2011. december 22., csütörtök

KAPUZÁRÁS ELŐTTI PÁNIK

Az ember korosodása során találkozik össze ezzel a jelenséggel, mikor megérzi azt, hogy hajdan oly délceg férfiassága már nem mindig a régi, mikor úgy érzi, hogy ellőtte már a számára kiutalt puskapor javát, vagy a nő már felélte vonzerejét, és megijed attól, hogy lassan-lassan tán majd koldulnia kell a női egót éltető sóvár pillantásokat.
Ilyenkor a delikvens bevet minden eszközt, hogy még mielőtt minden összeomlik, arasson még egy rendesebbet a nemek piacán.
Ilyenkor kezd az öreg jampec gyúrni és a strandon behúzott hassal közlekedni, az aggbakfis kipakolni a kipakolnivalót, aztán hasat be, mellet ki és kacarászni, mintha tizenhat éves lenne, önfeledten, de hamis hangfekvésben és magasabb hangerővel, mint amit a szituáció és a kora indokolna.
Aztán sokat és hosszan hisztériázik, a férfi meg hozzávágja a spenótot a falhoz, mert hátha ez visszahoz valamit az elvesztegetett ártatlanságból, vagy az elpocsékolt férfierőből.
Mikor önkényuralmi rendszerek ismerik fel, hogy már nincs sok hátra, a viselkedés hasonló.
A Vezér játékosan megtáncoltatja bicepszét, marcona pofát vágva beszól a diszkó kidobóemberének, aki aztán természetesen úgy veri képen, hogy utána egy hónapig megdrótozott állkapoccsal ijesztgeti a pitbullokat, majd ha valaki kiejti előtte a diszkó nevét, akkor sikoltozva menekül az ágy alá.
Most éppen a képenverési fázisnál tartunk, a Mi Pótolhatatlanunk kapott egy-két kokit, leesett neki egy-két saller, és az adományozó leeresztett kézzel várja az értelem és a megértés szikrájának felvillanását a Mi Csipetcsillagunk szemében, egyelőre mindhiába.
Azt nem hinném Magyarország miniszterelnökéről, hogy annyira orbitálisan ostoba lenne, hogy azt feltételezné, hogy a Magyarországot sújtó gazdasági sorscsapások között ne lenne összefüggés - vagy, hogy azt gondolná, hogy Barrosoval úgy levelezhet, mint Jancsi Juliskával, rózsaszín kopertában küldve az aktuális szerelmi üzenetet, miszerint szeretlek Manuel, nagyon - nagyon…
Érzi ő a büdösséget nagyon is, és most megpróbál előre menekülni, átverni mindent, amit csak lehet mihamarább, mert lehet, hogy aki utána jön az már nem lesz képes ezt megtenni.
Mi lenne akkor, ha egy torzót hagyna maga után, mikor ő egy virtigli kis egyszemélyi diktatúrát álmodott meg már a kezdet kezdetén, de legkésőbb akkor, mikor híveit azzal bíztatta, hogy egyszer kell nyerni, de akkor nagyon.
Nagyeszű választópolgárainknak ez nem lett azonnal gyanús, pedig egy ilyen kijelentés után valakinek azonnal cserépszavazás elrendelését kellett volna kezdeményeznie, és legalább tíz évre száműzni a Mi Rosszabbik Énünket, mecsoda remek tíz év lett volna, mecsoda nyugalom!
De nem ez történt, a választópolgár a kezébe adta a sorsát és ez a sors a többség számára igencsak rosszra fordult az utóbbi időben.
Vezér meg beleélte magát a magyar Che Guevara szerepébe, harcot hirdetett a nemzetközi nagytőke ellen, államosítgatni kezdett, mintha ő lenne a magyar Hugo Chavez.
Mára már teljesen elszakadt a realitásoktól, a pánik a legrosszabbat hozta ki belőle.
Már nem is titkolja a hatalomkoncentrációt, már nem akarja álcázni magát, helyette ott hepciáskodik a nemzetközi színtéren, jóllehet ott már senki sem áll szóba vele.
Elvetélt kínai és arab álmok keringenek körülötte, mint libák a tó körül, de a libák leszállnak a tó partjára, míg az ő álmai tovasuhannak, és nem marad meg utánuk más, csak egy kis keserű csalódottság, hiszen oly jó lett volna látni, amint a Malév ismét nyugodtan szárnyalhatna, vagy, hogy a vonatunk háromszáz kilométeres sebességgel száguld Bécs felé.
Ma leminősítette az országot immáron a második hitelminősítő is, ennek pedig az lesz a következménye, hogy ebbe az országba tőke bejönni nemigen fog.
Akiknek pedig – szerencsétlenségükre – befektetett pénzük van nálunk, azok saját szabályzatuk szerint el kell kezdjék kivonni tőlünk,
Nem lesz egy örömünnep. Inkább csak fájdalom várható.
Az tiszta sor, hogy Orbánt a vezető nyugati államok nem tekintik már tárgyalópartnernek. Inkább csak egy kipucolandó foltnak Európa asztalának térkép-abroszán.
De ne feledjük, a sebesült állat a legveszélyesebb, kiszámíthatatlan reakciói a saját életét is veszélyeztethetik, hát még a környezete életét.
Orbán mentális zavara erre még rátesz egy lapáttal.
Túl kell élni ezt a periódust, aztán majd saját párttársai fogják befejezni azt a folyamatot, melyet a nyugat kezdett el, nem erőszakkal, csak a nyomásgyakorlás megszokott eszközeivel…
Antall József alámerült és a Munka Érdemrend arany fokozatával a zsebében és kibekkelte a komcsikat, vagy negyven éven át, akkor most ezt a pár hetet ne bírnánk ki?
Ugyan!
Féllábon is, mint a liba a jégen…

:O))))

6 megjegyzés:

Grósz Karcsi írta...

Ez egy teljesen rossz publika.
Szerintem itt nem kellene emlegetni Che-t és Hugót és még a komcsikat sem. Ezeknek ehhez semmi köze szerintem.
Ez egy Gömbösista, Szálasista, Horthysta, Mindszentysta és legfőképp antiszemita társulat. Ez a társulat már régóta itt van velünk (is)és próbálgatja létrehozni a totális fasizmust, de valahogy mindig elbukik, de nem jön rá, hogy miért.
Azért mert ez magyarul a tehetségtelenek, a looserek, a nyomoroncok társulata, akik úgy érzik többet érdemelnek annál, ami nekik jut. És azt hiszik, hogy ők is ugyanolyan okosak, mint mások, csak ez nem tud érvényesülni, mer a zsidó nagytőke ezt nem engedi.
Ezek soha nem fogják elismerni, hogy megbuktak. Jön nem sokára a szokásos magyarázat, hogy a zsidó nagytőkével megint nem bírtak elbánni, megint nem sikerült a tiszta fajmagyarok szabadságharca. De persze erről nem ők tehetnek, hanem megint túlerőben voltak a zsidók. A zsidók akiket a fidesz csak úgy nevez, hogy "bizonyos érdekkörök" ld. pl. Tarlós, "bizonyos érdekcsoportok" és még van 1-2 elnevezésük. Bizony barátaim ők a kommunista, komcsi, zsidó, liberális és bolsevik csoportról beszélnek, mint ellenségről. Pl mint azt dajcstomitól tudjuk Barroso is kommunista, Hogy zsidó-e azt még nem tudjuk, de szerintem a fidesz fanok biztosak benne. Mellesleg aki nem fideszes ősmagyar fajvédő az mind kommunista zsidó bolsilibsi patkány hazaáruló akasztófára való.
Tehát itt a fidesz nem fog megbukni soha, csak elveszti s fajmagyarok szabadság harcát az izraeli túlerő miatt. És ebből majd nagy sírás lesz.
Mi pedig szórakozhatunk itt ezzel a demokráciával össze-vissza, meg a nyugatos anyjapikulájával is , de ezek a fajmagyarok egedül a Rákosi és Kádárrendszerben voltak kussban. Ezért kell egy teljesen más alkotmány, mint a 89-es.
Karcsi.

Névtelen írta...

"Grósz Karcsi, teljesen egyet érted veled, azzal a hozzátevéssel, hogy írásod jobb, mint a blog maga!

kogito írta...

Amit Grósz Karcsi felsorolt a társulat elnevezését illetően, én az éjjel kiötlöttem, hogy ezt a banda által létrehozott rendszert egyértelműen idiokráciának hívják. Akik meg ezt kiépítették egyszerűen idiokratáknak nevezném. Ugyanis normális ember ilyen tettekre nem ragadtatná el magát.
Lehet, ez a fő paranoiás abból indult ki, hogy a FED nem az Egyesült Államok Központi Bankja, hanem egy szűk kör magánbankja, 1918-óta pénzkibocsájtási jogosultsággal. Tehát az Államok is innen vesz fel kölcsönöket, ahelyett, hogy ők nyomtatnák a zöldhasút.
Az elmebeteg úgy gondolja, szembeszáll ezzel az óriási pénzvagyont birtokló társasággal és majd ő "eligazítja" ezeket a zsidókat, nehogy már beleköpjenek az ő álmainak megvalósításába. Erre mondjuk, hogy köhög a bolha.
Az meg sem fordult a fejében, hogy ezt az elnyomorítást nagymértékben ő generálta az idiótábbnál idiótább lázárjani-féle aljasokkal karöltve és ezáltal jól kistafírozva a tehetősebbeket, akik nyomták a lét neki 8 éven keresztül. Most a középosztály megsarcolásával és a még szegényebb rétegektől elsíbolt pénzzel hálálja meg a csányi-demján stb. félék nagylelkűségét.
Ezt a senkiházi gnómot remélem a következő év elsüllyeszti a politikai pöcegödörben, ahol fulladjon meg. Talán a birka nép (az a 2,7 millió) meg végre rájön, hogy szavazás előtt illene tájékozódni és nem biankóra beszavazni a hatalomba egy ilyen, egyértelműen beteg agyú, magát messiásnak képzelő barmot.

Jocó írta...

"hajdan oly délceg férfiassága már nem a régi,???" Ez bizony nagy szomorúságra adhat okot.

Joco írta...

Pupus,meg szeretnem kerdezni,hogy szerinted hol tudom megtalalni azokat a magyar allampolgarokat,akik anyagilag tamogattak az Amerikai Nepszavat?
Ki lehetne ide tenni egy e-mailcimet?
Nagyon fontos lenne,a befizetok erdekeben.
Koszi
Joco

Péntek írta...

Nagyon balfék vagy Joco (és nem Jocó!), azt hiszed, hogy így ki tudod provokálni a címeket?! Mit érdekel ez téged! Tünj már el innen te provokatőr!!!