2016. szeptember 9., péntek

MOST JÖTTÜNK A FALVÉDŐRŐL

Komolyan mondom, még egy ilyen ország a világon nincs.
Azt hittem, a plakátművészet csúcsa az a plakát, melyen arra biztatták az állampolgárt, hogy üzenjünk Brüsszelnek, hogy ők is megértsék!

Namármost a plakát tervezője nem adta meg az elérendő célt, nevezetesen, hogy mit is kellene megérteniük Brüsszeléknek,  merthogy, ugye Brüsszelből egy van, míg a megértsék többekre utal, ami talán megállna Orbán esetében, aki minden normális emberi tapasztalata szerint hatökör, de Brüsszel még átvitt értelemben is egyetlen város, komoly nemzetközi jelentőséggel.
Namármost a brüsszeli polgármester a plakát kiragasztása óta töri a fejét, hogy mit is kezdhet ezzel a baromsággal, aztán a törekvését feladta, beletörődött, hogy nem érti meg, és abban reménykedett, hogy ezt azért túléli, mint ahogy ez valószínűleg így is lesz.


Az ország kékbe borult, mindenütt ebbe a baromságba botlott magyarember, és csak az Úr kímélte meg attól, hogy a fejét ne kezdje beleverni a plakátba, melynek gyászos következményei is lehettek volna, hiszen még a jelenlegi igen bánatos állapotánál is súlyosabb állapotba kerülhetett volna, ha a plakát véletlenül egy betonkerítésre kerül odacsinálásra.
Hogy a plakátok célközönsége egy kicsit fellélegezhessen, hogy nem neki kell személyesen elmagyarázni a brüsszeleknek a kitudjamit, hát kapott ismeretterjesztő plakátokat, melyeken a kormány megérdeklődött tőle egy csomó baromságot, feltételezve, hogy magyarember a tatárjárásból eredeztethető okokból mongolidióta (migráncsok!), ezért olyanokat kérdezett, hogy Tudta?
A migrációs válság óta naponta ezer szűz veszti el hamvassága virágát a migráncsok csúnyájának közbejöttével, véres erőszak áldozataként?
Miután így tisztázódott, hogy Európa szűzek nélkül maradt, felhorgadt a magyar férfiak büszkesége, hazamentek és jól megverték az asszonyt, - bezzeg amikor én tettem javaslatba az orális kényeztetést, akkor vonakodtál, hát vagyok én, egy szír-szar, hogy ellent mertél mondani?



Amikor a magyar migránsellenes plakátok száma meghaladta az  utóbbi tíz évben Európába belépő migránsok számának kétszeresét, a kormány belehúzott.
Addigra eljutott az agyukig, hogy a néhai ellenfeleikről rájuk maradt kék szín tulajdonképpen nem is tetszik nekik, hiszen már csak a szabad madarak hiányoznak róla.
A tervezők megpróbálták a liberális madarakat konzervatív libákkal helyettesíteni, de a modellek sziszegve szembeszálltak a kísérlettel, arra való hivatkozással, hogy nem kívánnak gazdát cserélni.
Jó nekik a Ludas Matyi, és szeretnék még megérni, hogy lássák, amint Matyi háromszor veri vissza Döbrögi Orbán Viktoron az általa elkövetett bűnöket.
Így aztán, mikor célegyenesbe fordult a kampány, hát alapszínt váltottak, ami nem esett nehezükre, hiszen tudták, ma nemzetiszínű háttér előtt lehet a leghatékonyabban lopni, és a mi elitünk pragmatikus elit, mint tudjuk.
Így aztán a plakátok számát megkétszerezve nemzetiszínű alapon biztatják a népet, hogy ne kockáztasson, szavazzon nemmel.
Hogy ha igennel szavaz, abban mi a kockázat, arról nem esik szó, legfeljebb magyarembert nem nézik hülyébbnaz eddigieknél, de az is lehet, hogy a kockázat az, hogy Brüsszel ezt megérti, és kereshetünk már megint másik segget, megművelésre.



Ebben Nagyurunk, I. Poci, nagy jártassággal rendelkezik, csak az a baj, hogy az eredményesen nyalható seggekből menet közben kifogyott a készlet, a régiek meg már nem vevők a királyi nyelvre.
Az oroszoknak és a kínaiaknak Magyarország csak mint az Európai Unió tagja képvisel valami kevés kis értéket, és bár nem kizárt, hogy lesz még Déli Nyitás, az bajnak tünik, hogy sem a pingvinek, sem a fókák nem tudnak atomerőművet építeni, márpedig csak nagyberuházásból lehet nagyot lopni.
Ezért nincsenek nálunk iskolai pályák, zuhanyozókkal, testnevelőkkel, ezért építünk stadionokat és rendezünk Olimpiát, ahol majd Büszkeségünk felolvashatja papírról, hogy a 2024-es Olimpiai Játékokat megnyitom.
Addigra boldog és büszke ország leszünk, háromszoros szögedrót-kerítés vesz körül bennünket, elkezdhetjük törleszteni Paks árát, fizethetjük vissza a letelepedési kötvények aktuális részleteit, merthogy a letelepedést azért adjuk, hogy a Rogán-migráncs adjon kölcsönt a magyar államnak, öt évre.
Kölcsön vissza, migráncs marad, ami így első ránézésből is ragyogó üzletnek tűnik.


De az kétségtelen, páratlan országgá lettünk, irigyeink száma végtelen, teljes a foglalkoztatottság, talán már lehetne törvényt is hozni a kényszermunkáról.
Az ellenzéki párt vezetőjét megmotozzák a Felcsúti Shinkansen tövében, a neves publicista lovag fiát pedig - mire el tudta volna mondani, hogy milyen előkelőség is ő - felképelik egy söröző előtt.
Ha valaki azt mondaná az apjának, hogy ezt neki is köszönheti szerencsétlen csemetéje, hát azt hinné, hogy viccelnek vele.
Úgy amúgy idáig tartott a fogadalma, boldog cigányozásba fogott, jóllehet egy falusi kocsma előtt akármelyik hófehér magyar is pofánveri szeretett gyermekét, ha nekiáll emberkedni.
Az erőszak kultuszát ő és barátai honosították meg, ők kezdtek szelektálni a jó pofon meg a rossz pofon között, hát most válogassák ki.
Viccelni meg itt csak Nagyurunknak lehet, aki kifejtette, hogy a pénznek nincs szaga, csak a tulajdonosainak - vesd össze: büdös zsidó, ugye...
Majd azért szavazz nemmel, hadd örüljön polgári középosztályunk, mely olyan vastag, mint Jóska büszkeségének tárgya a kert végében: nézd meg Julcsa, ezt itt mind én csináltam!
Közben Matolcsy válik, megvan már az új Anyú is.
Lehet, mégsem lesz Balatonakarattyán mozgólépcső a Balatontól a Polgármesteri Hivatalig?


Tehetséges ember - mi mindenre nem jut ideje!

:O)))



15 megjegyzés:

talalom írta...

Szerintem új stróman kell. Fogadjunk, hogy a boldog ara nem veszi fel az ura nevét. Nem is értem, mi bajuk a muszlimokkal: négy feleség - négy család, számtalan unokatestvér.

Tökfej írta...

Hiába a szájtépés Orbán miniszter úr mindent visz.

csakafidesz? írta...

Tökfej!
Első megjegyzésem: - Óvatosan - felhatalmazás nélkül - kikérem Orbán miniszterelnök Úr nevében az önkényes visszaminősítést.
Bár az igazság szólna belőled, de arra a népfelség döntése is szükségeltetik. Rajtad is múlik majd, hogy ez így legyen.

Második megjegyzés: - Örömödet csillapítandó ideidézném az egyik jeles kommentelő barátunk egy nem is túl régi bejegyzését. Az idézet nem szó szerinti, de a lényeget tartalmazza.
"Felesleges a OV túlhatalmának örülni, mert meglátod Te ugyanazt a szart kapod jutalmul, amit mi büntetésül."

Ha nem tartozol a kevés kivételezett közé, akkor ez a vak imádatod semmit sem ér! Ez lebegjen mindig a szemed előtt!

Unknown írta...

Tökfej, nem is vagy te olyan tökfej, most beletrafáltál. Orbán tényleg mindent visz. Trafikot, szőlőt, termőföldet, és pénzt, rengeteg pénzt. Tegnap voltam kint Burgenlandban, Ausztria Szabolcs-Szatmárjában.Sírtam, bazdmeg. Akkora a diferencia. És nem a javunkra. Kőszegen a tudta plagát láttán kedvem lett volna megkérdezni a szembejövőket: tudta, hogy 10 km-rel arrébb milyenek pl. a közutak?

Unknown írta...

Tökfej, nem is vagy te olyan tökfej, most beletrafáltál. Orbán tényleg mindent visz. Trafikot, szőlőt, termőföldet, és pénzt, rengeteg pénzt. Tegnap voltam kint Burgenlandban, Ausztria Szabolcs-Szatmárjában.Sírtam, bazdmeg. Akkora a diferencia. És nem a javunkra. Kőszegen a tudta plagát láttán kedvem lett volna megkérdezni a szembejövőket: tudta, hogy 10 km-rel arrébb milyenek pl. a közutak?

Kapat írta...

Tökfej!
Dicséretes az önismereted, de miért kell ezt világgá kürtölni?

Promenad írta...

Tökfejnek !
Ismered a mesét a kisgömböcről,amely egyszer kipukkad ? Ha nem,feltétlenül olvasd el.
Hátha megvilágosodsz!

anteus írta...

Gratula, igen jó, sokelemű írás. Kitűnően mulattam.

CsipkeRózsa írta...

Megvan PuPu. Előbb kellett volna keresnem, gyanús lehetett volna, hogy nincs ilyen hosszú ideig szabadságon.

jó írás.

PuPu írta...

Rózsikám, honnan tűntem el?
:O)))

CsipkeRózsa írta...

PuPu, a Nol-ról

anteus írta...

Pedig ott olvasható, hogy nincs érvénytelen szavazás!
Na PuPuPa jtás, erre varrj(unk) gombot!

anteus írta...

Polgári Piknik Kötcsén

PuPu írta...

Ja.
Ott elkezdték kiválogatni, hogy melyik posztot közlik, melyiket meg nem, a cím, meg az volt, hogy PuPu blogja,.
Elfogadtam volna, hiszen övék a felület, de amikor kérdeztem, mi a kifogás, válasz nélkül hagytak.
Nem szeretem a modortalanságot,,emellett nem pénzért írok.
Ha pénzért írnék, akkor a lakodalmi köszöntő műfaja kifizetődőbb lenne, mint a belpolitika, ezért ott nem osztom meg a posztokat.
Magam is sajnálom, de nem én tehetek róla.

:O)))

Unknown írta...

Primitív egy frusztrált írás!