2021. március 25., csütörtök

KÍSÉRLETI KOMMENTEK 0325

Petíciót indított a Momentum, hogy egy miniszterelnök maximum 8 évig lehessen hatalmon

Hurrá!
Kellene másik petíciót is indítani, melynek értelmében egy politikus se lehessen korrupt, egy miniszterelnök se adományozhassa senkinek sem az adódat ostoba célokra, egyetlen ifjú titán se mondhasson véleményt a történelemről, ha ismeretei hiányosak, és senki ne moshassa össze Kádár nevét Horthyéval, Orbánéval.
Per tangentem jegyezném meg, hogy Oroszországban létezett hasonló törvény, és létezett egy Medvegyev nevű politikus is, aki segített megoldani a hatalom problémáját...
Annyi értelmes célt lehetne kitűzni - hogy akkor a Momentum mégis miért ezt?
Aggasztó, aggasztó...



Gazdasági téren, természetesen.
És szerintem felesleges a címben a kérdőjel...

3 megjegyzés:

KZS írta...

Ezeknek a momentumosoknak a fenekükön a tojáshéjjal már a zsebükben a bölcsek köve, de a Fekete - Győr nevű közülük kifejezetten de ja vu :( Hofi jut róla (is) eszembe: A fiatalság a jövő záloga? Itt dögöljek meg, ha kiváltom :)

kekec írta...

Nem az az aggasztó, hogy Orbán ne lehessen újra miniszterelnök. Hanem hogy átmegy köztársasági elnökbe, és átalakítja a NER-t elnöki rendszerré, amíg még megvan a 2/3-a. Amúgy sem csípi a választásokat.

1970 írta...

Kedves PuPu!

A Momentummal kapcsolatos cikkben én is pont ezen akadtam ki, de ezt az I. kerületi ostoba alpolgármesterük sütötte el. Egy másik cikkben meg azon "kesergett" a HVG újságírója, hogy miért nem képes a Momentum középpárttá válni. Többek között pontosan az ilyen ostoba történelmietlen frázispufogtatások miatt is.
Na meg azt sem szabad elfelejteni, hogy fegyőr=kisgömböc2.0!