2021. május 15., szombat

KOMMENT 0515 MÁJUSBAN IS LEHET KARÁCSONY

Fene tudja, jól teszik-e...
Nálunk 1039 új fertőzöttet azonosítottak, de ez szerintem nem mond semmit, lehet kétszer annyi teszt kétszer annyi új fertőzöttet jelentett volna.
Lehetnénk óvatosabbak is, ha már ennyi halált, elszigeteltséget, kényelmetlenséget elviseltünk, kis türelem még megérné.
Igaz, a meccsek, meg Lölö lakodalma fontos dolgok, hiszen legalább élőben nézhetnénk olyanokat, akik tudnak is focizni, és a lakodalommal sem k
ellene megvárni a kis buksza világrajöttét...


A főpolgármester bejelentette, hogy elindul az előválasztáson.
Jól teszi, rokonszenves ember, és a mai politikai élet alapvetően erről szól, nem pedig az Orbán bandája által előírt "követelményekről".
Ha őt választja a többség, mögé kell beállni, és e tekintetben mindegy, mit gondolunk a személyiségéről, a képességeiről, új mozgalmáról vagy az abban szereplő tiszteletreméltó emberekről.
A programok és az alkalmazni kívánt módszerek tisztességes versenyében győzzön a legjobb, hogy az ellenzéki összefogás győzelme mindannyiunk személyes győzelme legyen. 
A megmérettetésben vesztesek győzelme is, hiszen feladat mindenkinek jut, aki el akarja takarítani Orbán velejéig rohadt és nemzetellenes rendszerét.

:O)))




2 megjegyzés:

1970 írta...

Kedves PuPu!

Úgy tűnik, a foci mellett a "nemzeti disznósajt" (nagyon tetszett ez a jelző a tegnapi posztodban) bukszájának közelgő lakodalma az "üzletasszonyok" (így hívják újmagyarul a prostikat) gyöngyével is rendkívül sürgető tényező volt a nyitás tekintetében. Az angoloknál már tarol az indiai mutáns. Pontosan úgy, ahogy ez a harmadik hullám előtt történt az angol mutánssal. Szép kilátások!

kekec írta...

Popo, ha az ellenzék nyerne, nem lenne idő a totojázásra és a kormányalakítási alkukra. Amint me3gvan az előválasztás, a kiválasztott kormányfőjelöltnek meg kell/ene kezdeni az Árnyékkormány kialakítását. Arra hónapok lennének és nem árulna az ellenzék zsákbamacskát.