2016. február 28., vasárnap

TUD MÉG ÚJAT MONDANI?

Nemigen.
Úgy tűnik, fixálódott az állapota, rögeszméit nem zavarja a talajgyökér-rögvalóság, hogy egy szívéhez közel álló kifejezéssel éljek.
Az ellenségek is a régiek, talán csak az eldurvulás foka az új, de természetesen ez is csak annyira, hogy a pávatánchoz maradjon még hely.
Orbán évet értékelt.
Szózata hű híveihez a Várkert Bazárban hangzott el, ennek oka a Vezér előrelátásában keresendő, ide akár föld alatt is el lehet jutni a Királyi Palotából, sokkal biztonságosabb, mint a Bűnös Város bármelyik más pontjának felkeresése.
Mértéktartásról tanúskodik az, hogy erre az alkalomra nem avatták fel ismét a gyönyörű építményt, pedig két kilométer spulnira tekert nemzeti színű szalag van a főkapu ajtófélfáiba beépítve, csak ki kell húzni az erre a célra kialakított nyíláson, majd a szemközti kapuoszlop megfelelő helyére akasztani, és máris jöhetnek a beszédek (Magyarország jobban teljesít, a reformok stb... ), a kispárna, meg az olló.
Utóbbiból jelentős készlet van raktáron, ha a Vezér puszta megszokásból ellopná, hát van másik.


A rendezvény színvonalas volt, Balog Zoltán miniszter megnyitója a kisdiák áhitatos rácsodálkozását hozta a Tanítóbácsira, némi szervilis nyalonc feelinggel elegyítve.
Mindig rejtély számomra, hogy a hívek mit láthatnak ezekben az emberekben, akiknek talán egyetlen előnyük van a Homo Sapienshez képest, egyszerűbb a szerelésük.

Nekik ugyanis 33 csigolyával kevesebb van, mint távoli ősüknek, ezeket a természet befőttesgumival pótolta.
Ennek előnye, hogy a gumigerinc a test minden pozíciójában képes nyalásra alkalmas helyzetben tartani a fejet, ami a gerincesekről nem mindíg mondható el.
Balog Zoltán arról szeretett volna hallani, hogy mi az, ami rendben van, mi az ami nincs.

Utóbbi kérdés felvetéséért még lehet, hogy gályarabságra megy, de enyhítő körülményként talán beszámítják neki Brüsszel ekézését, merthogy szerinte belegondolni is rossz, ha olyanok vezetnék Magyarországot, mint az Uniót.
Ennél már csak abba lenne rettenetesebb belegondolni, hogy mi lenne, ha az Uniót olyanok vezetnék, mint Magyarországot...


Aztán maga a Nemzet Esze is belcsapott a lecsóba.
Mint mondá, most kell szednünk a lábunkat, mert most érdemes, hiszen az országban éppen a nemzeti keresztény kurzus építése folyik, melynek illene nagyon örvendezni, hiszen eltér Horthy keresztény nemzeti kurzusától, már szórendileg, ugye.
Merthogy a lényeg ugyanaz, ez nem olyan, hogy a szórendcsere minőségi változást hozna, mint például a ludaskása és a kásás lúd esetében, itt kérem a Horthy restauráció folyik, habár veszélyes, lápos vidék ez, mondta, - a fehérterror áldozatainak, a második magyar hadsereg és a teljes vidéki zsidóság vére teszi kissé szittyóssá a talajt, ezt meg én mondom.
Az aranykor a Monarchia volt, mely a Vezér olvasatában Magyarországból állt, hiszen sikereinket egyedül értük el, olyan ősi magyar családok segítségével, mint a Kornfeldek, Ganzok, Goldbergerek, és a háborúba is csak Brüssz... Bécs rángatott bele minket, egyedül megnyertük volna
Hiába a történelem mindig is képlékeny tudomány volt, most sincs ez másként...

A szocializmus vérgőzös évei alatt viszont törpejárásban közlekedtünk, ezért ehhez nem viszonyíthatunk, és az osztályharc idétlenségeivel is le kell számolnunk.
Jelzem, akkor is ő járt jól - bátran kihúzhatta magát.


Előszedte az IMF-et is, márcsak, hogy lássa mindenki, hogy mekkora rohat nagy hős is vezeti ezt az országot.
Az IMF hitelét visszafizettük, majd ugyanannyi hitelt vettünk fel - drágábban, merthogy a rohadt vérszívó kapitalistának a hitele fejében rálátása lett volna a pénzek útjára, márpedig az nem lett volna kívánatos.
Nem lehetett volna szélbeszórni, meg a sajátlábak saját zsebeibe irányítani az adófizetők pénzét.
Érthető, hogy kiebrudaltuk a túl kiváncsi szervezetet, amelyik a tetejébe még kémkedett is, mint ezt a napokban belengették az éppen cumi nélkül bánatoskodó népnek.
Aztán úgy fogalmazott, hogy a magyar gazdaság még mindig nem elég versenyképes.

Ez remek megfogalmazása annak, hogy az Unió és a németek nélkül nyakig ülnénk a sz@rban, cserébe viszont napi rendszerességgel szemenköpjük őket.
Az erőszakos, pofátlan koldus szobrához állítólag őt fogják felkérni modellnek.

Aztán még migránsozott egy sort, védvonalról beszélt, csatákról meg migránsok özönéről, szűzeink megpocsékolásáról,  de most nem taglalta az Ukrajna felől tapasztalható fenyegetést, pedig érdemes lett volna, hívei vevők az ilyesmire.
Mindenesetre ő majd megvédi Magyarországot az Uniótól, a migránsoktól és Dobrev Klárától, ehhez már szövetségese is akadt, a lengyel miniszterelnök-asszony személyében, aki hasonlóképpen hülye nacionalista, mint a mi Vezérünk lenne, ha lenne neki bármiféle elvi szempontja, de neki csak egy elvi szempontja van: Elviszem. Pont...
Tulajdonképpen, amikor a beszédét próbáljuk feldolgozni, az ahhoz hasonlít, mintha a szellentést darálnánk diódarálón keresztül, ami azt illeti, nem is érdemes erről sokat beszélni.
Azzal emberkedett, hogy a határon újabb egységeket vetett be, a tyúkudvara mentén ott rohangálnak a páncélozott szállítójárművek,.
Ez azért jó, merthogy egy ilyenben egy gázadás két vödör gázolaj, míg ha ugyanazt a célt akarná elérni, arra elég lenne néhány terepjáró is, de az nem olyan durva, márpedig alig titkolt vágya, hofgy rettenetes legyen.
Most, hogy Törökországot is felvette tájolási pontjaink közé, még marconább pofákat kell vágnia, ha velük akar egy kategóriába kerülni.

Mikor bokorugró volt, akkor mindig erről álmodott, ő lesz a Legfőbb Hadúr, szemöldökének rebbenésére megindulnak a magyar hadak. Csak azt sajnálja, hogy a sorkatonaságot eltöröltük, hiszen így a kétszáz magyar baka, meg a háromszáz ezredes meg tábornok nem mutat olyan impozáns képet, mint hajdan álmodta volt.
Talán be kellene öltöztetni két-háromezer felfújható guminőt egyenruhába, végül is az izraeli hadseregben is szolgálnak nők, itt is be lehetne ezt vezetni, 2018-tól meg a képviselőket is ki lehetne váltani ilyenekkel.


Szánalmas ez az egész,de a legszánalmasabb a magyar választó, aki eltűri ezt.
Habár a sagótarjáni polgármester-választás eredményének ismeretében, meg az egyelőre még egymástól elszigetelt lázadások kapcsán nem zárható ki az sem, hogy megjön a nép esze, nagy kár, hogy ez a migráns-téma majdnem olyan jó, mint a rezsicsökkentés.
Mire mindenki rájön, hogy átverték, de piszkosul, addigra ez a gátlástalan szociopata elmegy nyugdíjba.

Nem lenne baj, ha a nyugdíját egy csendes büntetésvégrehajtási intézménybe vinné a postás...

:O)))


21 megjegyzés:

Kovács Erzsébet írta...

Nagyon jó írás.Mindig csodálom az önmérsékletedet, ahogyan konstatálod a dolgokat.Mi meg csak hallgatunk, mint a középső csoportos óvodások.
Pedig ,már inkább már azt játszanánk, "hátulsó párt ,előre fuss!".

Aptyuka írta...

Persze, hogy nagyon jó!
A nyugdíjjal kapcsolatban csak egyetlen megjegyzés: az ítéletben teljes vagyonelkobzás és teljes kártérítés is szerepel, így nem visz semmit sem a postás.
Igen, nagyon szomorú, ha egyetlen ember is komolyan venné ezt degeneráltat, de hát itt nem emberek voltak.

evasanyó írta...

Nem tehetek róla, de mindig elfog a röhögőgörcs, amikor Pupu-szöveget olvasok, nagyon tetszenek a szófordulatok, mégha a valóságban nem is olyan nevetős a helyzet. Salgótarján mindig is balos volt, hát nem csapta le a biztosítékot fidesznyikeknél a bukta.
Most viszont gratula a fiúknak az Oscarert!

Úzbence írta...

Kedves Pupu! Már alig vártam,hogy elolvashassam az írásodat!Igen,nem okozott meglepetést a Vezér Bazári Beszéde!Csak azon csodálkozom,elnézve a hallgatóságot,hogy veszik be ezt a sok hangzatos szólamot.Sok,eddig értelmesnek hitt értelmiségit is láttam mosolyogva tapsolni.Po-cinak sikerült olyan nagyot álmodnia,hogy fel sem akar ébredni belőle.Őt kéne megállítani,nem Arturo Uit,vagy az Európai Uniót!Megisszuk még a levét ennek a kakaskodásnak!Persze volt kommunistázás is.Meg kell akadályozni,hogy a kormányrúd közelébe kerüljenek,mondá.Sikerült jól elterelnie a figyelmet/na nem mindenkiét/a fontos dolgokról.Igyekezett mozgósítani híveit.Ba-logról egy szót sem,rosszul vagyok,ha látom.Summa summarum,szerintem nem sok vizet zavart a beszéd a GONDOLKODÓ emberek fejében.Salgótarjánnak és a Saul fia Oscarjának örülök!

asta írta...

Én is ezzel kezdtem a napi híreket. Szerintem a beszéd fénypontja az a mondat volt, hogyaszongya: " A vidéki kórházakban már XXI.-ik századi körülmények várják a betegeket...." Ezt volt képes mondani!
Na ennyi volt.... az állapota egyre súlyosbodik. Miért nem hívnak orvost?

Naphosszat Henyélő Nagyember írta...

Erőt vettünk a feleségemmel magunkon és elhatároztuk, hogy megnézzük az értékelőt.Már Balog orbitális seggnyalásánál gondoltam, hogy nem kell csalódnunk.Balog versenybe szállt smittel és semjénnel a nyalóversenybe..A beszédről legyen elég annyi, hogy egy súlyosan megbomlott elme vergődését láthattuk.A jelek nyilvánvalóak, zavart iratrendezgetés, nyelvlobogtatás, idióta grimaszok...Érdemes volt figyelni a nézőket is.Nem mertek, nem nevetni - közben körbenézve csekkolták a többi nyaloncot - a kisgeci szánalmas "poénjain".Legyen elég annyi, hogy a beszéd kb. felénél elaludtam , ez nem a vasárnapi ebéd és a 2 nagyfröccs mellékhatása volt.Később megriadtam, de gondolom semmi lényegesről nem maradtam le.
Normális ember láthatta, hogy a semmitmondó "beszéd" ezúttal is az agy mosott híveknek szól.+a rezsicsökkentett birkáknak..
Mindenesetre a salgótarjáni pofon után megnéztem volna vikkancs fejét, nem lennék anikóasszony helyében...

nemóvatos írta...

Köszönöm PuPu, és megerősítetted bennem: jól tettem, hogy nem néztem meg Mici hablatyolását. A Te írásodból sokkal élvezetesebben tudtam meg a lényeget.
Bazári majmok méltó helyen.

hello írta...

Már miért akarna újat mondani, mikor a bejáratott szövegpaneljeire is vevők a hívei?

Donáto írta...

Furcsa lehet úgy élni, hogy az embernek a kommunikációs tréningeken elmagyarázzák, hogy elsődleges a kommunikáció, a beszéd és csak másodlagos a cselekedet.
Hogy kilépek a lakásom ajtaján és ott áll egy ember, aki ad egy akkora pofont, hogy még egy óra múlva is cseng a fülem. Akkor elmegyek egy sajtótájékoztatóra és azzal kezdem a beszédem, hogy "mikor kiléptem a lakásom ajtaján, egy kedves kormánypárti szimpatizáns megsimogatta az arcomat és kívánt sok sikert...
Hogy értesítenek, megjött a pénz Brüsszelből, kb. egy vagonnal, de a következő beszédemben emelt hangon bejelentem, hogy "meg kell állítani Brüsszelt!" (Ez utóbbi volt a nehezebb, mert közben majdnem elröhögtem magam.)
Aztán menet közben a kocsimból látom, hogy minden lámpás kereszteződésben koldusok lepik el az autósokat. Ez olyan impulzust ad a számomra, hogy délután, sok tv kamera előtt mosolyogva jelentem be, hogy "...és utól érjük Ausztriát!"

Nem értem... Nem értem, hogy közben nem szakad le egy mennyezet sem és nincs egy riporter sem, aki szembe köpné őket, hogy úszva meneküljenek.

hello írta...

Nem tudom, egy tévés hírszerkesztőtől mennyi bátorság kellene ahhoz, hogy módszert változtasson.

A jelen gyakorlat ugyanis - ami pl. az ATV-ben jellemző -, hogy bemutatnak egy ellenzéket érintő eseményt, majd azt követi valamelyik fideszes rinocérosz vastagságú bőrrel a képén egy elképesztően hamis, rágalmazó tromfja. És ennyiben marad a téma. A néző meg vagy látja másnap a folytatást - ha van egyáltalán -, vagy sem.
Az világos, hogy a műsorvezető nem kommentálhatja a történéseket.
De az nem is a dolga.

Viszont rögtön utána be kellene szerkeszteni az ellenzéki cáfolatokat! Úgy lenne kerek a történet.
A fideszszolgálati adóktól ezt nem is várom, de legalább a többiektől igen!




Chuck írta...

Hello-nak igaza van.
Sok vita vagy elemző műsorban sokkal többet beszélnek a fdsz fizetett lakáj szakértői, elemzői, politológusai. Nem értem a műsorvezetőket ezt miért endgedik. Mintha a pártszolgálati propaganda tv-t látnánk...

Fispán Géza írta...



:) _a FIDESZ nem szopott 7 éve... a kis g..Fodor, Bencsik vs Péter Gábor, Oszkár díj , Peda tüntetés, a diákolimpia nyertesei elküldték a ..Balog minisztert, és a kopasz nácik törvénytelen erőlködése következtében, a Nyakó-féle javaslat is tovább jutott..:)

A Fidesz jelöltje kikapott egy időközi választáson, maga telefonon elismerte vereségét az MSZP-DK-s jelöltnek és megköszönte hívei támogatását, de a pártja a nem volt ilyen puha: kőkemény hangvételű közleménnyel jelentkeztek.

2016. február 28., vasárnap 21:29

A Fidesz közleménye

Budapest, 2016. február 28., vasárnap (OS) -Salgótarján, ahogy 2014-ben, most is szocialista polgármestert választott, Fekete Zsoltnak gratulálunk a győzelemhez.

Én is megköszöntem Kövér Macának _ a titkárnőjén keresztül 06 1 441 4000_ a salgótarjáni beszédét, ami sokat segített nekünk az ilyen arányú győzelemhez..

https://www.youtube.com/watch?v=pjP_G7jkQnA

góbé írta...


g.viktor gratulált az Oszkárhoz. Szép és elvárható gesztus. De mit is mondott Nemes-Jeles szerint a filmje ?
EMBERNEK kell maradni a legnyomorultabb időben is... A tétova hadova alapján amit nemzetthy kotonszökevényünk a minránccsokról, meg ejrópáról, meg a nemmzetthről összehordott, ordit hogy esélye nincs nemhogy megérteni, de megközeliteni sem a film lényegét amelyhez gratulált.

"...ilyen helyre ilyen kell, különb helyre különb kell..." vajon meddig fogjuk még ezt elqurni?

Kibic37 írta...

Fispán Géza
tedd még hozzá a Fidesz közleményéhez az alábbiakat, mert az is hozzá tartozik a képhez:
„Salgótarján, ahogy 2014-ben, most is szocialista polgármestert választott, Fekete Zsoltnak gratulálunk a győzelemhez. Elvárjuk tőle, hogy hivatalba lépését követően haladéktalanul tárja fel, mennyit romlott Salgótarján pénzügyi helyzete a szocialista városvezetés eredményeként, vizsgálja ki, mennyi pénz tűnt el az elmúlt másfél évben, mennyi a város valós hiánya, kik és milyen módon vettek részt a források eltűntetésében. Az új költségvetésben tisztázza, hogy miként tudja idén biztosítani a város működését és fejlesztését.”

Kedves hello, most is a torkán ragadtad meg a kérdést, mint Pelikán az Angolpark nevénél. Már korábban is csodálkoztam egy sort, hogy még mindig nézed az ATV-t

Fispán Géza írta...

Benne volt, de túl hosszú lett volna, így is lemaradt:
1/:) _a FIDESZ nem szopott 7 éve.ENNYIT, MINT MOST 2 HT ALATT !
2/ Én is megköszöntem Kövér Macának _ a titkárnőjén keresztül 06 1 441 4000_ ÉS VÁRJA A TI HÍVÁSOTOKAT IS_a salgótarjáni beszédét, ami sokat segített nekünk az ilyen arányú győzelemhez..
:)

Kibic37 írta...

Kedves asta
Ugye erre gondoltál?

Kibic37 írta...

Géza
csak azt szerettem volna érzékeltetni, hogy így gratulál egy úriember... (aztán lakkcipőt húz a disznószaros gumicsizmára)

hello írta...

Kedves Kibic, igen nézem - nagy úr a megszokás? :-)) -, de persze nem csak azért.
Kedvenc "sportom", hogy összehasonlítom a tartalmukat, a témák megkötelítését és képi bemutatását az RTL II 21:30-as híradójával. Valamint, ha a témák úgy kívánják, már megnézem a HírTV esti híradóját is.

hello írta...

Nem bírtam ébren maradni, de a boxba beprogramoztam a teljes Oscar díj átadást, így reggel azzal kezdtem, hogy nem hallgattam híreket, viszont gyorsan odapörgettem a felvételt, hogy lássam az eredményt!
Nagyon szorítottam Nemes Jeles Lászlónak, boldog vagyok, hogy az Adadémia döntése feltette a koronát a film világsikerére.

De meg kell mondanom, legalább annyira ujjongtam, hogy Ennio Morricone az életmű-Oscarja után 87 évesen kapott végre plusz egyet külön az egyik filmzenéjéért is. Nyilván nem csak az én fülemben cseng számos örökzölddé vált muzsikája!

Olyan jó ilyen pillanatoknak felhőtlenül örülni!

morzsi írta...

Ha most...ha most, egy iciri-piciri politikai tehetség szorult volna a fideszesekbe, engednének a nyomásnak.
Engednék, hogy az emeszpé kérdését kiírja az NVB, nem nyúlnának bele minden sz@rba, nem emelnék 40%.-al a cigaretta árát, hagynál tüntetni a pedagógusokat, egészségügyiseket, elállnának maguktól egy olimpia rendezésétől, stb. - sőt, - előrehozott választást tartanának!

Ha ott vesztenének, még lenne egy halvány esélyük arra, hogy minden összerabolt földjüket, a rengeteg trafikot és az ég tudja mit, megtartsák.

De így! Ez nem fog menni.
Működni kezd majd az az un. hungarikum, hogy "minden magyar párt saját magát csinálja ki"!

Lise Bourbeau: Az öt sérülés mely megakadályozza, hogy önmagad légy írta...

Hello 17:34
Én is nagyon szeretem Ennio Morricone zenéit :-)))
Ez az egyik nagy kedvencem:
https://www.youtube.com/watch?v=Jp0d330bbxs