2012. november 19., hétfő

VESSÉTEK SEMJÉNT A MÓKUSOK ELÉ!


Gyurcsány az első megállónál leszállt a buszról, magára hagyva Bajnait, hadd szívja egyedül a kipufogógázokat, úgyis van a rovásán,- hát most darabideig nézzen egyedül szembe a Békamenettel!
Páncélba öltözött testőrei között döngő léptekkel felment az oszlopcsarnokba, menet közben elismerő pillantást vetve Vadai centurió jólszabott, ám sok anyagot felvett páncél-pruszlikjára, majd magára öltve a Gonosz fekete tógáját behúzta alá farka végét, és felmászott a bíbor lángokkal övezett, fekete emelvényen álló, keresztény magyar hazafiak csontjaiból épített magastámlájú ülőalkalmatosságra – a Sötétség Trónusára.
Itt hallgatta meg Niedermüller főüstfűtő beszámolóját arról, hogy a mindig békétlenkedő keresztények újabb durva támadást intéztek a setétség birodalma ellen, elhatározván a zabigyerek intézményének helyreállítását, mely egyenes út egy álomszép, árvalányhajas és matyómintás ország felé.
A Sötétség Ura összevonta szemöldökét, és bár homloka még így sem vált oly gondoktól barázdálttá, mint az Úr Helyiérdekű Győzedelmes Angyaláé, de így is eléggé félelmetes volt, mikor belemennydörögte a kénkőszagú oszlopcsarnokba: Elég volt a kereszténységből. 
Ezennel véget vetek ennek az elviselhetetlen helyzetnek!
Vessétek Semjént a vérmókusok elé!
Hát így vette kezdetét a XXI. század Nagy Keresztényüldözése, mely aztán a Katolikus Egyház felszámolásához vezetett.
A Pápa a század közepén már csak a volt Szent Péter Székesegyházban rendezett Angyalfarhang Diszkóban működhetett kuverosként, de pult alól tömjént is lehetett nála venni.
Semjén Zsoltit, a szegények és madarak védelmezőjét megtalálta a Heti Világgazdaság, merthogy két ütemben kiderült, hogy egyrészt - guck mal! – ez tud németül, másrészt meg a teológiai doktorija német nyelvű szerzőktől is tartalmazott idézeteket, a szociológiai szakdolgozta pedig a teológiai dolgozatáról lett scmittpalizálva.
Nem tudom, mit kell ezen fennakadni, ma az összes jobboldali Szent György azt bizonygatta a sötétség erői elleni harc során, hogy nem a méret a lényeg (!), hanem egyetlen eredeti gondolat is elég ahhoz, hogy a disszertáció megállja a helyét, például ha benne van, hogy E=mc², az már maga a tökély.
Hát ez igaz, akkor most talán neki lehetne látni megkeresni Eisemjén ominózus teológiai disszertációjában az eredeti gondolatot, bizonyára benne van a B=ik², amiből a B egyenlő a baloldallal, az i az istentelenséggel, a k pedig a kártékonysággal – ha ez megvan, akkor a disszertáció már rendben is van.
Ha pedig az rendben van, akkor rendben van a szociológusi szakdolgozat is, és ha ez így van, az Úr majd lesújt villámaival, melynek eredményeképpen a Gonosz sisteregve és füstölögve eliminálódik. 
Hacsak a farka le nem földeli.
Pálffy Istvánt – de talán az egész kereszténydemokrata frakciót – ezidáig is inkább a Hit Harcosaiként szerettük, kevésbé rengeteg eszük miatt, de azon azért le lehetett padlózni, mikor kijelentette, hogy ez a nemtelen gaztett az egész kereszténység elleni támadás.
Nem hát, persze, hogy nem a fagyi nyalt vissza a Pacsirták Védőszentjének, a Libák megmentőjének, nem bizony!
Semjén szent és kenetes, kissé korpulens személyében magát a kereszténységet érte támadás, fegyverbe hát mind, ki keresztény és magyar - te kis Schőnwald most egy kicsit húzódj félre, - persze, hát persze, hogy te is keresztény vagy, de azért most ezt a harcot jobb, ha mi vívjuk meg!
Hogy a kissé elszittyósodott agyú ex-televíziósból ez a bődületes baromság hogy tudott kiesni, csak isteni csodával magyarázható – az Úr az ő szőleje segítségével tette ezt a csodát, mi meg reménykedjünk, hogy ez a folyamat nem irreverzibilis. (De az.)
Viszont a betegség ragályos lehet, mert a szocialista Hiller István is múlhatatlan szükségét érezte annak, hogy megnyilatkozzon a témában, mondván: ez az ügy – nem ügy!
Pedig ő nem is iszik.
Baloldalon megingathatatlanul tartja magát az a hit, hogy az ilyen gesztusok előreviszik az országot, holott arra még soha nem volt példa azóta, hogy a kisegér kiszabadította a csapdából az oroszlánt, hogy akármikor is viszonzásra talált volna egy ilyen gesztus.
Ha volt is olyan idióta nyúl, amelyik kiszabadított egy rókát, akkor a róka aznap nyúlpörköltet ebédelt és a végén - miközben a száját törölgette az asztalkendőként használt nyúlbőrrel - elégedetten böffentve jegyezte meg: Finom voltál Nyuszika!
Hogy ennyi fenékenrúgás után sem tanulnak meg a baloldal pártjai kommunikálni, az igen sajnálatos.
Nem mondom én, hogy azonnal rá kellett volna pakolni a témára egy-két lapáttal, de ez a nyilatkozatot – némileg árnyaltabban - bőven ráért volna akkor megtenni a saját nagyvonalúságába beleszerelmesedett szocialista politikus, mikor a Nagy Karaktergyilkosnak már csak az orra lóg ki a pöcéből.
Akkor is inkább csak sajnálkozni kellene a keresztény elvek – ne lopj!- ilyen szomorú meggyalázásán.
Hát nincs abban a pártban még mindig senki, aki a kommunikációt kézben tartaná?

:O))))

10 megjegyzés:

Névtelen írta...

Pupu.
Te még mindig tudsz fejlődni?
Az írásod igazi szellemi sziporka.
Egyedülálló a magyar irodalomban.

Geza írta...

Mar eleg unalmas lehet, hogy itt (majdnem) mindenki dicser, de hat megint meg kell tennem. Meno az eleje es a konkluzioval is egyetertek. Az a gugye "gesztusozas" amit a szocialistak muvelnek (es muveltek) az elmult evek soran, mar rendkivul sajnalatra melto. Hogy a fenebe nem veszik eszre, hogy a fidesz milyen hulyere veszi oket.

Cereus írta...

Képességemet ismerve, csak egy igaz történetet tudok hozzátenni nagyon jó írásodhoz.(1986 január eleje.) A kistermetű párttag após, vitába keveredett alkoholista nagy darab vejével. Egymás kölcsönös sértegetése közben a vőgyerek pofon vágta apósát. Hirtelen csend támadt, majd a tehetetlen após magából kikelve:" tudod fiam, nem engem ütöttél, hanem a pártot ",újabb csend újabb pofon. Mert az ifiúrnak a párttal is gondja volt.

Zsófi írta...

Kedves Pupu!

Végtelenül élveztem ezt a remek szatírát.

De hadd jegyezzek meg pár dolgot, megengedve természetesen, hogy nincs igazam.

Nem hiszem, hogy a Semjén-féle, gyenguska minőségű, teológiai doktorátus dolga egyenértékű lenne a schmitti, kiáltó plágiummal!
Nem ismerem a teológiai tudományok követelményeit, de egy harmadrészt - külföldi forrásból - átvett tanulmány ténye nem tesz egy értekezést olyan szinten plágiummá, mint a totálisan ollózott Schmitt-dolgozat.
Az más kérdés - ehhez sem értek amúgy -, mennyiben plágium, ha valaki a saját dolgozatát egy másik tudományághoz írt értekezésében használja fel - plagizálja.
Nem elegáns, snassz, de nem hiszem, hogy törvényellenes!
Ha a bírálóknak jó volt? Ha a szociológusok elfogadták szociológiai dolgozatként? Kitől lopott?
Szerintem mindkét ügy sokkal inkább a bírálók színvonalát minősíti.

Szóval - bár Semjént egy szörnyű, kártékony és buta pojácának tartom - kicsit erőltetettnek tűnik ez az új plágium-ügy.

Őszintén felháborodtam mindazon, amit Gyurcsánnyal műveltek, és ennek fényében most megkérdezem: egészen biztos, hogy igazunk van?

Civil48 írta...

„Hát nincs abban a pártban még mindig senki, aki a kommunikációt kézben tartaná?"

Hát, nincs!

Ennek a hiátusnak a léte rakja egymásra a belőle következő gondokat.
Hiller nem először gondolja úgy, hogy feltétlenül neki kell nyilatkoznia, és amikor nyilatkozik, azt úgy teszi, mintha azon a véleményen kívül, amit mond, más vélemény nem is lehetséges.

Ezt a róka-nyúl-féle történet lényegét pedig már többeken hány éve mondogatjuk a baloldal korifeusainak, - de az istenért sem hallják meg!
Talán túl öregek hozzá? Rossz a hallásuk? Nem alkalmasak már új dolgok befogadására?
Ha pedig visszakézből kapnak egy taslit az ellentől, akkor udvariaskodva, finomkodva kikérik maguknak. Mert mi olyan jól neveltek vagyunk, - nem „olyan”, mint ez a durva fidesz!

Jómagam sem vagyok már egy mai gyerek, - ennek ellenére, mégis azt mondom, a változásra alkalmatlan „régieknek” sürgősen meg kellene köszönni az eddigi nincsmit!
Ezen változások elodázása, idejének tologatása az egyik oka, hogy a civil társadalom bizalmatlan a politikával, elsősorban a baloldali politikával szemben.

Unknown írta...

PuPu barátom!
Csak gratulálni tudok a mai írásodhoz. Ismét remekeltél.
Különösen tetszett a "vérmókusok" kifejezés.
Ez az inkriminált teológus meg rövidlátó! (nem kancsal, mint a másik)
Az égre emeli a tekintetét, Istenét keresve, de csak a vadlibacsapatig lát. Természetesen, rájuk lő, azok meg vissza a "libasöréttel"! Aztán itt áll, talpig malasztban.
Ami Hiller kijelentését illeti, annyiban igaza van, hogy "ez nem ügy", már abban az értelemben, hogy nem volna szerencsés, ha az ellenzéki sajtó evvel foglalkozna, az ennél százszorosan fontosabb választási törvény kiherélése helyett.
Az, valóban "ügy", nem gumicsont!

Tela Viv írta...

Nem tudom ki az aki minden egyes írásnál hszól, hogy milyen édeset írt megint Pupu.
Csak remélni tudom, hogy az nem maga Pupu és nem is valaki a családjából.
Egy biztos, elég lehangoló, nem kellene. Ízléstelen?

Na de hogy színes legyen a kép és többhangú és érdekes hehe egy kis ellensúly:

Pupu írása, mint mingid, most is :D lehangoló, szóval ilyent én is tudnék írni akár naponta többször is, de nem teszem, mert tudom, hogy az emberek nem kíváncsiak erre, legalábbis az értelmesebbje. :D Még az a szerencse, hogy az ÉS nem közli, mert akkor magyar nemzetet kellene vennem helyette.

Nincs felvétel az Mszp kommunikációs osztályára? :DD

:o)


Tela Viv írta...

Csak azért írtam, mert tényleg fölösleges sztem minden hszólást Pupu dicséretével kezdeni, Ha tízen szólnak hozzá úgyis tudjuk, hogy tízen szeretik ezt az oldalt, hejszen azért olvassák el. Ezt össze lehet hasonlítani más oldalak hszólásaival és akkor lehet véleményt nyilvánítani, persze sztem akkor sem naponta húszat.

ILYNET CSAK DIKTATÚRÁKBAN SZOKÁS A DIKTÁTOROKNAK! :D

kogito írta...

Én sem tudok érdemben megnyilatkozni az állítólagos plágium ügyében, vannak azt eldöntendő kompetens személyek.
A szittyós pálfi (csak így!) meg egy akkora ... de akkora... azt már szavakkal leírni sem lehet. Ezek szerint gondolhatjuk azt is, hogy ez az agyalágyult semilyentömjénzsóti a magyar pápa! Még hogy kereszténység elleni támadás! Ennyi idióta van abban a Parlamentben, mármint fityesz oldalon ? Az az épület 2 év óta nem más, mint egy hatalmas, mocskos disznóól. Hiller meg minek szólalt meg s mondott amit hallottunk tőle? Nagyon egyszerű a képlet. A tákolmány tartalmazza bűnösségüket, ezért suttyóka bármikor betilthatja őket, ha minden kötél szakad. Ha így lenne, miből élnének meg szegény hervadt szegfűs urak? Opportunista, gyalázatos lapítók! Amíg ezek a sunyi politikusok nem emelik fel HARCOSAN a szavukat, nem szerveznek permanensen megmozdulásokat és nem vegzálják keményen ezt a nemzeti őrültet, addig ez a párt számomra nem létezik. Marad Gyurcsány vagy Bajnai.

Varga Éva írta...

Hiller jobban tette volna, ha hallgat.