2011. december 1., csütörtök

GESTAPÓT HOZ A TÉLAPÓ?

Olyan jól áll az ország, hogy másra már nincs is szükségünk, talán három futballstadionnal meg egy új, hiper-szuper titkosszolgálattal komplett lesz a haza.

A stadionokon kár is kérődznie a választópolgárnak, azok kellenek, oszt jónapot!
Meg különben is, ha már vannak beléptetőrendszerek, azok remek gombok arra a célra, hogy lehessen hozzájuk kabátként varrni három kis stadionocskát, egyet, hogy Kósa Lali pofáját betömjük vele, egyet a Fradi köménymagjának hálából a televízió-székház felgyújtásában kifejtett áldozatos tevékenységükért, egyet meg már csak megérdemel a Vezér!
Végtére is, ha a Puskás labdarúgó-akadémia névre hallgató gladiátor-képzőt ő tartja óvó karjai között, akkor ahhoz már csak megjár egy rendesebb stadion is.
Ez a rongyos régi meg annyira irritáló, hiszen Puskás ide, Puskás oda, ez már csak Népstadion maradt, de majd most legyaluljuk – le a földig!
Tűnjön minden el, ami Vezérünket arra emlékezteti, hogy honnan jött – őt csak azt akarja látni, hogy hova tart!
Talán jobb lenne neki, ha ez utóbbit se látná, minek idegeskedjen rajta?
Apropó, hol lehetnek a beléptetőrendszerek?
Tán Deutsch megírhatná a twitteren…
De ez az új titkosszolgálat, ez aztán már tényleg több a kettőnél.
Az lesz a neve, hogy Nemzeti Információs és Bűnügyi Elemző Központot (NIBEK) és olyan lesz, hogy Orbán mind a huszonegy ujját megnyalhatja örömében.
Hol vannak már azok a régi szép idők, mikor a titkosszolgálat tisztjei nagy röhögve ott futottak Kőszeg Ferenc mellett, vagy üldözték a stencilgépet lopó (nanehogymár ellenállási kiadványok sokszorosítása miatt cipelő…) Demszkyt - a kisipari módszereknek leáldozott.
Maga a Gestapo, sőt a KGB is megirigyelhette volna azt a lehetőséget, melyet most kíván kezébe adni Orbán ennek a vadonatúj társaságnak, ez ugyanis maga a társadalom feletti totális ellenőrzés.
A terv az ugyanis, hogy olyan számítógépes hálózatot hoznak létre, mely felöleli az összes titkosszolgálat, a Rendőrség, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a repülőterek, az utazási irodák, az idegen rendészeti és a menekültügyi hatóság, a katasztrófavédelem, a bűnügyi és a szabálysértési, valamint a népesség-nyilvántartási, az OEP, a közlekedési hatóság, de még a kötelező biztosítások adatait és adatbankjait is.
Hogy a bankok adatállományával mi a helyzet, erről egyelőre nem esett még szó, csak a langyos szar maszatolása közben értesülhettünk arról, hogy minden szervezet minden adatát köteles lesz kiszolgáltatni az új gigaspionnak, így az sem kizárt, hogy ezzel a banktitok is kipipálható lesz ebben a felettébb demokratikus jogállamban.
A titkok jogállami kezelésére semmiféle garancia nincs, praktikusan nem is lehet, hiszen, a garancia a hivatalos források szerint azon kellene, hogy alapuljon, hogy hiszünk a kormánynak.
Nem hiszünk.
Ha kérdez, még akkor sem.
A fő gond, hogy megszűnik az ügyhözkötöttség, megszűnik a külső felügyelet, majd a feddhetetlen és bizalomgerjesztő belügyminiszter odafigyel titkosszolgáira, nem kell itt ezzel annyit szenvedni.
Idáig, ha valakiről adatot akartak gyűjteni, akkor azt megfelelő indokokkal lehetett megtenni, ha valakit titkosszolgálati módszerekkel megfigyeltek, ehhez bírói engedélyre volt szükség, vagy az UD rt.-re…
Ennek most vége, nem kell senkitől sem engedélyt kérni, nem kell indokolni sem, hogy miért van szükség az összes Magyarországon vezetett bankszámlád adataira, egyenlegére, adott esetben bőr és nemibeteg-gondozói kezelésed adataira.
Elég lesz, ha bármilyen szempontból – és ez a szempont lehet akár politikai magatartásod is - látókörébe kerülsz az éber szemnek, márpedig azt ne hidd, hogy te kivétel leszel.
Bármikor tárgya lehetsz egy átfogó ellenőrzésnek, melynek során éppencsak, hogy ki nem fordítják a bőrödet, de amelynek a végén biztosan csupaszabb leszel, mint Ciccolina a lóval előadott művészi szerelmi nagyjelenet során.
Kimész társaiddal tüntetni?
Úgy jársz, mint a gánti libák a ködben, keresztülrontanak rajtad, mint a kamionok, aztán a végén ottmaradsz, kissé megviselten, kiszolgáltatva a rókáknak…
Tudni akar rólad Viktor mindent, és ez a tudás hatalmat adhat feletted, zsarolhatóvá, irányíthatóvá tesz, önálló, szabad és független személyiség helyett zombi leszel Orbán horrorjában.
A terv még az amúgy a titkosszolgálatokba beleszerelmesedett másik szociopatát is megviselte, nem is hagyta szó nélkül és talán első ízben fordult szembe nyilvánosan is a Vezérrel, akivel idáig szinte összes vitájukat házon belül tudták tartani.
Kövér több módosító javaslattal szinte teljesen átírná, gyakorlatilag kiherélné Pintér Sándor előterjesztését.
Elsősorban is nem adná meg a titkosszolgálati státuszt az új szervezetnek és elvetné az elképzelést, amely közvetlen elektronikus adatkapcsolat kiépítését írná elő a központtal együttműködő szervek adatkezelési rendszerével.
Érvelése szerint az adatbázis külső támadhatóságának megelőzése érdekében lenne szükség erre, gyakorlatilag viszont nem nézné jó szemmel, ha az eddig az ő homokozójának számító titkosszolgálatok játszóterén más kezdene el homokba-pipiskét játszani.
Nem az a fajta ő, aki kiadna a kezéből egy ilyen ütős hatalmi centrumot, mely mellesleg az ő személyes védőpajzsa is a Vezér esetleges elhamarkodott személyi döntéseivel szemben.
Kövér érzékelhetően nem nagyon szeretne száműzetésbe vonulni vagy valamiféle díszpinty szerepét betölteni a jelenleg futó Nagy Nemzeti Orgiában, sőt, ez a lépése csak alátámasztja, hogy az utód szerepét nézte ki magának, amennyiben a Vezéren elhatalmasodna a baj és az orvosai nem tudnának úrrá lenni rajta – vagy ő nem tudna elhatalmasodni a bajokon.
Ez eléggé elrémisztő ugyan, de a mai felállásban rajta kívül nincs senki, aki a saját jogán lenne valaki, a többiek egytől-egyig Orbán bohócai.
Az pedig illúzió, hogy a felháborodott és feldühödött nép holnap kihajigálja ezt a bandát a Parlament ablakán, talán az országnak sem tenne ez jót, de a Fideszben és különösen a párt támogatóinak körében a szőnyeg alatt nyomuló udódjelöltecskék, a beszari Pokorninak, az alattomos Navracsicsnak vagy a házatlancsiga jellegű Rogánnak együtt sincs annyi híve, mint a gátlástalan és erőt sugárzó Kövérnek.
Mindenesetre Orbán eddig még mindegyik pártbeli potenciális ellenfelét kinyírta, ártalmatlanította, úgy látszik, most Kövér van soron…
Hát győzzön a jobb, akármelyikük megy a süllyesztőbe a nyereség mindenképpen az országé lesz.

:O))))

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Asszem, elájulok.
Ez nem lehet a jövő!!!!! ':(

Köszönöm, minden írásod a végletekig megráz, amellett, hogy sírva röhögök rajta. Siratom az országot, de a briliáns humorod az ellensúly.

Mamakutya

Névtelen írta...

Ehhez képest a Gestapo csak ipari tanuló volt!

zalac60 írta...

A Télapó a Krampuszát dolgoztatja maga helyett. Végezze csak ő a piszkosát, hiszen amúgy is fekete!!
Ezután a szán előtt Rémszarvasok lesznek, akiktől a rémsz@rt kapjuk mindaddig, amíg tele nem lesz a hócipénk, hótiprónk. Az én lábbelim kicsi és már nem sok fér bele!

Kertész Ákos írta...

Csak azt kapjuk amit érdemlünk.
Ezt érdemeljük és semmivel sem jobbat.
Mert a többségünk genetikailag alattvaló. :) A szabadság elvételét némán tűri az egész ország bele értve ez mszp-is. És fogja is tűrni, amíg van zaba, pia, meg benzin.
Ebben az országban csak és kizárólag paraszt éhséglázadások voltak , vannak és lesznek. Itt semmiféle forradalom nem volt és nem is lesz. Polgárok alig vannak, ez egy szegényparaszti középkori társadalom, akkor is ha az érintőképernyős okostelefonunkat baszkuráljuk naphosszat. Akkor is ha farmerban járunk és öltönyben. Okostelefon egyébként már a vadonban is kapható és használják is a bantu törzsek. (is)De ettől ott sem lesz demokrácia sem és más sem.
Itt Győzikére és a maradj talpon című rettenetesen izgalmas vetélkedőre van még kereslet a zabán és a pián kívül.
Ha a zaba elfogy akkor jön a kormányváltásnak nevezett éhséglázadás.

kogito írta...

Ebben a nagy népi spionkodásban óriási szerepe van a vityuska csuhásainak is. Nem véletlen, hogy a Vatikánnak van a legnagyobb hírszerzési apparátusa a világon. Az a sok szerencsétlen, tudatlan, korcs gondolkodású ember, aki bejár a templomokba gyónni, nagyon sok mindent elmond, amit aztán szépen rendszerezve továbbítanak a központba. A minap temettünk egy embert katolikus szertartás szerint. Kénytelen voltam a templomban végighallgatni a maszlagot, de ez még semmi nem volt ahhoz képest, hogy az oltár fölött egy hatalmas NEMZETI ZÁSZLÓ volt kifeszítve, míg oldalt egy kisméretű vatikáni lobogó! Én még ilyet nem láttam! Normális dolog ez?! Még szerencse, hogy a pap nem az elmebeteg lelki üdvéért imádkozott, mert lehet, erős felindulásból hozzávágtam volna a nagy gyertyatartóját....

Névtelen írta...

PuPu!
Le vagyok döbbenve. Szinte szóról szóra ugyanezt a következtetést vontam le a hírből és osztottam meg a környezetemmel.(Mármint a Kövér-Orbán helyzetről) Szerintem a Kövér - hiszen ő személyesen is találkozik Orbánnal - neki sok tapasztalata lehet a Vezér elmeállapotáról. Ez a titkosszolgálat úgy látszik, elérte az Ő ingerküszöbét is.És persze utálná, ha a homokozóban az Orbán széttaposná az Ő homokvárát.
Most lesz érdekes a kifejlet!

IRISZ írta...

de most tényleg,csak halkan kérdem-lesz valaki akinek ott a felsőbb körökben elég lesz már az az összeg,amiért eddig hallgatott,és engedte,hogy egy pszihopata uralkodjon mindenkin,.? ( az már nyilt titok,hogy Osztrák testvéreinknél kezelik évek óta....)
vagy esetleg én kérjem meg "mennyen" mán "pihennye" ki magát,és hagyjon minket ÉLNI?????

Névtelen írta...

Én arra is kíváncsi lennék -merthogy erről senki nem beszél-, hogy az adatkapcsolat csak egyirányú lesz-e? Tehát hogy az adataimat ez a csúcsszolgálat csak kiolvasni tudja mások rendszereiből, vagy meg lesz-e a technikai lehetősége hogy belejavítson ebbe-abba ha a kedve úgy szottyanik. Például hogy akinek túl nagynak ítélik a pofáját, annak mondjuk hirtelen lenullázódik a bankszámlája. Vagy bekerül a múltjába ez az, esetleg kiderül hogy priusza van. És a legrosszabb az, hogy ezek már hiába esküdöznének mindenféle garanciára (mellesleg nem teszik), akkor sem hinne nekik senki. Lassan tényleg oda jutunk, hogy "Fortélyos félelem igazgat".

offset írta...

Pupu, nem minősítelek, ismersz. Írásaid mindig figyelmet érdemelnek és ahogy mondani szokták, szarva között kapják el a tőgyét. Örömmel olvasom megállapításaidat, magam nem tudnám ilyen frapánsan összefoglalni, megírni.
Amire nem gondoltam eddig és új számomra névtelen kérdése, ebben a nagy szuper CIA-ban (mert az is van a volt Gestapon és KGB-n kívül) mód lesz az adatok begyűjtésén kívül, azok módosítására is? Ez eddig fel sem merült, pedig ebben a koncepciókra épült kormányzásban ennek reális lehetősége meg van.