2011. augusztus 18., csütörtök

VAN AKVÁRIUMOD?

Az MSZP az illetékes hatóságok határozott fellépését és Stadler Mária kormánypártból való kizárását sürgette egy nyilvánosságra került videofelvétel kapcsán, amelyen Stadler Mária egyebek között azt mondja beszélgetőpartnerének, Budaházy Györgynek: "ha maguk radikálisok lennének, akkor vennének stukkert és lelőnék ezt a rohadék Gyurcsányt!”
Stadler Mária teljesen jogosan rótta fel a jelenleg a vártömlöcben napjait morzsolgató díszbetyárnak tevékenysége amatőr jellegét, hiszen a robbanószerrel megtöltött futball-labdák, Molotov-koktélok  igazán kis hatékonysággal irtották a komcsit, másrészt meg a megfelelő kaliberű, expanzív lövedékkel végrehajtott pontos célzott lövésnek nincsen párja.
Ezt a norvég lövöldöző is tanúsíthatja, aki mellesleg a robbanóanyagok felhasználásában is hatékonyabb volt, mint a kispályás betyár, aki alábecsülte a szükséges robbanóanyag-mennyiséget és a felrobbantandó céltárgyak méreteit.
Stadler Mária ominózus kijelentésével csak és kizárólag Butaházy szakmai fejlődéséhez kívánt hozzájárulni – magyar honleány nem nézheti tétlenül, ha a környezetében előforduló, nemzeti érzelmű igaz magyar emberek világ szégyenére kontár munkát végeznek!
Emellett ha a honleány érzelmileg is motiválja a harctéren küzdő honfit, az kétségtelenül növeli a harci elkötelezettséget, és a motiváció kincsestárába beletartozik a szelíd gúny is:
Hát mi vagy te bakker?
Harcos vagy te bakker, vagy hitvány cenk?
Van tenéked akváriumod?
Mert ha nincs, tudod mi vagy te?
A klasszikus vicc nem PC, de aki ismeri, az tudja, hogy ennél nagyobb sértés a vitéz magyar betyár számára nincsen, még ha látens, akkor sem!
A hölgy egyébként olyan ostoba, hogy legutóbb, amikor a vízparton találkozott egy vadlibasereglettel és megpróbálta a nyakukat nemzetiszínűre festeni, akkor a libák elegánsan hátat fordítottak neki, így pottyantva véleményüket a harcias amazon szellemi képességeiről.
Namármost a helyzet megkövetelte a Fidesz válaszát a vádra, melyet tagadni botorság lenne, hiszen azon csak bukni lehetne, hát követte a szokásos eljárást.
Visszatámadott és szörnyű vádakat szórt az MSZP kissé elnyűtt, pilis fejére, mondván:  "a Jobbik köreiből nyilvánosságra hozott videofelvétel nyilvánvalóan nagy segítséget jelent most a mentelmi jogának felfüggesztése előtt álló Gyurcsány Ferenc számára".
Ezt talán még az sem érti, aki mondta, pedig hát okos gyerek ő, hiszen fideszes - de talán megárthatott neki a fejében ebben a nagy melegben kissé meglottyadt narancslé.
Gyurcsány számára teljesen mindegy, hogy a széplelkű hölgy milyen halált szán neki, hiszen ha minden jobboldali boszorkány idiótaságaival foglalkozna, Klára asszonynak soha nem lenne kész a judeoplutokrata-bolsevik madártej.
Aztán ez nem tűnt elégnek, hát tett még rá egy lapáttal Puskás András, az V. kerületi Fidesz ügyvivő alelnöke, aki szerint az enyhítő körülmény, hogy a duci hölgy  semmilyen funkciót nem tölt, és soha nem is töltött be sem a pártban, sem Belváros-Lipótváros Önkormányzatában.
Merthogy csak önkormányzati képviselő - gondolom, ennek közlése elvette volna a szépen felépített mondat ízét.




Azt is mondta a fideszes potentát, hogy debezzeg a szocialista  Pásztor Tibor, aki több ciklus óta önkormányzati képviselő és 2010-ben pártja polgármester jelöltje volt a kerületben, az meg 2006-ban lezsidózta Deutsch Tamást, mondván, hogy ő a Fideszben a díszzsidó.
Habár ez sem helyes, mint ahogy az sem volt túl szép, mikor Kuncze pártelnököt gojboynak hívták Puskás pártkatona bajtársai, de azt azért lássuk be, hogy a mi szeretett Tompikánkat a Fidesz berkeiben sábeszgojnak titulálni talán túlzás lett volna.
Már csak azért is, mert a munkát, mint tevékenységet ezidáig nem sikerült neki megismerni, márpedig a fenti munkakörben ezt nemigen lehet elkerülni – igaz, a gyújtogatás, mint ősfideszesnek a vérében van…

Na de mégis, azért egy ízetlen és politikailag nemigen vállalható megjegyzés és a gyilkosságra buzdítás talán mégse esik egy megítélés alá, legalábbis az én értékrendem szerint.
Másrészt, még ha egy megítélés alá esne is, számomra nem enyhítő körülmény egy bűnre egy másik bűn felemlegetése, Hitler bűneit semmivel nem kisebbíti, hogy Sztálin is követett el bűnöket és vice versa.
Puskás András kitér arra is, hogy Rogán Antal az elsők között volt, aki nyilvánosan elhatárolódott egy a Magyar Nemzetben megjelent cikkében Budaházy Györgytől. "Ott is elmondta, hogy Budaházy provokátor. Úgy gondoljuk, hogy aki provokátorokkal áll szóba, az maga is provokáció áldozata lesz" 
Ez persze egy veretes nagy baromság, aki egy gyilkossal szóba áll, az attól még nem válik gyilkosság áldozatává.
Csak az újságíró, akinek Puskás nyilatkozott, az vált a bornírt ostobaság áldozatává, de ez megfelelő immunrendszer birtokában nem okoz maradandó károsodást…
Az elkötelezett és ötletgazdag hölgy pedig valóban jobb lenne, ha belátná, hogy sikerült a magyar politikai kultúrából kiírnia magát, de ez persze csak ábránd.
Látom, lelki szemeimmel, amint odamegy Gyurcsányhoz és azt mondja neki: Ne haragudjon, kedves miniszterelnök úr, elragadott a hév, a megjegyzésemmel ma már magam sem értek egyet, hibáztam, kérem bocsánatát!
Álom, álom, édes álom…
:O)))

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez a hölgy gyakran betelefonál az ATV Fórum c. műsorába Mária néven.Többen is felismerték a hangját.
Most legalább az arcát is megláthattuk.
Ők a legveszélyesebbek, akikről nem is gondolnánk ilyen szörnyűségeket a kinézetük alapján.

Dandi írta...

Ezt próbáltad volna meg Kádár alatt kislány!
Vagy Rákosi alatt? Vagy Kun Béla alatt?

Névtelen írta...

Neve és vonásai alapján egy neofitát köszönthetünk benne.Bár ez nem súlyosbító körülmény,jó ha tisztában vagyunk a Fideszvegyesfelvágott mibenlétével.O.

Varga Éva írta...

Ez a némber a tv2-sms-csíkján kezdte pályafutását, onnan emelte ki a Párt - ő maga dicsekedett vele, a napi húsz-harminc elküldött sms-e egyikében- és biztosított számára pénzt, paripát, fegyvert a tevékenysége folytatásához. Szóval vakarózhat a fidesz, ahogy csak bír, igen sok közük van mind hozzá, mind a többi hasonló gyakorló elmebeteghez, akik az elmúlt nyolc-kilenc évben nőtték ki magukat a posványból.
Már sokszor mondtam: nem szabad majd egykoron elfelejteni ezeket a dolgokat. Leginkább akkor nem, mikor megkezdik az átmászást a maguk is mélyítette árkon a cupákos vaskondér irányába ....