2015. június 25., csütörtök

VEGYÜNK KIRÁLYSÁGOT VIKTORNAK!

Eladó a világ legnagyobb telke, valamivel nagyobb, mint Magyarország - százegy ezer négyzetkilométer - nyolccal több, mint ahol jelenleg élünk.
És csak százötven lakosa van.
Az ára sem megfizethetetlen, 325 millió dollár, nincs százmilliárd forint se, a bolondnak is megéri.
Az az ötletem támadt. hogy meg kellene vennünk Viktornak.


Mindenki jól járna, még maga Merkel asszony is megkönnyebbülten lélegezhetne fel, végre egy barbárral kevesebb az Unió határain belül, már csak arra kellene vigyáznia, hogy hirtelen felindulásból fel ne vegyék tagnak az enyveskezűt, ha véletlen újra jelentkezne.
A birtok Ausztráliában található, négy szövetségi államon át húzódik, és a világ egyik legnagyobb marhafarmja egyben, így az akklimatizálódással sem lennének bajok.
A marhák a birtokkal járnak, a hazai marhákat itthonhagyhatná, új marhák mindent megzabálnak és állítólag még újságpapíron is elélnek, így aztán  a Habony féle média se veszne kárba...
A marhákhoz amúgy is különös érzéke van a Nemzet Csordásának, azok is imádják őt. Emellett a nagyapai örökséget is hasznosíthatná, inszeminálhatná saját anyagból mindahányat személyesen, ahelyett, hogy minket b@szogatna.


Az is előny, hogy a telek tíz területből áll, így el lehetne különíteni a régi harcostársakat a feltörekvő fiataloktól, Lázárt a Rogántól, Selmeczit a péksüteménytől, Rasi saját lábait az egyéb lábaktól - emellett a további leszármazottaknak is jutna egy-egy terület, és a Nagyméltóságú Őstermelő Asszony is annyit traktorolhatna, amennyit csak akarna.
És lehetne kerítést is építeni, egy marha se tiltakozna, még áramot is lehetne a szögesdrótba vezetni, itthon is csodálkoztam, hogy ez a villanypásztor-dolog eddig nem jutott eszébe szeretett hibbantunknak.
Vajna Timi férje pedig két film között gründolhatna kaszinót az őslakóknak,  meg a bevándorlóknak, merthogy az is kell oda, legalább háromszáz, hogy gond nélkül kilegyen a kétharmad.
Ha a háromszáz embert kiválogathatnánk, nagyjából meg is oldhatnánk az ország gondját, a helyiérdekű seggnyalók meg úgyis igazodnának az új kurzushoz, ahogy ezer éve teszik.


További előny, hogy a népesség - mint ahogy itthon is - tiszta turáni fajú lenne - esetleg szkíta.
A cigányprobléma fel se merülhetne, hiszen ki járna ott libát lopni az érdekeltek közül, senki - legfeljebb, ha a liba radioaktív lenne és lehetne rá atomerőművet építeni, de hát egy liba megsütéséhez nem kell erőmű.
És a zsidók se tengenének túl, egy-kettő kellene, hogy legyen kitől megvenni a kochogányt meg a bozoghányt - majd a Vajna csinál róla filmet, Új Honfoglalás - férfi főszerepben Rogán Tonya, mint Móze Árpád, női főszerepben Vajna Timi.
Hogy ne legyen semmiféle probléma, már csak a kengurukat kellene leszoktatni az ugrálásról, esetleg munkaalapú társadalommal fenyegetve őket.
Azzal a párszáz mérgeskígyó-fajjal csak elbánnának véreink, megharapnák őket és annyi a tigriskígyónak, a taipan pedig ennek láttán sikítva menekülne.
Igaz, utóbbi egy harapására jutó mérgével száz embert is meg lehetne ölni, de hol van ez a réti pocakosgeci harapásához, abba lassan az ország fele döglik bele.

Felmerülhet persze a lopott vagyon sorsának kérdése, de azt mondom, ne legyünk kicsinyesek, ha megfogta - hadd vigye.
Nekünk még így is vastagon megéri, hiszen ha csak a paksi beruházás költségeit nézzük, ami úgy hatezer milliárdra becsülhető, máris spóroltunk ötezer kilencszáz milliárdot, abból meg lehet nyugdíjat fizetgetni, meg taníttatni az alsóbb néposztályok gyermekeit, imigyen járulva hozzá Európa felvirágzásához.
Talán még a családi pótlék emelésére is fussa.
Persze itt van még az ellenzék gondja, merthogy velük is kellene kezdeni valamit, de ne akarjunk mindent egykoszból, egyszerre elintézni, csak szép sorjában...
Az ország irányítását meg bízzuk átmeneti időre Merkel asszonyra, hiszen történelmi példa van rá, lehetnénk például protektorátus vagy mandátum, a protekció fogalma úgyis elfogadott a magyar néplélekben.

Megélhetési kivándorlóink repülőit felvirágoznánk,  de ahhoz ragaszkodni kellene, hogy a gépek a Magyar Honvédség gépei közül kerüljenek ki, a Vezért viheti magával Csányi is, ahogy szokta, a különgépén, amin elhordhatná saját magát is, egyúttal.
A sok egymással torzsalkodó tolvajt meg csak beszuszakolnánk a többi gépbe, aztán bánatos képpel integetnénk nekik.
De szép is lenne!

Uram, tehetnél egy kisebb csodát, váltsd valóra álmainkat!

:O)))

11 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kedves PuPu!
Neked nagyon jót tett a nyaralás, újból elvarázsolsz bennünket a világ megváltó elképzeléseiddel.Az ötleted nagyon jó,csak a lényeg nem jön át eléggé, a mi nagy Vezérünk nem lenne meg nélkülünk, mert az Ő alapvágyakozása, hogy mindenki hétrét hajoljon előtte, mint a kígyónő, akár be is dobozolja magát, hogy minél kisebb legyen. A fő éltető eleme a dresszírozás, a gondolatok is béklyóba legyenek fogva, a gondolatok szabad áramlása is korlátozott, csak arra gondolj, amit Ő megenged.
Be van itt kábítva butasággal mindenki rendesen,kb. mint a Csipke Rózsika
alussza álmát a munkások baloldali képviselete,és még csak nem is szégyenlik magukat történelmi baloldalnak magasztalni, a mi a jelen állapotot illetően az elveszett illúziók fogalomkörébe vonható.
És hát a nap se úgy süt, amióta O.V. kormányon van.
Nagyon tetszett a víziód,ha a cöfögős civileket is elvinné magával ausztrál
tájakra talán még lehetne itt feltámadás, de ez csak illúzió, mert olyan
mélyre süllyedtünk már, mint Ady versében a dudva és a muhar lepte táj, képzeletben sincs erő, ami ezen változtatni tudna.
De hát vigaszt a Lázár bejelentésből kaptunk már, 1.6 %-os nyugdíjemelést garantálnak jövőre.
Viszont megszűnik a kimutatás arról, hogy mennyi lenne az az összeg minimum, amiből meg lehet élni.Reményeik szerint a tovább folytatódik rezsi csökkentés .Reméljük, ez nem fogja alacsonyabb összegben realizálni a létminimumot, bár, hogy a kimutatása megszűnik, nem jó ómen.
Mert ami nem kimutatható, az nincs.

panelproli írta...

Az ötlet kiváló, de nem fogadná el a megajándékozott ("ne mi nyerjük a legtöbbet") ezért inkább egy 2x3 méteres kis szobát ajánlanék, hercig felhajtható ágyikóval és igazi, rozsdamentes svédacél küblivel.

Avi írta...

Én panelproli ajánlatával értenék egyet. Sőt, egy-két napig visszaállítanám a halálbüntetést is különösen nagy értékre elkövetett csalás, hatalommal való visszaélés, befolyással való üzérkedés és hazaárulás bűntettének esetén. Természetesen a teljes család, rokonság vagyonelkobzásával egyetemben.

promenad írta...

Földet neki-földet rá !

Naphosszat Henyélő Nagyember írta...

Nagy a csend a minapi szíjjártóvéglény által bejelentett új hír körül, mely szerint szükség esetén az egész országot körbe vasfüggönyözik..Beválik Bartus jóslata?????

Geza írta...

Naphosszat Henyélő Nagyember:

Maar hogy "bevalik-e Bartus joslata"? Mint annak a rendje! Krva nagy csondben piknikezik a magyar neep. De ha valaki a vasarnapi delutani mise utan egy kicsit azert hoborogni akar (az ugye mindig jo, ha par szaz ember ezt teszi), annak itt van egy link.

https://www.facebook.com/events/915155488546402/

morzsi írta...

Kedves PuPu!

Azt mondja a fáma, hogy a remény hal meg utoljára.
Jelentem, a remény meghalt!

Meghalt akkor, amikor a baloldali pártok szó nélkül tűrték, hogy a fidesz tizenkét (12!) állami gazdaságot privatizált, odaadta sógornak, komának. Meghalt, amikor a Gripen
vásárlásokat egy mozdulattal lesöpörték azzal, hogy bűncselekmény nem állapítható meg.
Mikor 2006 őszén nem vették észre, hogy Pest utcáin nem garázdaság vétségét követik el, hanem államellenes puccs zajlik.
Mikor Mesterházyt, majd Tóbiást nevezték ki.

Most már kár siránkozni.

MoonRiver írta...

Mit vétettek nekünk az ausztrál őslakosok? (Vagy a bitang betelepítettek?) Ne bántsuk őket, van elég bajuk, még ha kevesebb is mint nekünk. Esetleg a Hold túlsó fele? Csak azért, mert azt nem fogjuk látni sosem..., bár igaz, a birtokviszonyokat ott nem ismerem, állítólag valami másik faj már tanyát vert ott, ....tán rájönnek, verhetnek mást is... Egyedül azt kell még eldönteni, hogy küldöttünk bevándorló lesz-e, menekült, terrorista, vagy nagykövet. A státus ugyanis fontos...már a beléptető eljárás miatt és okán. (1/6 gravitációhoz mekkora kerítés dukál?)

Névtelen írta...

"kochogányt meg a bozoghányt"

?
Nem értem. Ha a Bozog hányt, a kochog miért nem?

hello írta...

Elég sok filmet látok a természettudományos csatornákon Ausztráliáról: érdekes, sokszínű ország, különleges fajokkal gazdag állatvilággal - elég nekik a gyakori erdőtüzek okozta pusztítás, ne má' mi hozzunk rájuk bármi újabb csapást.

thulannguyen írta...

Thanks for sharing, nice post!

Chia sẻ thắc mắc cách đọc các chỉ số xét nghiệm máu như thế nào hay hiện tượng đom đóm bay vào nhà lúc nửa đêm có phải là điềm báo gì không hay mua muối biển làm đẹp thì muối biển mua ở đâu hay giải đáp thắc mắc rất nhiều người hỏi muối biển có phải là muối hột không hay về loại rau mùi tây thì sao rau mùi tây có phải là rau cần tây hoặc rau kinh giới thì còn gọi với tên khác là rau gì rau kinh giới có phải là rau tía tô không hay mua kem tươi làm bánh thì tìm hiểu heavy cream là gì mua ở đâu có tốt ko, giá bao nhiêu, hay hiện tượng bé bụng to có sao không thì phải làm sao hay tiêm phòng chi phí bao nhiêu với tiêm mũi sởi quai bị rubella bao nhiêu tiền hay giúp bé yêu ngủ ngon với tuyển tập kể chuyện và hát ru cho bé giúp bé yêu ngủ ngon giấc, hay cách nấu các món cháo cực ngon cho bé với cháo hạt sen cho bé hấp dẫn bổ dưỡng, hay cháo óc heo nấu với rau gì và cách nấu như thế nào, hay thắc mắc trẻ 4 tháng ăn được hoa quả gì ngon và bổ dưỡng.