatásra került a képviselők szabad mozgása.
Egészen idáig kerestem a jogszabályt, mely tiltaná a jobboldali képviselőknek saját, kicsit csámpás lúdtalpaik (bocsi libák!) használatát, de nem találtam sehol, emellett az Országháznak van vagy huszonöt-harminc kapuja, amihez csak akkor lehetne az LM P-t hozzáláncolni, ha a képviselőiket felnégyelnénk…
Anno, mikor társaival a rendőrségi kordont szerelte a Nagy Polihisztor, akkor azért hagyták őket a francba, merthogy mindenki annak kezelte az ügyet – ami, politikai demonstrációnak.
Ez is az volt, és a rá adott válaszreakció remekül kidomborította a tüntetés létjogosultságát.
Persze érthető a kormányzati idegesség is, hiszen könnyen előfordulhat, hogy ez a kormány márciusban már nem fog tudni béreket fizetni, nyugdíjakat folyósítani, jön az éhkopp.
A Vezér lángeszében csak a valutatartalék forog, mint libacsapat a tarló felett, emellett hamvas lelke olyan, mint a kisgyereké, aki tudja, hogy nem illik hangosa szellenteni vendégségben, de mégis bekövetkezett a dolog.
Kell egy kis kikapcsolódás a várható nehézségek előtt, hát vitessük be a politikai ellenfelet, vegyünk stadiont ötmilliárdért, legyen már hova rendelni újabb beléptetőkapukat további ötmilliárdért, egyszer élünk, nemigaz?
Majd behozzuk ezt az aprópénzt, mindjárt el is vesszük az alapítványi iskoláktól az internetet, de ha már így esett, akkor ezzel együtt a jogtiszta szoftvereket is.
Még a végén valakinek eszébe jut, hogy milyen jó is, amit a szocik kitaláltak!
Aztán majd a kétharmad megszavazza, hogy ettől kezdve a felségsértést is szankcionálni kell, hiszen milyen dolog a Mi Boldogságunkra azt mondani, hogy manifeszt bolond - a nagylátószögű haverjával együtt…
Mindenesetre ma mindenkinek szép lesz az álma,
Az LMP vezetői örülnek a sikernek, a szocik annak, hogy megmutathatták, hogy van itten még kurázsi, a DKP annak, hogy Gyurcsány milyen ügyesen tudott helyezkedni a rendőr kezeügyébe, tuti egy százalékot hozott a dolog.
A Kis Rákosi meg annak, hogy látta gyűlölete tárgyát rendőrautóban, habár a vezetőszár hiányzott kissé, azzal lett volna kerek az ügy.
Így aztán a mai napon is túl vagyunk, én már azt is nagy eredménynek tartom, hogy az ellenzéki oldal nem egymás ellen tüntetett, mi lesz ennek a vége?
Mindenesetre fél év múlva okosabbak leszünk - bár valószínűleg soványabbak is, - úgyhogy együnk sokat karácsonyra, mert ami most vár ránk, az nem a libasültek szezonja lesz, jódarabig…

:O))))

22 megjegyzés:

Névtelen írta...

„Jelen volt néhány jelenlegi és volt pártelnök, volt miniszterelnök néhány miniszterviselt ember - szóval ilyen illusztris társaság ritkán jön össze egy rabomobilban, bár az előkelőbbjét azért a járőrkocsi szállította.”

Oda kerültek, ahová valók! Ki se kellett volna engedni őket. Fosztogatók! Osztogatók! Rablók!

„Még a végén valakinek eszébe jut, hogy milyen jó is, amit a szocik kitaláltak!”

Valóban, milyen jó is így, hogy tönkretették az országot! – nekik. Milyen jó, hogy tönkretették a magyar embereket! Ennyi jó a 8 év alatt. Szenzációs!

libamáj írta...

"mert ami most vár ránk, az nem a libasültek szezonja" NEM HÁT! TERMÉSZETESEN A LIBAMÁJÉ! MERT MÁR SÜL. LEHET UNDORKODNI!MAJD GONDOLOK RÁTOK EVÉS KÖZBEN.

éva írta...

Pupu, a NET-en két nézet található: a "Gyurcsány ellopta a show-t a szegény LMP-sek elől" és a "de milyen jó ütemben lépett a táncba a Fletó" Gyurcsány maga meg úgy magyarázta, hogy "de hát csak nem maradhattak a fűtött helyükön,ki kellett menni szolidarítani" Arra meg még ő sem számított, hogy Orbán ENNYIRE hülye lesz!
Mindenesetre összejött a "Gyorskocsi utcai koalíció" - azaz mégiscsak bekövetkezett egy áttörés, amire még akár 2 napja is nem lehetett számítani. És végre a civilek is összehívják a Nemzeti Kerekasztalt - az már tavaly ilyenkor úgy kellett volna, mint egy falat kenyér (a libamáj mellé)

fenyőfa írta...

Névtelen és libamáj!
Rossz lehet nektek, hogy még karácsonykor is dolgoznotok kell.Termékeny talajra talált a belétek programozott gyűlölet, hát ha ti így gondoljátok, akkor én meg azt kívánom, ez legyen az utolsó ilyen jó évetek. Aztán húzzatok el a "kedvesvezetőtökkel", hogy legyen egy kis jóban is részetek.Gondolom hálás lesz a kitartásotokért.

Pupunak és Évának kellemes ünnepeket és boldog névnapot kívánok.

kogito írta...

A libamáj, meg aki előtte "szólt" csakis sajnálattal tudok nézni, meg olvasni a sületlenségüket. Ezek lángeszű személyek (nem emberek!). Egy óriási baj van ezekkel a szerencsétlenekkel: a láng elemésztette az agyukat! Az emóció és a gyűlölet cselekedetük mozgatója, a tények ilyen pondróknál mit sem érnek. Végtelen egyszerű, piti világuknak éppen ez felel meg. Igazi vezéri gondolkodás manifesztálódása ez náluk. További gyűlöletkeltést szánalomra méltó idióták!

PuPu írta...

kedves Éva, én is kívánok boldog névnapot, valamennyi olvasómnak pedig kellemes ünnepeket!
:O))))

Norris írta...

"Egészen idáig kerestem a jogszabályt, mely tiltaná a jobboldali képviselőknek saját, kicsit csámpás lúdtalpaik (bocsi libák!) használatát, de nem találtam sehol, emellett az Országháznak van vagy huszonöt-harminc kapuja, amihez csak akkor lehetne az LM P-t hozzáláncolni, ha a képviselőiket felnégyelnénk…"

:D Ez a nap legjobb szövege volt eddig4 Gratula!

Névtelen írta...

en mindenkinek kivanok boldog, aldott Karacsonyt eszakra es delre, keletre es nyugatra. vagyom egy libamajra.

Névtelen írta...

Aztán húzzatok el a "kedvesvezetőtökkel",
Fenyőfa! Talán neked és a teféléidnek kellene elhúzni, tudod Izraelbe.

Varga Éva írta...

Mennyi bátor névtelen hazug: örömet hazudnak, mikor szénné égette őket már a gyűlölet, libamájsütésről hadoválnak, mikor száraz kenyeret rágcsálnak tökegyedül egy kukából kihalászott, korcsocska fenyőgally alatt, "elmútnyócéveznek", mikor az elmúlt másfél év olyan negyven-ötven évet dobott vissza rajtunk az időben.
Inkább sajnálni kell őket, mint megvetni, a legborzasztóbb dolog az lehet, mikor valaki még saját maga előtt is álarcot kénytelen viselni - mint az idoluk, akinek a képes felére már olyan vastagon égett rá az a sokféle álarc, amit eddig pályája alatt felvett, hogy már saját maga sem látja az igazit.

Én most a bódult, gyűlölködő, beteg lelkű orbánhazafiknak kívánok igazi, valódi szeretetet, és igazi, orbánmetes újesztendőt - hogy meg tudják tapasztalni, milyen a valódi szabadság!

éva írta...

Első névtelen: Ha a korábbi kormány "tönkre tette az országot" akkor minek nevezed azt, amit ezek most művelnek? Hasonlítsd már össze az államadósság mértékét, a CDS felárunkat, az árfolyamokat.Az ország reputációjáról már nem is beszélve! SAJNÁLNAK minket, vazze!
fenyőfa: köszi és viszont, és persze Pupunak is köszönet a szövegeiért. Segít elviselni az életet.

Névtelen írta...

kedves vicuska a te szadbol hazug az oszinte blabblabla. ki kell, hogy abranditsalak mi valoban eszunk libamajat, lazacot es egyeb draga dolgokat, de nem a vikitol kapjuk. gondolod aki kukabol eszik komputer kozelbe jut? ja es a pupud sem sajnalatra melto madagaszkaron eppen szemben jott velem.

Névtelen írta...

tisztelt puPu nagyon jók az irásai ön megírja az igazat kellemes ünnepeket.

libamáj írta...

Kedves síránkozó társaság!
A libamáj fenséges volt. Tudom, valójában nem is irigylitek,mert nektek is van mit a kenyérre kenni, meg van mit a tejbe aprítani.
De azért csak síránkozzatok itt naponta - ha ettől mentálisan jobban érzitek magatokat.

Varga Éva írta...

A névtelen hazudozónak:
aki libamájat eszik manapság, az nem dicsekszik vele.
Aki boldogan él, az nem megy blogokra köpködni másokat, akik - esetleg - szegények, elkeseredettek.
Akinek van mit a tejbe aprítania, az nem magyarázkodik minden PuPu írás olvastán, hogy ő milyen gazdag és szerencsés.
Az teszi ezt, aki kompenzál ezerrel: mert nem jut neki sem rendes étel, sem rendes család, sem rendes emberi érzés.
Marad a gyűlölködés, a nagyzási hóbort és a mások rugdosása, hátha attól neki könnyebb lesz a saját, nyomorúságos, magányos kis élete.
Ez van.
(Ja, és neked nem vagyok Vicuska, azt fenntartom a családomnak, szeretteimnek. A rendes embereknek. Olyanoknak, ami te, ha így folytatod, sosem leszel, mert annyira belerágta magát a lelkedbe az irigység, az önzés és a gyűlölet.Szánalmamból viszont jut neked is, kívánom, inkább előbb, mint utóbb ébredj fel ebből az embertelenségból próbálj meg gondolkozni. Hátha ...)

Névtelen írta...

Vicuskácska!"Marad a gyűlölködés, a nagyzási hóbort és a mások rugdosása, hátha attól neki könnyebb lesz a saját,..." Ez kedvenc blogírod kedvenc időtöltése, már-már őrülési szinten.

Varga Éva írta...

...és toppantottál is hozzá a lábacskáddal? :-)
Ej, de szerencsétlen egy flótás lehetsz te, hogy PuPut próbálod meg rugdosni, és mindeközben úgy hiszed, hogy bosszantani is tudsz?
Még a kisgyerek is meghallja a kérést, ám csak akkor engedi el a füle mellett, ha még nem nőtt ki a dackorszakból. Vagy ha már belenőtt a másodikba ....
Részvétem, borzasztó lehet úgy élni, ahogy te itt előadod, névtelenül, körömszakadtáig ....

PuPu maga az élő lelkiismeret, hát ezért elhiszem, hogy akinek ilyenje nincsen, az irigykedik feszt miatta!
:-)

Névtelen írta...

...

Névtelen írta...

éva-vica-verza!
A hozzászólásaimat Pupunak szántam.
Egy bizonyos szint alá nem süllyedek, ezért neked többet nem válaszolok, ez az utolsó. Ennyi irigység és gonoszság, hát rossz neked lehet. Élj így tovább. Téged mérgez.

Varga Éva írta...

Persze, hogy nem süllyedsz .... lejjebb vagy te annál, annak a szintnek már az alját is csak a Hubble űrteleszkóppal látnád, amiről írsz ...
Rossz, ugye, mikor a fagyi visszanyal, és nem tűri el valaki a mocskolódást, hanem válaszol?
:-)

Névtelen írta...

Vica-cia? pupu dicsekedhet, hogy libasültet evett? mikor ezt olvastad akkor nem pöttyösödött ki a májad?

Névtelen írta...

"PuPu maga az élő lelkiismeret,"


HOGY NEM SZAKAD LE AZ ÉG!