2010. december 10., péntek

VÉRBOSSZÚ

Folyik a leszámolás.

A Keresztapa most rendezi a Család ügyeit.
Közben zúgnak a harangok és kenetes szövegek zsolozsmázásával a háttérben folyik a vér, - az ellenfelek vére.
Nem politikai leszámolás történik, ó nem.
Fizikailag akarunk leszámolni mindenkivel, aki fel mert lépni az általunk elkövetett törvénysértések ellen, aki szembe mert szállni velünk.
Nem öljük meg őket, habár igény lenne rá, de a külső körülmények, ugye…
Viszont vádat lehet emelni ellenük, hiszen mienk az ország, mienk a hatalom és a dicsőség, reményeink szerint most és mindörökkön örökké – ámen…
Közben persze zeng a kórus, - a pofátlan végkielégítésekről szóló zsoltárt énekli monoton hangon.
Kit zavar, hogy azok a végkielégítések szerződések – menedzserszerződések vagy a Munka Törvénykönyve - alapján kerültek kifizetésre, és mégha a mértékük egy minimálbérre bejelentett alkalmazott vagy egy közmunkás számára csillagászati összegnek is tűntek, de törvényesek voltak?
Mi nem pofátlanok vagyunk akkor, mikor ezt a helyzetet visszamenőleg törvénytelenné tesszük, porba tiporva valamennyi évszázados jogelvet, - végtére is mienk az ország - csinálunk vele, amit akarunk.
Most például bosszút akarunk állni, és amit mi akarunk, azt meg is tesszük, mert az akarat a legfontosabb, az akarat a minden, hiszen ezt igazolja a kétharmad is, - a győzniakarás elnyeri méltó jutalmát!
Hát akkor jöjjön a titkosszolgálatot vezető tábornok, aki fertelmes bűnt követett el ellenünk.
Mikor kiderült, hogy a titkosszolgálat csak szelektíven titkos, akkor volt pofája elzárni az információs csapokat és megszüntetni azt a kényelmes helyzetet, melyben az ellenzék legszebb bajszának tulajdonosa előbb kapott információt, mint a szolgálat törvényes irányítója.
Merte venni a bátorságot a mocsok moszkovitája, aki helyett mi száz kezesebbet is el tudtunk volna képzelni, hiszen egyébként nagy tapasztalatunk van a titkosszolgálati vezetők kézbentartásában, - aki nem hiszi, kérdezze csak meg Defend névre hallgató pénzszivattyúnk volt vezetőjét, vagy akár az UD Zrt. vezetőit, ők aztán tudták, hogy mi a feladatuk, de most el is nyerték méltó jutalmukat!
Nem hagyhatjuk, hogy egy titkosszolgálatot vezető tábornok megússza azt, hogy szembefordult velünk, úgy fog ez (kis e-vel…) ülni, mint a befagyott Duna jegén a vadliba!
De ülni fognak azok is, akik belerondítottak a mi kis maszek titkosszolgálatunkba és feldobták az UD Zrt-t, amelynek már a neve is oly romantikus, - az Új Defend név feltörhetetlen kódolása eredményeképpen.
Mecsoda pofátlanság, hogy balhét kavartak a körül a természetes jogunk körül, hogy titkosszolgálati eszközökkel megfigyeltethessük a titkosszolgálat aktuális vezetőjének mozgását, megrendelést adjunk a számunkra nem túl kedves, bár jobboldali párt parlamenti képviselő vezetőjének megfigyeltetésére, vele kapcsolatban terhelő adatok gyűjtésére!
Az meg aztán a pofátlanság csimborasszója, hogy belekeverték Nagy Barátunk, a jeles bankár nevét, mondván, hogy az UD Zrt. neki jelentett és tőle kárt iránymutatást!
Hát nem csacsiság nekimenni egy ilyen potentátnak, akit akár oligarchának is hívhatnánk, ha az ellentáborban lenne, de hálistennek ő minket finanszírozott a hét sovány tehén esztendeiben…
Csak nem hagyjuk büntetlenül, ezt az impertinenciát?
Mert, hogy az Ervin beszólt nekik, az ebben az ügyben kevés, ezzel megelégedni annyi lenne, mint sovány libából tepertőt (hogy talpasainknak is érthető legyen: töpörtyűt…) sütni, - adjunk már magunkra, - nem igaz?
Elképesztő, hogy mit meg nem engedtek maguknak – az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának tagjait is tájékoztatták az ügyről, sőt, még a hangfelvételek másolatait is kiosztották nekik, ahol a Nagy Pénzember érces basszbaritonja is hallható volt, - na de ezt elbasszbaritonták rendesen!
Mind meg vannak gyanúsítva, lehet, egyiket-másikat majd fel is keresik a terrorelhárítóink oszt megmutatják nekik, hogy mi is az, ami ellen létrehoztuk őket, - az elnökasszony is élvezni fogja, ha földre teperik ezek a kigyúrt testű macsók – tábornokot vezetgetni pórázon, mint a Bumbi kutyát, meg kimondottan szórakoztató!
És akkor még itten van ez az üvegzsebű – vagy üvegszemű? (hehe, milyen viccesek is tudunk lenni, ha akarunk, - nem igaz?) - Keller is, aki nem átallotta beleütni azt a borvirágos orrát a mi barátaink vadászati szokásaiba – már megint ujjat húzva a Nagy Pénzemberrel!
De ez nem volt neki elég, még Hasznos Barátunkat, a sztárügyészt is gyanúba keverte, mikor azt firtatta, hogy miért nem szerepelt a vagyonbevallásában az általa lőtt kapitális trófea ellenértéke!
Na, ezzel ez a pofátlan aztán bakot lőtt, és az sem segít rajta, hogy alacsonyabb, mint a Főnök, hízelgéssel nálunk nem megy semmire!
Hogy lett volna pofája az állami tulajdonú vadászterületen az állam tulajdonát képező vadállományra vadászók névsorát kikérni a vadásztársaságoktól, hogy kiderüljön esetleg, hogy a mi Poltpetink együtt vadászott a büntetőeljárás alatt álló Bártfai Bélával, akit még ő sem tudott kimosni az Országimázs ügyből, holott minden szálat oly ügyesen elvarrt, - az üvegszemű meg szopóágra került, hehehe!
Meg együtt vadászott a Csányival, meg a Pintérrel, Erős Jánossal, a Magyar Fejlesztési Bank Rt. vezérigazgatójával, meg Jakab Gézával, a Budapesti Rendőr-főkapitányság korábbi főkapitány-helyettesével (utóbbi hivatali idejében is).
Hát mit is képzelt ez a mitugrász?
De most majd rárohad a műanyaglakat, majd megtanulja, hogy velünk nem lehet kikukoricázni!És mikor majd kijön kissé sápadtan a sittről, akkor a többieknek is, akik butaságokat forgatnak a fejükben tanulságos lesz ez, és mindenki megérti, hogy a Család erős, a Család hatékony és a Család nem felejt!
Ezek nem az ország ügyei, - óh, nem!
Ez a Mi Ügyünk!
Cosa Nostra!


:O)))


A bejegyzés itt is olvasható: http://kapcsolat.hu/blog/verbosszu

2 megjegyzés:

Zs írta...

Már ajánlottam Neked a "V,mint vérbosszú című filmet".Tanulságos és számtalan párhuzamot fogsz benne találni.

Névtelen írta...

Gratulálok a cikkhez, pontosan annyit értesz ebből az ügyből, mint sok átlagember..semmit! :D